34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    ja de amúgy a Barca gól előtt nem tudok elmenni szó nélkül, Maicon-Cambiasso-Lúcio is hibázott, egymásra vártak, ilyen szinten ez megengedhetetlen

amúgy remélem Maiconnak nincs komoly baja, elég csúnya látvány :S
  • limperatore
    Végre közel a bl siker :)
  • fsgh
    Atyavilág! Inter drukker létem alatt a legnagyobb meccset nézhettem ma végig:) Hihetetlen volt!

FORZA INTER!!!! irány a döntő, innen higgadtan be kell húzni!
  • IXEMGabeo
    gratulálok, szép volt és remek mérkőzés:) de van ám visszavágó is!!!
  • ForzaInter
    Ibrát játékát öröm volt nézni, továbbra is egy nagy nulla egy komoly csapat ellen a blben, 40 méterrel futott többet mint Valdes.:))))))

ÉS elment blt nyerni a barcába. LOL, Ha továbbjut is innét a barca ennek a senkiházinak köze nem lesz hozzá, a barcások kb rühellik.:D
  • WuFraZselic
    jézusom, ez micsoda győzelem volt!

hihetetlen erőről tett tanúbizonyságot a csapat, ez az ami hiányzott az Interből, ez a küzdeni akarás! ősszel mikor a Barca vezetést szerzett a Camp Nou-ban, teljesen összezuhantunk, most pedig csakazértis felfogással felálltunk, és 3 gólt lőttünk! elképesztő! Milito 2 óriási ziccert kihagyott, de mindent jóvá tett! Balotelli meg ma szégyenletes volt, Zanetti 37 évesen a lelkét kiteszi, ő meg kocog meg oxizik, hát a faszomat!

aki pedig a bírókkal jön (jött, fog jönni, etc), mindkét oldalon sokat hibázott!

1 jogos 11est valóban nem kapott meg a Barcelona, viszont Militot és Eto'ot teljesen feleslegesen fújta vissza, az 2 ziccer. viszont Dani Alves egy műesésért (???) kap sárgát, viszont 4-5 mocsok szabálytalanságáért egyet sem... szóval hát érdekes fújt a játékvezető
    de köze nem volt a győzelmünkhöz, ez bizony az INTER érdeme!

most remélem ugyanúgy állunk hozzá a mérkőzéshez, mint Londonba! (no nem arra gondolok, hogy ott is 4 támadóval kezdünk :D, hanem mintha nem is lenne előnyünk!)

köszönöm ezt az estét, Internazionale :)
  • buldozer99
    Grat skacok!
    Nagyon szeretem az intert is, de azért a Barcanak szurkoltam ma!:))
    Tudtam én hogy bomba erős ez az Inter...
    szóval grat!;)
  • limperatore
    Úristen mekkora meccs volt, az elején sima 2:0-ra mehettünk volna ha a herceg 2 nagy helyzetét berúgja, amit ősszel még berúgott volna + 1 lest befújtak az elején ami nem volt az és principe 1-1be vezethette volna , majd egy barca gól a semmiből na mind1
    0:1-ről 3:1
    le a kalappal

FORZA RAGAZZI!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • rumkola
    Am nagyon nagy lesz a visszavágó, kíváncsi leszek mi jön ki majd egy élet-halál meccsen.
  • rumkola
    - szerk. -

Ne másolgass, nem ide tartozik.
  • ForzaInter
    Maicon sérülése meg remélem nem komoly, és játszhat a visszavágón.
  • ForzaInter
    :DD

Nem nagyon tudok most mit írni.. Óriási győzelem volt, rátettünk egy lapáttal Chelsea elleni produkciónkra, de a végére már nagyon elfáradtunk, kulcsfontosságú volt hogy ne 3-2 legyen a vége. Milito a 2 kihagyott helyzete után átkoztam, de aztán mindent jóva tett a Herceg!!

Óriási harcoltunk, küzdöttünk ez az ami hiányzott az elmult évekbeli interből, na meg egy ilyen zseni edző!! Balotellit eddig megvédtem de amit most csinált felháborító volt, de természetesen megint neki állt feljebb hihetetlen. A tizit nem tudom jól megítélni hogy az volt-e vagy nem, de olyan egyértelműen ahogy kijelentetet Hajdu B sztem túlzás volt, én ahogy láttam nem ért hozzá, de ha hozzá is ért akkor is éppen. Messit pedig tökéeltesen leradíroztuk mint ősszel csak akkor 0-0 lett.

Fantasztikus este, már sajnálom hogy nem mentem ki.:( Ha a visszavágón ennek a felét hozzuk, akkor továbbjutunk! Hangulat meg pokoli volt..

GRAZIE RAGAZZI! FORZA INTER!
  • paj01
    Na ez igen... szép volt. 3-0 is lehetne ha az elejen nem blokkol a vedelmetek.
    Ugy latszik ebben a sorozatban mindig az veszit akit a szakertok eselyesebbnek latnak:D
    Sztem a Camp Nouban lesz a donto...
  • Oziris666
    Jah azt ma is bizonyította pff:D lol

• rumkola
    jujjj mit kaptam:

Feladó: DAFFANGER
    Elküldve: 2010. 04. 20. 22:42
    Tárgy: köcsög
    Megkereslek leszurlak te szarházi

:DDDD

• rumkola
    Mekkora geci jó meccs volt úristen!!
    RESPECT nektek egy barcástól!
  • Fabio Capello
    Asszem elmondhatom, szép győzelem volt, viszont Barcelonában ennél sokkal nehezebb dolgotok lesz, ez 100%
  • Tomy Lee
    Nem is lehet ma neki mire hehe...
  • Tomy Lee
    Állítólag reklámtáblának futott neki szegény.
  • rumkola
    Nagyon nagy az Inter ma, minden tiszteletem az ellenfélé !

Ez meg: "nagyképű Messis barcát" szánalmasan gyerekesen buta.
  • barcames
    messinek nincsen nagy arca!!!!
  • chalezlopez
    Ott nem egy fog repült ki?? Pff...
  • Fabio Capello
    Mi a fene történt Maiconnal? :S:S:S
  • DAFFANGER
    Ez az eddig szép fiuk igaz én általános iskola 6 osztálytól AC Milan drukker vagyok de szerintem ilyenkor érthető hogy az Internek szurkolok jó lenne már végre lerendezni ezt a nagyképű Messis barcát.Hajrá Inter!Forza Milan Hajrá Olaszok!
  • Fabio Capello
    3-1 Milito
  • Tomy Lee
    URAMISTEN
    MILITO GOOOOOOOOOL LOLOLOL
    3-1
  • Tomy Lee
    Szép védés Cesar!
    Jön Stanko,erősödünk mégjobban
  • Tomy Lee
    2-1
    Nagyon jók vagyunk
  • Fabio Capello
    2-1 Maicon

Biztos hogy ő védő?
  • Tomy Lee
    GOOOOOOL
    GOOOOOLxdd
    MAICON!!
  • Monoton
    Ott van Sneijder :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kár h nem csak cserébe jött hozzátok :D
  • Tomy Lee
    GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
    GOOOOOOOOOOOOOOOL
    SNEIJDER
    GOOL
  • Grove4
    Maxvell kb begyalogolt a 16osba:S
  • Fabio Capello
    Nemtom mit akarok jobban, olasz csapatot a döntőben vagy azt hogy titeket bucira verjenek... :D
  • DONGUBA
    Aze Chelsea es a Barcelona nem egy napon emlitendo:DDDDDD
    Barcelona messze az egyik legjobb csapat a vilagon.
  • Monoton
    Hajrá Sneijder!
  • Tyler1
    hajrá Inter nyerjetek sokkal!!! Messit fektessétek meg ;)
  • WuFraZselic
    nyerni kell, egy 1-0 tökéletes lenne, 2-1nek már messze nem örülnék! bár tudjátok mit, még annak is! :D

nyerni kell!

FORZA INTER, FORZA NERAZZURI!
  • ForzaInter
    Nem mi vagyunk az esélyesek, de a chelsea ellen sem mi voltunk.

Bízom a fiúkban, nyerni kell mindenképp, mert x-es vagy vereséggel ki is estünk!

Védekezésben azt kell hozni amit ősszela csoportmeccsen hazai pályán, akkor gólt nem kapunk, de táamdásban javulni kell, de ez a csapat jóval jobb mint az akkori.

FORZA MAGICA INTER!! VINCI PER NOI!!!!!!!!!
  • Tomy Lee
    Kevesebb az esély a győzelemre nekünk VISZONT MEGTÖRTÉNHET!!

FORZA INTER!!!