FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy sajnálom😞
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
Pedig voltak szép megmozdulásai és összességében bírtam a csávót
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
kíváncsi vagyok Kerlonnal mi lesz, remélem marad és jobb lesz mint Diego ;>>
Yo, Bitch!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Burdissot és Rivast kell eladni, és hozzuk Carvalhot csak az a baj nem vmi fiatal már, Bruno Alvesrõl írták még de õ meg olyan mint Burdisso, meg rohadt drága csak tudném mire fel, de Porot mindenki lehúz.
Carvalho sztem tuti jönni fog és lesz jövõre egy Chivu,Samuel,Carvalho,Mátrix,Cordoba ötös, bár Burdisso sztem marad, 6 számú védõnek megteszi, kpre meg jöjjön Hamsik és készen vagyunk, csatársorba Arnautovic pedig tuti érkezik, milánóban ápolják és az elsõ edzésre Appianoba is ellátogatott, de az õ szerzõdtetése ráér, ugyis csak télen játszhat.
Yo, Bitch!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
hazai:
vendég:
Idegenbelin ahogy nézem változtattak, nekem tetszik nagyon, hazain meg jobb így hogy sûrûbb a csíkozás.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Nem flémkeltésnek szántam.
Ez a keret a Serie A-ban a legerõsebb, és európában is bent van a top5-ben, tavalyi keretre mindneki azt mondta a bl egyik legnagyobb esélyesei vagyunk, azóta csak erõsödtünk, ne hogy már egy ilyen kerettel ne lehessen egy bl gyõzelmet összehozni, ennél gyengébb kerettel rendelkezõ csapatok is nyertek blt az elmult években, pl a Porto aminél sokkal erõsebb a keretünk.. Szal igaza van Morattinak nem kéne Josénak elõre magyarázkodnia.. De lesznek még ugyis igazolások Branca mondta, sok idõ van még és fognak érkezni emberek.
Yo, Bitch!
már ne haragudjatok de ezen röhögnöm kell, mindenesetre én is kérek egy slukkot abból amit moratti szív 😄
Az olasz másodosztályban (Serie 😎 szereplõ Sassuolo csapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy ismét kölcsönvette Filkor Attilát, az Internazionale középpályását.
Újabb egy évet tölt el az olasz másodosztályban Filkor Attila, a korábban a magyar válogatottban is bemutatkozott középpályás. A Sassuolo csapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy ismét kölcsönvette az Internazionale játékosát.
Filkor az elmúlt szezont is a Sassuolónál töltötte, és könnyen lehet, hogy hosszú távon is a csapat labdarúgója lesz: a második ligás csapatnak ugyanis ezúttal opciós joga van Filkor játékjogának végleges megvásárlására.
A 21 éves játékos az elmúlt szezonban alig kapott lehetõséget a Sassuolóban: mindössze 10 mérkõzésen léphetett pályára a tehetséges középpályás, ráadásul mindegyiken csereként, így összesen alig több mint kétmérkõzésnyi idõt kapott.
Tavaly hét magyar játékos szerepelt a Serie B-ben (Filkor, Koman Vladimir, Vaskó Tamás, Vass Ádám, Feczesin Róbert, Szatmári Loránd és Csizmadia Csaba), közülük Koman az élvonalba feljutott Bariban folytatja pályafutását, Vaskó hazatért, Csizmadia Horvátországba igazolt, Szatmárit pedig minden valószínûség szerint ismét kölcsönadja a Reggina egy olasz klubnak.
Yo, Bitch!
Középhátvéd, irányító, csatár.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
moratti eddig össze vissza szórta a pénzt, azt se tudta hova veszi az embereket régen csak vette, most mikor kb 3 meghatározó kéne akkor átmegy zsidóba..
Középpályára csak kéne egy irányító de nem egy Deco hanem inkább egy Snejder, meg Carvalhot lekéne még igazolni. Meg szó volt még vmi nagyon nagy védõ tehetségrõl hogy megvettük vagy csak akartuk az ki volt?
Rivas, Burdisso, Vieira és Obinnát pedig elkell adni, csak nehéz lesz õket eladni.😄
Yo, Bitch!
Perememberek és az öregek távoztak, és jött 2 játékos, és a sztárjink sem mentek el mint mondjuk a Milannál, még kb 2 igazolás és készen vagyunk, csatár nem nagyon kell mert marad Suazo 4-5 számú csatárnak tökéletes, felesleges cserecsatárt venni.
Yo, Bitch!
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Yo, Bitch!
én off soundra, majd hétfõn re 😄 addig is písz srácok