FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Woodgate.
Sérüléssel szerintem elõre nem nagyon lehet számolni. Amikor jáccott jó volt. Hasonló, mint Chivu, nem?

Szar Bayern, szar Bayern :)

limperatore
meg az a védõ akit angliábol vettetek nemtom hány millióért aztán végig sérült volt 😄

Muntari 16-t megért

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Rudee
Hát Pepe jobban megérte a 30at, mint pl Quaresma a 18at vagy Muntari a 16ot 😊

Középsõ védõbõl meg amúgy se nagy a kínálat a piacon. Garay-t is ezért kellett megvennünk már tavaly.

limperatore
jó hát real nem az üzleteirõl híres, pepe 30 millio 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Rudee
Bebaszna 😊

akkor sztem 18-20 körül úgy eladnátok mint a sicc

Rudee
27ért.

limperatore
😄

mennyiért vettétek amúgy?

Rudee
Akkor 40m 😄

limperatore
t

limperatore
sneijder mi se ingyen akarjuk 😄

#19610:

nem értem mit beszélsz 😄

Rudee
Én azt írtam, hogy nem kaptak új szerzõdést. Erre Õ meg írja, hogy mielõtt hozzánk kerültek. Na most ha akkor nem kaptak volna, ingyen jönnek, nem?

épp errõl beszélt õ is

Rudee
Egyikük se ingyen jött hozzánk, sõt.

limperatore
mielõtt meg vettétek õket <#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Elano iránt is érdeklõdünk, na õ kibaszott nagy zsugás, nem sírnék ha idejönne..

Yo, Bitch!

Rudee
Nem lettek eladva, csak nem kaptak új szerzõdést <#crazya>

ForzaInter
Majd az lesz.😛

Yo, Bitch!

limperatore
ronaldo se volt az, beckham se volt az, figo se volt az...

<#wave>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rudee
Sneijder nem eladó <#wave>

ForzaInter
Inkább jöjjön Sneijder én neki örülnék legjobban, Deco már öreg csak az a baj Mourinho kedvence. :\ De remélem õ is belátja hogy vele már komolyan nem lehet számolni egy nagycsapatnál, viszont Carvalho jöhet a védelembe igaz 31 éves de kiváló védõ sokat erõsödnénk vele.

Yo, Bitch!

hát szerintem is egy nagy fasság

limperatore
Most ha leigazoljuk Decot én komolyan rosszul leszek...Diegot nem tudtuk elhozni de egy kétszer olyan lassú és lusta 40 éves embert azt elkéne

limperatore
hála az égnek

ForzaInter
Arnautovic biznisz ugylátszik bukó, mert eltörte a lábát így se mi se a chelsea nem igazolja le.

Yo, Bitch!

<#eljen>

ForzaInter
„Azért megyek vissza az Interhez, hogy maradjak. Tartozom Massimo Moratti elnök úrnak, aki nagyon sok pénzt áldozott rám, és José Mourinhónak is, aki mindenáron le akart leigazolni engem tavaly" - nyilatkozta nagy határozottsággal ma délelõtt Quaresma a La Gazzetta dello Sport olasz sportlapnak.

„Tudom jól, hogy nem ment jól a játék a bemutatkozásom után, részben azért, mert nem dolgoztam együtt a csapattal a nyári edzõtáborokban. Az ügynököm több klubnál is érdeklõdött az érdekemben, Olaszországban is, de én ezeket visszautasítottam. Az Interél akarok maradni. Nem félek a nyomástól, ami rám nehezedik, és a közönség hangja sem ijeszt meg. Vasárnap pedig már Itáliában szeretnék lenni, hogy a csapattársaimmal ünnepelhessem a megnyert Scudettót" - zárta mondandóját a Chelsea-tõl, kölcsönbõl Milánóba visszatérõ játékos.

Na akkor elkezdhet bizonyítani a nyáron, és törleszheti az árát.

Yo, Bitch!

Ne is menjen.Ha itt játszik nálunk(sz.tem jól menne neki) akkor 1 igazolásról le is van a gond.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

limperatore
jól teszi én meg azt mondom 😄

nagyon úgy néz ki, hogy Quaresma itt marad és nem megy a Genoahoz!

limperatore
Hát most se vagyunk vmi jó formában 😄 sztem meg egyáltalán nem érdemeltük volna meg, igazából csoportból is ki kellet volna esnünk épp h tovább csorogtunk szaros 8 ponttal

lehet Capelloval ott lennénk 😄

Fabio Capello
BL-döntõ: Capello szerint az Internek ott kellene lennie ma Rómában

Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, hogy az Inter bejuthatott volna a Bajnokok Ligája döntõjébe.

„Az Inter megérdemelte volna, hogy bejusson a BL-döntõbe, de legalább az elõdöntõig el kellett volna jutnia – mondta Capello. – Nem volt szerencséjük, mivel a Manchester Uniteddel találkoztak, és nem voltak olyan jó formában, mint most.”

Látjátok, megmondom én nektek a tutit <#eljen> 😄😄

ForzaInter
34 fõs keretbe, ezek közül választja ki kik mennek dél-afrikába, Észak-Írek elleni meccsen lehet játszani fog.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Lippi behívta Santont az konfederácios kupára készülõ válogatot bõ keretébe.

Yo, Bitch!

*fizetett

Gondolom a Chelsea elég jól fiezett a kölcsönért, azért ment oda.

ForzaInter
Ja és José hosszabított 2012-ig, 10 millio lesz a fizetése, ezzel a világ legjobban keresõ edzõje lett.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Egy jobb csapatban sokkal jobb teljesítményre lenne képes, nagyon jó játékos, csak beleszürkölt idõvel a Toroba.

Quaresma fele játékjoga meg megy a Genoához, 10 milliot fizetnek érten a genovaiak, Preziosi jelentette be, és Crespo is ott folytatja a nyártól.

Hátha ott belelendül Quaresma és hozzászokik az olasz stílushoz, aztán visszahozzuk ha beválik ott, ha nem meg mehet vissza portugáliába, mondjuk azt nem értem minek kellet külföldre kölcsönadni, jobb lett volna olaszba kölcsönadni, és ha beindult volna visszahoztuk volna.

Yo, Bitch!

Nézd meg az idei teljesítményét Rosinának, aztán meglátod...

Mert az miért baj?

REAL MADRID

Nem hinném hogy olyan csapatból kellene igazolni, ami ki fog esni :|

Mourinho hosszabított 2012-ig.

REAL MADRID

WuFraZselic
a torino elég gyanús, hogy kiesik... Rosinát ellehetne hozni...<#eljen>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Megkésve de gratulálok én is a csapatnak az elsõ helyért<#worship><#worship>
Zlatan környékén jó hírek ez prof.Az a nyilatkozata a jövõröl kapcsolatban most az igazolásokon is múlik.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

limperatore
persze, ez egyértelmû

fsgh
ettõl független még mindig többre értékelem az akció gólokat.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
5 méterrõl is jóval könyebb berugni a gólt mint 20ról, ennyi erõvel ezt is nézhetnék. 😊

Yo, Bitch!

fsgh
jó de jóval könnyebb. mind1 tiziket levonnánk akkor Zlatan vezetne

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Tizi is ugyanolyan góól, azt is bekell rúgni. 😊

Yo, Bitch!