FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cruzzal egyetértek ,de az elõzetes szerint még a keretben sincs.Mourinho nem igazán favorizálja.<#pardon1>A 4-3-3.-at hétközben is jól nyomták.Tetszett a játékuk,leszámítva az elsõ 15 percet,de mondjuk ezt már megszoktam😊.

ForzaInter
Na még csak az kéne.

Yo, Bitch!

Figo helyett cruz és kéne nyomni egy 4-3-3 formációt!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Szerintem komolyan gondolja.Végül is igaza van.Mindent megnyert már Olaszországban.Csak a Bl serleg hiányzik!De augusztusig még sok víz lefolyik a Dunán<#vigyor4>
Bocs egy kicsit összefolyt az elõbbi.Úgy másoltam be.Sorry.<#vigyor2>
Nem tudja valaki Cruz már megint miért marad ki a csapatból?Nem sérült meg a kupameccsen.

Kezdõcsapat(várható) Cserék
12 Julio Cesar 1 Toldo
39 Santon 23 Materazzi
2 Cordoba 6 Maxwell
25 Samuel 16 Burdisso
26 Chivu 21 Obinna
4 Zanetti 33 Mancini
19 Cambiasso 18 Crespo
5 Stankovic
7 Figo
45 Balotelli
8 Ibrahimovic

WuFraZselic
ez ok, csak ez az interjú április 9én készült, akkor még nem tisztázodott le minden a klub és közte. nemhiszem hogy elmenne, ezt elkeseredettségében mondta vélhetõleg. amig nincs mellette egy jó csatárunk(agüero, benzema, etc) addig semmiképp nem szabadna elengedni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
Ibrahimovics új kihívásokra vágyik

Nem biztos, hogy ilyen napra vágytak az Inter drukkerei. A mellett, hogy az Adrianóval való szerzõdésbontást bejelentette a klub, Zlatan Ibrahimovics is elismerte az Eurosportnak, hogy úgy érzi, ideje lenne máshol is megmérettetnie magát, mert Olaszországban már megnyert mindent.

A Bajnokok Ligájában évek óta nem sikerül az áttörés az Internek, az olasz bajnokságban viszont egyeduralkodónak számít az elmúlt esztendõket nézve, és Zlatan Ibrahimovicsról is elmondható, hogy utóbbi idõben mutatott teljesítményét elnézve, fölötte áll a mezõnynek.

„Szerzõdés köt az Interhez, és boldog vagyok itt, de ugyanakkor szeretnék kipróbálni valami újat, mert már öt éve itt vagyok Olaszországban.” – nyilatkozta a sportadónak a svéd csatár – „Mindent megnyertem Itáliában, és sokat tanultam az országról, de eljön az az idõ az életben, mint korábban az Ajaxnál is, hogy azt kell mondd magadnak, ideje váltani.”

Ibrahimovics kijelentése alighanem hidegzuhanyként éri az Inter szurkolóit, de, a bosnyák származású támadó habitusát ismerve, tulajdonképpen várható volt, hogy egyszer eljön ennek a megnyilvánulásnak az ideje, hiszen Ibra bevallottan BL-t és Aranylabdát szeretne nyerni, és jelenleg nem úgy tûnik, hogy az Inter játékosaként bármelyikre is lenne esélye.

<#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello
Inter: Mourinho Spanyolországban tevékenykedne 2011-tõl

Portugáliai, angliai, illetve olaszországi kalandja után máshol is kipróbálná magát José Mourinho, az Internazionale edzõje.

A portugál szakember elárulta: az olasz csapattal kötött szerzõdésének 2011-es lejárta után Spanyolországban szeretné folytatni pályafutását.

ForzaInter
Hát a 2. félidõ nem úgy alakult mint az elsõ, mentek elõre fiúk de nem nagyon jött össze semmi, kicsit csalódott vagyok mert az elsõ félidõ után többet vártam. A meccs vége felé már kicsit elszabadultak az indulatok, Mátrix nem tom mit mondhatott, õ nagyot játszott ma, ment elõre és küzdött, végén már gyakorlatilag csatárt játszott. 😄 Legalább nyertünk, így legalább gyõzelemmel búcsúztunk.

Yo, Bitch!

Crespo,Cambi be😊
Jött kis erõsítés<#eljen>

ForzaInter
Jól játszunk! Az az utolsó támadás gyönyörû volt! Zlatan zseniális ma is, de szabadokat inkább Balotellinek kéne lõnie, még kettõ a 2. félidúõbe! TÁMADÁÁÁÁÁÁÁÁS!!!!!!4 FORZA INTER!!!!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

WuFraZselic
ez a kapufa O.o jól játsszunk vazze 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Adriano helyettese lesz😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
ott az elsõ! 1-0

WuFraZselic
Mourinho és Cassano hogy spanoltak / ölelkeztek meccs elõtt :o

fsgh
az! 😄Dd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nah gyerünk 5-1

WuFraZselic
hát FORZA INTER!!! próbáljuk meg a lehetetlent 😊 amugy aki teheti inkább rai unon nézze, én agyilag károsodom a sportklub-féle kommentálástól

hivatalos kezdõk:
Inter: 12 Julio Cesar; 39 Santon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 14 Vieira, 16 Burdisso, 4 Zanetti; 9 Cruz, 8 Ibrahimovic, 45 Balotelli.
Subs: 1 Toldo, 18 Crespo, 19 Cambiasso, 21 Obinna, 26 Chivu, 33 Mancini, 47 Krhin.
Coach: José Mourinho.

Sampdoria: 1 Castellazzi; 5 Accardi, 6 Lucchini, 16 Campagnaro; 84 Raggi, 17 Palombo, 21 Sammarco, 19 Franceschini, 46 Pieri; 99 Cassano, 10 Pazzini.
Subs: 83 Mirante, 29 Ferri, 3 Ziegler, 20 Padalino, 23 Stankevicius, 40 Delvecchio, 88 Dessena, 89 Marilungo.
Coach: Walter Mazzarri.

Referee: Daniele Orsato (Schio).

FORZA INTER!

Fabio Capello
José Mourinho, az Internazionale vezetõedzõje nem teljesen érti, hogy miért épp a Juventust „szúrta ki” az olasz labdarúgóliga fegyelmi bizottsága a Mario Balotellinek célzott rasszista rigmusok miatt – a portugál szakember szerint hasonló szinte minden stadionban, még a San Siróban is elõfordul. Mint ismeretes, a torinóiaknak egy meccset zárt kapuk mögött kell majd megrendezniük.

„Nem hinném, hogy rasszizmusról lenne szó” – nyilatkozta az Inter trénere sajtótájékoztatóján, amikor megkérdezték a Balotelli-incidensrõl.

„Nem lehet vitatni, hogy ezek a rigmusok tulajdonképpen ostoba, hülye és infantilis kifejezései annak, hogy a lelátó népe nem szeret egy játékost. Nem szereti, mert jó, mert gólt lõ a csapata ellen, mert jól cselez, mert nem bírnak vele a védõk, és így jelzi ezt. Ettõl függetlenül nem hinném, hogy rasszisták voltak a Balotellinek címzett megnyilvánulások” – tette hozzá.

Mourinho egyetértett a Juventus ultráival abban, hogy amennyiben tényleg rasszisták lennének, saját színes bõrû játékosaikat – így Mohamed Sissokót – is inzultálnák, ráadásul a portugál elmondta, hogy Balotelli alkalomadtán még hazai pályán is „kap”.

„Elmondhatom a Juve védelmében, hogy nem ez az elsõ alkalom, amikor Mario hasonló rigmusokkal szembesül. Szinte minden stadionban megkapja a magáét, néha még hazai pályán is” – mondta.

A Juventus hivatalosan is elnézést kért az eset miatt, de fellebbez a liga döntése ellen.

ez most meglepett, elég korrekt megnyilvánulás volt részérõl Oo

ja igencsak mérges lennék ha ezek után megjavulna és a köv idényben õ lenne a seria a gólkirálya õst még aranycipot is kapna :@
Mehet bulizni!Viszont semmi jót nem kívánok neki a továbbiakban az ilyesmi távozása végett..

Az Inter végleg kirúgta Adrianót

http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/04/22/az_inter_vegleg_kirugta_adrianot/

ha jol játszott tök bírtam
de imádtam volna ha mu ellen elso mecsen bevágja azt a gólt%
WuFraZselic
nso IS <#szomoru1>

Fabio Capello
rövidtávú=2-3 éves szerzõdés... Többre nem is nagyon szoktak kötni, úgyhogy szép húzás volt. Node mi a topcsapat és mi nem?

Amúgy a kötött kontraktusok nem tartalmaznak ilyen speciális eseteket, így precedenst sem lehet rá hozni, hogy mi a méltó büntetés erre... Ez kb. olyasmi, mint amikor még szerzõdéssel rendelkezõ játékos eligazol egy másik csapatba... Egy bizonyos szinten az is szerzõdésszegésnek minõsíthetõ, hisz élõ szerzõdése volt a klubbal akitõl eligazol... Ugyanakkor ugyebár itt van az EU-s törvény miszerint a munkavállalók szabad áramlása, amelyet a munkaadó nem akadályozhat meg... Nehéz dolog ez, de errõl már régóta megy a vita az UEFA és az EU között

ForzaInter
http://www.fn.hu/foci/20090422/kirugta_adrianot_inter/
Itt meg azt írják már felis bontották, viszlát Adriano.

Yo, Bitch!

9csöves9
ja hogy enesó😄 okéfõnök

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
Hát pénzt nem látunk belõle az tudtuk eddig is, de örülhet Adri hogy ennyivel megúszta, mert szerzõdésszegésért belehetett volna perelni is, és csúnyán perkálnia kellett volna, de Moratti megint túl jószívû volt...

"Mindössze egy apró kikötést tesz az Inter: Adriano a közeljövõben nem köthet rövid távú szerzõdést egyetlen másik európai topcsapattal sem."

Ennek viszont örülök, mert nem kicsit szemétség lett volna ha egybõl átigazol egy másik nagycsapatba, ezzel a klubot szivatta volna meg, mondjuk ugysem kellene egy nagycsapatnak se...

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Mindössze apró finomítások vannak hátra a szerzõdésbontással kapcsolatban, s onnantól már nem az Inter labdarúgója lesz Adriano.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a felek már mindenben megegyeztek: nem lesz külön záradék, vagy bármi hasonló, egész egyszerûen kölcsönös megegyezéssel szerzõdést bont egymással játékos és klubja.

Mindössze egy apró kikötést tesz az Inter: Adriano a közeljövõben nem köthet rövid távú szerzõdést egyetlen másik európai topcsapattal sem.

A papírmunkákat Gilmar Rinaldi, a Brazíliában tartózkodó csatár ügynöke intézi a milánói klubbal.

A Peru elleni brazíliai vb-selejtezõ után Adrianónak nyoma veszett, majd nem sokkal késõbb a csatár jelezte: nincs komolyabb baja, de nem akar visszatérni az Interhez.

WuFraZselic
hát, csak kedvedért beirtam google-be hogy joaquin juve és lett egy pár találat 😄 nso is tényként közölte kb 1.5 éve 😄 majd ha ottvan elhisszük 😄 addig még hozzánk is jöhet...

9csöves9
szerintem csúnyán keversz minket a Reallal 😊 pletyka szinten is alig alig merült fel a neve az elmúlt 5 évben

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
😄😄:d

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
jó, elvileg már joaquin is aláirt hozzátok 5 évvel ezelõtt... 😊

limperatore
de ne már, mennyire gáz h egy ilyen jó játékos a juveba menjen :\

remélem moratti kib*szik veletek és rálicitál 😛

Fabio Capello
értem 😊

ForzaInter
Ott nem tom mit játszott, de Genoaban nem az, tipikus támadó-védekezõ kp ezekre szokták mondani hogy középsõ kp, ilyen Muntari vagy mondjuk Stankovic.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
érdekes, úgy tudtam barcában eredeti posztján vkp volt...

ForzaInter
Tévedés, Cambiasso vkp, Motta csak simán középsõ középpályás mint Muntari nálunk.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Motta nem irányító, egy irányító pedig tuti fog nyáron jönni ezt José is mondta, 3 középpályás jönni fog minimum.

Yo, Bitch!

ForzaInter
lol, jó játékos, a Genoában újjászületett az egyik legjobbja a csapatának, de ennyit rohadtul nem ér, 10-15 millio között van a reális ára.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
99% hogy Diego hozzánk ír alá, szóval keressetek más célpontot 😄

amúgy tényleg, egyre több helyrõl hallani, hogy nyáron aláír hozzánk, már megegyeztek mindenben

25 milla Mottáért?? Inkább Diegora költsék azt a pénzt.

Fabio Capello
Internazionale: Thiago Motta a klub legújabb kiszemeltje
A Tuttosport értesülései szerint a Genoa labdarúgójával, Thiago Mottával erõsítené meg keretét az olasz bajnokságban (Serie A) szereplõ Internazionale.

A pályafutása során rengeteg sérüléssel küzdõ Motta Genoában bombaformában futballozik, s nagy szerepe van abban, hogy a csapat harcban áll a Bajnokok Ligája-szereplésért.

A 26 éves középpályásért a hírek szerint 25 millió eurót sem sajnálna a bajnokcsapat.

De minek? ugyanazon a poszton játszik mint Cambiasso, õ pedig nálatok a második aranykorát éli...

Fabio Capello
köszönöm 😊

Boldog Születésnapot!!!

elég valószínû 😊

Fabio Capello
akkor lefordítom magamnak: fizetés nélküli szabadság? 😄😄😄

szerintem nem bontják fel, mert ha igen és meggondolja magát h vissza jön, akkor ingyen elviheti más klub, így még nem

Fabio Capello
Dunga, a brazil válogatott szövetségi kapitánya elmondta, reménykedik abban, hogy Adriano újra futballozik majd, de a júniusi Konföderációs Kupán nem számol vele a selecaónál.

„Újra lelkesednie kell a futballért. Meglátjuk, mi lesz, én bízom benne, hogy hamarosan újra játszik majd. Arra azonban nem látok sok esélyt, hogy a Konföderációs Kupán ott legyen a válogatottal” – mondta Dunga.

Most végülis felbontjátok a szerzõdését, vagy marad a csapatnál?

Fabio Capello
😄😄😄😄