34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    persze mert elcsalnak mindent az inter ellen, a vak is látja

mindenki az intert akarja megbuktatni ezért tiltják el sneijder 2 meccsre a SEMMIÉRT ezért tiltják el mourinot 3 meccsre a semmiért, ezért nem adják meg ellenetek a gólt stb..
  • LasCar16
    majd ha normális keretünk lesz akkor lesznek nagyobbak az elvárásaim.
  • WuFraZselic
    ja, hogy ti a bl helyre hajtotok, akkor végképp megnyugodtam
  • LasCar16
    nyenyenyenyenyenyenye :DDD
  • szucsy89
    azért év elején a nagy arcból most már idegesség lett, ezért már megérte még ha tietek is lesz a bajnokság:D
  • limperatore
    mit te csíra köcsög gyerek, szar csapatod épp h megverte a chievot egy kamu meccsen
  • LasCar16
    ja az olaszok, te csíra :D mit nagyot koppanni? BLhely meglesz én már annak örültem, így max csak titeket basz az ideg h nem olyan sima
  • WuFraZselic
    tök8, így csak nagyobbat fognak koppanni :)
  • limperatore
    ezt a szar milant nem hiszem el, akkora szarok hogy hihetetlen és a csaló bíró nem adja meg a chievo gólt utána meg mákolnak egy ilyen gólt, hihetetlen mekkora cslaó gecik ezek az olaszok
  • limperatore
    juve :D:DDD 4. helyre se érnek oda
  • WuFraZselic
    a véghajrát úgyis jobban bírjuk, én nem aggódom... nagyon hosszú a padunk, elsősorban emiatt nem tud megelőzni már jóideje se a milan, se a juve.

amúgyis, ha esetleg összehozzák a bírok a milan győzelmét nincs ok aggodalomra, jövőhéten hiába lesz palermo - inter, a milan - napoli meccs sem lesz egyszerű
  • ForzaInter
    ha nem megy nekik önerőből majd a bíró megoldja nekik, de mindegy, engem nem érdekel, sajnos csak saját magunknak köszönhetjük hogy így feljöttek ránk, bár tény a szövetség keze is benne van
  • WuFraZselic
    és még az elején volt egy szintén teljesen szabályos chievo helyzet amit visszafújtak les címén... vicc
  • limperatore
    háá chievonak nem adták meg a szabályos gólját a milan ellen -.-
  • hedonist
    jaaa így már értem miért hasonlítanak:D
  • WuFraZselic
    ő Giuseppe Baresi, ő 16 évig Interes volt :) a bátyja, Franco volt a Milánba
  • hedonist
    ez egyébként akiről beszéltek az a Baresi aki az A.C. ban volt híres védő? asszem vissza is vonultatták a 6-os számát. bocs, ha hülyeséget kérdezek.
  • McFrost
    Na, azért bízzál már bennünk :)
  • WuFraZselic
    az ok, de 80. percben semmi értelme nem volt pihentetés címszóval, muntariba meg mint írtam, minden meccsen minimum egy sárga benne van. vagy megakarták vele döntetni a legkevesebb pályán töltött idő rekordját -.-"
  • ForzaInter
    ő ad minden utasítást baresinek attól hogy nem ül a padon, gondolom ezt a szarházit azért küldte be hogy cambiasso pihenhessen..
  • WuFraZselic
    szégyen bazdmeg, ezt a balfaszt soha többé nem akarom inter mezbe látni. még ma felbontanám a szerződését a gecibe. még a szomszéd macska is tudja hogy ez egy idegbeteg fasz, a sárga lap minimum garantált a játékában, amúgysincs értelme becserélni, most speciel végképp nem volt...

jövőhéten vélhetően előz a milan, gg a 9 pontos előnynek (na ehhez viszont már nem kis köze van a FIGC-nek)
  • ForzaInter
    Mérhetetlen dühös vagyok! Szétbasz az ideg!

Emiatt vadbarom, buta, favágó köcsög Muntari miatt kikapunk, felháborító hogy egy ilyen senkiházi Inter mezt viselhet! Takarodjon fenébe milánóbólk, többet nem szeretném látni. MUNTARI VATTENE!!!

Milan nyer Chievo ellen 1 pont előny! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Palermo meccs után már első helyen sem leszünk! SZÉGYEN! Erről a csapat is tehet, bár ezt a meccset behúztuk volna sztem, ha ez az idióta vadbarom muntari nem áll be, mert 2. félidőben nem voltunk rosszak, a catania semmiből szerzett gólt. Bár első félidő alapján megérdemelték. De vereséget nem érdemeltünk.
  • WuFraZselic
    nem a faszt nincs, ilyen balfasz cserét nem csinál mourinho
  • Fabio Capello
    ahhoz hogy most kicumiztok, semmi köze nincsen a FIGC-nek, köszönjétek inkább a makimajomnak...
  • WuFraZselic
    3-1, most meg Lúcio hibázott egy óriásit. köszönjük FIGC, remélem Mourinhot eltiltják még 3 meccsre mert bekiabált Baresinek a múlthéten
  • Tomy Lee
    Pff de még ez a Pandev oda gurítja a kapusnak
  • Fabio Capello
    3-1, itt a vége fuss el véle
  • WuFraZselic
    nem tudom, de azt még annyira sem, hgoy ez az ember mit keres még az első csapatba. postáznám timbuktuba
  • limperatore
    geci még mindig nem fogom fel hogy labdát nem érintett, csinált egy szabadrúgást és egy 11-est meg egy piros lapot 1 percen belül
  • Fabio Capello
    áááááá de jéézusom... még mindig nem vagyok képes felfogni hogy lehetett ekkora marha... Mennyit töltött a pályán, durván harminc másodpercet?
  • Tomy Lee
    Azta kurva milyen látványosat kezelt ez a majom.Kész,ennyi,győzelem már nem lesz:(((
  • limperatore
    de kajak ilyen balfaszt még nem basztak
    na most még 2 gól kéne 10p alatt
  • Fabio Capello
    Muntari okosfiú....
  • limperatore
    ez igen muntari

nagyszerű takarodj vissza az a nyádba
  • WuFraZselic
    kiütöttél, de ugyanezt írtam kb... faszomat, ennek a cserének annyi értelme volt mint egy hullával bszni -.-"

11es, muntari piroslap
  • limperatore
    ezt a fasz muntarit bejön és 5mp és sárgát kap

cambiasso muntari csere értelmes volt
    labdát nem is látott még de már sárga
  • WuFraZselic
    Pandev bejön

geci, éppen mikor teljesen irányítás alá vettük a játékot, elalszunk és kapunk egy ilyen gólt. stanko (?) úgy ment ki a szélsőre aki beadta a labdát, mintha 0-6 lett volna az eredmény =/
  • Fabio Capello
    sutty, hát ez csúnyán beakadt :D a Pöttyös Labda ereje... :D
  • WuFraZselic
    1-1, elég lazán védekeztünk
  • WuFraZselic
    ti is avval fogtok, ne aggódj xD