FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
semmi ötlet a játékban, palermo betömörül, bekéne hozni pandevet vagy quaresmát nagyon gyorsan

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
mit? 1-1 van, nem 2-1...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
máshol több 100.000 euróról írtak 😄 ez valósabb

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Fabio Capello
asszongya duplikált üzenet nem küldhetõ el... Az üzenet ez volt:

potom 30 millát ér forintban egy bentley? 😄 elég gyengus... 😄

ti látjátok valahol? Mert én kurvára nem 😄

Fabio Capello
potom 30 millát ér forintban egy bentley? 😄 elég gyengus... 😄

limperatore
istenem a semmibõl lõ gólt ez a fostalicska csapat

Fabio Capello
én megmondtam? 😄

WuFraZselic
jaja, ezt én is így gondolom

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
bovo pirosat fog kapni még ma

limperatore
sztem pato lesz 😄AS:SAD

szucsy89
még a végén gólkirály lesz:/
WuFraZselic
Militooooooooooo

limperatore
principe 0:1 😉

WuFraZselic
11es, Lúciot lerántották

WuFraZselic
Palermo: 46 Sirigu; 16 Cassani, 5 Bovo, 24 Kjaer, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 30 Simplicio, 9 Nocerino; 6 Pastore; 10 Miccoli, 7 Cavani

INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 39 Santon; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 4 Zanetti; 10 Sneijder; 9 Eto'o 22 Milito

Cserepad: 1 Toldo, 2 Corodoba, 7 Quaresma, 8 Thiago Motta, 17 Mariga, 23 Materazzi, 27 Pandev

sport2õn mindjárt kezdõdik a meccs, FORZA INTER!!!

limperatore
miccolit meg kell fogni azt csá

WuFraZselic
a Primavera 4-1re kiütötte a milánt <#vigyor2>

WuFraZselic
pont olyan mentalitásra van szükség, mint Londonban. ott is összejött, Szicíliában is összejöhet 😊

fsgh
Eto beindult. Duplázni fog😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
nemtudom... lélektanilag nagy rajtatok a nyomás, ha buktok, akkor könnyen helycsere lehet a hétvégén, most leginkább a mentalitáson múlik minden.

Nagyon erõsen érzem, hogy vagy nagyon nehéz lesz nektek a gyõzelem vagy nem nyertek... Nem tudom miért, csak nagyon ez jön...

WuFraZselic
hát ez a palermo számára legjobb eset, 2x biztosan nem kapunk ki egymás után

Fabio Capello
X lesz legjobb esetben, figyeld csak meg

limperatore
mit paráztok sima gyõzelem lesz

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
ma esti keret:

1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni

2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon

5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso

9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev

szerintem kikapni nem fogunk, nagyon X-re veszem, de égetõ szükség van a gyõzelemre 😊 szerintem meglehet 😊

Fabio Capello
<#hehe>

limperatore
<#idiota><#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
Milánó belvárosában elloptak egy Bentley típusú luxuskocsit Marko Arnautovictól, az Internazionale osztrák futballistájától, aki éppen csak egy estére kapta kölcsön az autót csapattársától, a kameruni Samuel Eto'ótól. A kocsit csütörtökön este, egy szálloda elõl vitték el, a 20 éves légiós feljelentést tett a rendõrségen. A Corriere della Sera címû újság internetes kiadása szerint az ellopott Bentley néhány százezer euró értékû.

limperatore
Ha reálisan nézzük a dolgokat akkor Barcával kéne elõdöntõznünk.

szucsy89
no offense, csak azt mondom hogy kicsit mintha lenéznétek a csk-t, mert átugordva õket már a barca elleni meccs a téma
WuFraZselic
Ti arról beszéltetek, hogy Old Traffordon 2 góllal nyertek. akkor engedd már meg, hogy egy kicsit mi is optimistán tekintsünk a jövõbe!

limperatore
miért mirõl beszéljünk? mu-milanról? 😄

szucsy89
azért vicc hogy már a barca elleni meccsrõl beszéltek, elõször meg kéne verni az orosz csapatot...
Miénk lesz minden!Nem hanyagoljuk mi egyiket sem.Simán van csomó felkészülési idõ és ezek a BL meccsek meg felpörgetik a csapatot.
Itt erõs fizikumu playerek vannak célokkal,akik bírják ezt a tempót.

Jöjjön csak a meglepetés a sok hitetlennek én azt kívánom.Üssük ki ezt a Spanyol brigádot is ha arra kerül a sor.
Szvsz már unalmasak is mindig ez a barca-mu-ars vagy pool bahh tököm se kiváncsi megint 1 ilyen döntõre ahol ezek vannak lol😄d
Sõt pl 1 barca-mu döntõt meg se fogok nézni<#gun>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Igaz..😊 nah szal tuti ELOdontosok lesztek..😊 igen jatszotok 2 t moszkvaval, meg kettot valszeg a barcaval. Fene se tudja... nekem az is jo ha bl t nyertek es a milané a scudetto😄
Attol fugg h birjatok szuflaval, mert a milan is farad, meg lassan ifi csapatbol kell vedot szervalni😄
Mindenesetre izgalmas lesz a hajra a bajnoksagban. En varom mar h mit kezdtek messiekkel. Izgalmas meccs lesz... csak aztan nehogy arsenal cska meccs legyen belole😄

limperatore
Ha Lúcio és Samuel hozza a kurva jó formájukat a bl-be, na meg Sneijder is, akkor barcát is megtudjuk verni!
Nem olyan jó már ez a Barca mint tavaly

WuFraZselic
Bl negyeddontoben mar most ottvagyunk.

Amugy jol elrohogok azon, hogy 2 cska elleni meccs miatt mar a milannak adod a scudettot. Szerintem orulhetnek ha a roma nem eloz

szucsy89
mondjuk erre csak azt tudom mondani hogy ámen😄
Valszeg MU Barca donto lesz. Ezt a ket csapatot csak mazlival lehet ma megverni. Kurva mind1, hogy pl a milan nem jutott a nyolc koze, az se szamit h az inter most tuti negyeddontos. Ha a barcat sikerul megfolytanotok akkor azt mondom bl bajnok az inter, de erre nem sok eselyt latok. Olasz csapat szerintem nem bir el ezekkel a csapatokkal, bar a chelsea elleni meccs tenyleg parade volt. nem lott golt a chelsea otthon ehhez csak gratulalni tudok.
De egyelore ugy latom hogy a bl menetelesetek csak arra lesz jo h esetleg elbukjatok a scudettot egy bl negyeddontos helyert.

Fabio Capello
szar ez az egész rendszer, de fõként abban, hogy a kelet európai csapatok, kisebb bajnokságok gyõztesei vért hugyoznak csak azért, hogy a második, harmadik selejtezõkörbe eljussanak. Alapból biztosítani kéne hogy a bajnoksággyõztesek fõtáblára jussanak, sokkal színesebb lenne. PErsze lehet ehhez át kell variálni az egész szervezést, több csoport kell, vagy ötfõs csoportok, dehát ez így szánalmas... Semmi szín nincs benne, bejut 3-5 nagybajnokságos csapat/bajnokság, mellettük 2-3 pofozózsák és jónapot...

Amúgy a magam módján szorítok nektek, védjétek meg az olasz mundér becsületét! 😄

WuFraZselic
március 30 vagy 31én kezdünk hazai pályán, 1 héttel késõbb április 6 / 7 a visszavágó Moszkvába

WuFraZselic
az ok, de én pl tegnap örültem volna ha továbbjut a juve, mert 2 német is továbbment az EL-ben, 1.5 múlva garantáltan csak 3 csapat indul a bl-ben serie a-ból =/ kb ha megnyerénk a BL-t (hála ennek a szánalmas pontozási rendszernek) az sem lenne elég hogy magunk mögött tartsuk a bundesligát

acm689
amikor kisorsolták a MU-Milant az sem tûnt könnyû párharcnak, az más kérdés, hogy gyengék voltunk.

Fabio Capello
nem tagadhatjuk meg a rivalizáló énünket, ha azt mondanánk, hogy szép munka volt hogy kiejtettétek a Chelseat, meg hogy milyen jó a sorsolásotok, annyi erõvel már a kék-fekete sálat is a nyakunkra köthetjük XD

WuFraZselic
egy szóval sem mondta senki, hogy az UEFA ellenünk van. csupán a FIGC

amúgy lehet jönni hogy hú, mázlista Inter, közben pedig az egyik legnagyobb esélyest búcsúztattuk kedden, de látom azt mindenki elfelejtette. barca, arsenal, bayern nevetséges csapatokat ejtett ki, akkor hol volt a mázlista ez az?

acm689
sorsolás után mondja valaki, h az Inter ellen van mindenki 😄

Fabio Capello
Barca megcumiztat titeket <#hehe>

WuFraZselic
miért esnénk? csak a Barca vagy az Arsenal lehet az ellenfél, nem egy Fulham-kaliber

WuFraZselic
elõdöntõbe az Arsenal - Barca gyõztese vár a CSKA - Inter gyõztesére :/

Fabio Capello
kiesnek 😄

szucsy89
utána meg arsenal -barca gyõztesét kaptjátok