34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • hedonist
    öcsém ne kezd már megint a faszságokat..
  • szucsy89
    2x annyit mint Kaka :DASDSD:DASDASD:DASDADS:DaSDASDADS

geci nagyon nevetek rajtad nagyon vicces ember vagy:D:DD:D:D:D:D:D
  • DONGUBA
    2x-er annyit mint kaka?:D:D:D:D:D:D:D:D
    Ja persze mert o buzi inter jatekos azert er tobbet.
    Nalad mondjuk toldo is tobbet er gondolom mint cassillas:D:D:D
  • limperatore
    A Marca szerint tíz nap szünet után a héten folytatódik a tárgyalás Maicon ügyében. Az álláspontok nagyon távoliak: a Real Madrid 20 milliót adna, az Inter 35-öt kér vagy Benzema bevonását. Rafa Benítez azonban már Maicon nélküli csapattal számol, a két klubnak is érdeke a gyors megállapodás.

ez a perez milyen hülye már, egy fos kakaért adott 60 milliot és egy maicon aki 2x annyit ér mint kaka nem tud adni 35 milliot? maiconnak meg remélem eltörik a lába madridba ha oda igazol
  • fsgh
    Nem is mondtam hogy jöjjön:P
  • limperatore
    nézted anglia meccsét? rooney-ban sincs semmi extra
  • fsgh
    Nem tudom mit látnak ebben a gyerekben. Néztem Szerbia meccsét de semmi extra
  • limperatore
    "Rafa akkor is akarta Milo¹t, amikor a Liverpoolnál volt, és most, hogy az Internél van, írásos ajánlatot is tettek." - idézi Dejan Joksimovic szavait a The Mirror.

"A Juventusszal is tárgyalunk, de az Inter Moszkvába jön a következő néhány napban, hogy Krasiæról beszéljen a klubjával. Angol élcsapatok is érdeklődtek, de nem voltak elég gyorsak."

"Szinte 100 százalékig biztos, hogy Milo¹ Olaszországba megy."

Pletykák szerint Rafa Benítez személyesen hívta fel a szerb játékos, hogy az Interbe csábítsa. Emellett pedig honfitársa, Dejan Sztankovics is arra próbálta rávenni a középpályást, hogy a milánói együttesbe igazoljon.
  • WuFraZselic
    olá
  • limperatore
  • limperatore
    azt nem jelenti, viszont azt igen hogy nem mondanak nemet :D
  • Fabio Capello
    De Matyikám bakker fogd már fel, hogy van akinek nem számít a BL... :D

Attól még hogy tripláztatok, nem jelenti azt hogy mindenki az interben akar játszani :D
  • ForzaInter
    Hivatalos Quaresma a besiktasé.. 7,3 milliot kapunk érte, annyira nem is rossz, azt hittem ilyen szeznok után 5 milliot se kapunk érte, ott majd elbohóckodik egy szint kb portugál bajnokságga, kb a az ő szintje.
  • limperatore
    hát silvát akarta benitez, valszeg nem kispadra :D de mivel őt nehéz megszerezni ezért akarja krasicot
  • limperatore
    nyilván talpra fogtok állni, de nem valószínű hogy köv évben megnyeritek a scudettot vagy az el-t

ha capello lenne a kispadon azt mondanám lenne esély de delnerivel..
  • Grove4
    Illetve azt is mérlegelnie kellene ha van egy kis esze, hogy hol férne be biztosan a csapatba, ahogy itt az előbb a kolega is mondta.
  • Grove4
    Jó, azért, hogy volt egy rossz idényünk ne beszéljünk már úgy a Juvéról,mintha lófaszt nem fog nyerni a közeljövőben.Azt vágom, hogy az Inter a legtöbb játékos számára csábító, meg azt is, hogy lenyilatkozta, hogy olaszba akar menni, de azt is mondta, hogy az Interrel szemben minket preferál. Majd meglátjuk. Én bízom benne, és abban, hogy Marotta nem baxa el.
  • WuFraZselic
    állítólag a Besiktas elvitte Quaresmát :D

vajon mennyit fizettünk nekik?
  • ForzaInter
    Ahol többet fizetnek neki odamegy, nem kötődik ő egy csapathoz sem..
  • Gunnersboy
    mikor először szóba hozták a Milannal akkor meg azt nyilatkozta, hogy minden álma ott játszani, úgyhogy.... :D
  • limperatore
    jó de ne félj attól hogy krasic nem akar az Interbe jönni, azt mondta h olaszban akar játszani és örül hogy nedvedhez hasonlítják

sztem jobban akar az Interbe jönni mint a Juvéba, játszhat a bl-ben, meg már kupát vagy kupákat is nyerhet jövőre
  • WuFraZselic
    nézd meg mit csinál a Cagliari elnöke jelenleg

ha nem is adják el, megtartják vagy valami. kizártnak tartom, hogy ne a legtöbb pénzért adná el a CSKA, vagy csak lehet nekem van ilyen rossz véleményem az ilyen középcsapatokról akik "sztárokat" (azért még messze van tőle) nevelnek ki
  • Grove4
    El tudod képzelni, hogy eladnak egy játékost úgy, hogy nem akar ott játszani?Én nem.
  • WuFraZselic
    miért ne szarhatnák le? a legtöbb pénzt akarják kihozni belőle, nem véletlen várják meg a VB végét
  • bakkerman
    khmmm....esetleg ahol kezdő lennék? :D Juventuséknál csapat épül,kell nekik 11 alapember,amibe Krasic is benne lehetne,de az Internél kész a támadó szekció,nem biztos hogy kezdő lehetne! Persze Moratti bácsi több pénzt adna neki az tutternátor
  • Grove4
    Már ne haragudj, de, hogy Krasic mit akar, azt koránsem szarhatják le, ha Krasic nem akar az Interbe menni, akkor a CSZKA és az Inter is összefoshatja magát , nem lesz Inter játékos. Nem tudom milyen személyiség Krasic, de már nem egyszer lenyilatkozta, hogy itt (a Juveban) szeretne játszani és remélem, hogy tartja is a szavát, mert kevés az ilyen játékos.Az, meg hogy most EL-es a csapat, na bumm, előfordult már, majd indulunk jövőre a BL-ben, egyszer fent, egyszer lent. Nektek meg nagyon megnőtt az arc, hogy BL-t nyertetek...
  • WuFraZselic
    ez így van, csak most ezzel a juve-féle ultimátummal lehet magukkal basznak ki, nem tudom mennyire tetszik egy orosz csapatnak hogy kényszerhelyzetbe kerülnek. onnantól, meg hogy Krasic mit akar, leszarják, a legjobb ajánlattal fognak foglalkozni
  • Fabio Capello
    fociban már nincs realitás, régen erre azt mondtam volna, hogy ahova húz a szíve, akikkel szimpatizál, ma már azt mondanám hogy oda aki jobban nyalja a seggét és több pénzt rak le neki...
  • limperatore
    mondom hogy nem !!!
    de reálisan nézd, ha mindkét csapat bejelentkezik érte melyiket választaná szerinted?
  • Fabio Capello
    dehogynem baszogatásból mondod...
  • limperatore
    :ASD:ASD:
    hagyjad már :D
    oda mennek az interesek még ingyen is eljön :D miért menne egy el csapatba? most nem baszogatásból de komolyan :D
    jövőre igazából max az olasz kupára van esélyetek ha az inter leszarja a kupát :D
  • Fabio Capello
    ühümm, nem para hogy tegnap nyilatkozta hogy olaszországban csak a juvéba jön :]
  • limperatore
    állítólag krasic jönni fog, mivel silvát nehéz lenne elhozni
    krasicért mi meg a juve érdeklődünk, innentől meg egyértelmű h bl-be akar játszani
  • limperatore
    persze, ezen max breki tud fröcsögni mert neki ez az álma ahelyett hogy végre felnőne :s
  • bakkerman
    fölösleges ezen a szar kamuhíren fröcsögnie a fanoknak,és az ellentábornak,ilyet,hogy 3 trófeát is elvesznek egy csapattól,ráadásul amit 1 év alatt húzott be,nem csinálhat meg "büntetlenül" se egy FIFA,se egy UEFA,nem hogy az olasz fociszövetség...a juvéval megcsinálták,mer az sokkal keményebb sztori volt,no meg ott csak 1-2 scudetto múlt rajta,míg az inter esetében BL győzelem.
  • ForzaInter
    de amugy vicc, ezt nem vették észre az olasz szövetségnél mikor leadták papírokat? esetleg nekik kellett volna szólniuk ha valami nem szabályos, nem? de nem hinném hogy az inter és a genoa ilyen amatör hibát követett volna el, tuti nem preziosival tárgyaltak hanem mástól a genoától.. az egy dolog hogy preziosi adta rá mindenre az áldását
  • Fabio Capello
    elhiheted hogy szánalmasnak tartom már ezt az olasz boszorkányüldözést ami az elmúlt 10 évben az olasz futballban történik... Valahogy mindig meg akarnak szabadulni a sikeres csapatoktól -.-"
  • ForzaInter
    én is így vagyok vele, vegyék el, ettől tény még tény marad, megnyertünk mindent és teljesen jogosan, ezt senki nem vitathatja..

bár juve drukkerek már tuti fröcsögnek (tisztelet a kivételnek) hogy mindet azonnal elkell venni:D

amugy vicc, hogy erre tényleg most jönnek rá miután megnyertünk mindent, preziosi amugy nem csak velünk üzletelt, egy csomó igazolást már előre elmondott a sajtónak, attól hogy elvolt tiltva még mindenki tudta hogy ő fog mindent irányítani, és hozza meg a döntőseket, ahogy milannal is galliani a fionál is della valle hozott meg minden fontos döntést attól függetlenül hogy elvoltak/vannak tiltva.. egyébként kötve hinném hogy moratti közvetlen preziosival tárgyalt, már ott bukó az egész hogy átigazolásokról branca és oriali tárgyal és sztem nem preziosival tárgyaltak, hanem az ottani átigazolásokért felelő emberekkel.. majd julios 8-án lesz a tárgyalás meglátjuk mi lesz a döntés
  • adam46
    magyarán leszarom, ha elveszik, akkor is bl-seria A-olasz kupa győztes a csapat ;)
  • szucsy89
    :DSDAS:DDSA