FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL😄DD

★ 汤姆 李

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
még jimenez meg ienek xD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
Quaresma nem lesz kezdõ, meg õt vagy Mancinit vagy 4-3-3, 4-4-2, 4-3-2-1 vagy 4-2-3-1-be tudnánk rakni, mer ezekbe kellenek szélsõk, de jelenlegi 4-3-1-2-be amit eddig játszottunk, egy szûrû 2 középsõ kp meg egy irányító kell.

Bannert meg csinálhatna vki újat, mert kb fele nem is itt játszik már😄

Yo, Bitch!

limperatore
Ha jönne Sneijder azt hiszem kurva erõs lenne a keret 😄

---------J. Cesar
----Maicon-Samuel-Lucio-Santon
------------Cambiasso
-----Quaresma---------J.Zanetti
-------------Sneijder
---------Eto'o------Milito

és ez csak 1 variáció a 100ból 😄

embertelen lenne, jobban járnánk mint a juve diegoval ha ide jönne vezli

fsgh
Ezzel szerintem nem lesz most probléma... Az alap csatár kettõs a Milito-Eto de kapásból utánuk jön Balotelli. Sokat fog õ játszani mert 1. biztos hogy pihentetve lesznek egyszer kétszer az alap csatárok plusz bármikor megsérülhet az egyik... Én inkább attól tartok hogy kevés csatárunk lesz. Nem nyugtat meg az hogy ilyen Suazok meg Kerlonok várnak bevetésre ha valami gáz lenne. Pl télen mikor Eto elmegy az afrika kupára, akkor Milito-Balotelli csatársor ögött õk fognak ülni a padon, annak annyira nem fogok örülni...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

igen, ezt így is kéne, csak ugye tudjuk, hogy nem ez lenne az elsõ, hogy van valami baja és én majdnem biztos vagyok benne, hogy nem fogja sokáig húzni

WuFraZselic
több alázatot mutasson elõször, rendkivül nagy a pofája, a kora és az eddig elért eredményei ellenére. neki még bõven van ideje fejlõdni, õ a 3. számu csatár jelenleg, tisztába kell legyen vele, hogy a "rangsorban" nem véletlenül van elõtte Eto'o és Milito

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

csak kíváncsi vagyok h SuperMario meddig fogja bírni a cserepadot és mikor kezd el majd rinyálni :S

WuFraZselic
persze, hogy nem fog leülni padra pl. Cassano. de õ egy sokoldalú játékos, így pl lehetne egy capitano, cambiasso, muntari/stankovic/motta - cassano - eto'o, milito sorral kiállni, és ha pl elmegy Eto'o afrikakupázni, mehetne elõre is. (bár, Quaresmát nem lehetne irányítóként játszatni?!<#nemtudom>) Suazot edzõmeccsen se láttam még, nemtudom mennyire komolyak vele Mou szándékai... =/ Arnautovic meg elismerem hogy tehetség, de mondom, felépül decemberre, akkor edzhet a csapattal, kimarad a közös felkészülés, Quaresma is szerintem hasonló okok miatt játszott úgy, ahogy... eredményesebbek lehetünk idén, az is igaz, eto'o és milito fossa a gólokat, ha kiszolgálják õket, fejenként egy 15-20-ra mindketten képesek, sõõt.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Egy klasszis nem fog a padra jönni, a pályán pedig 2 ember lesz, nem 3. Milito és Eto'o klasszis, Balotelli és Arnautovic óriási tehetségek cserének tökéletesek, Suazo meg 5 számú csatárnak megfelel. Ebben a csatásorban amugy több gól van benne mint a tavalyiban, Militoban 20-25, Etoban is 15-20, és Balotellitõl idén még jobb szezont várok, 10 gól benne van csereként. Tavaly csak Ibra és Balotelli volt a két épkézláb csatárunk, Cruz, Crespo kiöregedtek, Obinna pedig középszerû. Egy tkp kell még ide, Cassano jó lenne, de akkor nem tudom minek hoztuk Militot és Etoot, mert mindkettõ kjó, és kezdõnek kéne lennie így pedig egyik csere lenne, ilyen játékosokat meg vétek lenne padoztatni, és még ott lenne Balotelli aki már most kurvajó, és Arnautovic, csak a bomlasztás lenne..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
nem a csatárok mennyiségével van a gond, a minõséggel 😊 Arnautovic nem tud velünk készülni, decemberbe játszhat, és akkor elvileg õ lesz a 3-4. számu csatárunk, nem tul biztató. cassano ezért lenne jó, egy TKP és egy csatár szerepére is tökéletes

ForzaInter
Arnautovic már a mi játékosunk gyakorlatilag, a csapat orvosai milánóban kezelik lassan egy hónapja, az hogy holnap, egy hét múlva vagy egy hónap mulva írja alá a szerzõdését teljesen lényegtelen, mert kb decemberben léphet majd csak pályára a sérülése miatt, emiatt nem is sürgetik a szerzõdtetését, mert ráér.😊

Suzao pedig nem lesz eladva meg mondta José hogy marad mert cserekként hasznos lehet. Milito, Eto'o, Balotelli, Suazo, Arnautovic ötös elég lesz, januárban is csak Eto'o fog hiányozni, rajta kívül még lesz 4 csatár, addigra pedig már Arnautovic is játszhat, arra a pár hétre meg meogoldjuk a kameruni pótlását, és drukkolhatunk hogy minél hamarabb essen ki Kamerun.😄 Szal csatár érkezésére semmi esély, egy tkp fog jönni aug 8 után, ez amit biztosra lehet tudni, Sneijder és Deco a jelöltek de szóbahozták VDV-t is, remélem egyik holland jön, és meg is vagyunk akkor.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Tudom mikori.😊

Yo, Bitch!

banok
de volt már. 2006 õszi.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
Arnautovic még mindig nem biztos, és Eto'o megy Afrika-Kupára télen... suazot meg szerintem eladjuk 5-7m euróért. kevés lesz ez az új idényre szvsz...

ForzaInter

Nem mai kép már, de még nem volt assszem. 😊

Avanti CN69!😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
1 játékos kell még a kpre és kész vagyunk. Csatársorba két kezdõ Milito-Eto'o, csere Balotelli, Arnautovic és Suazo.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
ez elég szolid meccs volt, az leszûrhetõ, hogy szükség van még 1 csatárra és még mindig egy irányítóra. Muntari pedig igaz hogy szépen csinálta gól elõtt, meg gólpasszt adott, de valaki mondja meg neki hogy Õ ne próbálkozzon távoli lövésekkel és mélységi indításokkal, ez nem az õ mûfaja. amúgy a csapat kezd összeállni, Mottán látszik hogy van benne kreativitás, jó vétel volt, akárcsak Milito, már megint meglõtte a maga gólját, szépen csinálta, vele már most úgy érzem, jól jártunk. még nincs vége az átigazolási szezonnak, Aug. 8 Lazio elleni szuperkupa-döntõ, utána várhatunk igazolásokat.

Lehet az elsõ fél idõ volt jó mert másodikban eddig semmi nem történt,elsõt nem láttam:Ss

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Zzzz😄D

WuFraZselic
Milito gyöngyörûen, már megint elfektetett 1 védõt, 1-0 ide 😊

WuFraZselic
komplett csapatcsere kb 2. félidõre 😄 Toldo, Capitano, Maicon, Materazzi, Stankovic, Motta, Cambiasso, Muntari, Eto'o, Milito be 😄 szerintem csak Burdisso maradt a pályán. na reméljük ez kicsit látványosabb és jobb félidõ lesz. Forza!!!

WuFraZselic
kicsit leült a játék, bár a kezdõnk nem a legerõsebb (julio - burdi,cordoba,chivu,santon - quaresma, vieira, krhin, obi, mancini - balotelli). 2. félidõbe vélhetõen jön a Milito - Eto'o csatársor, bár gyakorlatilag kb 6 játékos melegít elég intenziven a 20. perc óta

WuFraZselic
hmm visszavonom, hirtelen borzalmas lett a kép 😄
1. támadás majdnem gól Mario

WuFraZselic
apakezdõdik!!!
TV Seba 16 streamet ajánlom, igen jó a képminõség Fullscreenben is

Megnézzük Pirelli kupát,kösz infót!

WuFraZselic
az esti Monaco elleni 'Pirelli Cup-Sky Trophy' meccsre utazó keret;
Kapusok: Julio Cesar, Paolo Orlandoni, Francesco Toldo.

Védõk: Nicolas Burdisso, Ivan Ramiro Cordoba, Cristian Chivu, Maicon, Marco Materazzi, Davide Santon, Javier Zanetti.

Középpályások: Esteban Cambiasso, Rene Krhin, Amantino Mancini, Thiago Motta, Sulley Muntari, Joel Obi, Ricardo Quaresma, Dejan Stankovic, Patrick Vieira.

Csatárok: Mario Balotelli, Mattia Destro, Samuel Eto'o, Diego Milito

vélhetõen Eto'o - Milito páros fog kezdeni elõl, Stream estére

ForzaInter
Inter's 2009/10 fixtures:
Matchday 1: Inter v Bari
Matchday 2: AC Milan v Inter
Matchday 3: Inter v Parma
Matchday 4: Cagliari v Inter
Matchday 5: Inter v Napoli
Matchday 6: Sampdoria v Inter
Matchday 7: Inter v Udinese
Matchday 8: Genoa v Inter
Matchday 9: Inter v Catania
Matchday 10: Inter v Palermo
Matchday 11: Livorno v Inter
Matchday 12: Inter v Roma
Matchday 13: Bologna v Inter
Matchday 14: Inter v Fiorentina
Matchday 15: Juventus v Inter
Matchday 16: Atalanta v Inter
Matchday 17: Inter v Lazio
Matchday 18: Chievo v Inter
Matchday 19: Inter v Siena
Matchday 20: Bari v Inter
Matchday 21: Inter v AC Milan
Matchday 22: Parma v Inter
Matchday 23: Inter v Cagliari
Matchday 24: Napoli v Inter
Matchday 25: Inter v Sampdoria
Matchday 26: Udinese v Inter
Matchday 27: Inter v Genoa
Matchday 28: Catania v Inter
Matchday 29: Palermo v Inter
Matchday 30: Inter v Livorno
Matchday 31: Roma v Inter
Matchday 32: Inter v Bologna
Matchday 33: Fiorentina v Inter
Matchday 34: Inter v Juventus
Matchday 35: Inter v Atalanta
Matchday 36: Lazio v Inter
Matchday 37: Inter v Chievo
Matchday 38: Siena v Inter

Yo, Bitch!

WuFraZselic
:ASDADD: 😄😄D

ForzaInter
Na fasza lett a sorsolás, tavasszal játszunk hálistennek hazai pályán a Milan és a Juve ellen, addigra legalább lesz pénzem, és tudok menni mindkettõre.😄

Lazio, Fiorentina és Roma pedig õsszel hazai pályán, király.

Yo, Bitch!

limperatore
nemtom de ugyis kikapnak 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
Miért? Elsõ fordulóban kit kaptak?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
szegény milan 2 fordulo utan 0 ponttal fog allni 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
1. Forduló

Inter - Bari

Bemelegítésnek jó is lesz😛

limperatore
15. forduló juve idegen

fsgh
Na elég jó...😄DD

limperatore
2. fordulo milan inter 😄😄D

ForzaInter
Annyira nem kár érte, legalább más jön helyette, csak ne Deco legyen az.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
hm, Hleb ma utazik Stuttgartba orvosira, oda megy kölcsönbe... ezért a Barca még 4.5 millió eurót fizet nekünk, így majdnem 55 millánál járunk. az korrekt. viszont akkor Hamsík / VdV / Cassano szükségeltetik 😊

WuFraZselic
amúgy õõõ van használható csatárunk Eto'o - Milito - Mario hármason kívül?

WuFraZselic
elhiszem, hogy a Milan nincs tökéletes anyagi helyzetben, de abból a 65 millió euróból nemhiszem, hogy ne lehetne költeni bármilyen erõsítésre. jólenne egy olyan seria a szezon, ahol 3-4 csapat küzd a bajnoki címért nem 1 (vagy 2)... =/

LasCar16
Szerintem még korai az esélyeket latolgatni, tény hogy nem jártatok rosszul Eto'oval de a kreatív figurák tényleg hiányoznak, ha ez meglesz akkor Samuel fossa majd a gólokat, Di Mariat is olvastam ma, talán õ is beválhat, mindenesetre ha megfelelõ az alapanyag és Zsozé taktikája is fasza lesz akkor sajna megint csak a hátatokat lehet nézni, mondom én ezt úgy h eddig úgy néz ki h a mi oldalunkon az eddigi "szarból" nem hiszem h szép vár fog épülni.......

#acm

Nekem édes mind1 már,hogy ki jön mivel az általam vártakból jött Milito többi mind más😊)

Én nem nézem le semelyik Seria A-s team-et!Azt szeretném ha erõsödne mind,hogy legyenek izgalmas mérkõzések,ponthatárok.
Jópár meccset meg kell még néznünk,hogy mûködik az idei felállás aztán véleményt nyílváníthatunk de még korai ez bizony.
Bajnok esélyes természetesem mint ahogy még jó pár csapat Olaszban...

WuFraZselic
én csak azért vagyok magabiztos az új szezon elõtt, mert tudom, tavaly rengeteg pontot elszórakoztunk, és Mourinho taktikája nem igazán mûködött mindig... mondjuk tény, csak a juve teheti izgalmasabbá az idényt, mert a milantól sokat nem lehet várni. bár inkább legyen bajnok a juve egy BL gyõzelemért cserébe <#rolleyes> báár... inkább mind2

9csöves9
bárhogy is keresem nem látom hol büntetett volna ebben a háeszben bárkit is a calciopoliért

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
látom továbbra is a csapatot bünteted a calcipoliért, nem azt aki tehet róla... én ezt nem fogom soha megérteni 😄

amúgy pedig a keret erõssége nem minden, de errõl nincs kedvem vitatkozni, én elismerem hogy jó a csapatotok, és bajnokesélyes, de cserébe te se nézd le az enyémet, és fogadd el, hogy lehet hogy tud meglepetést okozni nektek 😊

egyébként pedig az edzõi szuperlicensznek alapfeltétele a profi játékosmúlt, asszem játszott is valahol, de nem lett ismert 😊

WuFraZselic
nézd, Eto'o kurva nagy igazolás, bár tény, nem Ibra szerepkörét tölti be. az Eto'o - Milito páros elég jó lesz (Milito szenzációsan játszott a felkészülési meccseken eddig), csak kéne mögéjük egy kreativ figura, amilyen Ibra volt. vélhetõen Hleb lesz és Cassano. bár nem tudom, a Barca honlapján tényként közlik Hleb kölcsönadását, én nem olvastam inter.it-n bármilyen hírt, hogy mikor érkezne, mikor mutatják be etc.

limperatore