FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
sõt még Te is kellenél tanúnak😄

Yo, Bitch!

limperatore
én azt hittem elkell menni személyesen h csesza beadja a lemondó papírjait és ügyvéd jelenlétében kell aláírni az új szerzõdést tommyval :\

tévedtem

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Modimélre dobsz egy üzit, hogy nem vinnéd tovább a topikot esetleg megírhatod kit javasolsz, majd aki elvállalja azis dob egy üzit, hogy átvenné a helyed.

[email protected]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vátáfákk

REAL MADRID

írtam Mono-nak majd ö leírja hogy vátáfákk

ForzaInter
Bár már rég nem kaptam😄 És báttyó is megkapta kb ennyivel francia topikba😄 Nem tudom hol lehet amugy ezügyben érdeklõdni, Te?

Yo, Bitch!

😄DDDdddd

ForzaInter
Vállalni vállalnám, de van vagy 25 büntetõpontom, annyira nem tudom hogy megadnák-e.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Bazze, nem láttam a meccset, de így elbaszni a végét. :\ Pedig ahogy hallom szinte egy kapuztunk.

Yo, Bitch!

<#boxer><#boxer>

FORZA INTER!

maradt is :SSSSSssssss

WuFraZselic
nanemár bmeg :o

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

wtf!?

2-2 😮

2:0 Ibra 11esbõl

limperatore
1:0 supermario

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

keret holnapra

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 22 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Christian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

FORZA INTER!

fsgh
Tommy biztos szívesen lenne hg.

De ha nem válalja akkor vállalom.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

mert nincs hozzá hangulatom... :/

kb. ennyi

semmi kedvem most a háttérnek utána járni, írogatni az eredményjelzõt, törölgetni a hozzászólásokat, tudom nem sok munka ez, de mostanában nincs sok humorom ehhez

és te vagy tommy még a design-hoz is értenétek, fõleg te, többet is vagytok itt, uh. át kéne vegyétek 😛

fsgh
szerintem vicces voltál😊

am miért akarod leadni Csesza?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

:AS😄:AS😄AS:😄:ASD::AS😄:ASd <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

limperatore
sztem imike mert õ neki van playstation 3-a 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

lenne egy olyan kérdésem hogy ki venné át helyettem a hg jogot?

én ForzaInter-t javasolnám, mert ö van talán itt a legtöbbet

Röviden, tömören. 😊 Te sem fogod megsiratni 😛

Am. a banner címe nem elérhetõ.

REAL MADRID

fsgh
Viszlát.

limperatore
nem az interbe gondoltam hanem a focihoz tér vissza

ForzaInter
Hát ide már nem fog, de már európába se valószínû, õ maga nyilatkozta hogy már brazíliában fog szerinte csak játszani, gondolom a szerzõdését nem sokára felbontják neki.

Yo, Bitch!

Ide ne jöjjön vissza <#wow2>

limperatore
jobb lesz így neki, õsszel remélem visszatér, elég lesz neki a fél év pihenõ

Fabio Capello
õszinte leszek: nagyon csúnyán elbaszta a karrierjét... Szerintem most kihagy két évet, aztán talán tiszta lappal újrakezd mindent.

Kár érte, nagy játékos lehetett volna, de hát az élet...

bazzzz <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

<#szomoru1> Ez hihetelen, nagyon sajnálom.

REAL MADRID

ForzaInter

Adriano abbahagyja a futballt...

Így elbaszni egy karriert, sajnálom, de amit az elmult 3 évben csinált az már csak bohóckodás volt, ment szépen le a lejtõn, voltak néha felvillanásai, de ez már egy másik Adriano volt, ezt azért nem gondoltam volna hogy abbahagyja ilyen fiatalon, de ha ilyen komoly problémai vannak akkor talán jobb is, mert ezzel a hozzállással max brazíliában találna magának csapatot, de pont hogy a vb elõtt 1 ével vonul vissza... Bár még visszatérhet, de így már tuti nem lesz ott a vbn pedig biztos helye lett volna, pedig állandó kerettag volt Dungánál. Talán még egyszer látjuk vmelyik brazil klubban, de európában már biztos nem...

Yo, Bitch!

limperatore
pont olyan mint te 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 😄😄😄 nem mondhatod h nem igaz 😄 csak te nem keresel évi 5,5 milliot 😄😄:

<#eljen><#worship><#taps>

ForzaInter
Davide Santon interjú

Davide Santon idén robbant be az Inter felnõtt keretébe. Gyakorlatilag január közepe óta bérelt helye van a védelem baloldalán. Magabiztos teljesítménye kivívta a szurkolók elismerését is. Az Inter.it-en leadott osztályzatok alapján a legjobb átlaggal rendelkezik a csapatból. Ebben bizonyára benne van az is, hogy a szurkolók a jobbnál jobb osztályzatokkal még több önbizalmat, magabiztosságot kívánnak adni a mindössze 18 éves játékosnak. Davide a múlt héten bemutatkozott az olasz U21-es válogatottban is. Ennek kapcsán készült vele egy hosszabb interjú az Inter Channel-en. Ezt olvashatjátok most:

Davide, ebben a szezonban mutatkoztál az Inter felnõtt csapatában, az U21-es válogatottban és itt a televízió stúdióban is.

Igen, ez így van. Ez egy nagyon fontos és izgalmas szezon számomra. Elõször bemutatkoztam az Interben, majd az olasz utánpótlás válogatottban. Ezek fantasztikus élmények nekem.

Azok, akik kívülrõl látnak téged, úgy gondolják, hogy egy hidegvérû srác vagy, akit nehezen lehet kihozni a sodrából.

Nagyon sok emóció ér, de képes vagyok hideg fejjel kezelni ezeket. Ahogy mindig mondtam, ezt a csapattársaim segítségének köszönhetem. Illetve a saját érõfeszítésemnek, hogy legyõzzem az érzelmeket, az izgalmat, mert nem könnyû ezekkel a válladon pályára lépni. Könnyebb, ha nyugodtan játszol, mert ha feszült vagy sokkal nehezebb jó teljesítményt nyújtani.

Meg tudod még csinálni azokat a mozdulatokat, amiket az Inter U17-es csapatában láthatunk tõled a pályán?

Elõrébb játszottam az Inter U17-es csapatában, de védõként is képes vagyok azokra a cselekre, mozdulatokra amikre korábban. Kezdek hozzászokni, ehhez a szerephez és fejlesztem a képességeimet meccsrõl meccsre támadásban és védekezésben egyaránt.”

Milyen egy jobb oldali védõnek a baloldalon játszani?

Mindkét oldalon játszottam már. Könnyebb ha egy jobb lábas védõ a jobb oldalon játszik a vonal mellett. Miközben a baloldalon a védekezés mellett jobban tudod használni a jobb lábadat a lövéseknél. Mostanában gyakrabban próbálom ezt kihasználni. A nemzeti csapatban is volt próbálkozom a kapu elõtt, de nem jártam sikerrel. El kell kezdenem gyakrabban termelni a gólokat.

Mi azt állítjuk, hogy Davide Santon-nak jó lövései vannak.

Igen nagyon sokan mondják ezt. A tréningeken a csapattársaim oda szoktak kiáltani nekem, hogy „lövés”, de Én nem vállalom el (nevetés). De most már hozzá kell szoknom ehhez és próbálkoznom kell.

Vannak a vérszerinti szüleid, illetve szakmai atyáid, az edzõk. Kiket említhetünk meg?

A szüleim hihetetlen áldozatokat hoznak mióta csatlakoztam az Interhez. Minden hétvégén megtesznek egy három és fél órás utat, hogy lássanak. Este 9 illetve 10 körül érnek haza, másnap reggel pedig mennek dolgozni. De Én is sok áldozatot hoztam. Nem egyszerû 14 évesen elhagyni az otthonod és a saját lábadra állni, de ezeket az erõfeszítéseket meg kell tenned ha elakarod érni a célodat.

Egyetértesz azzal, hogy a karrieredben a fordulópont az volt, amikor tavaly nyáron meghívtak az elsõ csapat edzõtáborába, Brunicoba?

Igen, ez nagy elégedettséggel töltött el, de akkor még nem éreztem, hogy ez lett volna a fordulópont. Amikor az U17-es csapatban játszottam végig úgy gondoltam, hogy nem egyszerû karriert építeni itt az Internél. De volt egy pont, amikor bemutatkoztam a Roma ellen, akkor azt mondtam magamnak😄avide a dolgok most komolyra fordultak, ez volt a pont, amikor elindult valami.

Felsõfokon jellemeznéd Jose Mourinho-t?

Az edzõm fantasztikus. Nagyon boldog voltam a szavaitól, amikor fenomenálisnak nevezett, bár ez egy kicsit túlzás, de megköszöntem neki, legfõképp a belém fektetett bizalmát.

Gyerekként is szupertehetségként tartottak számon?

Amikor az Inter elõtt alacsonyabb korosztályokban játszottam, mindig mondták, hogy több van bennem, mint a többiekben. Mindig örömmel fogadtam a bókokat, de nem szálltam el tõlük.

Valaha támadó középpályást játszottál. Az új posztodon meg kellett tanulnod védekezni. Ez bonyolult volt?

Nehéz volt, mert korábban sohasem játszottam védõként. Az a tényezõ segített nekem, hogy a szélsõ középpályások mozgásai nagyon hasonlóak a szélsõ védõkéhez. Egy nagyon fontos különbség azonban van, ha hibázol védõként, az nagyon könnyen gólhoz vezethet. Ha a középpályán hibázol, akkor van mögötted valaki, aki segíthet, ezért védõként száz százalékos koncentrációra van szükség.

A primavera csapatban játszottál elõször védõt, miután Filippini-t eltiltották. Azóta nem váltottál posztot.

Igen ez így van. Filipinnit kiállították egy Albinoleffe elleni meccsen. Én kerültem a helyére, és elég jól ment a játék. A meccs után a csapattársak tolmácsolták az edzõm szavait: „Santon nem is rossz védõ” azóta játszom ezen a poszton.

Van egy másik játékos, aki jobb oldali védõként kezdte majd késõbb középpályás lett: Marco Tardelli

Igen, tudom. Õ egy nagyszerû játékos. Mindig emlékezni fogok a góljára, amit az 1982-es spanyolországi világbajnokságon szerzett. Az U21-es csapatban a középpályán szerepeltem. Az edzõ, Casiraghi, utalt arra hogy kipróbálna a középpályán, Én ezt elfogadtam hiszen többször játszottam itt a Primavera-ban tavaly. Tudom, hogy kell ellátni ezt a posztot, és jól ment a játék. Az elsõ tíz percben nehezen találtam a helyem, de utána minden simán ment.

A mai játékosoknak olyannak kell lenni mint Javier Zanetti. Tudni kell, hogy hogyan kell a pálya bármely részén játszani.

Igen. Nagyon fontos, hogy ismerd a különbözõ szerepeket, posztokat, és próbáld meg használni is majdnem mindet ezek közül. Tavaly játszottam jobbszélsõt, balszélsõt, csatárt és jobb védõt, ebben az évben bal bekket…(nevetés) az egyetlen poszt, ami nem volt az a középsõ védõ, és jó teljesítmény nyújtottam mindenhol.

Vasárnap folytatódik a bajnokság. Az Udinese lesz az ellenfél, akik jó pozícióban voltak, mielõtt keresztül mentek egy rosszabb perióduson.

Igen, de most kezdenek visszajönni. Tudjuk, hogy minden ellenfél ellen nehéz, és az Udinese egyik ezek közül. Ugyanazzal a gyõzelmi vággyal megyünk Udinebe, mint ami mindig bennünk van. Reméljük minden jól alakul és folytatjuk a harcot a Scudetto-ért.

Pepevel vagy Floro Flores-szel kell szembenézned, de miután már játszottákl Cristiano Ronaldo ellen is mondhatnád, hogy mások már nem rémisztenek meg.

Egyáltalán nem. Teljesen mindegy melyik játékossal nézek farkasszemet, lehet az Cristiano Ronado, Abate vagy bárki más, továbbra is óvatosnak és tökéletesen koncentráltnak kell lennem. Egy apró hiba is végzetes lehet.

Mi volt a legnagyobb öröm, ami ért ebben a hihetetlen 12 hónapban?

Feltétlenül a bemutatkozásom a nagy csapatnál, de ahogy mindig is mondtam, alapvetõen a csapattársaim szeretete. A játékosok, mint Walter Samuel, akiknek családja és gyermekei vannak a fiúkként kezelnek, és ez a legnagyobb öröm számomra. Mindannyian szeretnek, és én ezért nagyon boldog vagyok.

Mióta itt vagy az Internél minden évben bajnoki címet ünnepelhettél.

(mosoly) ”Nem, nem minden évben. Nyertem az U15-ös csapattal, majd az U17-essel is. De tavaly a Primavera döntõjében a Sampdoria ellen öt perccel a vége elõtt gólt kaptunk és veszítettünk 3-2-re.

(a Viareggio-i nemzetközi utánpótlástorna 60. kiírását viszont megnyerte Santon az Interrel –szerk.)

A Internek meccsrõl meccsre kell figyelnie a Scudetto-ért folyó harcban.

Igen, meccsrõl meccsre kell óvatosabbnak lennünk. A Juventus elleni összecsapás minden bizonnyal nagyon fontos lesz, és reméljük nyerünk Torinoban. Tudjuk, hogy nagyon kemény meccs lesz, de úgy kell játszanunk, ahogy mindig.

Amikor az Inter utánpótlás csapataiban játszottál, a legtöbb gólt szerzõk között voltál. Az elsõ gólod a nagycsapatnál hamarosan jön.

Amikor megszerzem elsõ gólomat a nagycsapatnál, az edzõmhöz rohanok ünnepelni. (mosoly) És jobban jár mindenki, ha nem állítanak meg.

<#worship><#eljen><#worship><#eljen><#worship>

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Internazionale: leállították a José Mourinho elleni nyomozást

Az angol rendõrség leállította az Internazionale portugál vezetõedzõje, José Mourinho ellen folytatott nyomozást. Ezt egy rendõrségi szóvivõ jelentette be.
Az olasz bajnoki címvédõ mestere ellen azért folytak vizsgálatok, mert állítólag arcon ütött egy szurkolót a márciusi Manchester United–Internazionale (2–0) Bajnokok Ligája-mérkõzést követõen.

Jav.:akár hány éves=akármi a munkája<#vigyor2>

Szellemileg és lelkileg egy nagy 0 Adriano.27 éves felnõtt egy 10 éves értelmi szintjével.Sajnos.Az embernek vannak kötelességei akár hány éves.5,5 millió eurót keres évente,és nem tesz érte semmit.Menjen a francba más csapathoz.Nem pótolhatatlan.Ilyen felelõtlen emberre nincs szüksége a csapatnak.Sosem bírtam a buráját<#vigyor3>.De azért FORZA INTERNAZIONALE.

Oziris666
Tényleg úgy viselkedik mint egy császár,pihizik,nem aggódik fölössen 😊
Nagyon kész.Iszonyat laza😄

limperatore
- Minden áldott nap imádkozom a fiamért. Mindent megteszek azért, hogy jobban legyen, és bízom benne, hogy a család és Isten segítségével hamarosan minden megoldódik - mondta Adriano édesanyja.

szegény ember :\

limperatore
neki pszichológushoz kell mennie sajna

olyan mint Jardel, az is egy állat volt aztán megzakkant

ForzaInter
Állítólag vissza akar vonulni, LOL

Yo, Bitch!

Ennek az embernek már focizni sincs kedve.Ide vissza ne térjen,menjen ahova akar csak ne vissza hozzánk...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Fabio Capello
Adriano Brazíliából üzent: „Nem haltam meg, sõt nagyon jól vagyok”

Elõször nyilatkozott újságíróknak Adriano azóta, hogy a brazil válogatottól nem tért vissza csapatához, az olasz Interhez. A csatár a Meia Hora lapnak adott nyilatkozatában cáfolta a vele kapcsolatban megjelent különbözõ pletykákat. Ügynöke ugyanakkor azt közölte, hogy a futballista húsvét után térhet vissza Olaszországba.

„Olyan pletykákat is hallottam, hogy már nem vagyok az élõk sorában. Nos, ezúton üzenem mindenkinek, hogy élek, sõt nagyon jól vagyok” – nyilatkozta Adriano, aki a múlt heti vb-selejtezõk után nem tért vissza klubjához, az olasz Interhez.

„Jelenleg a családomnál tartózkodom, annyit mondhatok, hogy az elmúlt idõszakban Olaszországban különbözõ problémáim adódtak, de ezekrõl nem kívánok részletesebben beszélni” – fogalmazott a csatár, aki azt is cáfolta, hogy szerelmi ügy miatt marad volna Brazíliában.

Adriano édesanyja is nyilatkozott a brazil sajtóban. Rosilda asszony elmondta, mindenben támogatja a fiát, és hisz abban, hogy hamarosan meg fognak oldódni a problémái.

A 27 éves csatár ügynöke, Gilmar Rinaldi arról tájékoztatta a brazil újságírókat, hogy a futballista húsvét után térhet vissza az Interhez.

Nagy kérdés, hogyan fogadják majd klubjánál a renitens brazilt, ugyanis a hírek szerint már az is felvetõdött, hogy felbontják a 2010-ig szóló szerzõdését.

Az ügynöke szerint valamelyik rokonánál van.

REAL MADRID

Fabio Capello
Inter: az ügyvezetõ házon belül szeretné elintézni Adriano ügyét

Az Internazionale ügyvezetõje, Ernesto Paolillo elmondta, házon belül, a nyilvánosság kizárásával szeretne pontot tenni Adriano ügyének végére.

én ezt megértem, de sztem pont így indulnak útjukra a pletykák...

limperatore
hát igen,a chievo 3 gólja tényleg szebb volt <#mf1>

Fabio Capello
Akarod mondani azt a gólnak nem igazán nevezhetõ, pontszerzésre alkalmas képzõdményt 😄

Ebben igazad van,bár az is igaz hogy nagy adag mázlival.Értelmetlen csere volt,na mindegy ez az én véleményem.Balotelli nem sokat tett hozzá a meccshez.Kissé támadóbban kellett volna játszani.

ForzaInter
Végülis csak a két csere hozta össze a gólt...

Yo, Bitch!

Na végre,itt a vége😛

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;