FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és senki nem mert ellenkezni 😄

Fabio Capello
jó, neked úgy hullottak az öledbe 😄 az itteni is meg a fraditopik is <#hehe>

az én házigazdaságom sem volt anno szavazás tárgya 😛

Fabio Capello
szvsz mert nem lett megszavazva. Fel kéne tenni a kérdést, hogy elfogadjátok e mint új hg-t, utána minél több embernek véleményt kéne nyilvánítani az ügyben, és ezeket elküldeni modicímre

nem nagyon reagálnak a házigazda kérésre :/

fsgh
Úgy ahogy tudtam nézni a meccset. az 1-1 nem rossz. De úgy ahogy ez 1-1 lett elég idegesítõ:S... Na mind1.

Am a Milan is feljöhet 10pontra ha nyer ma. és akkor már 2 "üldözõnk" lesz.

Mondjuk lesz még Milan-Juve😄 (vagy fordítva nem vágom ki lesz otthon.)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
A vége már gyakorlatilag átment alázásba, erre a végén egy ilyen amatör hiba, de az az igazság magunknak köszönhetjük az egészet! Amugy nagyjából mindenki jól játszott, rosszul senki nem játszott, nagyot küzdöttek a fiúk, csak a vége ugye... Na mindegy maradt a 10 pont elõny, 3 meccs fór 6 fordulóval a vége elõtt, innét megkell lennie!

Yo, Bitch!

Ilyenért 11-est kell itélni,azért találták ki.Szigorúan kéne venni minden bírónak az ilyen eseteket.Nagy alkalom az ilyen gólszerzésre erre visszarántják a játékost bíró meg nem intézkedik.Gyökérség,köcsög Farina...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ha ez fordítva történik akkor mekkora fröcsögés lenne már megint :@

Fabio Capello
Tudnék mit mondani, de a jókapcsolat érdekében inkább megvárom amíg túltesszük magunkat ezen a meccsen... 😊

ForzaInter
Ibra eseténél pedig tizit kellet volna ítélni, de persze a bíró továbbot intett és utána szögletbõl gólt, köszönjük Farina!

Yo, Bitch!

ForzaInter
Bazmeg:@@@@ egy megnyert meccset így elbaszni az utolsó percekben, hihetetlen, hogy lehetett ennyire üresen hagyni vkit fejelni, nagyon pipa vagyok, gyõzelmet érdemeltünk volna, mert jobbak voltunk és a mi akaratunk érvényesült végig, kisértetiesen hasonlított az õszi derbire a meccs ott is ez volt, csak épp nem szórakoztuk el ilyen amatör hibával az utolsó percekben. A második félidõben sokkal jobbak voltunk, az elsõben pedig behúzúdtunk és a kontrákra játszottunk, ki is húztuk 0-0-al, de így elrontani a végét, 13 pontos elõny helyett marad 10 fasza, értehetetlen hogy vehetnek egy pontrúgást ilyen lazán, ez volt a juvénak már az egyetlen esélye a gólszerzésre, és nekünk köszönhetõen sikerült is nekik, egy agyonnyert meccset buktunk el.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
ti is kontrát lõttetek, lényegtelen

Ezután a szánalmasan undorító rugdosós, kakaskodós, szabálytalankodós meccs után egyik csapatnak sem adnám a gyõzelmet... Farina pedig jobb ha egy kis pártatlanságot tanult, hol ide fújt hol oda

limperatore
mit vitatkozol he

ezért utálom a juvet sosincsenek sehol azt a semmibõl lõnek gólt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello
ezzel is vitatkoznék, csak az elsõ gól után vettétek át az irányítást, ott elpattant nálunk valami. Addig kiegyenlített meccs volt, a statisztika ezt egyértelmûen alátámasztja 😊

Fabio Capello
ejmár, én se mondtam hogy geci nyomorék kontra... 😊

Jól van tök mind1.1-1.Ezerszer jobbak voltunk ez a mi meccsünk!!!

limperatore
nemhiszem el geci nyomkorék szöglet gól....

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
SUPERMARIOOOOOO

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Goool!!Balotelli😊

FORZA INTER!!!

Fabio Capello
Gyõzzön a jobbik, igazából nekem nem is annyira az eredmény számít, csak szeretnék egy szép meccset látni 😊

Miért Figo kezdõ Santon helyett? 😮

kezdõK

FORZA INTER!

hivatalos kezdõ

Juventus: 1 Buffon, 21 Grygera, 33 Legrottaglie, 3 Chiellini, 28 Molinaro; 32 Marchionni, 18 Poulsen, 30 Tiago, 11 Nedved; 9 Iaquinta, 10 Del Piero.
Subs: 12 Chimenti, 4 Mellberg, 5 Zebina, 15 Knezevic, 17 Trezeguet, 29 De Ceglie, 20 Giovinco.
Coach: Claudio Ranieri.

Inter: 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 25 Samuel, 26 Chivu; 19 Cambiasso; 7 Figo, 5 Stankovic, 20 Muntari, 45 Balotelli; 8 Ibrahimovic.
Subs: 1 Toldo, 6 Maxwell, 9 Cruz, 14 Vieira, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 39 Santon.
Coach: José Mourinho.

Referee: Stefano Farina (Novi Ligure).

FORZA INTER!

ez így kb. jó is, csak van egy olyan érzésem, hogy Muntari megint aprítani fog :S

keret holnapra

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Christian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

FORZA INTER!

LasDen
ha Ezequiel Garay-ra gondoltok, nos õ a Racing Santanderbe játszik.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

WuFraZselic
igen azt tudtam, csak azthittem idén már visszahivták madridba ^^ õ viszont jófajta az tuti 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Zaragozánál van kölcsönben, de a Real játékosa.

limperatore
Moratti úgy néz ki felbontja a császár szerzõdését

WuFraZselic
wow 😄 nézd, cserének tökéletes lenn szerintem 😊 amugy ha mindenképp védõt igazolnánk, én Garay-t próbálná meg a zaragoza/real madridtól (fenetudja most éppen hol játszik 😄)

én is olvastam valamelyik nemzeti sport fõoldalán ezt a Juhászos hírt

WuFraZselic
hirek szerint David Villa és Juhász Roland lehetséges nyári igazolás 😄 persze mind2 infó hitelességa alacsony, olasz lapok irták (de nem a gazetta 😄) szóval... Villa mindenesetre odabaszna 😊 de nekem akkor is Agüero lenne a top 😊 Argentinoknak jól megy az Interbe ugy unblock 😄

Oziris666
anyád😄

limperatore
jó nekik 😄

ForzaInter
"Megszólalt Ronaldo, a Corinthians világbajnok támadója is, aki jelezte, hogy megpróbál segíteni Adrianónak. "Ezt azonban egymás között bonyolítjuk le, csak õ és én" - szögezte le."

Na azt inkább ne, valószínû egy jóksi házibuli lenne az a segítség..

Yo, Bitch!

limperatore
Dunga bízik Adriano visszatérésében

Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya bízik abban, hogy Adriano megoldja személyes problémáit, és hamarosan visszatér a pályára.

"Most az a fontos, hogy felülkerekedjen a gondjain, és ismét boldog legyen. Csak ha ez megtörténik, akkor lehet képes ismét futballozni" - idézte a szakvezetõt a brazil szövetség honlapja.

Adrianónak a válogatott április elsejei, Peru ellen hazai pályán vívott vb-selejtezõje után, amelyen nem kapott játéklehetõséget, nyoma veszett, s a legvadabb feltételezések láttak napvilágot eltûnése vélt okairól.

Így például az a változat is felbukkant, hogy emberrablók fogságába esett, egy másik szerint maga került szembe a törvény õreivel, de a helyi médiában balesetét, sõt halálhírét is költötték.

A 27 éves támadó aztán csütörtökön jelentkezett, közölte, hogy édesanyjánál van a családjával, és egyelõre nem tér vissza klubcsapatához, az Internazionaléhoz. Brazil lapértesülések szerint azért került lelki válságba, mert szakított vele barátnõje.

Megszólalt Ronaldo, a Corinthians világbajnok támadója is, aki jelezte, hogy megpróbál segíteni Adrianónak. "Ezt azonban egymás között bonyolítjuk le, csak õ és én" - szögezte le.

ForzaInter
Ezt csak most olvasom. 😄 Írtam.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
ugyanmár, szívesen elvállalom <#hehe>

Összefoglalót látva Toldo benne volt mind a két gólban, de fõleg az elsõben...

limperatore
R. Carlso a fenerbe hívja Adrit

kössz 😄

Tommy írj e-mailt a modimélre!!!

WuFraZselic
na azért 😊

limperatore
még ezek beszéltek scudettoról 😄 jééé

limperatore
góóóóóóól
😄😄😄
😄SAS:ADS:
:ADS😄SA:AADS_DA:A

WuFraZselic
elképesztõ...

limperatore
erre mákolnak egy gólt a semmibõl ezért utálom õket mert olyan gusztustalanok nemtudnak semmit csak mákolnak jobbra balra :\

limperatore
genoa lejátsza a juvet, mondjuk ez várható volt

WuFraZselic
tudtam f*szom hogy 12 pont elõnnyel várhatnánk a juve meccset, simán bekellett volna huzni. és még bwinen is elment mixem =/

limperatore
😄😄😄