34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Nuno88
    Továbbmentek, ez a Chelsea nem fog gólt lőni.
  • limperatore
    geci már rég tovább mehettünk volna ha pandev v milito belövi

FORZA RAGAZZI!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. FÉLIDŐBEN SOKKAL JOBBAK VAGYUNK!!!
  • Nuno88
    Sneijder 3 kenyeret adott ás egyiket sem tudták belőni :||
  • limperatore
    geci sneijder pandev etoo milito :D

mou nem szarozik de ha gixer van kit hozunk be? q?:D
  • Fabio Capello
    bár az edzésre még elment, de végül nem nevezték a keretbe, nem tudni miért.
  • ForzaInter
    FORZA MAGICA INTER!!!
  • szucsy89
    Balotelli?
  • Mor3llo
    "Sajnos" a "Bundásliga" kifejezés nem ránk illik:D ezenkívül korrekt hozzászólás:D sok sikert azért a meccshez:)
  • Fabio Capello
    kezdők

Chelsea: Turnbull – Ivanovics, Alex, Terry, Zsirkov – Ballack, Mikel, Lampard – Anelka, Drogba, Malouda.
    A kispadon: R. Taylor (kapus), R. Carvalho, J. Cole, S. Kalou, Sturridge, Belletti, Bruma
    Inter: Júlio César – Maicon, Lúcio, Samuel, J. Zanetti – Cambiasso, Sneijder, Thiago Motta – Pandev, Eto’o, D. Milito
    A kispadon: Toldo (kapus), Córdoba, Sztankovics, R. Quaresma, Mariga, Materazzi, Santon
  • Fabio Capello
    nekem csak annyi kellene, hogy lőjetek egy gólt :D
  • fsgh
    szűk egy óra és meccs:) Alig várom. Remélem jó lesz:)

elfogult tipp: 2-3

ez lenne a legjobb egy szoros sok gólos Inter siker:)
  • WuFraZselic
    na de viszont lépek meccset nézni!

nagyon bízom a fiúkban, az év legjobban várt meccse!

Megtudjuk csinálni, megfogjuk csinálni :)

FORZA INTER

• WuFraZselic
    ha megint kiszopik az összes olasz csapat, bundásliga előrébb kerül a rangsorban, és több csapatuk indulhat a bl-ben az olaszok kárára
  • hedonist
    a mondat 2.ik fele nem túl világos:D
  • LasCar16
    azér szurkolok ma nektek h legalább egy "olasz" csapat legyen a 8ban, ja meg azért is h a Bundásligások nehogy behúzzák azt a 4. Bl-t érő helyet, ezt meg a Juve köszönné meg
  • hedonist
    HAHA:D

azért nem kell szurkálódni:) mindenesetre jó meccset mindenkinek, de főleg nekünk!
  • Oziris666
    Nyelünket akartál írni sztem
  • Tomy Lee
    Nagyot nyerünk ma!!Én nagyon úgy érzem meglesz ez!
    Ha mindenki belead mindent akkor nem lehet itt gond.Sz.tem utóbbi meccsekből tanultak kicsit és mára úgy felszívták magukat,hogy a biztos győzelemért mennek oda.
    FORZA INTER!!!
  • Jakuza001
    Tenyleg azert passzolta le ?
    Szerintem meg azert mert o az aki egyedul nem onzoskodi el a merkozeseit.
    Ezzel szemben a tobbi jatekosa az Internek igen. Ezert torpant meg az Inter. Nezd meg Ballotellit Maicont etc. Vagy atakarjak cselezni magat meg az ellenfel hasan is vagy pedig ellovik a labdakat meg akkor is ha bent valamelyik csatar tiszta golhelyzetben van.
    Amugy en pesszimista vagyok az esti merkozessel kapcsolatban, mert az Inter forman kivul van es idegenben Londonban nagyon nehez lesz szerepelni. Szerintem siman kikapnak, bar ne legyen igazam.
  • limperatore
    Júniusban csatlakozik a csapathoz Coutinho, akit Neymar mellett a legtehetségesebb brazil játékosnak tartanak! 16 évesen vettük kb 4 millió euróért.

Remélem nem úgy járunk vele mint Kerlonnal! :D
  • WuFraZselic
    holnap esti keret

1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni

2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon

5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso

9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev
  • interlaci
    Helló kezdö INTER szurkoló vagyok.Annyi kérdésem lenne,hogy mit jelent a FORZA és a PAZZA INTER??A forza ha jól tudom hajrá??de javítsatok ki,kössz.Amúgy nagyon váárom a holnapi meccset,és midn1 ki rúg gólt,csak rógjon,és menjünk tovább egy 1-1-el:)
  • Fabio Capello
    Ballotelli nem játszik holnap nálatok, ma még edzett, de a keretbe nem jelölték végül.
  • WuFraZselic
    szerintem is lő gólt holnap este :D úgy érzem hogy vagy ő, vagy Sneijder fog vmi tudásokhoz méltó produkcióval előrukkolni!

fú de várom a meccset!
  • limperatore
  • ForzaInter
    Na ha ilyen nagy a pofája a kameruninak akkor lőjön is gólt, mert ha nem és kiesünk akkor milánóban meglincselik:D

Mondjuk tudnám mire ez a nagy arca etoonál 2010ben eddig botrányos, még gólt sem lőtt, helyében csendben maradnék, ha Milito nyilatkozná ezt még megérteném, de ő meg még talán Zanettinél is szerényebb, pedig ő neki lehetne mire nagy arca az idén.
  • limperatore
    A Corriere dello Sportban Eto’o üzen a Chelsea-nek, a kameruni szerint, ha ő gólt lő a londoniaknak a Bajnokok Ligája-visszavágóján, akkor Carlo Ancelotti csapata biztosan kiesik a legrangosabb európai kupából.

inkább gólokat lőjön mint hogy üzenget :D sztem pénteken is azért passzolta le mert ő kihagyta volna
  • paj01
    Ez az egesz szezon egy nagy osszeeskuves az inter ellen..:D ez igy van!:D
    Mindenki azt akarja h elverezzenek:D
    A milan birokra koltott nem jatekosokra...nekunk ez a taktikank:D
    Ezt csak nem gondoljatok komolyan:)
    Aki ennyire fanatikus az szamolja ossze a top csapatok kedvezo es kedvezotlen biroi donteseit a meccsek alapjan. mindenhol van jo is rossz is.
    Mondjuk az biztos h az internek tobb a kiosztott piroslapja:) de hat most oszinten...nezzetek meg a csapat mentalitasat es rajottok miert van igy:)

Hogy szorossabba akarjak e tenni a bajnoksagot? lehet! mivel a nezettsegbol elnek, abbol van a penz, amit visszatudnak forgatni es amivel megtudjak tartani a szinvonalat.
    A tegnapi meccset sztem nem kene a birokra fogni, mivel szerencse kerdese volt. es az inter 3-1 es veresegenek is megvan a csapaton beluli oka.
  • WuFraZselic
    láttam, és gusztustalannak is minősítettem a psv játékát :) ott is hevesen protestáltam piros lapért :)
  • acm689
    láttad tegnap az Ajax-PSV meccset? Affelay-t már vagy 8x ki kellett volna, hogy állítsák... :) brutál meccs volt, az összes PSV játékos (na jó, Dzsudzsi nem :P) ahol érte, ott rúgta az ellenfelet. Mégsem állítottak ki senkit...
    Ebben az esetben Ambro valóban megérdemelt volna egy sárgát, de ennek semmi köze ahhoz, amit írtam, hogy ha a Chievo belövi a ziccereit, sima győzelem. Nem tette, mi betaláltunk és mi nyertünk. Kész passz.
  • WuFraZselic
    engem nem az zavar, hogy feljöttetek, mert már leírtam korábban is, sokkal hosszabb a padunk, nálatok meg hetente 2en dőlnek ki, mi sem lehetünk örökké ilyen szar szériában...
    engem az zavar, ahogyan. vicces hogy mindent megtesznek hogy felhúzzák a romát és a milant.
    tedd a kezed a szívedre, és mondd hogy amborisini vagy ronaldinho nem érdemelt volna pirosat tegnap
  • szucsy89
    egyébkét mi ez a nagy sírás, még így is vezettek, és a keret is hosszabb nálatok...még így is ti vagytok a sokkal esélyesebbek
  • szucsy89
    milyen vélhetően? Beckham mekkora helyzetet hagyott ki? Inzaghi? simán kihagyhatta volna a Chievo is a saját ziccereit ha nem fújják be lesnek, ezen most nem értem miért kell háborogni, mindkét meccset behúztátok ellenünk ne a bírókban keressétek a hibát hanem magatokban
  • WuFraZselic
    de nem puskázták el... szimplán befújták lesnek, azt vélhetően belőtte volna Sergio, ha továbbengedik. FELTÉTELES MÓD. mint ahogyan a 11esről is feltételes módban lehet beszélni, hiszen koránt sem biztos, hogy belövitek
  • acm689
    ugyan, hány ziccert hagyott ki tegnap a Chievo? nem a bírón és sajnos nem is rajtunk múlt, hogy nem nyertek 2-0-ra. egy szavunk nem lehetett volna, ha 2-0-ra nyerik a meccset, de szerencsére elpuskázták az összes nagy helyzetet... mint ahogy mi is. See jött, látott, győzött, ennyi.
  • WuFraZselic
    sajnos nem, mert Sergio ziccere sem volt les
  • acm689
    ha láttad a meccset, volt egy 11-es gyanús eset, amikor a védő tisztán láthatóan összekulcsolta a lábát Borrielloéval a földön, hogy ne tudjon indulni. Ha ezt vesszük, kvittek vagyunk a meg nem adott góllal.
  • Fabio Capello
    mert sehol nem dívik elvett bajnoki címeket másnak odaadni, ezek ilyenkor senkihez sem kerülnek... :)
  • WuFraZselic
    ha bizonyítottan benne volt a milan és a juve is a calciopoliban, akkor miért lenne ajándék? a pályán TISZTÁN mi szereztük a legtöbb pontot
    a másik "ajándék" címet meg nem értem... mintha nem jogosan kapott volna büntetést néhány csapat
  • Forza Italia
    mindenki az inter ellen csal de jó. Akkor mért nem nyávogtatok h csalás amikor két ajándék bajnoki címet kaptatok???

Az eltiltások meg jogosak voltak. Az idegbetegeknek nem a focipályán hanem a bolondokházában a helye.