FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
+Eto' és Hleb, nem hinném hogy lenne olyan klub aki erre nemet mondani, Manchester is eladta legnagyobb sztárját jó pénzért, anno Beckamet is még is sikeresek és van nélkülük is élet arrefelé..

Yo, Bitch!

Valahogy így kell megbecsülni játékost.Nálunk éppen többet ér 40 millio a "klubbnak" mintha egy jó játékos ittmaradna<#vomit>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Rudee
Pellegrini nem fogja elengedni, szerencsére.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Mind1 befejeztem,innentõl nem érdekel ki megy ki marad.
Lényeg:Motta,Milito,Lució az újoncok közül<#worship><#worship>

ForzaInter
Gondolom sokat láttad õket játszani..

Yo, Bitch!

Ha Ibra elmegy akkor az a vezetõség szemétsége.Itt már alapból vissza kéne utasítani az ilyen ajánlatot!!
Hleb-hez és ehez az Arnautovic-hoz véleményem röviden<#levele>

Felõlem aztán itt játszhatnak de k...ára nem fognak érdekelni😞(

WuFraZselic
na jah, de 2 játékos pótolja akkor Ibrát... 😊 senki nem képes ilyen eredményes lenni, gólpassz és gólból is legtöbbet egy csapatban. ez ilyen C.Roni, Messi, Gerrard szint kb. nem azért nem lehet pótolni, mert más nem lõ ennyi gólt, de nincs még egy ilyen technikás csatár aki ennyit letesz 1 szezon során

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Igen de jön érte egy hasonló kaliber hozzánk, és azért a Milan is biztos befeketet vmennyi majd a pénzbõl, Serie A-t nem kell félteni, máskor is mentek el sztárok, de összeségében mi erõsödünk, a Juve is, a középcsapatok is nagyon jó játékosokat igazolnak (Genoa,Napoli).

Egyébként ha Hleb beválik akkor a gólpasszait és kreativitását õ pótolhatja, Eto'o meg a góljait, meglátjuk.. Amugy a gazzetta szerint Ibra igent mondott a barcának, Hlebnél és Eto'onál korábban pedig azt írták jönni akarna, gyakorlatilag elkönyvelhetjük az üzletet, Laporta is azt mondta megvan a megegyezés a klubok között, csak a játéksooknak kell dönteni..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
és az se mindegy, hogy milyen Zlatan megy el 😊 aki rohadt sok asszisztot ad, gólkirály lett és legtöbb gólt lövi a csapatba 3 szezon óta, vagy aki anno önzõzött és eredménytelen volt egy másik csapatnál 😄 ez a Zlatan kulcsember, és nem azért volt ilyen formában, mert rá játszottunk... azért játszottunk rá, mert õ volt az egyetlen nem-impotens támadónk

sajnos ha már az elnök nyilatkozza, akkor már elkezdhetünk aggódni. ez a nyári átigazolási szezon nem a seria a-jé, kaka ibra elmegy, eléggé esik a színvonal.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Sztem már tuti hogy elmegy, meglátjuk mi lesz, keret továbbra is erõs nagyon, és azért itt van a világ egyik legjobb edzõje is, erõsebb azoknál a kereteknél amikkel semmit nem nyertünk, és akkoriban elég nagy fejetlenség is volt, mindne évben 10-15 játékos érkezett és távozott, le lett cserélve évente a fél keret és mindig uj edzõ volt minden évben, mert Moratti türelmetlen volt, így nem is csoda hogy semmit nem nyertünk, de aztána ahogy lett egy edzõ aki mellett kitartot Moratti jöttek is az eredmények, nem volt fejetlenség, posztokra igazoltunk, lett a csapatnak egy gerince, és az évek során 2004/05tól egy nagyon jó kis csapat alakult, én azért bízok benne hogy továbbra is sikeresek leszünk.

Yo, Bitch!

9csöves9
"Zlatan nélkül volt Inter és lesz is"

csak nem mindegy,hogy milyen Inter.amelyik amióta nálatok van nyeri a bajnokságokat,vagy amelyik elõtte 18 éven keresztûl nem tudott odaérni?(tudom reflexbõl jönne a bundázós válasz,de ti is tudjátok hogy nem azért nem jött össze)

egyébként szerintem nem fog elmenni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
nem véletlen közölte Mou, hogy július 12-ig döntse el mindenki hogy marad vagy megy...

ForzaInter
Hát ha létre jön az üzlet is ugyanolyan erõs a keret, sõt talán még erõsebb, de Ibra nagyon hiányozni fog, de a keret nem gyengül, 40 milliot meg Moratti nem fogja már igazolásokra költeni, ha nem beteszi a klub kasszába és befekteti vmi másba. Lucio, Motta, Hleb, Milito, Eto'o, Arnautovic, veretes névsor és Ibrán kívül csak felesleges játékosok távoznak, meglátjuk mi lesz az idény kezdetével és mennyire fog Ibra hiányozni, de ne feledjük az õ távozásával teljesen más lesz a játékunk, eddig ráépült az egész Inter, mindneki õt kereste a labdával, túlságosan függöttünk tõle, egy másfajta taktikával és rendszerel talán jobbak leszünk, én már beletörõdtem hogy megy a svéd, Zlatna nélkül volt Inter és lesz is.

Yo, Bitch!

Szerintem abból a 40 millából kb. annyira fog költekezni Moratti mint a Milan a Kakából kapott összegbõl :S

DONGUBA
Ez most igaz???

Barcelona: megállapodtak az Interrel Ibrahimovic ügyében
Megegyezett egymással a Barcelona és az Inter a Samuel Eto’o, Zlatan Ibrahimovic cserérõl – adta hírül péntek este a katalán csapat.
Joan Laporta elnök elmondása szerint így már csak azon múlik az üzlet, hogy a játékosokkal meg tudnak-e egyezni a klubok.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

WuFraZselic
a MU 51 millát ajánlott Agüeroért és semmi. de Eto'o még mindig egy befejezõ, Ibra meg egy nem is tudom... irányitó, visszavont csatár, aki kibaszott gólerõs, és rendkivül kreativ, és ontja a gólpasszokat. ilyen csatárból nagyon kevés van... akárkit igazolnánk a helyére (jó, kb Messit leszámítva), úgy is gyengül a csapat. és Hlebet meg nehogymár ne tudnánk megszerezni (legalább kölcsönbe, ahogy arról cikkeznek) Ibra eladása nélkül

limperatore
de kapunk helyette egy irányítót, egy olyan csatárt aki nem csak a bajnokságban tud gólt lõni és ha szorul a kötél akk nem fossa össze magát meg még 40 milliot amibõl remélem jön Sneijder/Cassano/Agüero közül vmelyik.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Remélem nem lesz belõle semmi.

sneijder kéne nagyon sztem szukségunk vagy egy ilyen kreativ szervezõ kp ra
WuFraZselic
végre mikor kezd kialakulni a keret, elkezdünk tárgyalni Ibra eladásáról... amugy én azt olvastam, Moratti csak Hleb kölcsönvételérõl tárgyal :S

bubu13
Moratti tárgyal a Barcával Ibráról. Állítólag az ajánlat: Eto'o+40 millió+Hleb kölcsön

EEE 1899

Most néztem inter.it-et, és a vendégmez nem függõleges, hanem vízszintes csikú lesz<#falbav>

ForzaInter
Azért jó lenne ha jönne, persze Sneijder még jobb lenne.

Yo, Bitch!

Ez az,ez a beszéd-nyilatkozat tetszik Stankoo,így kell ezt XD<#eljen>
Szókimondó,nemám leszólni ezért!!

limperatore
Hleb managere nyilatkozta h nem tudja megerõsíteni a hírt h az Interbe jönne Hleb

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore

limperatore
Fú de király h megvettük Lúciot, hát inkább Snejder mint Hleb 😄

WuFraZselic
na ez nem is rossz. most meg repüljünk rá sneijder / hamsíkra meg még esetleg egy klasszis csatárra (Ibra-Milito párosból az egyik lesérül, nem igazán van kinek pótolnia... fõleg Ibrát, õ a csapat esze...) aztán irány a BL-döntõ

bubu13
A Bayern hivatalos oldala közölte de Moratti azt mondta még nem 100 %

EEE 1899

Lució biztosan már az Interé??
Alá van írva minden ilyesmi már meg is történt?Errõl nem láttam tájékoztató cikket sehol..

Ha te mondod én elhiszemXD
Kölcsönbe végülis,na jó úgy egyenlõre persze okés a dolog.

ForzaInter
Hát Hleb sokkal jobb mint Deco és fiatalabb is jóval, kölcsönbe megéri, semmi veszteniválónk.

Yo, Bitch!

NE,Hleb-et ne!
Nem bírnám ki ha itt játszana nálunk<#schmoll2>
Inkább Deco vagy mindenki más aki eddig szóba jött,ps..

ForzaInter
Pedig áa sky italia szerint állítólag jön kölcsönbe, sztem jó játékso nagyon, sokat fut, jó passai vannak, nem csak irányítóként de középsõ kpént is bevethetõ, én örülnék neki, kölcsön meg pláne jó, mert ha beválik megvesszük, ha nem meg akkor sem vesztettünk semmit, mert ingyen volt..

Yo, Bitch!

Mor3llo
Mert rohadt gyökér a vezetõség, élen a kolbászgyárossal!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DONGUBA
idiotak.....az egyik legjobb kozepso vedo a vilagon ezek meg elengedtek.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Én se örülnék neki...

remélem nem Hleb jön, sosem tetszett a játéka, tõle sokkal jobb irányítókat lehetne szerezni

zsír, van még benne pár jó év

Nem hinném hogy jönne Hleb, akkor belevonták volna a Maxwell üzletbe.

ForzaInter
Am miért nem hosszabítottak vele? Alapember volt nálatok, és klasszis védõ.

Yo, Bitch!

Mor3llo
Jól jártatok a brazillal, mi meg csak verhetjük a fejünket a falba. Illetve Höeneß idióta szenilis fejét verhetnánk a falba....alig hiszem el, hogy ekkora gyökér a vezetésünk!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Tuti Hleb fog jönni.Nincs olyan mázlink,hogy Sneijder jöjjön:Ss
Lució klasszis így van<#eljen>
Jó igazolás

ForzaInter
Leigazoltuk Luciót a bayerntõl, örülök neki, klasszis védõ, hátul akkor meg is vagyunk. Egy irányító kell Sneijdert és Hlebet írja a goal.com, viszont a hollandnak az ügynöke azt mondta érdeklõdünk iránta.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Nem láttad játszani? Ha nem lenne olyan jó nem szorította volna ki, 27 éves amugy.

Yo, Bitch!

DONGUBA
hany eves maxvell?

Na ez meglepetés számomra,hogy Maxwell távozik.
Santon ennyire jó lenne?Hmm azért érdekes,nem tudom mi lesz ebböl.

ForzaInter
Am meg már csak egy év volt hátra a szerzõdésébõl, ezért is ment csak ennyiért.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Ahogy csöves írta átig topikban, kiszorította egy 18 éves gyerek, többet nem nagyon adott volna érte senki, max a City ha kellett volna nekik.😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Santon meg akkor válthat 6-osra, Mei amugy meg a Crotonéhez került kölcsönbe.

Mostmár csak a Rivas, Burdisso, Vieira, Obinna négyest kell eladni, Suazo ugy tûnik marad 4-5 számú csatárnak José azt mondta, annak megteszi😄 Monduk a Burdisso-Rivas kettõs közül is marad egy valószínûleg, remélem az argentin, bakizik néha, de vannak jó meccsei is, és amugy is szimpi.😄

Yo, Bitch!