34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#22962 Köztünk marad. :)))))
(énis dolgozom, ha nem látnád) -
cambiasso83 #22961 Ja csak azt már nem ezen a gépen szándékozom nézni:)
Maradjon köztünk,de melózom közben:)Vagy inkább írogatok meló közben:) -
#22960 Hát top meccs közeli állapotokban tényleg nem jó, szerintem ha megvan a max. kapcsolat, akkor a többivel nem foglalkozik.
Próbáld meg pl. most. :) -
cambiasso83 #22959 A digisport honlapja nekem még sosem volt jó.
De lehet megpróbálkozom vele megint...de szerintem marad egy ,gyakran megálló,néha csak rádióadást adó stream:).De jobb mintha csak írásba "látnám":) -
#22958 Digisport jó lesz, nem?
Én már reggel bejelentkeztem, és indítottam a TVt, mert múlt héten szerdán 1 órával a kezdés előtt már lehalt a szerver. :D
Remélhetőleg mire hazaérek, még bent leszek. :D -
#22957 -
cambiasso83 #22956 Persze értem,hogy miért:)Csak meglepett,hogy tegnap közvetített.Mert eddig német meccs miatt sem váltott. -
cambiasso83 #22955 Nem a szerdai meccseket adta eddig.Pl. az Inter-Chelseat is ott néztem.De most a keddit favorizálta a majom... -
#22954 sat1 mindig csak a német érdekeltségű meccseket adja, a legtöbb német adó ilyen... :) -
cambiasso83 #22953 Ezt azért így nem jelenteném ki.Annak ellenére sem,hogy szerintem a Bayern útja egy fokkal könnyebb volt.Azért bármi lehet.Akárki döntőzik oda a lekét is kiteszi.
A csoportkörbe egy sz.r Juvét kellett felülmúlnia,Fio,Manu(ez nehezebb volt kicsit)és sajnos egy iszonyat rossz Lyon...
Nekünk bajnokcsapatokkal kellett végig küzdenünk.Ha jól tudom a csoportkörben az Orosz az Ukrán és a Spanyol bajnok.Aztán az Angol bajnokesélyes,aztán egy erős Orosz.Nem tudom hol végeztek.Orosz bajnokság nem az erősségem.Akárhogy is látszik melyik volt a legerősebb csoport az elején.
Szóval ha esetleg mi jutunk döntőbe azt megérdemeljük.Statisztika ide-oda.Azok csak számok.Ez meg a valóság és a küzdés .Remélem.már most is nagyon elégedett vagyok.
De a gondolatok holnaptól:húzzuk be a bajnokságot!!! -
cambiasso83 #22952 Szerintem most az a nyomorult SAT 1 sem adja.Tegnap adta a Bayernt.Eddig mindig szerdai meccset adott.Most én úgy olvastam,hogy ma nem ad meccset.
Marad a net... -
#22951 csak jussunk be, utána ráér a bayernnel foglalkozni. sőőt, az ráér 3 hét múlva is, ma este után laziora koncentráljunk, akármi is lesz az este végkimenetele
nagyon bízom a srácokban!
FORZA INTER, előre is ;> -
#22950 sztem ha bejutunk ott már esélye nem lesz a bayernnek, mu ellen továbbment mert lenézték őket, de mourinho kitalálná a dolgokat
2:0-ra tuti nyernénk, de a mi döntőnk az holnap este van :s -
Tomy Lee #22949 Sat1 jó lesz köszi!
#22944 jaja,abból durván ittas állapotba kerülnék,inkább nem:D -
Tomy Lee #22948 Szerintem is esélyesek lennénk ellenük!Csak jussunk be. -
#22947 elsőnek bekéne jutni..
amugy meg egyáltalán nem lesz könnyű ha bejutunk, erős eza bayern, kurvajó edzőjük van, és nagyon szerencsés csapat, nagyon megizzadunk ellenük ha bejutunk a döntőbe. -
#22946 csak szeretnéd:D jó ez a bayern -
#22945 na bayern ellen jó lenne a döntő akkor tuti meglenne a bl -
#22944 Vagy menj kocsmába:D -
Sojka5 #22943 sat1, vagy itt keress stream et
http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football -
#22942 nemtom nekem van xD -
Tomy Lee #22941 Hol lehet nézni holnap a mérkőzést digin kívül?
-
IXEMGabeo #22940 ja régi Juve, Milan párharcok illetve a Róma, Fiorentína is beleszólhatna a bajnoki címre ez legyen jövőre!!! és persze sok gól mint eddig az olaszbajnokságban az utóbbi időben -
Csesza #22939 bíztam a Samp-ban, de nem gondoltam volna h még meg is verik őket!
-
#22938 pedig jó lenne egy régi juve régi milan és a mostani inter harca egy scudettoért :D -
#22937 Kellett Murinho, hogy Európában is jó legyen az Inter, a játékoskerete korábban is engedte volna, de nem volt jól összerakva. Igaz, sokat is erősített erre az idényre, nagyon sokat.
Milan szurkolóként csak az zavar, hogy ugyanennyire, csak negatívban fejlődött a Milan. :( -
#22936 Ebben egyet értünk. Amióta Murinho van "nálatok", meg Sneijder, sokkal szimpibb nekem is (Milan drukker vagyok ha olasz). Szal már 2 szimpi ember is van a csapatban, és ez már ok, hogy szurkoljak nekik a BLben pl. :D No meg Lucio... :)
Hajrá, kemény lesz a BL. -
cambiasso83 #22935 Fontos fontos győzelem,de ne felejtsük el az apró tényt,hogy emberelőnyben.
Remélem hatalmas erőt mozgósít a fiúkban ez.Bírni kell a tempót,még 6 meccs.
Nagyon gyönyörű idény már most is:)Az egyik ha nem a legjobb Inter.Mourinho meg fantasztikus csapatot "csinált".
-
#22934 kiváncsi leszek arra a meccsre... Lazio ma fontos győzelmet aratott Genovában, 6 pontra a kieséstől... nem bánnám, ha nem ellenünk biztosítanák be a bentmaradást... -
#22933 Ennyi is lett a vége. GRAZIE SAMP!
Most már a mi kezünkben a bajnokság, ha a laziot jövőhéten megverjük akkor megvan a scudetto szerintem. Jó lenne most összeomlana, érett már ez a vereség, nagy volt az arc pár játékosuknál.. -
Tomy Lee #22932 Mi lett a vége? -
#22931 Roma - Samp 1-2 a 85. percben
remélem 2őt nem lőnek a hazaiak, helyre állhat a rend Olaszországban !!! -
cambiasso83 #22930 Ja,de ma már tuti edzett a többiekkel.Elég nagy jó kedvvel.Nem "megviselten".Ez jó jel.Bizakodom mindkettőben... -
#22929 Sneijder izomsérülése nem tudni milyen komoly, viszont Maicont műteni kell(ett), ő azért kérdéses -
cambiasso83 #22928 Biztos hogy játszani fog.Ez az év meccse,összerakatja Mourinho.Mást nem 0-4nél lecseréljük.
Maicon is ott lesz,tuti.Meglettek a fogai!? -
Tomy Lee #22927 Én voltam,látom most meg is lett -
#22926 ugyis játszani fog, tuti csak kamu az egész:D -
#22925 Sneijder megsérült, hétfőn derül ki játszhat e -
cambiasso83 #22924 Sőt 7 nap -
cambiasso83 #22923 Nem kellett ennél több.
Chivu...a mi hátvédjeink.Remekelnek.:)
Vár ránk a Barca a Lazio a Róma és mindez 11 nap alatt idegenben.
Nagyon húzós lesz...