34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • adam46
    Csináltam egy másik bannert csekk
  • WuFraZselic
    mata és silva is szinte biztosan távozik

amúgy nem értem hol férne el itt Silva... egy középső kp és egy csatár kell :D
  • fsgh
    Ha akkora szarban vannak h játékost kell eladni akkor egy eladása nem hinném h megoldja a problémát. Meghát azért vagyunk olyan aktívak a piacon h el tudjuk hozni ha kell a Valenciából.
  • Fabio Capello
    nem lesz abból semmi se szvsz, villát eladta a valencia, ezzel valamennyire kimásztak a szarból, nem hinném hogy a másik aranytojást tojó tyúkot is eladnák...
  • fsgh
    Na annak örülnék. Silva-Villa párost mindig is bírtam:)
  • limperatore
    David Silva ügynökével felvette a kapcsolatot Branca.
  • limperatore
    ez a buzi perez rohadjon meg nem nyugszik, most 28m-t kínált maiconért

• limperatore
    jó de amit szücsy ír arra ne válaszolj mert szerinte pato jobb mint milito és dinho a világ legjobbja és jövőre triplázik a milan :D:D:D:D:D
  • WuFraZselic
    jó hát ha 30 felett válogattok, akkor lehet még az EL helyekért is küzdeni kell
  • szucsy89
    :DSDASD.DADSSD:DDSA:DDSAASD:DDSA

ezt most komolyan?
  • Tomy Lee
    De komoly:)
    Én kimondottan örülök,hogy Rafa B.jön hozzánk
  • bubu13
    Moratti bejelentette, hogy Benitez lesz az edző. Már csak az aláírások hiányoznak.
  • WuFraZselic
    jó hát most már hiv honlapon is kintvan, ez már jelent valamit :D
  • paly90
    Ha olyan igazolásaink lesznek mint akikről lehet hallani akkor az már nagyon jó lesz ha küzdünk a BL-ért...:S
  • fsgh
    kb 1 hete mutatják be holnap:D Utálom ezeket a holnapos nyilatkozatokat.
  • limperatore
    jó de a többi csapatot simán verjük :D
    sztem megint a roma jön a 2. helyre a juve meg milan a 3. 4. helyért fog versenyezni
  • WuFraZselic
    na, Moratti ma nyilatkozott, a tárgyalások igen jól haladnak, vélhetően holnap be is mutatják Benitezt

a közös munkáról már beszélgettek, átigazolásokról még nem
  • WuFraZselic
    ó én nem az árak miatt aggódom, sokkal inkább hogy így kb július legvége/aug elejére alakul ki a keret legjobb esetben, és az edzések is kb akkor kezdődnek cask, és egy új edzővel ráadásul elég kevés lesz az a bő 1 hónap szezonkezdetig
  • Fabio Capello
    hiba, vb után olyan árak lesznek hogy ihajcsuhaj...
  • WuFraZselic
    szerintem még gellei imre is itt akarná tartani Maicont :DDD

amúgy jó lenne minél előbb bemutatni Benitezt, és elkezdeni kialakítani a keretet, VB után kb július közepe-végére lehetnének így igazolások, jobb lett volna júni 11 előtt tárgyalni
  • limperatore
    jovan kitérdekel a chelsea :ASD_

Benitez itt akarja tartani Maicont, asszem ez egy jó pont a drukkerek számára!
  • WuFraZselic
    senki nem mondta, hogy Sneijdert nem ő akarta.

ugyanakkor az tény, hogy Deco helyett jött, így simán elképzelhető hogy Branca "ajánlotta" neki
  • hedonist
    Ja, végülis Essien,Drogba,Robben,Carvalho,Ferreira nem az ő igazolásai voltak ;)

kétlem,h ne ő akarta volna Sneijdert!
  • ForzaInter
    Nálunk nincs ilyen..

Moratti nem szól bele igazolásokba

Branca és Oriali felel az átigazolásokért, Joséval pedig nagyon jól együttműködtek, volt akiket ők hoztak az interbe volt akiket José kért, de mindig kikérték josé véleményét, így nem volt probléma hogy olyan játékos érkezett akit nem akart az edző.. Motta, Milito ls Lúcio hármas például Branca érdeme, ő javasolta Josénak, hogy őket kéne elhozni. Szal ne ugy képzeld el ahogy realnál megy, hogy perez mondja meg kit kell igazoplolni.
  • Fabio Capello
    "rafa a poolba szabadkezet kapott kit igazol. remélem itt nem lesz ilyen"

Na pontosan ez okozza egy csapat sikertelenségét (lásd Real), amikor meg van kötve az edző keze, és a klubelnök meg a seggnyalói igazolnak ahelyett aki tudja mi kell a csapatnak.
  • ml85ml
    az tény h muntari quaresma mancini nem jött be. az már máskérdés hogy quaresma mancini mikor kölcsön adtuk akkor se jött be (mármint a csapatban ahol játszottak) muntari-ra aszem a portshmout-ba figyeltem fel először. portshmout ba elég jól tolta szvsz. Az már más kérdés hogy nem Inter szintű az ipse de kieg. embernek szerintem jo volt (bár mikor beáltt és tiz perc után már távozott is akkor szidtam rendesen).
    oké egy edzőt ne csak az igazolásairól ítéljük meg de rafa a poolba szabadkezet kapott kit igazol. remélem itt nem lesz ilyen:)
    jah az meg a másik h a rafa féle rotációs taktikát útálom! Hál isten José idén bebizonyította h nincs nagy szükség rotálásra!
  • limperatore
    azért josé se az igazolásairól híres :D
    muntari quaresma mancini
    meg sneijder és luci helyett carvalhot és decot akarta, csak a vezetőség őket tanácsolta inkább

• ml85ml
    remélem azért nem 100 év fog eltelni. De tény Benitezzel nehéz lesz ha olyan önfejű marad mint a pool-ban.
    Az *ndexen van egy cikksorozat Benitez angliai munkásságáról (olvastátok , egyet megér), hát nem gondoltam volna hogy ennyire deficitesen igazolt (mindig!!!!!) ..
    ..
    Remélem azért amit José felépített RAfa nem bombázza szét1 hét alatt.
  • Lcapitant
    bízzuk rá a nagyokosokra! :D
    én nem vennék rá mérget, hogy nem jön el. majd alakul
  • ForzaInter
    madridista.hu jól tájékozódott megint:D

már arról írnak, hogy megegyeztek maicon ügynökével:d meg hogy igazoltunk jobbhátvédet, gondolom a 21 éves aguirregarayra gondolnak, csak az a baj nem igazoltuk le..

amugy meg ma nyilatkozta a corrierának moratti, hogy maicont semmiképp nem adja el, ahogy militot sem, és bejelentte hogy benitez lesz az új edző.
  • Monoton
  • limperatore
       - Szücsi     üzenete:
    *szar lehet most, volt 1 jó év, triplázás, most újra semmi 100éveig

:D:D nagy tag a szücsy :D
  • limperatore
    Moratti bejelentette, Benitez az új edző
  • Grove4
    Internazionale: Maicon tompított a Real Madrid-kérdésben

Napokkal ezelőtt tett nyilatkozatán volt kénytelen tompítani Maicon, az olasz Internazionale brazil klasszisa. A válogatott oszlopos tagjaként éppen a dél-afrikai vb-re készülő, José Mourinho után a Real Madridhoz tartó(?) jobbhátvédnek hirtelen eszébe jutott, hogy 2014-ig szerződés köti a milánóiakhoz, akiknél speciel nagyon jól érzi magát.

„Nem mondtam azt, hogy elmegyek a Real Madridhoz – mondott ellent vagy saját magának, vagy a vele interjút készítőknek Maicon. – Kétezertizennégyig szerződés köt az Interhez, ahol nagyon elégedett és boldog vagyok. Megnyugodhat mindenki, nem áll szándékomban másik klubhoz igazolni."

És hogy mégis mi okozhatta a „félreértést"? Talán az, hogy Maicon belebonyolódott egy olyan gondolatmenetbe, hogyha az Internél el akarnák őt adni, abban az esetben a Real Madrid lehetne a célállomás, már amennyiben rajta múlik a dolog.
  • ForzaInter
    olaszoknak is sok kamuhír van, de nyilatkozatokat azért nem szoktak még gyártani
  • WuFraZselic
    Sneijder ellenünk, Stanko Kamerun ellen lőtt gólt. utóbbi még növelheti a góljai számát :D
  • limperatore
    egy cambiasso mascherano szűrő duó elég kemény lenne :D
  • limperatore
    nem értem miért akar mindenki a realba menni, sztem megsajnálják a csapatot h csórik nem nyernek lofaszt se, akkor legalább nagy nevek legyenek ott
  • Lcapitant
    CR is mondta, h nem megy el Mu-ból
  • szucsy89
    és ez nem lehet egy olasz újság kitalációja?:D