34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#22722 remélem valami vadember meg téged szed szét -
barcames #22721 remélem darabjaira szeditek ma a juvét -
cambiasso83 #22720 Igen ezért írtam zárójelbe Stankot.Csak kérdés ő mennyire van most formába?
chivu biztos nem megy szélre,sárgás... -
#22719 én Pandevet hanyagolnám, kicsit formán kívül van. akkor inkább Mario, vagy egy 4-3-1-2 Stankoval középen, esetleg Chivu megy balhátvédnek, és Capitano feljönne középpályára -
cambiasso83 #22718 Én is nagyon várom.Ha jól emlékszem bajnokin pont tőlük kaptunk ki utoljára hazain...
J.Cesar,Maicon,Lúcio,Samuel,Zanetti,Motta,Cambiasso,Pandev(Stankovic),Sneijder,Milito,Eto'o----szerintem. -
cambiasso83 #22717 Így kellett volna.Szerintem sem a játékosok tehetnek róla.De most már nincs értelme.Mert még több indulatot keltene.Joggal lennének felháborodva az akkor megbüntetett csapatok szurkolói.Ezt nagyon elba..ták. -
#22716 Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.
Remélem megbosszuljuk a múltkor szerencsés győzelmüket! Remélem egy 3:0-al hazaküldjük őket, végre lesz Sneijder is! Várom már a derbyt ! -
#22715 azért az "tök jó", hogy ez a calciopoli már 4 éve tart... -
mrroma #22714 szerintem azokat kel akasztani akik ezt megengedtek, es akikel ezt meglehetet csinalni, es csak legvegul a csapatot buntetni, mert szerintem maga a csapat nem tehet a rrol hogy a vezetok mit forgatnak abban a pihent a gyukban, csak azt nem ertem hogy ezzek az emberek miert nem kerulnek bortonbe, vagy lehet hogy csak en nem hallotam hogy barkit is lecsuktak a Juvetol annak ideig -
cambiasso83 #22713 És már írtam róla eleget a Juve toppicban... -
cambiasso83 #22712 Hát nem mindenkinek...
De most rossz embernek mondtad(olyannak aki nem mondott ilyet),és rosszba próbálsz belekötni...Nem vagyok ilyen típus...Bocsánat. -
#22711 mindenkinek gáz volt 2006ban akit érintett, de nem is tudom h kik zengték azt h tiszta mint az Inter... -
cambiasso83 #22710 Ez mindenhogy gáz lesz,mindenkinek... -
#22709 csak az egészben az a gáz h az Inter anno gyanusan megúszott mindent, inkább akkor kellett volna az egészet elintézni, mert ez így még gázabb :S -
cambiasso83 #22708 Sorry,nem ide,de végül is kapcsolódik... -
cambiasso83 #22707 Na szóval.Az ügy még messze nincs lefutva.Rengeteg variáció ,feltevés van.És biztos,hogy nem egy kacsa is.És kevés az ami idáig eljut.
A VB után szerintem úgy is fény derül mindenre.
Kapja meg mindenki a JOGOS büntetést majd.
De látok egy olyan sötét jövőt,ami nagyon nem fog jót tenni az Olasz focinak...Sok csapat süllyedhet kis időre mélyre.És még több ember(köztük Moggi is)És kevés európai kupás pont elébe nézhetünk.
Nagyon rossz így,hogy ez megtörténhetett.Mi veszíthetünk vele rengeteget és persze a játékosok.Nem hinném,hogy bárki is akar majd Olaszba jönni,hogy focizzon a Cataniában.
Nem jelent sokat egy Scudetto,úgy hogy nincs igazi ellenfél sem nekünk sem pedig másnak .Szerintem. -
#22706 azé h ne ússzátok meg .P -
cambiasso83 #22705 Egyébként még Ballackot is kötögetik hozzánk... -
cambiasso83 #22704 köszi.Sosem gondoltam végig,hogy lesz idő nélküle.De ez a rend:( -
#22703 fcinternews.it-n -
Tomy Lee #22702 Jah,eljárt felette az idő.
Valami edzői karriert nem gondolt ki magának?:-) -
Tomy Lee #22701 Ja és ilyenekkel még rontanak a helyzeten mint ami van jelenleg,hát gratulálok a sok lámának,hogy vacakolnak itt a múlttal.. -
cambiasso83 #22700 Hol olvastad Capitanot???De várható...:(((( -
cambiasso83 #22699 ahogy mindenki más is.Legfőképp az Olasz foci...:( -
#22698 Hoppá!
Moratti csúnyán ráfaraghat most már. -
#22697 Capitano úgy néz ki 2012ben visszavonul :(
más: egyre inkább felerősödtek a Gerrard érkezéséről szóló pletykák, lehet hogy mégis lesz valami a dologból -
#22696 hát, kupadöntősök vagyunk, de hál isten tudta pihentetni José a játékosokat a pénteki meccsre. minimumot adtuk ki, hál isten nem kellett több, Motta zseniális labdát adott, Eto'o pedig ahogy kell befejezte.
pénteken juve, remélem kellőképp felszívjuk magunkat, vissza kell vágni a decemberi 2-1ért, no meg egy botlás esetén elúszik a scudetto!
FORZA INTER! -
#22695 vezetünk! -
#22694 etoooooo
0:1 motta milyen passzt adott geci :D -
#22693 jah, ok :) köszi a linket, itt tényleg van jópár kép ;) -
#22692 thx. Dettó. És mivel könnyed munkára vágytam alapból kivágott játékosokkal dolgoztam:D
Itt találsz sok játékosról ilyen alapból körbevágott képeket.
http://www.progamer.com.sa/pg/t10871.html -
a Sneijderes és a Mottás kimondottan jó :D -
#22690 grat, jók lettek! lehet egy szakmai kérdésem? ha photoshoppal csináltad őket, milyen módszerrel "vágtad" körbe a játékosokat? én ezzel mindig olyan sokat szenvedek, ha ilyesmit csinálok :S -
#22689 Militoson kívül nagyon penge az összes, Sneijdert le is mentem :D -
#22688 Unatkoztam szal csináltam pár képet 1 kaptafára:D Hátha valakit érdekel:
Balotelli
Eto
Milito
Materazzi
Motta -
#22687 nem megyünk sehova max a csúcsra :) -
#22686 szeretem az ilyen "embereket", akiket még életemben nem láttam az általa állítólag kedvelt csapat topikjába írni, de itt kezdi el osztani az észt -
eddie #22685 Bocs, hogy én is ide írok mint Juve szurkoló de sajnos Te is primitívebb vagy mint a sok éves átlag.Ha nem tudsz értelmeset hozzá szólni halgass nagyokat! -
#22684 takarodj innen, inkább próbáljátok megszerezni az EL indulás jogát -
#22683 mint juve szurkoló mondom neked, hogy gratulálok ehhez a remek teljesítményhez, hogy mindezt sikerült leírnod -.-
Köszi hogy ezzel is csak bizonyítod, milyen a juve/inter/milan/anyámkínja drukkerek többsége...