34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#24693 Első szezonja pedig madridban teljesen rendben volt, rugott majdnem 10 gólt, és közel adott annyi gólpasszt is, 2 szezonja volt rossz, de akkor sokat is volt sérült.
Egyébként tudod, hogy madridba nem arról híresek, hogy milyen jól bánnak a játékosokkal, nem hiába panaszkodott már nagyon sok játékos erre, nem becsülitek meg a játékosokat, ez igaz. Nálunk is volt ilyen régebben sajna, el is basztunk egy csomó játékost.. Pirlo, Seedorf (bár ő érte nem kár:D) stb.. -
Monoton #24692 Ja talán ha nem bulizgatott volna éjszakánként akkor talán jól is tudott volna játszani. Na meg ugye csalta az asszonyt így a magánélete is kihatott a teljesítményére. De mi bántunk vele szarul :DD -
#24691 hát ezen semmi meglepő nincs :D mindig minket akarnak bemocskolni és mindig a juve bukik le csalással :DD csórik :D
moggi próbált hamisítani pár hangfelvételt, azt csak magával baszott ki, még jobban leégette magát :D -
#24690 Pár héttel ezelőtt egész Európa azon a cikken csámcsogott, amelyet egy német napilap jelentettet meg egyik számában. Az újság szerint az Inter olyan méretű szabálysértést követett el Thiago Motta és Diego Milito átigazolása során, amely ha bizonyosságot nyer, akkor elvehetik a csapat idei BL, Olasz Kupa és Olasz Bajnoki győzelmét, sőt akár a Serie B-be is száműzhetik a fekete-kékeket.
Ilyenről azonban szó sincs "csupán" a két elnök és a két klub kapott büntetést. Enrico Preziosit, a Genoa elnökét hat, míg Massimo Morattit három hónapra eltiltották minden nemű átigazolási tevékenységtől. A genovai alakulat 90, míg a Nerazzurrit 45 ezer eurós büntetéssel illették. A két vezető eltiltása nem befolyásolja a klubok további transzferjeit, hiszen az igazgatók továbbra is szabadon tárgyalhatnak.
Akik hatalmas szenzációra számítottak az üggyel kapcsolatba, azoknak a Calciopoli 2 hangfelvételeihez hasonlóan ismét csalódniuk kell...
(intermilan.hu)
-
#24689 egy szóval nem mondta, hogy az Inter volt az álomcsapata. de elmondta, hogy mennyire szarul bántak vele Madridba, és hogy az Internél egy "új családra" talált, nagyon együtt van a társaság stb, boldog hogy ide igazolt. és őszintén szólva egy Sneijdertől hamarabb elhiszem ezeket, mint egy Ibra-féle játékostól. -
#24688 persze Matyikám az, de még a fingja is interes a lelkemnek :Ddd
már csak azt nem vágom, hogy páréve még miért a reál volt az álomcsapata. -
#24687 Jó lenne.:) -
#24686 Azért Wesleyt ne sértsük meg, hogy Ibrához hasonlítjuk, a 2 játékos mentalitása ég és föld.. Az hogy ez a nyilatkozat igaz-e, majd kiderül.:)
Egy biztos Wesleyn látszik, hogy jól érzi magát, és szereti a klubot (ez nem feltétlen egyenlő, azzal hogy gyerekkroa Inter drukker és stb..) ez látszik minden nyilatkozatán és meccsein, nem alibizik, mindig küzd, hajt. Azt majd meglátjuk hogy lesz-e belőle mondjuk egy Cambiasso, Zanetti, Materazzi vagy Stankovic féle hűséges játékos. -
#24685 Ezeknek a nyilatkozatoknak nem lehet hinni Ibra is folyton azt hangoztatta, hogy mennyire szereti az Intert meg itt akar megöregedni. Nagy túróst pénz beszél sajnos. :( -
#24684 köszönjük, vattene -
#24683 "De nem kérdeztem rá, nem mentem bele, mert nem akarok kísértésbe esni."
egy ilyen mondat után azt is elképzelném erről a fazonról,hogy az anyját is eladná,ha kapna érte pár millát :| -
#24682 Azé nem hülye azt mondja amit hallani akarnak!1év és a szive interes háát -
#24681 ugy érzem nála ez nem kamu
realtól is gyakorlatilag elzavarták és mégis maradni akart ott, és bizonyítani, ragaszkodó játékos
nálunk is nem egyszer nyilatkzota hogy nagyon hálás az internek, mert nekünk köszönheti hogy most a világ egyik legjobb játékosa.. meccseken is mindig küzd, hajt, harcol mint az állat, igazi fanatikus, látszik hogy rajta hogy szeret itt lenne, ilyen szezon után meg hülye lenne elmenni, meg gondolom ő se akkor évente költözni:d -
#24680 sneijder nyilatkozta h nem akar elmenni hanem még rengeteg címet szeretne az interrel nyerni, mert a szíve interes -
mellesleg a kispadot is szó nélkül tűrte -
#24678 Szerintem még nem írtam ebbe a topikba, vajon miért :D
De Toldónak itt kívánnék sok sikert a labdarúgás utáni életére is...zseniális kapus volt. Tettem róla egy cikket a Stopli.hu -ra. Nekem annak idején nagy kedvencem volt, még a Fiorentinában védett, majd azon kevés Inter-játékosok közé tartozott, akiket végtelenül tisztelek és elismerek. Sajnálom, hogy már nem túl sokat szerepelt, tényleg nagyon jó kapus. -
#24677 Krhint vinné Hodgson a Poolhoz
Sakhoért a Milánnal állunk harcba, a PSG védője, nem rossz, de ő sem szükséges feltétlen :D
Balotelliért mindkét manchesteri csapat érdelődik, Moratti viszont az Arsenallal szeretne bizniszelni, és valahogy bevonni Fabrégast
ja, és a legfontosabb, Milito ügynöke bejelentette, hogy 2014ig meghosszabbítjuk a szerződését az elkövetkezendő napokban ! -
#24676 hát hatalmas kapus volt, én a valencia ellen bl visszavágót nem felejtem el, kivédett mindent. Voltak olyan meccsei amit egy kapus se tudott volna leutánozni!!
respect neki
-
#24675 az tuti, kegyetlen volt, minden kivédett tizinél ugrálva ordítottunk a családdal :D -
#24674 a 2000es EB-t sosem fogom elfelejteni -
#24673 rosszkor lett jó kapus :(
Hogyha Buffon előtt lett volna, vagy most lenne 23-24 éves, hatalmas válogatott karrierje lehetett volna, még Juvésként is azt mondom, hogy több lehetőséget érdemelt volna a válogatottban... Csakhát Buffon az mégiscsak Buffon... :) -
#24672 Toldo visszavonul
Bejelentette visszavonulását Francesco Toldo, az Internazionale labdarúgócsapatának a 38 éves kapusa.
A kapus 2001-ben szerződött az együtteshez, amelyben 147 alkalommal kapott lehetőség. Az elmúlt szezonban tagja volt a bajnokságot, kupát és a Bajnokok Ligáját megnyerő együttesnek, ám Julio Cesar mögött csak a második számú kapus volt.
Toldo összesen 28 alkalommal szerepelt az olasz válogatottban, amellyel legnagyobb sikerét a 2000-es Európa-bajnokságon érte el. A kontinensviadal elődöntőjében három büntetőt védett a hollandok ellen, a fináléban viszont hosszabbításban vereséget szenvedett az olasz csapat Franciaországtól.
Köszönünk mindent, sok sikert a továbbiakban! -
#24671 2015ig hossszabít a vb után ha minden jól megy -
#24670 Az Inter elismerte, Sneijder kell a Manchester Unitednek
A Manchester United valóban érdeklődik Wesley Sneijder iránt, de Massimo Moratti, az Inter tulajdonosa nem akar "elcsábulni".
Mint arról honlapunk is beszámolt, az angol sajtó úgy értesült, hogy Sir Alex Ferguson, a United menedzsere mindenképp szeretné a csapatában tudni Sneijdert, aki csodálatos szezont zárt az Interrel, majd a világbajnoki döntőbe vezette Hollandiát. A lapok szerint a United kész 30 millió font körüli összeget áldozni Sneijderért.
- Az ajánlat, az érdeklődés igaz - árulta el Massimo Moratti, az Inter tulajdonosa. - De nem kérdeztem rá, nem mentem bele, mert nem akarok kísértésbe esni. Figyelem Sneijdert a világbajnokságon, és úgy gondolom, a következő években is az Inter csapatát fogja erősíteni.
Sneijder ügynöke a holland Telegraafnak elmondta, ügyfele készen áll rá, hogy hosszabbítson az Interrel.
-
#24669 Sneijder nem fog mennei én biztos vagyok benne, angol lapokkal foglalkozni sem érdemes, főleg a bulvárlapokkal..:D -
#24668 naja, pontos forrás nélkül nehéz megmondani hogy most mi a stájsz... :/ Anno Londonban mindig hatalmasakat nevettem a The Sun kacsáin, olyanok voltak néha, mint pl. a Chelsea a nyáron megveszi Messit, Ronaldot, Agüerot és Villát így egybe, az Arsenalt kizárják a PL-ből, meg hasonló vicces dolgok... :] -
#24667 most egy 35 milliós ajánlat nem a világvége, amire Moratti ne tudna nemet mondani. és szerintem elsősorban az edzőnek van szava ilyen kérdésben, ha ő azt mondja, hogy nem szerepel a terveiben / pótolható a játékos, akkor adják el. vagyis jó persze vmi egetrengető ajánlat esetén egy kisebb klub elnöke azonnal rábólint, és eladják. de itt szerintem Benítezen múlik majd a dolog
már ha egy szó is igaz amit írnak az angol "lapok" -
#24666 te is tudod, az ajánlatra az elnök bólint rá ha hatalmas összegekről van szó, és onnantól már a játékos dönt...
Lehet hogy elmegy, és semmi köze nem lesz Beníteznek a dologhoz, mégis mindenki emiatt fogja megutálni... :/ -
#24665 Wesley megint baszott egyet! hihetetlen ez az ember! ha komolyan eladjuk (még ha nagyon szeretem a Unitedet, akkor is rendkívül felbaszna), akkor Benítez munkáját már most megköszönném -
#24664 Sneijder a FIFA-Aranylabda favoritja
A France Football szerint a holland középpályás érdemli meg a címet.
A francia magazin és a FIFA Sepp Blatter bejelentése szerint tegnap egyesítette a FIFA Év Játékosa díját és az Aranylabdát. A France Football egy tegnapi cikkében máris megnevezte, kit tart a lagesélyesebbnek a cím elnyerésére.
A lap szerint a címet jelenleg Wesley Sneijder érdemli meg leginkább. A holland futballista BL-t, olasz bajnokságot és olasz kupát nyert az Interrel, amelynek ő volt a motorja. Sneijder ráadásul kulcsszerepet vállalt abban is, hogy Hollandia továbbra is menetel a vébén, mind az öt mérkőzését megnyerve. A hollandok ma este Uruguayjal találkoznak a vb elődöntőjében.
"Nem elégedett meg az Inter triplájával, hanem folytatta a munkát, és tökéletesen játszik a holland válogatottban is. Nem ő a legnagyobb vagy a legerősebb futballista a világon, de ebben az évben minden arannyá válik, amihez csak hozzáér. Lenyűgözően játszik, ő az Aranylabda elsőszámú esélyese" - írta cikkében a lap. -
#24663 egyébként sztem Sneijder még nem érte el a legjobb formáját, még több van benne!
Majd az idei szezonban lesz embertelen durva ;)
Csóri real hogy bánhatja Robbent meg Sneijdert :D
Kb a világ 2 legjobbja most :D -
Monoton #24662 Most nyáron él már a szabály, hogy csak a klub pénzét lehet igazolásokra felhasználni? -
#24661 a mai játékmozgások mellett sajnos a 30millió már nem nagy pénz. -
#24660 Hulyek ezek?
Nehogyma hat Snejder a vilag legjobb csapataban jatszik es o a vilag legjobb kozeppalyasa nem er 30-at o 200 milliot er legalabb. -
Tomy Lee #24659 City-nél még mindig ennyi mani van?o.O
Vigyék-vigyék Moratti nagy üzletet csinálna így.. -
#24658 Moratti nagyon kedveli őt, ezért kér érte ennyit, hogy elijessze az érdeklődőket szerintem, bár a city van olyan őrült, hogy kifizeti. én nem bánnám -
Monoton #24657 Most úgy magunk között :D Balotelli rohadt jó játékos de 40 misi? :D 30 is nevetségesen magas. :) -
pinnacle #24656 ha touré-ért az okossziti kifizetett 30 misit, akkor torres-mascherano min. 70. -
Tomy Lee #24655 -
#24654 Mascherano - Torres csomag jöjjön 50ért mondjuk a poolból. 40ért meg mehet Balotelli. Mindenki jól jár:)