FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem Burdisso szintjét egy Primaverás is tudná hozni.

ForzaInter
Így van, Rivasal együtt mehetnek, bár tõlem cserének mondjuk Burdi maradhatna...

Yo, Bitch!

Ha Burdisso elmegy máris erõsödött a védelem.

ForzaInter
Nem védõt kell venni, oda nagy név nem kell, kpt kell megerõsíteni és a csatársort mert jelen állás szerint kpre nyáron marad 4 ember csatársorra meg 2, védelemmel különösebb gond nincs legkevesebb gólt kaptak már harmadik éve, 30 alatt.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
maradjunk az elérhetõ kategóriánál 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

õt én is eltudnám ide képzelni 😊

limperatore
vidic

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Oziris666
Jobb elérhetõ védõ ,például?
Azért Carvalho Terryvel éveken át a PL egyik ,ha nem a legjobb védõpárosát alkotta!Igaz idén sokat volt sérült ugyh nemigen játszott!
Mexésnél azért klasszisokkal jobb,néha amit a francia alibizik😄

fsgh
😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Balotelli:
midurvamán😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
sok mindenkit😄

Yo, Bitch!

Fabio Capello
namost akkor döntsétek már el kit utáltok, Ronaldot, Ambrot vagy Mexést? <#idiota> 😄😄😄

Engem Carvalho nem igazán tud(ott) meggyõzni, akad nála jobb elérhetõ védõ is

ForzaInter
Inkább akkor Carvalho.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Naneeeee, ez a féreg ide ne jöjjön, á de utálom, tavaly csak állandóan fikázta a klubot, amugy sem egy nagy szám sztem, menjen milanba, ilyen ne jöjjön ide, szurkolók sem örülnének neki, utálják kb mint ambrosinit (na jó annyira azért nem).

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Inter: Philippe Mexés felkerült a klub kívánságlistájára

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Inter szeretné megszerezni az AS Roma francia védõjét, Philippe Mexést.

Mexés iránt az AC Milan is élénken érdeklõdik, a két városi rivális így a pályán kívül is megmérkõzhet egymással.

A francia 15 millió eurójába kerülne a bajnokcsapatnak, amely a Chelsea-t erõsítõ Ricardo Carvalhóra is kivetette hálóját.

WuFraZselic
Hamsikot kéne megszerezni (vagy Fabregast, de az lehetetlen kategória szerintem), csatárnak meg ok hogy militó jó szezont zárt, de nem mai, nemtudom megéri e nagyobb összeget fizetni érte

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Van benne vmi, nem egy klasszis sztem se, de cserének mondjuk elmenne és egy hasonló típusó játékos nem árt, de tényleg kockázatos a leigazolása.

Hübner bazz mirégi nevek😄 Róla vmiért Ganz jut eszembe asszem Ancoban nyomták még együtt, ki is estek vmi 12 pontal😄

Yo, Bitch!

Szerintem is lehetne jobbat hozni mint Motta...

9csöves9
nem tudom mi lett ez a nagy Motta mánia minden klubnál,kijött neki egy jó idény aztán annyi.a Barcában teljesen átlagos játékos volt(inkább átlag alatti)

ez olyan mintha annó Hübnerért versenyzett volna mindenki😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
Milito mindenképp jó vétel, egy befejezõcsatár kell, Motta már kockázatos, idén a Genoa egyik legjobbja, csak félek hogy majd rásérül a térdére:\

Yo, Bitch!

WuFraZselic
motta és milito állitolag érkezik , és odaadjuk 16 milla euró mellé aquafresca játékjogát... ezt erõsen kétlem, végre visszajön évvégén...

Fabio Capello
azthittem itt szegeden, ne szopassál 😄

ForzaInter
ünneplés a meccs után a dóm téren

Yo, Bitch!

limperatore
hát ha mourinho tervezte igazolások bejönnek, akkor sztem akárkit vehetne a többi csapat :]

juvenak kell még 1 v 2 év h újra jó csapat legyen, milannak meg vagy kéne 6-7 ember 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

hehe canavaro juve ba igazolt igy már tuti hogy jõvõre a bajnok milánobol kerül ki!!
limperatore
jah benne van tommy videójában, akk nem kell :]

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
nincs képetek arról mikor J. Cesar a Siena meccs után végig vitte Adriano 10-es mezét a stadionban?

robin jo lenne! szivesen látnám és bizok benne hogy a porcelán lábait londonban hagyja+
limperatore

Matthew Prosac
thx a válaszokat

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ForzaInter
ünneplés a meccs után a stadionban.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Kétszer jelezte Mourinhonak hogy cserét kért, de õ szart rá és fennthagyta és mindháromszor mást cserélt, mondván nincs semmi baja és még van esélye a gólkirályi címre, és maradjon csak fennt, aztán tényleg lõtt egyet😄 ünnepléskor amugy már végig futott a zászlóval meg minden. Amugy sztem Ibra csak szimplán szarul volt az elõzõ esti bulitõl, gondolom ivott egy kicsit, meg látszott is a fején..

Yo, Bitch!

"Jose Mourinho a legjobb csapatát küldte pályára a csordultig megtelt San Siróban. Az Inter remekül kezdett, de gólt csak az elsõ félidõ hajrájában tudott elérni, ekkor Cambiasso volt eredményes: 1-0.

A szünet után békésen csordogált tovább a meccs, amikor is egyszer csak Ibrahimovic megsérült, vagy legalábbis jelzett a kispad felé, hogy szeretne cserét kérni. Mourinho nem hitt neki, így a pályán hagyta a duzzogó svéd klasszist. Jegyezzük meg, a portugál tréner szóvá tette, hogy ugyan elengedte szombat este bulizni a bajnoki címet ünnepelni akaró játékosokat, de vasárnap ettõl még teljesíteni kell az együttes szurkolói elõtt. Lehet, hogy Ibrahimovic másnapos volt? Ki tudja... A lényeg, hogy az Inter az 52. percben Figo remek indítása után Balotelli révén kettõre növelte elõnyét. A veterán portugál középpályást ezt követõen lecserélte Mourinho, a visszavonulását ma bejelentõ Figót vastapssal búcsúztatta a San Siro közönsége. A hajrában még Ibrahimovic is betalált, ha már a pályán hagyta õt edzõje, így a vége 3-0-s Inter gyõzelem lett."

/samsungsport/

REAL MADRID

Matthew Prosac
Hali. Most néztem meg a meccs összefoglalóját. Van valami különösebb magyarázata annak, hogy Ibrahimovic nem örült a góljának? Kb olyan fapofával sétált utánna, mint aki egy halálosan unalmas sakkpartiról megy hazafele. Aztán megfordul tapsol kettõt a szurkolók felé 'protokollból', de nekem full úgy tûnt, mint aki szarik az egészre. A meccs utánni ünneplést nem láttam, akkor is ilyen volt? Mert akkor arra kell gondolnom hogy nemsokára távozik a klubtól..
Csak kíváncsiságból kérdezem, amúgy pedig gratulálok nektek a bajnoki címhez, jó helyre került; sem a Milan sem a Juve, sem más nem érdemelte volna meg az idei teljesítménye alapján.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

limperatore
akkro 3x rra

limperatore

limperatore

ez se rossz

limperatore

limperatore
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf2>

ForzaInter
Ez:

Yo, Bitch!

limperatore
az meik csapat? jaaa a rokkantak akik ott vannak vhol milánó környékén? nem nagyon rémlik :S

ForzaInter
Hát abban az helyzetben kb mindenki sírt. :S De arról ne beszéljünk azóta már nyertünk 4 scudettot zsinórban, bezzeg a milan:d

Yo, Bitch!

ForzaInter
Igen, sokat tett, aztán gusztustalan módon itt hagyta a klubot, szembeköpte Morattit a szurkolókat és mindenkit, de Ibra egyelõre az Inter játékosa, és nem hagyta itt a klubot, majd ha õ is eligazol vmelyik nagy riválishoz, olyan nyilatkozatok után hogy "itt maradok az internél" stb, majd akkor lehet õt is anyázni. 😄 De ameddig itt van sztem kijár neki a tisztelet mert sokat köszönhetünk neki.

Yo, Bitch!

limperatore
jah, ennyi 😄
és Ronaldo is sírt, hogy miért azt nemtom 😄

ForzaInter
Persze mások ezt elismerem, azért az igazi interisták õk ez egyértelmû.

Yo, Bitch!

limperatore
Ennyi erõvel Ronaldo is sokat tett a klubért mert uefa kupát nyert az Internek ami az egyetlen nemzetközi érdemünk 12 év alatt, õ legalább nagy meccsen is betalált 😄

az egy dolog h utána gusztustalan módon itt hagyta a csapatot, õt mégjobban szerették a drukkerek érted még is zlatan féle 😄

limperatore
hát de J.Zanetti v Cambiasso v Cordoba v Materazzio v Julio más mint Zlatan
persze sokat tett, de ezek összesen keresnek annyit mint Zlatan

( jó azért többet de érted.. )

ForzaInter
Mi az hogy Zlatan félék? Õ is tett annyit a klubért már, sõt még többet is, az már más kérdés hogy õ nem olyan szimpatikus játékos, egy öntörvényû paraszt. 😄 De õ mindig is ilyen volt, de ugyanolyan kedvenc õ is a szurkoloknál, én inkább azt mondanám hogy ilyenek az igazi interesek nem az ilyen adriano vagy ronaldo féle árulók. (aztán lehet Ibra is az lesz majd. 😄)

Yo, Bitch!

ForzaInter
Nagy kincs a srác, tavasz egyik legjobbja nálam.

Yo, Bitch!

limperatore
mikor julio megkönnyezett, nagyon komoly volt, ilyenek az igazi Interesek
nem pedig zlatan félék