34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
mrroma #23612 Gratula! -
karajjj #23611 olyan ez a sárkánymintás új mez, mint valami gagyi kínaipiacos nejlonpóló :D
-
#23610 most elkúrtam, vagy csak tűzróka baszakszik? :D
-
#23609 -
#23608 jaa, tanulás közbe nem figyeltem, az 1. félidőt csak félszemmel/füllel követtem :D -
#23607 grat-grat,az első félidő után azt hittem szoros lesz a hajrá,de a gól után minden eldőlt,utána a Siena már csak alibizett! -
#23606 dehogy a roma elnöke, arról csak josé poénkodott:D
-
#23605 a roma elnöke ajánlotta fel, nem a sienáé ofcourse
amúgy nem azon a kezezésen múlt a bajnokság, kár ezzel próbálkozni, ez a roma önerőből lövőtávolságba sem került volna -
Monoton #23604 Mit kell rajta intézni? -
Dean Winchester #23603 gratula a bajnoksághoz.
nincs egy modi se aki a bannert eltudná intézni?:D -
#23602 hát mert tudták semmi esélyük, gólig védekeztek mint állat, utána meg feladták az egészet, ez nem lefekvés, ez a legtöbb olasz klubra jellemző sajnos (nem a nagyokra)
döntőben meg kiderül kifog triplázni:) grat nektek is 2 kupához, remélem annyi is marad:P:D -
#23601 A 2. félidőben, még a gól után is: egy támadást nem vezetett a Siena. Ez felejtős, mert ha próbálkoznak, azt mondom h okés, de hogy 2 passzt nem csináltak, úgy is, hogy volt szabad ember a közelben, hanem inkább céltalanul felvágták a labdát, azt nem tudom másnak nevezni, csak lefekvésnek:)
És örülök, hogy egy kiesett csapatnak olaszhonban van 2 millió eurója egy meccsre:DDD nem tartom hitelesnek:)
Ettől függetlenül Ti vagytok a legjobbak Olaszországban, ez kétségtelen! -
#23600 myilván..
mindegy ezen nem vitatkozok
a legjobb csapat nyerte a bajnokságot, nem ezen múlt, legtöbb rúgott gól, legkevesebb kapott, legkevesebb vereség, ez sokatmondó, csak faszér kellet megint elszórakozni az előnyünket, és így a végére hagyni a döntést. -
#23599 Lefeküdt? lol
azért ajánlott fel az elnökük 2 millio eurót nekik, hogy verjék meg az intert:D
ennyit tudnak, védekeztek amíg tudtak, de várható volt hogy nem bírják végig. Lefekvés az volt amit a Lazio csinált. -
#23598 ja tényleg nem...
a kéz az kéz. Befolyásolta a labda irányát, ami 11-es. -
#23597 Gratulálok a bajnoki címhez!
Bár ez a Siena...látványosan undorító módon lefeküdt:) -
#23596 18 -
#23595 az nem vol tizi, csak nagyokos sport tvsek szerint
nem volt szándékos, és ugye puhl sándor szokta mondani ha nem kéz keresi a labdát, akkor nem tizi, ráadásul szegény mottának mit kellet volna csinálnia, esett ráadásul lefele, természtes volt hogy kezét lerakja a földre..
-
#23594 Grat! -
#23593 idén meglesz a triplázás is, első olasz csapat aki ilyen magas szintre eltudott jutni!!!!!
-
#23592 Morattinak van még pénze :) -
#23591 ehhh a reakcióba most mutatták h a siena jogos 11-ese elmaradtxdxd
ki játszik 12 emberrel????? -
#23590 8 na :D -
#23589 valószínű:D
-
Monoton #23588 Gratulálok! -
#23587 BAJNOKCSAPAT!!!!!!!!!!!:DDD -
#23586 ja pályán nyerte meg 12 emberrel -
#23585 2/3, jövőhéten pedig történelmet írhatnak a srácok :) -
#23584 A Juventus az 5 Scudettot a pályán nyerte meg, nem pedig ajándékba kapott belőle. LOL -
#23583 BAJNOK CSAPAT!!!!!!!!!!!
beállítottuk a juve rekordját egymás után 5 scudetto
megelőztük a milant 19 bajnoki cím ;)
előbb lesz meg a 3. csillag mint a juventusnak ;)))))))))))))))))) -
#23582 CAMPIONE D'ITALIAAAAAAAAAAAAAAA -
#23581 grat a bajnoksághoz, csak könyörgöm matyi ne csicskázd le a többi csapatot, köszipuszi :D -
#23580 PRINCIPE!!!!!! ÉS EZT A ZANETTIT NEM VISZI KI A DROGOS DAGI -
Monoton #23579 Zanetti szépen csinálta. -
#23578 IL PRINCIPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
Monoton #23577 Miliiiittooo :P -
#23576 nem értem miért játszunk ilyen feszesen... Mario, Milito is duplázhatott volna már..
Pandev be, Motta le, nagyon kéne a gól!
FORZA -
Monoton #23575 Mourinho szerintem cserélni fog 2. félidőre. -
#23574 Nagyon kezd para lenni. Nagyon védekezik a Siena... Roma meg mát megnyerte a meccsét -
#23573 Vezet a Roma.