34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#23652 nem csak az 5. és a 6, indul az el-be?
élő tabella fül -
#23651 Nem szabad????Megsértettelek?:)Ápoljuk a régi Juve-Inter "barátságot"! -
#23650 Nem hiszem. Tudom(: -
Tomy Lee #23649 Sok a Juvés errefelé mostanában és még be-be szólogatnak néha igaz Grove4!?:/ -
Dean Winchester #23648 lool :DDD
egyébként Josenak meg gratula,hogy idén se kapott ki bajnoki meccsen hazai pályán !
ha marad jövőre millákkal lehet pakolni az intert hazai pályán 1X-re :DDD -
#23647 áh tiszta putri :D
pesten :D -
#23646 Szekszárdon szerintem.:P -
Tomy Lee #23645 Hát örülök nagyon,hogy meglett de jobban esett volna ha látom is a meccset mert ez a száj..bakúr. köcsög munka miatt nem láttam
CAMPIONE D'ITALIA
Szekszárdiak hol nézitek a BL döntőt?? -
#23644 nyugi nem fogom osztani a juvet bl győzelem után, csak 1 db juvést ;) -
IXEMGabeo #23643 gratulálok:) Mourinho megérdemli, zseniálisan összepakolta az Intert...szezon fénypontja a Barcelona megverése, ami bevallom hozzám közelebb áll, szval mindent megérdemeltek:) bár azért a Róma is sztem megérdemelte volna, idén a Spanyol, Angol, Francia és az Olasz bajnokság is elég szoros volt... -
#23642 Igaz, de azt is írtam,hogy nekik fogok szurkolni.
De ha már te itt osztod a Juvét, hagy én is az Inter:P:) -
Dean Winchester #23641 -
#23640 deeee múltkor még azt írtad h esélye nincs a bayernnek :D -
#23639 pofáraesés xD
a Bayern győzelme után. -
#23638 :D:D mi lesz a bl győzelem után :D -
#23637 jótól kéred:d ismeritek matyit:D győzelemkor semmi sem szent neki, mondjuk amugysem:D -
#23636 istenem, pedig tényleg csak azt az egyet kértem hogy ne fikázz minket :D -
#23635 Apa kezdődik... -
#23634 hát bl-be csak leégették volna az olasz focit jó nekik az el
-
#23633 :ASD:ASD:ASA:SA:SD ezek a próbálgatásaid :D -
#23632 de az elbe igen
-
#23631 hogy előbb lesz meg a 2. csillagunk mint nektek? :) -
#23630 akkor ok, köszi!
a juve jövőre sehol nem indulhat... azért ez vicces :D -
#23629 köszi
hát volt sok ziccerünk 2 kapufánk, de végül csak Milito labdája ment be. Siena küzdött ellenünk, de hát ennyit tudtak!
szegény juvésok elfelejthetik azt mondatot h előbb lesz meg a 3. csillag mint a milánóiaknak a 2. :D ez max a milanra lesz igaz -
#23628 szép volt! megvan a bajnokság is Nektek!
kérdezném, a mai meccsen mi volt, milyen meccs volt?
remélem tripláztok! -
#23627 deeee :D tényleg azt hiszed h nyerhettek? :P -
Dean Winchester #23626 én csak válaszoltam neki. tőlem elfér de hát egy bajnokcsapat-kupagyőztes-bl döntős csapatnak a topicjának azért illene rendbe lennie.Kicsit lehetnénk nem trehányak :D
de mondom tőlem elfér. -
#23625 Kérlek ne! Senkinek sem kívánom, hogy pénzt veszítsen:DDD -
#23624 á most megnézve azt a mezt valóban! el nem tudtam képzelni hogy hogy emlékeztethet ez a 64/65ös mezre, azt hittem ez valami újkeletű dolog :D
amúgy bl döntő után összedobhatnánk egy új bannert, remélhetőleg Capitano a BL-serleggel lesz a közepén :) -
#23623 ja kb:D -
#23622 sárkány az kígyó, ami csapat jelképe, mint juvénak zebra pl, nem egy címerben szerepelt is már, meg milánó egyik jelképe is, meg az alfa romero logojában is benen van
amugy ezzel a mezzel 64/65 ös mezt stílusát dolgozták újra, csak a kígyó modernebb -
#23621 jovan már dean senkit nem zavar csak téged :D:D:D:D:D: -
Dean Winchester #23620 a futó szöveg ne legyen illetve legyen banner ne csak egy "kocka" -
#23619 amúgy ez lesz az idegenbeli mezünk, újrahasznosított műanyagból, minden egyes mez 8 műanyag palackból készül :D
ez a sárkány kicsit gagyivá teszi, de nagyon jól nézne ki nélküle :D -
#23618 á, azért ez egy bl döntő :D de 15öt szerintem megkockáztatok :) -
#23617 all-in?:D -
#23616 még szép :) -
#23615 Pénzt raksz-e rá?:D
Én tuti:) -
#23614 nekem is ez jutott eszembe :s
de csodálatos lenne megnyerni a BL-t :)
Mourinho meg majdnem sír kb :D -