FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszcsypuszcsy
így próbáld meg
ezzel mi a gondja?
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Ez a jobb minõség:

★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ha valakinek van ellenvetés most szóljon ne késõbb!

★ 汤姆 李

★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
#acm
Nem találtam normális címert😞
ja meg az a kis felirat is eltünik majd a cimer mellett
★ 汤姆 李
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
de ahogy hallom mindenki azt mondja jobbak voltunk sokkal, és csak nem volt szerencsénk, nekem a lényeg hogy a játék jó volt, és Eto'o gólt lõtt, a szuperkupának amugy sincs nagy jelentõsége, ez is olyan még mint egy edzõ meccs, bár azért jó lett volna megnyerni.
majd egy összefoglalót lökhetne vki
Yo, Bitch!
FORZA INTER!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 4 Zanetti; 11 Muntari, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; Stankovic; 22 Milito, 9 Eto'o.
Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 14 Vieira, 16 Burdisso, 18 Suazo, 39 Santon, 45 Balotelli.
Coach: Jose Mourinho.
Lazio: 86 Muslera; 2 Lichsteiner, 13 Siviglia, 87 Diakite, 11 Kolarov; 32 Brocchi, 33 Baronio, 5 Mauri; 8 Matuzalem; 9 Rocchi, 10 Zarate.
Subs: 1 Bizzarri, 6 Dabo, 7 Eli, 17 Foggia, 25 Cribari, 26 Radu, 74 Cruz.
Coach: Davide Ballardini.
Referee: Emidio Morganti (Ascoli Piceno).
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ja meg jakuza ír oda, kb olyan idióta mint brékóbá😄
idiótája mindenhol vitatkozik ahova megy és nyomja a hülyeséget, és persze általában senki nem ért egyet vele, olyankor elõveszi az alregjét és bólogat a saját hszre hogy azt higyjék vki egyetért vele😄
Yo, Bitch!
na jó elég xD
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Hozzáteszem életemben elõször voltam Spanyol labdarugó topic-ban most is csak azért,hogy kiváncsiskodjak mit szól pár emberke a cseréhezXD
Nincs egyhangú döntés,valakinek tetszik sokaknak nem,itt ugyanez a helyzet.Mi jóljártunk másik oldalról vannak kételyek,ezvan.
★ 汤姆 李
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
★ 汤姆 李
Szóval Ibra mostantól lehet Off téma itt részemrõl is mivel már nincs a csapatban de nekem rengeteg élményt nyújtott az itt töltött idõvel míg itt volt,köszönöm neki és sok-sok sikert a jövõben<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Nem kell ahoz kiemelkedõen nagy csapatba játszani,hogy keressen sok pénzt és focizhasson rengeteg ember elött.
Én azt kívánom neki,hogy találja meg azt a gárdát ahol jól érzi magát.Biztos vagyok benne,hogy szinte minden csapat tárt karokkal fogadná..
★ 汤姆 李
Elõször kezdte Henry hogy Eto'o már hiányzik, akkor Mourinho rátett egy lapáttal hogy Ibrán sokkal nagyobb a nyomás a Barcában mint Eto'on az Interbe, most Xavi mondta hogy a Barcának hiányzik Eto'o, meglátjuk Ibra hogy illeszkedik be 😄😄
remélem jól beég xD
milan topicbol 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
★ 汤姆 李
Ha nem mondjuk, Cesar, Mátrix, Cordoba, Zanetti, Stankovic, Cambiasso vagy Maicon.
Yo, Bitch!

nekem ez
★ 汤姆 李
Murinho nagyon elszánt és csapat is.Azért valljuk be Muo szívvel-lélekkel,lelkesen végzi munkáját!Komolyan,jó ezt látni a Mester-tõl!!
★ 汤姆 李