FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Maicon sérülése meg remélem nem komoly, és játszhat a visszavágón.

Yo, Bitch!

ForzaInter
😄D

Nem nagyon tudok most mit írni.. Óriási gyõzelem volt, rátettünk egy lapáttal Chelsea elleni produkciónkra, de a végére már nagyon elfáradtunk, kulcsfontosságú volt hogy ne 3-2 legyen a vége. Milito a 2 kihagyott helyzete után átkoztam, de aztán mindent jóva tett a Herceg!!

Óriási harcoltunk, küzdöttünk ez az ami hiányzott az elmult évekbeli interbõl, na meg egy ilyen zseni edzõ!! Balotellit eddig megvédtem de amit most csinált felháborító volt, de természetesen megint neki állt feljebb hihetetlen. A tizit nem tudom jól megítélni hogy az volt-e vagy nem, de olyan egyértelmûen ahogy kijelentetet Hajdu B sztem túlzás volt, én ahogy láttam nem ért hozzá, de ha hozzá is ért akkor is éppen. Messit pedig tökéeltesen leradíroztuk mint õsszel csak akkor 0-0 lett.

Fantasztikus este, már sajnálom hogy nem mentem ki.😞 Ha a visszavágón ennek a felét hozzuk, akkor továbbjutunk! Hangulat meg pokoli volt..

GRAZIE RAGAZZI! FORZA INTER!

Yo, Bitch!

Na ez igen... szép volt. 3-0 is lehetne ha az elejen nem blokkol a vedelmetek.
Ugy latszik ebben a sorozatban mindig az veszit akit a szakertok eselyesebbnek latnak😄
Sztem a Camp Nouban lesz a donto...

Oziris666
Jah azt ma is bizonyította pff😄 lol

jujjj mit kaptam:

Feladó: DAFFANGER
Elküldve: 2010. 04. 20. 22:42
Tárgy: köcsög
Megkereslek leszurlak te szarházi

😄DDD

fotográfik kolomp edisön :D

Mekkora geci jó meccs volt úristen!!
RESPECT nektek egy barcástól! <#worship>

Fabio Capello
Asszem elmondhatom, szép gyõzelem volt, viszont Barcelonában ennél sokkal nehezebb dolgotok lesz, ez 100%

Nem is lehet ma neki mire hehe...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Állítólag reklámtáblának futott neki szegény.

Nagyon nagy az Inter ma, minden tiszteletem az ellenfélé !

<#worship>

Ez meg: "nagyképû Messis barcát" szánalmasan gyerekesen buta.

messinek nincsen nagy arca!!!!

chalezlopez
Ott nem egy fog repült ki?? Pff...

Vamos Argentina!

Fabio Capello
Mi a fene történt Maiconnal? :S:S:S

DAFFANGER
Ez az eddig szép fiuk igaz én általános iskola 6 osztálytól AC Milan drukker vagyok de szerintem ilyenkor érthetõ hogy az Internek szurkolok jó lenne már végre lerendezni ezt a nagyképû Messis barcát.Hajrá Inter!Forza Milan Hajrá Olaszok!

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Fabio Capello
3-1 Milito

URAMISTEN
MILITO GOOOOOOOOOL LOLOLOL
3-1<#eljen><#worship><#worship><#worship>

Szép védés Cesar!
Jön Stanko,erõsödünk mégjobban

2-1
Nagyon jók vagyunk<#eljen>

Fabio Capello
2-1 Maicon

Biztos hogy õ védõ? <#idiota>

GOOOOOOL
GOOOOOLxdd
MAICON!!

Ott van Sneijder 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kár h nem csak cserébe jött hozzátok 😄

REAL MADRID

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
GOOOOOOOOOOOOOOOL
SNEIJDER
GOOL

Grove4
Maxvell kb begyalogolt a 16osba:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
Nemtom mit akarok jobban, olasz csapatot a döntõben vagy azt hogy titeket bucira verjenek... 😄

DONGUBA
Aze Chelsea es a Barcelona nem egy napon emlitendo😄DDDDD
Barcelona messze az egyik legjobb csapat a vilagon.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hajrá Sneijder! <#idiota>

REAL MADRID

Tyler1
hajrá Inter nyerjetek sokkal!!! Messit fektessétek meg 😉

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

WuFraZselic
nyerni kell, egy 1-0 tökéletes lenne, 2-1nek már messze nem örülnék! bár tudjátok mit, még annak is! 😄

nyerni kell!

FORZA INTER, FORZA NERAZZURI!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Nem mi vagyunk az esélyesek, de a chelsea ellen sem mi voltunk.

Bízom a fiúkban, nyerni kell mindenképp, mert x-es vagy vereséggel ki is estünk!

Védekezésben azt kell hozni amit õsszela csoportmeccsen hazai pályán, akkor gólt nem kapunk, de táamdásban javulni kell, de ez a csapat jóval jobb mint az akkori.

FORZA MAGICA INTER!! VINCI PER NOI!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

Kevesebb az esély a gyõzelemre nekünk VISZONT MEGTÖRTÉNHET!!

FORZA INTER!!!

Szerintem:
J.Cesar-Maicon,Lúcio,Samuel,Zanetti,Cambiasso,Pandev,Motta,Sneijder,Milito,Eto'o.

Na szép estét.Jó lenne egy gyõzelem,nagyon😊

fsgh
jöjjön már a meccs!!!! nem tudok várni.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
Barcelona elleni keret:

12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec

2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu

5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso

9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli

természetesen telt ház lesz, minden jegy elkelt 😊
alig várom 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ja tolmácsként kezdte.Hát manapság sem beszél kevés nyelven a pasas😊

Oziris666
Igaz ott fõleg tolmács volt!

Voyager5
Mindkettõ mellett ja. Robson era kimaradt az életembõl 😄
Oziris666
Sir Bobby Robson mellett...

hát ott "tanulta" a szakmát,meg persze Setúbalban,Porto,ott már nyert pár trófeát és persze a Chelsea,Inter.Nagy vonalakban.Biztos láttál már Barca meccset,ahol ott kuporog a kispadon.😊Persze a Portonál lett az aki.A világ egyik legjobb edzõje😊

Voyager5
Van Gaal mellett volt, meg azthiszem Barcelona B-t edzette.
Grove4
Ja,ok, most néztem utánna, ha jól vettem ki másodedzõ volt ott '97 ben.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Lehet én vagyok a hülye,de én úgy tudom,hogy Mourinho a Barcaban nem edzõsködött.<#nemtudom>

fsgh
Am most néztem meg a sorsolást s az alapján azt kell h mondjam szerintem 50-505 esélye van mind2 csapatnak. Szal én nem látom annyira borúsan a helyzetet...

nekünk:
Atalanta (h)
Lazio (i)
Chievo (h)
Siena (i)

Romának:
Samp (h)
Parma (i)
Cagliari (h)
Chievo (i)

Azért a Samp erõsebb csapat mint a Lazio. Talán ott hagynak el pontokat. Esetleg még a Parma ellen.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Nem kell itt bírózni szerintem. Volt 1-2 eccs ami azon ment el, de volt 3-4 amit a csapat rontott el... Azokat kellett volna hozni.

Mind1, elõre kell nézni és hozni az összes meccset bízva abban h a Roma még leikszel valahol.

WuFraZselic
Isten éltesse Arnautovicot 😊

limperatore
mit nem voltunk jobbak? a 2 gólotok 1 kapushibából meg egy lecsúszott lövésbõl jött

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
bocs, elírtam, oda X-et akartam. a lényeg hogy a bíróknak és 2-3 elszórakozott meccsnek köszönhetõen vagyunk 2.ok, nem azért mert ennyit tud a csapat...
az meg hogy a bírók ellenszenvét kivívtuk?! ilyen NINCS a profi futballban. amennyiben létezik, eltiltani az összeset, amúgy is szánalmas a bíráskodás a serie a-ban, de ez a szezon túltett mindenen

(amúgy meg ne mondd hogy nem voltunk jobbak, ti kb 3 lövésbõl lõttetek 2 gólt, mi pedig 2-3x ennyibõl 3-4 kapufát is lõttünk, ez bizony balszerencse)

Egy edzõ miatt a bíró ellenszenve már nem is annyira pártatlan vezetés.És az már elég gáz.Egyébként érdekes,Mourinhot én már a Barcaban is bírtam.Tudtam,hogy fenomén lesz az ürge.Ranieri meg Lippi viszont sosem volt szimpatikus.

azert ellenunk nem voltatok jobbak, egy golt rugtatok azt is lesbol, maskulonben a birok ellenszenvet Mourinho-nak koszonhetitek, azt az embert nem birja senki, meg ti is utaltatok mig a Chelsea-ben volt, egyebkent le a kalapal Maicon elott
WuFraZselic
persze hogy a mi hibánk is, de pl a Samp ellen fél óra alatt kaptunk 2 pirosat, amibõl Cordobának max 1 sárgát oszthattak volna ki, és a sampos srácot Lúcio aljas felrúgásáért egy sárgával honorálták
vagy ott van a Bari elleni meccs is, 2 olyan büntetõt fújtak be ellenünk, amilyet még nem láttam, meg a Milan elleni meccs is milyen szánalmas volt, csak a milannak a bírói segítség sem volt elég

ugyanakkor a Genoa, Roma, Fiorentina, Parma meccseket simán nyerni kellett volna, és sokkal jobban is játszottunk mindegyiken, a fio és a roma elleni 6 pont Júlion meg a sok kapufán ment el, Parma és Genoa ellen pedig 15 helyzetbõl egy se ment be...

ForzaInter
Valamilyen szinten a bírók is benne vannak, de igazából csak saját magunknak köszönhetjük ha nem nyerjük meg a scudettot..

Azért is lenne idén ez mégfájóbb, mert egyértelmûen idén van a legerõsebb keretünk, és játékra is most vagyunk a legjobbak, ez blben ki is jött, de bajnokságban túl sok az x-es meccs, a Moratti érában simán ez a legerõsebb Inter, és lehet most nem nyerünk semmit. LOL

Yo, Bitch!