34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • horpeti
    Köztünk marad. :)))))
    (énis dolgozom, ha nem látnád)
  • cambiasso83
    Ja csak azt már nem ezen a gépen szándékozom nézni:)
    Maradjon köztünk,de melózom közben:)Vagy inkább írogatok meló közben:)
  • horpeti
    Hát top meccs közeli állapotokban tényleg nem jó, szerintem ha megvan a max. kapcsolat, akkor a többivel nem foglalkozik.

Próbáld meg pl. most. :)
  • cambiasso83
    A digisport honlapja nekem még sosem volt jó.
    De lehet megpróbálkozom vele megint...de szerintem marad egy ,gyakran megálló,néha csak rádióadást adó stream:).De jobb mintha csak írásba "látnám":)
  • horpeti
    Digisport jó lesz, nem?
    Én már reggel bejelentkeztem, és indítottam a TVt, mert múlt héten szerdán 1 órával a kezdés előtt már lehalt a szerver. :D
    Remélhetőleg mire hazaérek, még bent leszek. :D
  • WuFraZselic
  • cambiasso83
    Persze értem,hogy miért:)Csak meglepett,hogy tegnap közvetített.Mert eddig német meccs miatt sem váltott.
  • cambiasso83
    Nem a szerdai meccseket adta eddig.Pl. az Inter-Chelseat is ott néztem.De most a keddit favorizálta a majom...
  • Fabio Capello
    sat1 mindig csak a német érdekeltségű meccseket adja, a legtöbb német adó ilyen... :)
  • cambiasso83
    Ezt azért így nem jelenteném ki.Annak ellenére sem,hogy szerintem a Bayern útja egy fokkal könnyebb volt.Azért bármi lehet.Akárki döntőzik oda a lekét is kiteszi.
    A csoportkörbe egy sz.r Juvét kellett felülmúlnia,Fio,Manu(ez nehezebb volt kicsit)és sajnos egy iszonyat rossz Lyon...
    Nekünk bajnokcsapatokkal kellett végig küzdenünk.Ha jól tudom a csoportkörben az Orosz az Ukrán és a Spanyol bajnok.Aztán az Angol bajnokesélyes,aztán egy erős Orosz.Nem tudom hol végeztek.Orosz bajnokság nem az erősségem.Akárhogy is látszik melyik volt a legerősebb csoport az elején.

Szóval ha esetleg mi jutunk döntőbe azt megérdemeljük.Statisztika ide-oda.Azok csak számok.Ez meg a valóság és a küzdés .Remélem.már most is nagyon elégedett vagyok.

De a gondolatok holnaptól:húzzuk be a bajnokságot!!!
  • cambiasso83
    Szerintem most az a nyomorult SAT 1 sem adja.Tegnap adta a Bayernt.Eddig mindig szerdai meccset adott.Most én úgy olvastam,hogy ma nem ad meccset.

Marad a net...
  • WuFraZselic
    csak jussunk be, utána ráér a bayernnel foglalkozni. sőőt, az ráér 3 hét múlva is, ma este után laziora koncentráljunk, akármi is lesz az este végkimenetele

nagyon bízom a srácokban!

FORZA INTER, előre is ;>
  • limperatore
    sztem ha bejutunk ott már esélye nem lesz a bayernnek, mu ellen továbbment mert lenézték őket, de mourinho kitalálná a dolgokat
    2:0-ra tuti nyernénk, de a mi döntőnk az holnap este van :s
  • Tomy Lee
    Sat1 jó lesz köszi!

#22944 jaja,abból durván ittas állapotba kerülnék,inkább nem:D
  • Tomy Lee
    Szerintem is esélyesek lennénk ellenük!Csak jussunk be.
  • ForzaInter
    elsőnek bekéne jutni..

amugy meg egyáltalán nem lesz könnyű ha bejutunk, erős eza bayern, kurvajó edzőjük van, és nagyon szerencsés csapat, nagyon megizzadunk ellenük ha bejutunk a döntőbe.
  • szucsy89
    csak szeretnéd:D jó ez a bayern
  • limperatore
    na bayern ellen jó lenne a döntő akkor tuti meglenne a bl
  • fsgh
    Vagy menj kocsmába:D
  • Sojka5
    sat1, vagy itt keress stream et
    http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football
  • limperatore
    nemtom nekem van xD
  • Tomy Lee
    Hol lehet nézni holnap a mérkőzést digin kívül?

• IXEMGabeo
    ja régi Juve, Milan párharcok illetve a Róma, Fiorentína is beleszólhatna a bajnoki címre ez legyen jövőre!!! és persze sok gól mint eddig az olaszbajnokságban az utóbbi időben
  • Csesza
    bíztam a Samp-ban, de nem gondoltam volna h még meg is verik őket!

• limperatore
    pedig jó lenne egy régi juve régi milan és a mostani inter harca egy scudettoért :D
  • horpeti
    Kellett Murinho, hogy Európában is jó legyen az Inter, a játékoskerete korábban is engedte volna, de nem volt jól összerakva. Igaz, sokat is erősített erre az idényre, nagyon sokat.

Milan szurkolóként csak az zavar, hogy ugyanennyire, csak negatívban fejlődött a Milan. :(
  • horpeti
    Ebben egyet értünk. Amióta Murinho van "nálatok", meg Sneijder, sokkal szimpibb nekem is (Milan drukker vagyok ha olasz). Szal már 2 szimpi ember is van a csapatban, és ez már ok, hogy szurkoljak nekik a BLben pl. :D No meg Lucio... :)

Hajrá, kemény lesz a BL.
  • cambiasso83
    Fontos fontos győzelem,de ne felejtsük el az apró tényt,hogy emberelőnyben.
    Remélem hatalmas erőt mozgósít a fiúkban ez.Bírni kell a tempót,még 6 meccs.

Nagyon gyönyörű idény már most is:)Az egyik ha nem a legjobb Inter.Mourinho meg fantasztikus csapatot "csinált".
  • WuFraZselic
    kiváncsi leszek arra a meccsre... Lazio ma fontos győzelmet aratott Genovában, 6 pontra a kieséstől... nem bánnám, ha nem ellenünk biztosítanák be a bentmaradást...
  • ForzaInter
    Ennyi is lett a vége. GRAZIE SAMP!

Most már a mi kezünkben a bajnokság, ha a laziot jövőhéten megverjük akkor megvan a scudetto szerintem. Jó lenne most összeomlana, érett már ez a vereség, nagy volt az arc pár játékosuknál..
  • Tomy Lee
    Mi lett a vége?
  • WuFraZselic
    Roma - Samp 1-2 a 85. percben

remélem 2őt nem lőnek a hazaiak, helyre állhat a rend Olaszországban !!!
  • cambiasso83
    Ja,de ma már tuti edzett a többiekkel.Elég nagy jó kedvvel.Nem "megviselten".Ez jó jel.Bizakodom mindkettőben...
  • WuFraZselic
    Sneijder izomsérülése nem tudni milyen komoly, viszont Maicont műteni kell(ett), ő azért kérdéses
  • cambiasso83
    Biztos hogy játszani fog.Ez az év meccse,összerakatja Mourinho.Mást nem 0-4nél lecseréljük.
    Maicon is ott lesz,tuti.Meglettek a fogai!?
  • Tomy Lee
    Én voltam,látom most meg is lett
  • ForzaInter
    ugyis játszani fog, tuti csak kamu az egész:D
  • WuFraZselic
    Sneijder megsérült, hétfőn derül ki játszhat e
  • cambiasso83
    Sőt 7 nap
  • cambiasso83
    Nem kellett ennél több.

Chivu...a mi hátvédjeink.Remekelnek.:)

Vár ránk a Barca a Lazio a Róma és mindez 11 nap alatt idegenben.
    Nagyon húzós lesz...