34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    és milyen véletlen hogy ez csak most került szóba, miután mindent megnyert a csapat :D gondolom ezt októberben még senki sem tudta

:ASD
  • limperatore
    inkább juve topciba másolt hátha breki hokizik rá egyet :D
  • szucsy89
    ja, csak most láttam meg nso-n és gondoltam megosztom veletek ;) :P
  • limperatore
    ez már több mint 1 hete volt hír szücsy, de kb mindenki szarik rá akkora kamu :D
  • szucsy89
    elvehetik az inter bl győzelmét és kizárhatják a serie a ból
  • limperatore
    csoda hogy nem tuttosport :D
    juvesok találmánya ez is :D
  • Fabio Capello
    A Hamburger Morgenpost cikkében megjelenő hírek szerint az Internazionale jogosulatlanul szerepeltette két játékosát is az előző évadban. A probléma Diego Milito és Thiago Motta megszerzésével kapcsolatban vetődött fel. Ha a gyanú beigazolódik, elvehetik azokat a bajnoki pontokat a csapattól, amelyeket azokon a mérkőzéseken szerzett, amelyeken a két játékos valamelyike szerepelt. Sőt: az Inter Bajnokok Ligája-győzelme is veszélybe kerülhet!

hoppácska O.o

Mielőtt még elkezdenétek hogym indenki rátok utazik, a Genoa elnökének állítólag a transzferek előtt megvonták a jogot a játékoskereskedelemtől, így kötött vele Moratti üzletet
  • fsgh
    Bevonjuk az üzletbe Mariot és máris olcsóbb
  • Fabio Capello
    ugyanmár, zarabok eladják bagóért és vesznek 120 milláért 15 másik csatárt :D
  • ForzaInter
    ja de Tevez kerülne 40-50 millioba, arabaok nem adnák olcsón, annyit meg nem ér.
  • WuFraZselic
    de nem 35 millióért

meg szerintem lassan inkább pár fiatal/jó olaszra is koncentrálhatnánk
  • limperatore
    tevezt akarja benitez állítólag, ha balo megy akkor jó vásár
  • ForzaInter
    Egyértelmű hogy balhátvéd lesz, Josénál is az volt már mikor átálltunk 4-2-3-1-re, és tökéletesen hozza is azt a posztot, Santonnal rotálva lehozzák, és akkor ott van még Chivu is.
  • 9csöves9
    megkérdezte egy újságíró,hogy adott esetben elmenne e az Interhez.erre ő azt mondta,hogy soha.hol a probléma?neki is a szokásos "mai dire mai" maszlagot kellett volna mint a sok majomnak?
  • WuFraZselic
    na jah, de akkor mi lesz Capitanoval? :D már ha 4-2-3-1ről beszélünk
  • WuFraZselic
    van egy olyan érzésem, hogy együtt akarja eladni a pool a kettőt, ezzel lesznek a gondok

Benitez közben 2012ig aláírt, kedden mutatják be hivatalosan

amúgy ki a faszt érdekel buffon hova akar vagy nemakar menni, bírom az ilyen "semmi előzménnyel" rendelkező nyilatkozatokat. sok sikert az EL-ben
  • Oziris666
    16elég sovány egy Mascheranóért...
  • ForzaInter
    Nem mintha szükségünk lenne rá, szóval ja ki a gecit érdekel.:)

Szélre meg Silva vagy Krasic kéne, ez a Kuyt nem olyan nagy szám, és nem is fiatal már..

Mascherano jó lenne, világklasszis, cambiassoval brutál párost alkotnának.. Muntari meg mehet, Mariga is, nem láttam benne semmi extrát.. Cserének pedig Motta-Stanko tökéletes, és egyik sem az a rinyálós fajta aki nem tűri padozást, kicsit brutális 4-es lenne..
  • limperatore
    buffon kijelentette hogy soha se fog az Interbe jönni :D

1. ki a gecit érdekel?
    2. julio sokkal jobb kapus nála :D
    3. nincsen párom
  • WuFraZselic
    én Marigába sok potenciált látok. Muntari meg persze hogy balfasz, csak attól még sok vkp-nk van arra utaltam. mindenesetre inkább ő, mint Kuyt, az biztos
  • fsgh
    Mariga-Muntari párosnál tuti jobb. Sőt talán még Mottánál is.

Ha Mariga vagy Muntari megy akkor elfér. sőt minőségi javulás.
  • WuFraZselic
    az oké, de kuyt teljesen haszontalan. én nem tartom túl jó játékosnak, kb Pandev helyén játszik, és ott a macedón jobb szerintem. Mascherano meg megint csak hol férne el, Capitano-Cambiasso-Motta-Mariga-Muntari mind VKP, és végülis Stanko is tud azon a poszton játszani. vmi kreatívabb középpályást vegyünk, aki hátra- és előrejátékban is hasznos
  • fsgh
    16 milla kb reális mind2ért külön külön...

De miért nem Torrest hozzuk?:P Adjuk el Balotellit és lesz helye.
  • limperatore
    mascherano kurva jó, kuyt meg cserének jó lesz :D
  • WuFraZselic
    jesszus, állítólag 33millió fontot(!) akarnak kínálni Mascherano - Kuyt párosért. nemár, egyikre sincs szükség, de ha már választani kéne inkább az argentín. bár ő is több pirossal rendelkezik , mint a komplett Inter keret kb...
  • ForzaInter
    Nagyon fasza a banner!
  • WuFraZselic
    !!!
  • adam46
    Kijelölés finomítás v2.1
  • limperatore
    ez király!
  • adam46
    Nos akkor V2
  • adam46
    ja ja más szín mert mezről csórtam le a színt
  • Tomy Lee
    Nekem nem tetszik annyira de többség dönt,ezvan:p
  • WuFraZselic
    szerintem ez jó!

annyi kivetnivalóm van, hogy az Inter címer olyan kúrvanagynak tűnik, vagy lehet hogy csak a más kék-árnyalat miatt de vmiért úgy "kilóg" onnan :D
  • limperatore
    azoknál is többet ér :D
    de kilehet tenni addig
  • Tomy Lee
    Nem is azokra gondoltam akik jönnek hanem,hogy kik maradnak!?
    Aztán válogatni párat azokból akik maradnak,ennyi.
  • limperatore
    ez az 1 játékos többet ér mint azok akik jönnek majd, szóval addig nyugodtan mehet
  • Tomy Lee
    Várjuk már meg az átigazolási id.végét és akkor legyen majd egy olyan banner amin rajta van több játékos.Most ne egy játékos szerepeljen már rajta lol:)
  • limperatore
    nem rossz, de moratti még egyik banneren se volt rajta és hát még is ő az atya :D
  • ForzaInter
    Ez nem rossz.
  • Tomy Lee
    Milyen volt a másik??