34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    20m fontot ajánlunk most a poolnak mascheranoért, basszus ha ide jönne...

Mascherano- Sneijder - Cambiasso

xavi-iniesta kettős mehetne a levesbe akkor :D

sneijdernek nem kéne nagyon foglalkoznia a védekezéssel
  • limperatore
    remélem jön a real, és mennek haza egy 4:0-al háááááháá
  • Lcapitant
    az nagy lenne :D
  • Nuno88
    Majd figyeld meg h a Reallal meg a Schalkeval lesztek. José visszatér ide, Raúl meg a Bernabeuba. :)
  • WuFraZselic
    Inter, Marseille, Schalke, Zilina lesz :D
  • WuFraZselic
    T'ham topikból másoltam ;>
  • szucsy89
    Direkt van csak az inter nagy betűvel írva?
  • WuFraZselic
    itt vannak a kalapok a holnapi sorsoláshoz, lehet tippelni :D

1.kalap
    Inter
    barca
    manchester u
    chelsea
    arsenal
    bayern
    milan
    lyon

2.kalap
    werder
    real madrid
    roma
    shaktar
    benfica
    valencia
    marseille
    panathinaikos

3.kalap
    tottenham
    rangers
    ajax
    schalke04
    basel
    braga
    koppenhága
    spartak moszkva

4.kalap
    hapoel tel aviv
    twente
    rubin kazan
    auxerre
    cfr cluj
    partizan
    zilina
    bursaspor
  • DONGUBA
    mivel identol vezettek be:P 2010/11 es szezontol.
  • WuFraZselic
    de ott semmilyen hatása nem lett pl a nemzeti csapatra
  • DONGUBA
    Hat nagyon jo lenne az egesz olasz focinak ez lenne a jovoje mert igy nem sok ertelmet latom.
    Angliaban is belattak ezt.
  • ForzaInter
    Én is örülnék több olasznak.

Ha bevezetnénk akkkor meg nyilván venne Moratti többet, és azok is minőségiek lennének, szal nem hiném, hogy olyan sokat gyengülne a csapat.
  • DONGUBA
    Azert ha olaszban is bevezetnek hogy pl 5 hazai jatekosnak kell a kezdoben lennie nemhogy kupakat talan meg meccset se nyernetek:DDDD
    En orulnek egy ilyen szabalynak mert igy az olasz jatekosok hatterbe szorulnak sajna
  • ForzaInter
    Azért a juvét támadja, mert a juvésok támadják mindig a csapatunkat, a sok külföldive stb.
  • Grove4
    Igen, az is kb 3 hónapja volt. Moratti meg egy teljesen irreleváns dolgot kötött össze a soknemzetiséggel, bár tudjuk, hogy a legjobb védekezés a támadás.
  • limperatore
  • Voyager5
    Jajj, hagyjuk már, játszátok itt a szentet, az olyan kurva elkölcsös dolog, hogy a vén fasz elnökötök 4 azaz négy évvel az ominózus eset után még mindig erre élvez?

Nemvagyok Interes abszolút, de 4 évvel az eset után sikerült újramelegíteni az ügyet pár nagyokosnak, úgyhogy nemkéne csodálkozni azon, hogyha az öreg néha odaszúr egyet.
  • limperatore
    inkább röhögjük ki a milant este h a barca kitömi egy 6ossal :D
  • Grove4
    Jó, legyen igazad, csak az a probléma, hogy Moratti reggel gondolt egyet és itt nyáladzik...

De mondom, hagyjuk abba :)
  • limperatore
    de hidd el egy Inter drukkert se érdekelne már ez a téma, hogy ha a juventus drukkerek nem mindig minket basztatnának hogy mert Moratti a csaló!!! Mert ő biztos csalt, mikor fingunk nincs az egészről hogy mi volt kint nem vagyunk ott nem látjuk nem láttuk. De ha már ti lebuktatok akkor biztos mi is. Morattinak van évi 7 milliárd euros bevétele, fontos neki az Inter de hogy bírókat vett volna hülyeség, mi szüksége lett volna rá? Előbb utóbb így is felért a csúcsra.
  • Grove4
    Hagyjuk ezt a témát, igazad van.

Még annyit, hogy az előző hsz.-emben épp az, hogy elismertem, hogy volt bunda.
    Továbbá nehogy NEKED ne essen már le, hogy vajon Moratti kire is gondolt.

Meg úgy általában nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy amikor előkerül ez a téma, akkor az amúgy sem kis arcú inter szurkolók Isteneknek hiszik magukat.
    Amúgy komolyan csak azt tudom elképzelni, hogy Morattinak csak erre áll fel, vagy nem tudom... :S

Na de részemről ennyi. Akár fel is dughatja magának a Bl trófeáit az öreg, vagy felveheti magnóra, hogy: "jobb a nemzetközi csapat mint a csaló csapat" és lejátszhatja magának. vagy kiadhat egy maxit.
  • limperatore
    gondolom arra aki valóban csalt, és egyből reagált is tehát magára ismerte :P

na jolvan hagyjuk ezt a témát mert sose ismeritek el...
  • Grove4
    Mehetne Stand Up-olni

Úuuh, vajon kire gondolhatott?:S
  • limperatore
    nem mondta h juve :)))))
  • Grove4
    Jajj, hagyjuk már, játszátok itt a szentet, az olyan kurva elkölcsös dolog, hogy a vén fasz elnökötök 4 azaz négy évvel az ominózus eset után még mindig erre élvez? Mi megbűnhődtünk érte, ezzel el is van rendezve. Miért a Juvet támadja, ha azzal vádolják, hogy nincs olasz a csapatban, miért nem, az újságírókat, vagy a többi olasz csapatot. Moratti egy önelégült .
  • DONGUBA
    Ez jogos
  • limperatore
    vmi elkann nemtom kilehet az vmi ismeretlen reagált moratti szavára hogy jobb a nemzetközi csapat mint a csaló csapat hogy az inter nem tanult meg veszíteni
    moratti erre annyit mondott: soha nem mondtam h juve

moratti nagy formában van :D

:ASDASD:asd
  • limperatore
    de irányító poszton mondom, legjobb formában ő van ott
  • DONGUBA
    A vilag legjobbja?Nagyon jo de azert tulzas h a legjobb.Elismerem kva jo de azert van jobb is.
  • limperatore
    Sneijder azt nyilatkozta itt akarja befejezni a pályafutását, egyedül a forgalom nem tetszik neki milánóban :D

Azért jó hogy végre szereztünk egy irányítót, és a világ legjobb irányítója lett nálunk! És még csak most volt 26 éves!!
  • paly90
    nem jól értelmezted a mondatot cimbora;)
    én csak azt mondtam h nemtom miért kell fikázni őket emiatt,hiszen ez nagyban elősegítette az egyeduralmatokat...
    de úgy értelmezed ahogy akarod
  • ForzaInter
    ja még mondjuk köszönetet a juvénak, beszarás:D
  • paly90
    sztem én nem mutogattam senkire,de te tudod...
    és direkt oda írtam hogy nem ötekedésképp...de úgylátom ide semmit se elhet írni,mert mindent kötekedésnek vesznek,na mind1...
    am meg nemtom miért szidjátok a juvét h csaló,mert végülis nekik köszönhetitek hogy ilyen sikeres lett a csapat,mert ha ne mzárták volna ki őket akkor sehol se lennétek:)
    és még1x utoljára leírom,h nem akarok kötekedni és senkit sem szeretnék megbántani:)
  • Csacsi
    Most a másikra mutogatást Moratti kezdte, szóval......inkább nem mondok semmit.
  • ForzaInter
    Csak a másikra mutogatás megy mindig, helyetekben a juvésokkal együtt, inkább csendben maradnék... Az Inter a történelmse során soha nem keveredett még semmilyen bundabotrányba, erről ennyit, a milan 2* is, ez tény. De persze mi vagyunk a legnagyobb csalók, majd ha egyszer mi is lebukunk csalással elismerem, és kussban maradok, és nem a másikra mutogatok, "hogy ti is mocskos csalók vagytok" miközben semmilyen bizonyíték nem volt ellenük..
  • szucsy89
    Hát hogy is gondolhatsz ilyet, Moratti a földre szállt angyal!
  • paly90
    nem kötekedésből de azt te se gondolhatod komolyan h Moratti tiszta....csak ő ügyesebben csinálta
  • limperatore
    Moratti nagyon nagy tag :D.asd.ads, gec juve drukkerek vérnyomása szerintem 300 körül mozgott miután elolvasták mit mondott :D

egyébként nso-ról egy nagyon korrekt hozzászólás

Miután a Juventust és Milant, valamint még jónéhány csapatot csaláson, erdmények manipulálásán, bírók megvesztegetésén értek, az Intert sose...
    Az nem úgy megy, tisztelt w.kutya.törp, kiko1981, hogy , ha mi már csaltunk, akkor biztos a többi is és most biztos az Inter is, mivel nyer mindent. A játékát látva, fog is... Próbáljátok megverni a pályán az Intert, akkor minden elismerésem, de amíg a Ti csapatotokat - vélem felfedezni Bennetek a vak Juve, vagy Milan fant - érték tetten többször csaláson, nem elegáns dolog olyanokat fikázni, akiket még soha...
  • ForzaInter
    tegnap még azt jósolta bajnokok lesznek:DDDDD
  • WuFraZselic
    na, most értem haza, láttam a meccsösszefoglalót, hát ez elég simára sikeredett! örülök hogy Eto'o régi-új posztján hozta, amit igazán tud :) megvan a 4., elég tetszetős szezonkezdet