34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    Hát igazából azt játszuk amit eddig is a blben.. Tudatos teljesen, egyben rohadt idegesítő is, ahogy passzolgatnak a bayern játékosai a 16unk előtt.. Mindenesetre még semmi nem dőlt el, jó csapat ez a Bayern, és nagyon szerencsések. Az a kéz meg vicc volt.
  • horpeti
    Hajrá Mourinho! :D
  • fsgh
    VEZETÜÜÜNKK!!!!!!!!!:)))))))))
  • banok
    1-0 Milito
  • fsgh
    Mindjárt meccs:):):):):)

FORZA INTER!:)
  • ForzaInter
    cső gábor:D
    nekünk drukkolsz?:D
  • Nuno88
    Sok sikert!
  • fsgh
    Egy óra és kezdődik amire kb 6 éve várunk:)))

FORZA!
  • WuFraZselic
    na én lépek, fú de izgulok, remélem végre összejön az áhított BL-győzelem!

FORZA INTER! AMALA
  • WuFraZselic
  • fsgh
    :DDd
  • WuFraZselic
    :DDDDDDDDDDd
  • gabber_saviola

"soha, soha ne feledd..."
  • gabber_saviola
    csapd ki addig. :D
  • fsgh
    Már csak 2óra... Mondjuk nem tudom mit csinálok addig:D
  • ForzaInter
    pont azt írtam hogy papírforma szerint mi vagyunk az esélyesek, de ez nem számít, egy meccsen akármi lehet
  • Dean Winchester
    ja no meg sok pénzt raktatok rá ,szóval méltó befejezése lenne ez évnek drukker és mind anyagi szempontból is :D
  • limperatore
    jovan már scudetto, ti még 2006on lovagoltok mindig mikor már 2010 van :D
  • Csacsi
    Ilyen erővel 5 év 5 scudetto. :D -1 :))
  • limperatore
    hát mancini idején csoportkörökben jól játszottunk :D csak utána jöttek a sérülések
  • WuFraZselic
    alig várom az estét! nagyon remélem, hogy egy ilyen szép menetelésnek méltó lesz a befejezése! megérdemelné végre a csapat, de sajnos nem arra adják BL trófeát, hogy ki kit vert ki, hogy jutott tovább. a Bayernt nem becsülöm le, elvégre ők is triplázás kapujában vannak, ez azért jelent valamit! nagyon remélem, hogy ugyanazzal a fegyelemmel fogunk játszani mint Londonban, vagy épp Barcelonában, és legalább úgy fogunk támadni mint a CSKA vagy Barcelona ellen otthon :D félek, hogy ha elmegy Mourinho, egy jó ideig nem jutunk döntőbe (bár ki tudja, lehet a mentalitását végre beleverte a fejekbe, és nem úgy játszunk jövőre akárki is legyen az edző, mint az utóbbi években a csop. körben), úgyhogy ki kell használni a lehetőséget!

FORZA INTER, remélem örömömbe ihatok este :)
  • Fabio Capello
    pedig kurvára nem számít itt már semmi, mindkét csapat döntőben van, nem ok nélkül. Ilyenkor semmit nem számít a papírforma, az előmenetel, hanem az, hogy ez alapján európa két jelenlegi legjobbja lép pályára.
  • ForzaInter
    ÁÁ, ahogy teltek a napok ugy lettem idegesebb..

Nagyon izgulok már. Nagyon remélem, hogy nyerünk ha nem, esküszöm megőrülök, és ne csodálkozzatok ha nem láttok a fórumon többet, valamilyen intézetben megtaláltok.. :D

Nagyon nehéz meccs lesz ebben biztos vagyok, sokan lesajnálják a bayernt és biztosra veszik a győzelmünket. A papírforma szerint egyértelműen mi vagyunk az esélyesek, kivertük a tavalyi bl győztest és egyben világ legjobb csapatát, és a másik nagy esélyes Chelseat az angol bajnokot oda-vissza vertük, ez óriási tett, de még nem nyertük meg a blt. ugyanugy olyan profin, alázatosan kell játszani mint ezen a meccseken, és koncentrálni nagyon a játékosoknak. Nagyon szar érzés lenne már itt a "kapuban" elbukni, erre a napra várt 72 óta gyakorlatilag minden Inter drukker, kitudja mikor jutunk megint a döntőbe ha most nem nyerünk, tapasztalhattuk az elmult években hogy a bl döntőhöz/győzelemhez, nem csak egy jó keret és edző kell, ha nem egy jó adag szerencse is..

FORZA INTER!
  • limperatore
    már csak 12 óra 16 perc
  • IXEMGabeo
    http://www.youtube.com/watch?v=J6C_Za7RMy0

hamár múlt emlékeztek erre?:D ezen szakadtam anno ti mit szóltatok hozzá?
  • limperatore
    jaja h 29-t írtál azon nevettem

de tökmind1 mennyit hisztek, tőlem aztán 50 is lehetne

ti csak a múltból éltek, mi a jelenből és a jövőből ;)
  • Grove4
    Ez olyan komolytalan volt, hogy még te is elröhögted.
  • limperatore
    29 :D -2
  • Grove4
    Nekünk már az is van a 29 Scudetto mellet,és büszke is vagyok rá.
  • ForzaInter
    jaja menjen csak oda Sinisa:D

amugy szóbahozták Zemant is, ő jó lenne, nagyon bírom az öreget:D
  • limperatore
    utóbbi 5 évben 5 scudetto, és a következő években is megnyerjük nagy valószínűséggel

ti mit nyertetek utoljára? ja serie b-t tényleg
  • fsgh
    Vigye a Samp... Tapasztaltabb edző kell ide.
  • Grove4
    Hagyad, hagy élvezze a nyerő helyzetet.Nem sok babér termett nekik az utóbbi pár(tíz) évben. :P
  • WuFraZselic
    remélem ott köt ki :p
  • gabber_saviola
    Na izgalmas lesz ez. Mihajlovicsot már a Samp is hívja Delneri megüresedett helyére.
  • WuFraZselic
    az oké, de a roma nem saját erőből jött fel a 2. helyre, ezt azért ne felejtsd el
  • limperatore
    hagyjad már :D utóbbi 10 év legerősebb olasz csapata a mostani Inter, azért nyert bajnokságot meg kupát meg holnap valszeg bl-t
    ezt eddig senki se csinálta meg ;)
  • limperatore
    de ő azt írta hogy kicsit jobbak lennének :D

meg szar roma, azt roma előzte a milant :D

juve ha kicsit jobb lett volna 6. lett volna :D
  • szucsy89
    amúgy az a része meg mond hogy nem jogos, BL sok volt nektek, bajnokság egy részében sorra hullajtottátok a pontokat, roma be is ért be is előzött márpedig a kerete nem vmi erős...milan, juve szar idény miatt nem szólahtott bele ebbe, de pl. egy pár évvel ezelőtti milan simán beelőzött volna most
  • limperatore
    neked nem kell viccelned, te magad vagy egy vicc :D

de látom megint majmoltál :DDDDDDDDDDDDD