34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#23126 fu... ez kegyetlen...:D -
karajjj #23125 vagy a csodatévő ásványvíz :D -
Tomy Lee #23124 Ne már lol:DDD -
#23123 :DDDD
igen jobb volt az Inter, de nem lehet mindig nyerni... Végre Valaki elismeri, aki Barcás -
#23122 Komoly. :DDD
de hát manapság mindenki ezt csinálja.. Amíg le nem fújják, gyakorlatilag amputálni kell a lábát a gyereknek, aztán valami fantasztikus gyógyító ereje van a sípnak.. De néha a síp nem segít, lap kell a gyógyuláshoz. :D -
Monoton #23121 Holnap ez lesz címlapon :D -
#23120 Beszúrom ide is, mert még most is visítok rajta:
Grat, a két meccs alapján megérdemelte az inter a továbbjutást, Mourinho nagyon ért a focihoz (Pique gólja mekkora volt már) -
Monoton #23119 AZ a Mourinho-s kep :DDD -
IXEMGabeo #23118 grat, a döntő igazán érdekes lesz:) Barca topikban is írtam véleményt:)
Mourinho fasza csávó elkezdte az egyik drukker akit megkérdeztek xD -
karajjj #23117 ajándék :D
-
senorverona #23116 Gratulálok:) -
cambiasso83 #23115 Ááá tudod ilyenkor a b_arca utálok a másik táborhoz verődnek:)
na de tényleg megyek,mert még kirúgnak a végén.És nem hivatkozhatok.Örömmámorra:)Sziasztok,most tényleg:) -
#23114 pont nem rád, téged ismerlek már egy jó ideje :) -
cambiasso83 #23113 most kire célzol?Egy éve itt vagyok:)Csak nem irkáltam:)Sok volt a dolog.:)De azért több mint egy évtized drukkerkedés ott van:) -
Tomy Lee #23112 köszönjük -
#23111 A locsolós dolog vicces volt. :D Mondom havernak, mimár locsolják a füvet? :D -
cambiasso83 #23110 Ja néha kell.Na tényleg viszlát.Majd még máskor is.
Mourinho tényleg nagy volt,mint mindig.Nem hibázik.Ezért a legjobb edző:)
Pá:) -
Monoton #23109 De még mennyi lesz jövőre :D -
#23108 mennyi interes lett itt hirtelen -
#23107 Nem gáz látom nagy a bodottá itt:D -
#23106 Hulladék meccs?Ember te nézted a meccset?Hát ennél jobb mérkőzést nem láttam még amit az Inter meg MOURINHO művelt ez valami hihetetlen de nagyon szép volt!!!Mégegyszer Gratulálok az Internek meg itt akik nekik szurkoltak!Forza Inter!Forza Milan!!!Hajrá Olaszok!!!
Jó éjszakát mindenkinek! -
cambiasso83 #23105 De tényleg ne haragudj.Már nem látok az örömtől:)Sziasztok.Jó éjszakát.
FORZA INTER -
#23104 Ezt pöppet félrenyomtad picim:P
Chelsea drukkerként nem gondolod h Barcának drukkoltam...
-
cambiasso83 #23103 Ja:)Ne haragudj.Sorry.Nem így akartam.Ma bocsássátok meg nekem:) -
Tomy Lee #23102 Ja ezt benézted csajszi:DD -
#23101 Grat skacok! Megérdemeltétek:)
Remélem Ti nyeritek a BL-t! -
Monoton #23100 Sztem ezt rossz embernek irtad :D -
#23099 rossz helyre ment a válasz attól tartok :D -
cambiasso83 #23098 MOURINHO A LEGNAGYOBB:) -
paj01 #23097 maga a meccs egy hulladek volt, de grat h sikerult tartani a barcat otthon.
A donton egyertelmu favorit az inter...csak az a baj h eddig az idei bl ben mindig az eselyesebb kapott ki.
Maj meglatjuk h hozzak e a bayeresek a malacukat magukkal:D
Jo volna mar egy kis hosszabitas meg 11 parbaj is...remeljuk a donton latvanyos meccset lathatunk. -
Tomy Lee #23096 looool:DDDDD
Kis hülye nagyon befürdöttXDDDDD
úgy kell neki -
cambiasso83 #23095 SAVANYÚ A SZŐLŐ PICIM:)MÉG EMBERELŐNYBE SEM:)PSZT:MOST VELETEK VOLT BÍRÓ:MENJ ALUDNI FELLŐTTÉK A PIZSIT:MI SEM MENTÜNK HOZZÁTOK.PÁ.KIS ARANYOM PÁ.
VÁR RÁNK MADRID.
BÜSZKE INTER DRUKKER VOLTAM,VAGYOK. -
#23094 IBRA HÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁ
BLT NYERSZ KÖCSÖG MI:ddddddddddddddddddddddddddddd -
#23093 MOURINHO MEKKORA :D, SZÉP VOLT! -
#23092 elismerésem az Internek, 10 emberrel így megállítani ezt a Barcát... nem semmi! -
#23090 José mekkora volt:DD
ajjj isten ez az ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JOSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ MOURINHOOOOOOOOOOOOOOOOO SÁLÁLÁLÁLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#23089 Nem messi az Isten hanem Jose Mourinho -
#23088 gratula! -
#23087 Gratula! szép volt! :) Legyen meg a döntő is! -