34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    Santonnak 62, balotellinek 60 %-os lett az érettségije. :lol:

Épp hogy átmentek, 59-nél már megbuktak volna. Balotelli pedig kijelentette egyetemre készül. :lol:
  • hedonist
    ányázd még és leveszi de ad helyette egy koponyát:D
  • ForzaInter
    mindig a moderátor a hibás:d
  • Monoton
    Persze jó hogy majd én leszek a hibás.
  • limperatore
    ja de monoton most már levehetné mert teljesen jogtalanul adta, ha a probléma gyökerét kezelte volna én se írtam volna ezt :D
  • WuFraZselic
    :DDDDDD

pedig igaza volt :D
  • szucsy89
    "jovan szopd mar le magad te hülyegyerek senkit nem érdekel a német gyűlöleted"

Te ezen meglepődsz?:D
  • szucsy89
    ki tud itt törölni hsz-t?
  • Fabio Capello
    matyikám a változatosság kedvéért ismét gyűjtöttél egy kis fejlécdekorációt? :D:D:D
  • Tomy Lee
    Ez így is van
    Annyi csak,hogy az új csapata nagy ellenfél lesz:S
    Nem semmi tényleg amit összehozott Milánóban Inter-el,remélem Benitez is hozza ezt a minőségi vezető edző dolgot.
    Őszintén ugyanúgy bízok benne is mint ahogy azt tettem José Mourinho-nál
  • limperatore
    Mourinho történelmet írt az Interrel, mint anno Herrera. Akárhova megy az Inter ott marad a szíve egy részében és az Inter drukkereknél is ott marad José, maradjon csak, max köv bannerban kisebb képet teszünk be róla!
  • Tomy Lee
    Nem érdekes,Tom tőled ezernyi elnézést ami történt itt pár hónappal ezelött.Lüke voltam,nagyszájú nem rám illő módon társalogtam,ez van de 1 a lényeg és ami közös az a foci ezen belül az Inter iránti tisztelet!!
  • ForzaInter
    sejtettem:d
  • Tomy Lee
    Be vagyok piá..va kicsit sry:(((
  • Tomy Lee
    Muo-t vegyétek már ki légyszi banner-ból,volt jó volt köszi csáá
  • ForzaInter
    :D
  • Tomy Lee
    Milito kell nekünk akit szittyós Maradona nem küldött pályára,Cambiasso+Zanetti akit nem vitt ki a borostás majom.
    Inter első lesz ismét a sok hyper sztárolt fostalicska "új" Özil-es(lol) MU és Villa-s Barca elött!
    Benitez király lesz
  • Tomy Lee
    Sem senki aki VB-n úgymond jól szerepelt
  • Tomy Lee
    Nem kell Forlan
  • Tomy Lee
    Ha nagy pénzt tol az orra alá Moratti akkor simán miénk lehet csak annyi,hogy Milito+Eto és a támadó sor na és persze Sneijder mellé aki ott van Pandev és akit nagy eséllyel igazolunk az Torres.
  • limperatore
    merre suttogják ezt? mert fcinternuews-n nincs fent semmi hír forlánnal kapcsolatosan, pedig ha ott nincs akkor nagy kacsa lehet :D
    de egyébként megoldanánk a 2 csatáros rendszert egy milito forlán kettőssel, örülnék neki :D
  • ForzaInter
    Legutóbb írtak vmit hogy a szerződés hosszabításával problémák akadtak.
  • gabber_saviola
    lent délen azt suttogják :)
  • Monoton
    Forlan az Interben?
  • ForzaInter
    Azért írtam a José féle jól bevált rendszert, mert Benitez ugyanezt a takikát alkalmazza évek óta, így taktika valószínű ugyanaz lesz, szinte ugyanazokkal az emberekkel.
  • gabber_saviola
    ha Forlánt tényleg leigazoljátok, akkor mi lesz a 31 éves Militóval?
  • Monoton
    Új edzőnél nincs jól bevált módszer :)
  • WuFraZselic
    kell a francnak, tökéletesen beleillik a jelenlegi csapatába
  • limperatore
    megint felipe pélóról beszélnek, remélem nem jön ide elég hogy leégette brazíliát meg kiestette őket
  • limperatore
    akk marad a szélen :D kitudja lehet nagy játékos lesz belőle :D
  • ForzaInter
    Ja de 1 csatárral játszunk.. Militot adjuk el, vagy ültessük le padra?:D 2 csatáros rendszerre meg nem fogunk visszaállni, a jól bevált 4-2-3-1 helyett.. Inkább adjuk el ezt a majmot..
  • limperatore
    - Ha megnézzük, mit ért el idén Sneijder, akkor láthatjuk, hogy idén csakis ő lehet az év játékosa. Két éve nem volt vitás, hogy Ronaldo nyeri az Aranylabdát, tavaly egyértelmű volt Messi fölénye, idén pedig nem is lehet kérdés Sneijder győzelme - vélekedett Robben.

VB-n is jobban játszott mint Xavi, mindenképpen neki kell kapnia az aranylabdát! Tegnap is Robbennek milyen passzt adott.. csak Robben kihagyta a 100%-os ziccert, Wes megszokta h Principe ezeket bevágja :D

Moratti nagyon merész, "Az Inter ismét megnyer mindent" :D

Balotelliért még mindig a City és a United harcol, amelyik ajánlata eléri a 40 milliót az viheti.

Maicon meg nyilatkozta hogy boldog az Interben.

A legnagyobb erősítésünk ha megtartanánk a csapatot :D Balotellit se kéne eladni, biztos komolyan fogja most már venni, aranylabdát akar nyerni jövőre ahhoz pedig vágnia kell a gólokat. Én csatárként játszatnám nem szélsőként. Coutinho ha jól tudom megérkezett már Milánóba.
    Elia most jön Olaszországban, a juve akarja meg mi.
  • ForzaInter
    Ma megkezdte a felkészülést a csapat Appiánóban.

First team members
    Goalkeepers: Luca Castellazzi, Paolo Orlandoni.
    Defenders: Cristian Chivu, Ivan Cordoba, Nelson Rivas, Davide Santon.
    Midfielders: Esteban Cambiasso, MacDonald Mariga, Thiago Motta, Obiorah Nwankwo, Joel Obi.
    Strikers: Mario Balotelli, Jonathan Biabiany, Goran Pandev.

Primavera players
    Goalkeeper: Alberto Gallinetta (born 1992).
    Defenders: Cristiano Biraghi (born 1992), Marek Kysela (born 1992), Felice Natalino (born 1992).
    Strikers: Denis Alibec (born 1991), Simone Dell'Agnello (born 1992).

• ForzaInter
    Forlán után ő lett a második vb aranylabda szavazáson..

Év végén aranylabdát megkapja sztem, triplázó Inter egyik legjobbja, a döntős hollandok és a vb 2. legjobb játékosa, eddig nem volt n a szezonban olyan játékos aki nála jobban játszott volna.
  • WuFraZselic
    ő volt az egyedüli, aki nem veszítette el a fejét, és nyugtatta a többieket. igazi vezéregyéniség volt. az hogy a kamugól előtti ítéleten már ő is felhúzta magát, teljesen egyértelmű! jó VB-t futott, még mindig a legnagyobb esélyese az Aranylabdának! azért így sem panaszkodhat, brutális szezont futott!

mostantól pedig koncentráljunk a következő szezonra, hasonló eredményekkel =)
  • Tomy Lee
    Sneijder-t rossz volt így látni sajnos döntő után de ő nem tehetett erről azaz mindent megtett a Holland csapatért.
    Úgy játszott végig ahogy azt elvártuk tőle.2nd irányító tuti ha Zanetti majd átadja:)
  • limperatore
    On England: "If Mancini and Ferguson want me, that means that I am good. However, the real Balotelli has still to come, I must learn more and score more goals. I want to win the Golden Ball in 2011. My future? I don't know, but the new season will be very important for me".

nagy tag ez az ember :D
  • WuFraZselic
    Carvalhot hozták most szóba velünk. elég érdekes lenne, hogy Mourinho nem igazolta le, most meg Benítez idehozná. 32 éves, nem látom sok értelmét. a középső védőinkkel egyáltalán nincs gond

Mascherano leigazolását meg megint felvetették, állítólag kérte a pool vezetőit, hogy tegyék eladási listára
  • WuFraZselic
    Branca fog mindent intézni, kb ennyit
  • DONGUBA
    Es ez mit jelent?
    Az inter nem igazolhat v moratti?
    Mert gondolom akkor mas igazol helyette szal ez a bunti szart se er:D