FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem nagyon tudok most mit írni.. Óriási gyõzelem volt, rátettünk egy lapáttal Chelsea elleni produkciónkra, de a végére már nagyon elfáradtunk, kulcsfontosságú volt hogy ne 3-2 legyen a vége. Milito a 2 kihagyott helyzete után átkoztam, de aztán mindent jóva tett a Herceg!!
Óriási harcoltunk, küzdöttünk ez az ami hiányzott az elmult évekbeli interbõl, na meg egy ilyen zseni edzõ!! Balotellit eddig megvédtem de amit most csinált felháborító volt, de természetesen megint neki állt feljebb hihetetlen. A tizit nem tudom jól megítélni hogy az volt-e vagy nem, de olyan egyértelmûen ahogy kijelentetet Hajdu B sztem túlzás volt, én ahogy láttam nem ért hozzá, de ha hozzá is ért akkor is éppen. Messit pedig tökéeltesen leradíroztuk mint õsszel csak akkor 0-0 lett.
Fantasztikus este, már sajnálom hogy nem mentem ki.😞 Ha a visszavágón ennek a felét hozzuk, akkor továbbjutunk! Hangulat meg pokoli volt..
GRAZIE RAGAZZI! FORZA INTER!
Yo, Bitch!
Ugy latszik ebben a sorozatban mindig az veszit akit a szakertok eselyesebbnek latnak😄
Sztem a Camp Nouban lesz a donto...
Feladó: DAFFANGER
Elküldve: 2010. 04. 20. 22:42
Tárgy: köcsög
Megkereslek leszurlak te szarházi
😄DDD
fotográfik kolomp edisön :D
RESPECT nektek egy barcástól! <#worship>#worship>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
<#worship>#worship>
Ez meg: "nagyképû Messis barcát" szánalmasan gyerekesen buta.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
MILITO GOOOOOOOOOL LOLOLOL
3-1<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
★ 汤姆 李
Jön Stanko,erõsödünk mégjobban
★ 汤姆 李
Nagyon jók vagyunk<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
GOOOOOLxdd
MAICON!!
★ 汤姆 李
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
GOOOOOOOOOOOOOOOL
SNEIJDER
GOOL
★ 汤姆 李
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Barcelona messze az egyik legjobb csapat a vilagon.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
REAL MADRID
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nyerni kell!
FORZA INTER, FORZA NERAZZURI!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Bízom a fiúkban, nyerni kell mindenképp, mert x-es vagy vereséggel ki is estünk!
Védekezésben azt kell hozni amit õsszela csoportmeccsen hazai pályán, akkor gólt nem kapunk, de táamdásban javulni kell, de ez a csapat jóval jobb mint az akkori.
FORZA MAGICA INTER!! VINCI PER NOI!!!!!!!!!
Yo, Bitch!
FORZA INTER!!!
★ 汤姆 李
J.Cesar-Maicon,Lúcio,Samuel,Zanetti,Cambiasso,Pandev,Motta,Sneijder,Milito,Eto'o.
Na szép estét.Jó lenne egy gyõzelem,nagyon😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec
2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu
5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso
9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli
természetesen telt ház lesz, minden jegy elkelt 😊
alig várom 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
nekünk:
Atalanta (h)
Lazio (i)
Chievo (h)
Siena (i)
Romának:
Samp (h)
Parma (i)
Cagliari (h)
Chievo (i)
Azért a Samp erõsebb csapat mint a Lazio. Talán ott hagynak el pontokat. Esetleg még a Parma ellen.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mind1, elõre kell nézni és hozni az összes meccset bízva abban h a Roma még leikszel valahol.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
az meg hogy a bírók ellenszenvét kivívtuk?! ilyen NINCS a profi futballban. amennyiben létezik, eltiltani az összeset, amúgy is szánalmas a bíráskodás a serie a-ban, de ez a szezon túltett mindenen
(amúgy meg ne mondd hogy nem voltunk jobbak, ti kb 3 lövésbõl lõttetek 2 gólt, mi pedig 2-3x ennyibõl 3-4 kapufát is lõttünk, ez bizony balszerencse)
vagy ott van a Bari elleni meccs is, 2 olyan büntetõt fújtak be ellenünk, amilyet még nem láttam, meg a Milan elleni meccs is milyen szánalmas volt, csak a milannak a bírói segítség sem volt elég
ugyanakkor a Genoa, Roma, Fiorentina, Parma meccseket simán nyerni kellett volna, és sokkal jobban is játszottunk mindegyiken, a fio és a roma elleni 6 pont Júlion meg a sok kapufán ment el, Parma és Genoa ellen pedig 15 helyzetbõl egy se ment be...
Azért is lenne idén ez mégfájóbb, mert egyértelmûen idén van a legerõsebb keretünk, és játékra is most vagyunk a legjobbak, ez blben ki is jött, de bajnokságban túl sok az x-es meccs, a Moratti érában simán ez a legerõsebb Inter, és lehet most nem nyerünk semmit. LOL
Yo, Bitch!