34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
cambiasso83 #22802 Szerintem:
J.Cesar-Maicon,Lúcio,Samuel,Zanetti,Cambiasso,Pandev,Motta,Sneijder,Milito,Eto'o.
Na szép estét.Jó lenne egy győzelem,nagyon:) -
#22801 jöjjön már a meccs!!!! nem tudok várni. -
#22800 Barcelona elleni keret:
12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec
2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu
5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso
9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli
természetesen telt ház lesz, minden jegy elkelt :)
alig várom :) -
cambiasso83 #22799 Ja tolmácsként kezdte.Hát manapság sem beszél kevés nyelven a pasas:) -
#22798 Igaz ott főleg tolmács volt! -
#22797 Mindkettő mellett ja. Robson era kimaradt az életemből :D -
#22796 Sir Bobby Robson mellett... -
cambiasso83 #22795 hát ott "tanulta" a szakmát,meg persze Setúbalban,Porto,ott már nyert pár trófeát és persze a Chelsea,Inter.Nagy vonalakban.Biztos láttál már Barca meccset,ahol ott kuporog a kispadon.:)Persze a Portonál lett az aki.A világ egyik legjobb edzője:) -
#22794 Van Gaal mellett volt, meg azthiszem Barcelona B-t edzette. -
#22793 Ja,ok, most néztem utánna, ha jól vettem ki másodedző volt ott '97 ben. -
#22792 Lehet én vagyok a hülye,de én úgy tudom,hogy Mourinho a Barcaban nem edzősködött. -
#22791 Am most néztem meg a sorsolást s az alapján azt kell h mondjam szerintem 50-505 esélye van mind2 csapatnak. Szal én nem látom annyira borúsan a helyzetet...
nekünk:
Atalanta (h)
Lazio (i)
Chievo (h)
Siena (i)
Romának:
Samp (h)
Parma (i)
Cagliari (h)
Chievo (i)
Azért a Samp erősebb csapat mint a Lazio. Talán ott hagynak el pontokat. Esetleg még a Parma ellen. -
#22790 Nem kell itt bírózni szerintem. Volt 1-2 eccs ami azon ment el, de volt 3-4 amit a csapat rontott el... Azokat kellett volna hozni.
Mind1, előre kell nézni és hozni az összes meccset bízva abban h a Roma még leikszel valahol. -
#22789 Isten éltesse Arnautovicot :) -
#22788 mit nem voltunk jobbak? a 2 gólotok 1 kapushibából meg egy lecsúszott lövésből jött -
#22787 bocs, elírtam, oda X-et akartam. a lényeg hogy a bíróknak és 2-3 elszórakozott meccsnek köszönhetően vagyunk 2.ok, nem azért mert ennyit tud a csapat...
az meg hogy a bírók ellenszenvét kivívtuk?! ilyen NINCS a profi futballban. amennyiben létezik, eltiltani az összeset, amúgy is szánalmas a bíráskodás a serie a-ban, de ez a szezon túltett mindenen
(amúgy meg ne mondd hogy nem voltunk jobbak, ti kb 3 lövésből lőttetek 2 gólt, mi pedig 2-3x ennyiből 3-4 kapufát is lőttünk, ez bizony balszerencse) -
cambiasso83 #22786 Egy edző miatt a bíró ellenszenve már nem is annyira pártatlan vezetés.És az már elég gáz.Egyébként érdekes,Mourinhot én már a Barcaban is bírtam.Tudtam,hogy fenomén lesz az ürge.Ranieri meg Lippi viszont sosem volt szimpatikus. -
mrroma #22785 azert ellenunk nem voltatok jobbak, egy golt rugtatok azt is lesbol, maskulonben a birok ellenszenvet Mourinho-nak koszonhetitek, azt az embert nem birja senki, meg ti is utaltatok mig a Chelsea-ben volt, egyebkent le a kalapal Maicon elott -
#22784 persze hogy a mi hibánk is, de pl a Samp ellen fél óra alatt kaptunk 2 pirosat, amiből Cordobának max 1 sárgát oszthattak volna ki, és a sampos srácot Lúcio aljas felrúgásáért egy sárgával honorálták
vagy ott van a Bari elleni meccs is, 2 olyan büntetőt fújtak be ellenünk, amilyet még nem láttam, meg a Milan elleni meccs is milyen szánalmas volt, csak a milannak a bírói segítség sem volt elég
ugyanakkor a Genoa, Roma, Fiorentina, Parma meccseket simán nyerni kellett volna, és sokkal jobban is játszottunk mindegyiken, a fio és a roma elleni 6 pont Júlion meg a sok kapufán ment el, Parma és Genoa ellen pedig 15 helyzetből egy se ment be... -
#22783 Valamilyen szinten a bírók is benne vannak, de igazából csak saját magunknak köszönhetjük ha nem nyerjük meg a scudettot..
Azért is lenne idén ez mégfájóbb, mert egyértelműen idén van a legerősebb keretünk, és játékra is most vagyunk a legjobbak, ez blben ki is jött, de bajnokságban túl sok az x-es meccs, a Moratti érában simán ez a legerősebb Inter, és lehet most nem nyerünk semmit. LOL -
#22782 egyet kell értsek, nincs nehéz meccse már a Romának, mondjuk meg is érdemlik a bajnoki címet ha lehoznak ~30 meccset veretlenül
de hozzá tartozik, hogy volt egy bő hónap, mikor szanaszét szopattak a játékvezetők, de gondolom ezt mindenki más elfelejtette -
#22781 Floccari bazmeg..
Asszem bajnoki cím elúszott, ez a derbi győzelem rohadt nagy lökést ad az eddig sem rossz formában lévő riommának.. -
#22780 meg még 1 pontrúgás
nevetséges ez a roma -
#22779 aztán meg kihagytak egy 11est, és meg a roma belőtte a saját 11esét =/ -
#22778 lazio vezet :P -
cambiasso83 #22777 Hát ha eddig még reménykedett valaki,hogy a Milan nyert.Cassano és Pazzini,na meg persze a saját játékosuk tett neki egy szívességet.Jövő héten a Róma ellen tehet nekünk is:)))))))))). -
#22776 Igen bazmeg megérdemelten kaptunk ki, ezt nem is vitatom, de nem értem hogy jön az ide.Nyomod mindenhol a magasröptű kommentjeidet. Egyébként nem veled, hanem Matyival beszéltem erről (#22725)
Igaza van Forza Italianak, mindenhova bekontárkodsz,foglalkozz a saját csapatoddal (ha van olyan).
-
barcames #22775 minden megtörténhet -
#22774 jó meccs volt szerintem a tegnapi,az olasz bajnokságban nekem nagy kedvencem az Udinese(még régebben Quagliarelli miatt),szal az első helyért vívott csatát izgalommentesen nézhetem(sajnos),de egy picit nekem szimpatikusabb a Roma,de győzzön a jobb!!! A BL-be azért remélem megállít titeket a másik kedvencem :P -
#22773 Hatalmas volt a Maicon gol.....ezt mint MILANOS mondom -
#22772 Nem láttam a meccset, látom nem hagytam ki semmit, hoztuk a lassan már EL-t se érő bombaformánkat... Gratula a győzelemhez, ahogy visszanézem a dolgokat, megérdemelt volt. -
#22771 te vagy a nevetséges. Mért nem a Barcával foglalkozol??? -
barcames #22770 na mesélj az esti mérkőzésről!
megérdemelten kaptatok ki... nevetségesek vagytok -
cambiasso83 #22769 Gyenge???kedden a Barcaval találkozunk.Nem fogunk megszakadni.ennyi is elég volt.Mi is játszottunk 10 emberrel,hányszor....attól még lehet tartása egy csapatnak...Savanyú a szőlő.... -
cambiasso83 #22768 Mourinho a legnagyobb.Legkiválóbb edző jelenleg a világon.Vagy is az én megítélésemben a 2 legkiválóbb edző találkozik ismét kedden...
Maicon gólja.Csoda és egy hátvédtől...
Nagyon jók voltunk.Minket illet az a Scudetto az idén....
-
Tomy Lee #22767 Szép gólöröm a mesterünktőlXD -
Tomy Lee #22766 Te mit csinálsz:DDD
De köszi a videókat! -
#22765 na jovan faszom geci résteg vok :D
-
#22764 tehát :D
[flash]http://www.youtube.com/v/D79AmKl6qfM[flash] -
#22763 na szal