34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#22201 persze mert elcsalnak mindent az inter ellen, a vak is látja
mindenki az intert akarja megbuktatni ezért tiltják el sneijder 2 meccsre a SEMMIÉRT ezért tiltják el mourinot 3 meccsre a semmiért, ezért nem adják meg ellenetek a gólt stb.. -
#22200 majd ha normális keretünk lesz akkor lesznek nagyobbak az elvárásaim. -
#22199 ja, hogy ti a bl helyre hajtotok, akkor végképp megnyugodtam -
#22198 nyenyenyenyenyenyenye :DDD -
#22197 azért év elején a nagy arcból most már idegesség lett, ezért már megérte még ha tietek is lesz a bajnokság:D -
#22196 mit te csíra köcsög gyerek, szar csapatod épp h megverte a chievot egy kamu meccsen -
#22195 ja az olaszok, te csíra :D mit nagyot koppanni? BLhely meglesz én már annak örültem, így max csak titeket basz az ideg h nem olyan sima -
#22194 tök8, így csak nagyobbat fognak koppanni :) -
#22193 ezt a szar milant nem hiszem el, akkora szarok hogy hihetetlen és a csaló bíró nem adja meg a chievo gólt utána meg mákolnak egy ilyen gólt, hihetetlen mekkora cslaó gecik ezek az olaszok -
#22192 juve :D:DDD 4. helyre se érnek oda -
#22191 a véghajrát úgyis jobban bírjuk, én nem aggódom... nagyon hosszú a padunk, elsősorban emiatt nem tud megelőzni már jóideje se a milan, se a juve.
amúgyis, ha esetleg összehozzák a bírok a milan győzelmét nincs ok aggodalomra, jövőhéten hiába lesz palermo - inter, a milan - napoli meccs sem lesz egyszerű -
#22190 ha nem megy nekik önerőből majd a bíró megoldja nekik, de mindegy, engem nem érdekel, sajnos csak saját magunknak köszönhetjük hogy így feljöttek ránk, bár tény a szövetség keze is benne van -
#22189 és még az elején volt egy szintén teljesen szabályos chievo helyzet amit visszafújtak les címén... vicc -
#22188 háá chievonak nem adták meg a szabályos gólját a milan ellen -.- -
#22187 jaaa így már értem miért hasonlítanak:D -
#22186 ő Giuseppe Baresi, ő 16 évig Interes volt :) a bátyja, Franco volt a Milánba -
#22185 ez egyébként akiről beszéltek az a Baresi aki az A.C. ban volt híres védő? asszem vissza is vonultatták a 6-os számát. bocs, ha hülyeséget kérdezek. -
#22184 Na, azért bízzál már bennünk :) -
#22183 az ok, de 80. percben semmi értelme nem volt pihentetés címszóval, muntariba meg mint írtam, minden meccsen minimum egy sárga benne van. vagy megakarták vele döntetni a legkevesebb pályán töltött idő rekordját -.-" -
#22182 ő ad minden utasítást baresinek attól hogy nem ül a padon, gondolom ezt a szarházit azért küldte be hogy cambiasso pihenhessen.. -
#22181 szégyen bazdmeg, ezt a balfaszt soha többé nem akarom inter mezbe látni. még ma felbontanám a szerződését a gecibe. még a szomszéd macska is tudja hogy ez egy idegbeteg fasz, a sárga lap minimum garantált a játékában, amúgysincs értelme becserélni, most speciel végképp nem volt...
jövőhéten vélhetően előz a milan, gg a 9 pontos előnynek (na ehhez viszont már nem kis köze van a FIGC-nek) -
#22180 Mérhetetlen dühös vagyok! Szétbasz az ideg!
Emiatt vadbarom, buta, favágó köcsög Muntari miatt kikapunk, felháborító hogy egy ilyen senkiházi Inter mezt viselhet! Takarodjon fenébe milánóbólk, többet nem szeretném látni. MUNTARI VATTENE!!!
Milan nyer Chievo ellen 1 pont előny! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Palermo meccs után már első helyen sem leszünk! SZÉGYEN! Erről a csapat is tehet, bár ezt a meccset behúztuk volna sztem, ha ez az idióta vadbarom muntari nem áll be, mert 2. félidőben nem voltunk rosszak, a catania semmiből szerzett gólt. Bár első félidő alapján megérdemelték. De vereséget nem érdemeltünk. -
#22179 nem a faszt nincs, ilyen balfasz cserét nem csinál mourinho -
#22178 ahhoz hogy most kicumiztok, semmi köze nincsen a FIGC-nek, köszönjétek inkább a makimajomnak... -
#22177 3-1, most meg Lúcio hibázott egy óriásit. köszönjük FIGC, remélem Mourinhot eltiltják még 3 meccsre mert bekiabált Baresinek a múlthéten -
Tomy Lee #22176 Pff de még ez a Pandev oda gurítja a kapusnak -
#22175 3-1, itt a vége fuss el véle -
#22174 nem tudom, de azt még annyira sem, hgoy ez az ember mit keres még az első csapatba. postáznám timbuktuba -
#22173 geci még mindig nem fogom fel hogy labdát nem érintett, csinált egy szabadrúgást és egy 11-est meg egy piros lapot 1 percen belül -
#22172 áááááá de jéézusom... még mindig nem vagyok képes felfogni hogy lehetett ekkora marha... Mennyit töltött a pályán, durván harminc másodpercet? -
Tomy Lee #22171 Azta kurva milyen látványosat kezelt ez a majom.Kész,ennyi,győzelem már nem lesz:((( -
#22170 de kajak ilyen balfaszt még nem basztak
na most még 2 gól kéne 10p alatt -
#22169 Muntari okosfiú.... -
#22168 ez igen muntari
nagyszerű takarodj vissza az a nyádba -
#22167 kiütöttél, de ugyanezt írtam kb... faszomat, ennek a cserének annyi értelme volt mint egy hullával bszni -.-"
11es, muntari piroslap -
#22166 ezt a fasz muntarit bejön és 5mp és sárgát kap
cambiasso muntari csere értelmes volt
labdát nem is látott még de már sárga -
#22165 Pandev bejön
geci, éppen mikor teljesen irányítás alá vettük a játékot, elalszunk és kapunk egy ilyen gólt. stanko (?) úgy ment ki a szélsőre aki beadta a labdát, mintha 0-6 lett volna az eredmény =/ -
#22164 sutty, hát ez csúnyán beakadt :D a Pöttyös Labda ereje... :D -
#22163 1-1, elég lazán védekeztünk -
#22162 ti is avval fogtok, ne aggódj xD