34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    hiába mondod, ebben a világban pénz beszél
  • WuFraZselic
    őt a kezdetektől fogva nem szerették, ugyanis mindenről megmondta a maga kőkemény véleményét :D
  • Fabio Capello
    de wufra basszus... te is tudod, hogy a figc mindig utazik az aktuális legjobbra...
  • WuFraZselic
    nem csodálom, hogy elakar menni, ez a közeg nagyon ellene van, és a csapata ellen. ugyanakkor én őt inkább olyannak ismerem, aki inkább marad, és beint egyet az olasz szövetségnek, ahelyett hogy lelépne
  • horpeti
    Klónozni kéne minden országba 1-1 Murinhot. :D
  • Lcapitant
    lehet igazoltatna pár sztárt :D
  • Dean Winchester
    ja aztán meg visszajöhetne angliába az arsenalhoz :P
  • Dean Winchester
    így van,most hogy nézne ni ha kimerné jelenteni h ha megyeri a bl-t akkor elmegy :D majd bl győzelem után szépen kimondja h távozik annak ellenére h 2012 ig szól a szerződése... én drukkolok neki mert ő a világ legjobb edzője jelenleg (és nem azt akartam irni h a világ egyik legjobbja hanem a világ legjobbja! sztem...
  • horpeti
    Én is drukkolok, hogy maradjon sikeres, és aztán meg annak drukkolok, hogy a Madridba jöjjön, és érjen el hasonló sikereket, és tegye rendbe a bandát, mint amit az Internél csinált. :)
  • Zenszkij
    Mourinho csak azért mondja, hogy még semmi sem biztos, mert egy bl döntő előtt úgy nyilatkozni, hogy elhagyja a klubbot igen rossz előjel lenne. Szerintem már rég döntött, de diplomatikusan elzárkózik annak fölvállalásától. Én ettől függetlenül az Internek szurkolok, már csak miatta is, mert szakmailag őt tartom az egyik legjobb edzőnek, remélem sikerül tripláznia.
  • rumkola
    Ha megy, akkor biztos hogy Madridba megy, ugyanis minden vágya a Barca elverése és erre a legtöbb esélyt ott fogja megkapni.
  • Dean Winchester
    de ősztintén mit nem értesz ezen???? hiába ajánlana az inter vezetősége sok pénzt neki akkor se maradna mert máshová vágyik mással is mindent meg akar nyerni.ajánlhatnak neki több milliárdot nincs rászorulva sztem meg hát ha nem akar maradni akkor nm is fog.
  • gabber_saviola
    Ha Murinho lelép, akkor valszeg Ő is ismeri azt a Magyar mondást, miszerint nem megszerezni, hanem megtartani nehéz.
  • horpeti
    Valszeg nem a pénz lesz a döntő, bármit dönt Murinho. Nem hiszem, hogy az a kategória, akit legfőképpen a pénz motivál. Az így is úgyis rengeteg van.
  • Tomy Lee
    Igazad van.
    Nagyon remélem nem fog lelépni Mourinho:C
  • Csacsi
    "A múlt héten azért voltam mérges mert a Cagliari játékosai közül páran, például Conti nem játszottak teljes erőbedobással a Roma ellen,"

Ez a mondat tetszik. A Lazióra nem volt mérges? A teljes erőbedobásukra az Inter ellen? :)
  • Fabio Capello
    egy szerződés megkötése alapvetően a szíven kéne alapuljon, nem a pénzen. Ha ő azt mondja hogy nem, akkor ezt akár pereznek, akár abramovicsnak, de még a jóatyaúristennek is kötelessége elfogadni, függetlenül attól, mennyi pénzt kínálna, mennyit rak le az asztalra transzferdíjként.

Ezt nem csak Mounak, de minden játékosnak, edzőnek figyelembe kéne venni.
  • limperatore
    Remélem Moratti kinyitja a pénztárcáját és olyan szerződés kínál neki amire nem fog tudni nemet mondani. Tegnap el is sírta magát, szereti a csapatot, csak köcsög perez :@@ letudnám lőni azt az embert, az egész focit tönkre teszi
  • horpeti
    Hát akkor valszeg nem marad Milánóban. Azt remélem, hogy a Madridba jön, nem mondjuk a Valenciába. Valjuk meg, oda is ráférne az összeszervezés, mert ami ott megy évek óta, elég gáz.

Viszont a Madridban remélhetőleg látja azt a potenciált, amit ki lehetne használni ugyanúgy, mint ami az Interbe is megvolt. És már nem csak potenciálként van jelen.
  • limperatore
    Mourinho: ½Ez nem az én otthonom...½
    May. 17. 08:42 -SIENA-
    Bajnoki cím és kupa, akárcsak Ancelottinak és Van Gaalnak, de ezt Mournho is nagyon jól tudja. ½Már elértünk annnyit mint a Chelsea és a Bayern München, most jöhet a triplázás de ez a kérdés már csak minket és a németeket érint majd.½ Ezeket a szavakat mondta José Mourinho miután tett egy tiszteletkört a pályán, melynek során a fotók tanúsága szerint még a könnye is eleredt a portugál edzőnek. Aztán mikor az újságíró nekiszegezte a kérdést a Real Madriddal kapcsolatosan véget ért minden fajta szentimentalizmus... ½Nem tudom még mi lesz, nem tudom, egyelőre nem is akarok ezzel a kérdéssel foglalkozni.
    Ezt követően úgy döntött, hogy nem nyilatkozik többet, csak az Inter Channelnek, majd meggondolta magát és mégis a sajtó rendelkezésére állt a csapat busza előtt. Persze a fő téma az ünneplés volt, de szinte mindenki feltette a Reallal kapcsolatos kérdéseit neki. ½Nem döntöttem még, így nem igaz hogy fél lábbal már Madridban lennék, meglátjuk mi lesz jövő szombaton és annak fényében hozok majd döntést is.½ Ezt egyébként elmondta spanyolul a TVE riporterének is, de inkább nézzük miket mondott még az edző.
    ½A döntő után, két-három napra visszavonulok és átgondolok mindent mert van mit. Továbbra is kijelentem, nem igaz hogy elköteleztem volna magamat már a Real Madridnak, ez még egy nagyon hosszú történet lesz. Nekem viszont teljesen tiszta a lelkiismeretem, hiszen amit az Inter akart azt megadtam neki. Amit korábban mondtam továbbra is tartom, az olasz foci teljesen más mint a többi és sajnos az én habitusomtól és mentalitásomtól nagyon messze áll. Talán ezért nem érzem soha magaménak ezt a bajnokságot, illetve nem okoz olyan nagy örömet az itt elvégzett munka mint korábban. Itt, ellenben más helyekkel mindig a maximumot kell nyújtani ahhoz hogy az embert elismerjék én pedig teljesítettem ezt az elmúlt két évben. Most egy történelmi jelentőségű hét kezdődik és nekem még nagyon sok dolgom van, nem fogom lespórolni a munkát ne aggódjon senki sem. Aztán a döntő után majd meglátom hogy mit kell tegyek, viszont mielőtt bárki félre értene a döntő végkimenetelétől egyáltalán nem függ a döntésem.½
    Scudetto az utolsó fordulóban, ez mindig egy speciális dolog, így van ezzel Mourinho is. ½Teljesen újdonság nekem is az egész, hiszen az eddigi bajnoki címeimet sokkal nyugodtabb körülmények között nyertem. Ez egy új élmény volt és egyáltalán nem szeretném újra megtapasztalni. Sokkal jobb pár fordulóval a vége előtt bebiztosítani a sikert mint ahogyan azt tavaly is tettük. Viszont ezt is és azt is megérdemeltük! A bajnokság már csak ilyen: mindig a legjobb nyer a végén. A végén valóban kicsit bonyolult lett az ügy ez egyrészt a mi hibánk, másrészről viszont rajtunk kívül álló dolgok miatt alakult így. De erről jobb nem is beszélni, mert akárhányszor szóba hoztam ezt a témát, ugyanaz lett a vége. Sőt még az is benne volt a pakliban, hogy Sienaban sem üllhetek majd a kispadon, hiszen mindenki arról beszélt az elmúlt időben hogy a Siena mennyi pénzt kap majd egy jó eredményért. Én ezt szóba hoztam és ezzel veszélybe került az hogy a helyemről dirigáljam a csapatomat. Szóval sokkal jobban megéri ebben az országban csendben maradni, tenni a dolgomat és csak a játékosaimmal foglalkozni.½
    Végül pedig elővette az olasz sajtót is. ½Az hogy az Inter annyival vezette a bajnokságot, nem tetszett önöknek újságíróknak sem így akaratlanul is részesei lettek az eseményeknek és bizony nem a mi oldalunkon. Arról már senki sem beszélt, hogy a Romanak a csúfos UEFA Kupa kudarca után csak heti egy meccsre kellett felkészülnie, ezzel pedig óriási előnybe kerültek velünk szemben. De ettől függetlenül csak gratulálni tudok nekik ahhoz amit véghez vittek, mert a pályán kihozták magukból a maximumot. Hogy megfordult-e a fejembe a scudetto elbukása? Igen, a Fiorentina elleni 2-2 után mikor a Roma megelőztött minket még erre is gondoltam. De csak azért mert attól a ponttól kezdve nem csak a mi kezünkben volt a sorsunk, a Roma volt elől ők diktálták a tempót és csak reménykedhettünk benne hogy veszíteni fognak pár pontot. A Lazio és a Samp meccstől vártam ezt és végül a másodiknál bejött a dolog, újra az élre álltunk és már nem hibáztunk többet. A múlt héten azért voltam mérges mert a Cagliari játékosai közül páran, például Conti nem játszottak teljes erőbedobással a Roma ellen, viszont ma Curci vagy Rosi mindent megtett a Siena sikeréért. Látszott rajtuk hogy mindenáron egyenlíteni akarnak és még jól is játszottak, ezért viszont le a kalappal előttük. Milito gólja után azt hittem lövünk még egyet, de ez a Siena miatt nem történt meg. Curci szenzációsan védett így pedig a Roma az utolsó percig reménykedhetett a scudettoban. Szerencsére mi hidegvérrel megoldottuk a feladatunkat és megérdemelten hoztuk el a három pontot. Rosi? Ő a Romáért játszott ezen a délutánon, de ez legyen az ő egyéni gondja...½ Az utolsó kérdés azzal volt kapcsolatos, hogy Moratti szerint ez a scudetto csak és kizárólag Mourinho érdeme volt. ½Erre nincs mit mondani, ő egy fantasztikus elnök!½
  • limperatore
  • Mor3llo
    csak poénkodom:D

Naná, hogy nagy meccs lesz, az utóbbi fél év 2 legkiegyensúlyozotabb csapata találkozik. Ráadásul a Mester találkozik egykori Tanítványával

Azért a MU-t is hazaküldtük, hogy összeségében mindkét meccsen irányítottunk. Na most lesz leszedve a fejem, de tessék megnézni a statisztikákat, és a játék összképét. Off vége
  • Dean Winchester
    jaja azért mondom hogy limpike volt az.
    #23668: no , ezek szerint nem csak az én szemem szúrja :DDDD
  • WuFraZselic
    "mind2 csapat triplázhat, ez ritkán fordul elő egy BL-döntőn, nagy lesz a küzdelem :D"

ez nem erre utal :D

az Matyi volt szerintem :)
  • Tomy Lee
    Banner-t már ps valaki,omg..
  • Dean Winchester
    úgy vettem észre több hszbn is magabíztos voltál a bl győzelemben és azért irtam amit.
    de lehet keverlek limpivel
  • WuFraZselic
    köszönjük!
  • Tomy Lee
    grazie;-)
  • WuFraZselic
    én a bl-ről beszéltem mindvégig... nem értem hogy jön ide a siena
  • Tomy Lee
    :D
    okok,legyen hát úgy.
  • fsgh
    Köszi Gábor!:)
  • gabber_saviola
    Gratulálok a bajnoki aranyhoz.
  • Dean Winchester
    jó hát akkor ennyi erővel azért a bayern az nem egy siena lesz :D
  • Xtra99
    Óriási hajrá , rom0-2 után pszihés teher is volt rajtunk .
    Siena ugy ment , mint aki bent akar maradni :)
    Lollereket most motiválták először ebben a 1/2 évben :)

FORZA GRANDE INTER
  • Grove4
    Tényleg, azért.
  • WuFraZselic
    szerintem a kupa miatt a 7. is indulhat
  • WuFraZselic
    azért ha nem gond a meccs után adnánk csak oda a BL-serleget

korai még erről beszélni :D az Inter sokkal keményebb csapatokon jutott át, míg a Bayern mellett fortuna is masszívan ott állt, bár a lyon ellen már bl-döntős csapat teljesítményét nyújtotta. mindenesetre egy fasza kis meccs lesz reményeim szerint. mind2 csapat triplázhat, ez ritkán fordul elő egy BL-döntőn, nagy lesz a küzdelem :D ejj de várom már :D
  • Grove4
    Legalábbis legjobb tudomásom szerint így van.
  • Lcapitant
    oké, köszi ezt nem tudtam
  • Grove4
    7. selejtezőt játszik.