34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#25100 még el sem kezdődött a bajnokság de te már a juve-t 5-6. helyre sorolod
- Szücsi üzenete:
*nagyon
*rossz
*így
*5-6.helyre fognak csak
*jók lenni
:S
-
#25099 nerazzurri 2 r:D
-
#25098 Hat a nagy kedvenc az a MANUTD a tobbi csak kiskedvenc:) -
#25097 hogy ilyen nincs
1 nagy kedvenc van nem mindegyik ligából az egyik legerősebb csapat :D
de tőlem lehet neked 10 is, nem változtat rajtad :D -
#25096 de azert elmondhatnad hogy ez teged miert zavar h 3 kedvenc csapatom van -
#25095 legalább elmondhatod hogy 2005-től 2009-ig mindig a kedvenc csapatod nyerte a bl-t :D:D:D -
#25094 KISFIAM elmondtam mar a tanult baratodnak is hogyha divatdrukker lennek akkor az internek meg a realnak szurkolnek!Nemtudom mi a fas.. zavar ha az embernek gyerekkora ota van 3 kedvenc csapata. -
#25093 na akkor jövök majd én -
#25092 "sok juvésba milanosba gyűlik a gyűlölet"
nem érzem magamban a gyűlölet gyűlését :D error inda mátriksz. :D -
#25091 :D
akkor mi lesz mikor nem nyerünk vmit, sok juvésba milanosba gyűlik a gyűlölet az Inter ellen, meg még mi is rátesszük :D
ha kikapunk 1x vagy döntetlent játszunk vagy kiesünk a bl-ből vagy jövőhéten nem nyerünk a madrid ellen, akkor mi lesz :D -
#25090 :D Én is azt nézem h megnyertük az olasz szuperkupát és már mekkora flém van... Mi lesz itt később:P -
#25089 -
#25088 Poénból írtam ezt a banneros dolgot, ezek szerint Te sem értettél engem.:) -
#25087 Hoppon marad az Inter?
Könnyen üresen maradhat Balotelli "helye" ha nem iparkodik az elmúlt évben triplázni tudó Inter.
Ahogyan arról már beszámoltunk Sculli maradása egyre biztosabb és a jelek szerint Dirk Kuyt sem vált már az átigazolási időszak során. Roy Hodgson korábban leszögezte, hogy nem hajlandó elengedni a hollandot, melyet Moratti nyilatkozata is megerősít:
"Hogy Kuyt érkezne? Jelenleg azt kell, hogy mondjam, nem. Ugyanis nem kívánnak megválni kulcsjátékosuktól. Amit viszont teljeséggel bizton állíthatok, Mascherano biztos, hogy nem jön."
Olasz jelentések alapján továbbá sem tesznek le Kuyt leigazolásáról, egy újabb ajánlattal álltak elő, melynek értelmében Sulley Ali Muntari az angol csapathoz költözne hat millió euróval "kézenfogva". -
#25086 egyből -3 kupa abban az évben, de te nem vagy elfogult mr. hajrá manchester barcelona milan divat vagyok üssetek -
#25085 Te micsoda idiota vagy!!!!!
Az inter soha az eletben nem fog felerni a barcelona szintjere!!!
Meg elmehet a ge...e a szezonjaval?:DDDDDDDDDDD
Te vagy a vilagon a legelfogultabb interes -
#25084 Hát abban igazad van, hogy az elmúlt évek sikerességével együtt a szurkolók pöchendisége is nőtt (itt különösen). Kicsit nagy lett az arc, az biztos.
Egyébként a tegnapi megérdemelt győzelmetek volt, bár szerintem inkább a Roma baszta el. -
IXEMGabeo #25083 azóta már láttuk, hogy Övrebó a Bayernnek is döntően befolyásolta az egyik meccsen elért eredményét a Fiorentína ellen... -
IXEMGabeo #25082 azt nem úgy értettem te:) poén volt nem kell mindent magadra venni:)
"akkor gyere majd"-> ebbe semmi kivetnivaló nincs nem voltam bunkó sem, nem én kezdtem az arcoskodást h annyi trófeát nyerünk, hogy nem fér be a bannerba:) -
#25081 akkor jövök mikor akarok, nekem te ne mond már meg
rekordotokat meg magasról szarom le, tőlem aztán 2456 trófeát is nyerhetett tavaly az istenkirálymessiavilágleszopomagamolyanszépfocitjátszikabarca.. -
#25080 igen?
a barca azzal a szezonjával elmehet a g*cibe
ezek után van pofájuk még hősködni hogy mindent megnyertek?
te se gondolhatod komolyan, nem 1 hibáról van szó... -
IXEMGabeo #25079 akkor gyere majd, ha megdöntitek a az FC Barcelona 6 kupás rekordját 4 eddig megvan az Internek...Európai szuperkupa na meg az az Interkontinentális még hátra van -
#25078 max betesszük a háttérbe :D:D ott van még hely -
#25077 lassan annyit trófeát nyerünk, hogy nem fér bele a következő bannerba:DD -
#25076 Arra mondta Mourinho, hogy 7 emberrel is sima lett volna. :D -
#25075 szegényeken már röhögni sem nagyon lehet:D
mondjuk szücsi irásain lehet:DD -
#25074 jaja :SAD_SDA:DSA:
amúgy én már kajak sajnálom őket, bohócok :D -
#25073 és persze a januárban is megkapták a magukét, akkor is nagy szájuk volt, hogy most nagy formában vannak mi meg szar formában, és elkapnak minket, aztán 9 emberrel 2-0 lett:DD -
#25072 de bírom mindig hogy tavaly is mi x-eltünk első fordulóba, milan az nyert vmi rossz csapat ellen és a 2.-ban volt milan inter és már mondta mindenki h a milan scudetto így úgy, intert simán elverik, azt 45 perc alatt már kaptak egy 3-ast, meg akkor h a 2. félidőben se unatkozzon a kapus stanko kiszedte a pókot a sarokból aztán mentek haza sírni :D
-
#25071 2006/2007-ben 36 pont
2007/2008-ban 21 pont
2008/2009-ben 10 pont
2009/2010-ben 12 pont
4 év alatt 79 pontot vertünk a csapatodra, idén se lesz semmi esélyetek és senkinek a bajnokságban
Inter porig alázza megint egész Olaszországot :( -
#25070 esélytelenek vagytok
még 1-2 hónapot reménykedhettek, aztán november-december tájékán felébredtek az álomból:D -
#25069 még mindig tudok rajtad nevetni, ilyen hülye nem lehetsz, még el sem kezdődött a bajnokság te már bajnoki címről beszélsz:DsdAD:dsA:DSds.DS:SD
azért kicsit az arcból visszáb vehetnének itt páran -
#25068 -
#25067 :D
persze h Mourinho érdeme, ő csinált ebből az emberekből csapatot -
IXEMGabeo #25066 Benítezé, azért mert rosszul nyúlt volna bele a csapatba, ám mivel nyert az Inter nincs miről beszélni;) -
#25065 na ugy látszik idén is megnyerünk mindent, ez nagyon sima volt -
#25064 de ha kikapott volna akkor az mourinho vagy benitez bukása lett volna? -
IXEMGabeo #25063 négyesélyes van a címre...
sztem Schweinsteiger az egyik, Messi, Xavi és esetleg Sneijder kaphatják meg, de csak egyéni vélemény -
IXEMGabeo #25062 grat, de ez egyelőre nem Benítez, hanem Mourinho érdeme -
#25061 Sneijder megint nagyon jó volt, milyen passzokat adott. Mindenképp meg kell kapja az aranylabdát