FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
holnap pihentetni kéne Cambiassot, Sneijdert, Militot 😄 Talán még Lúciot is...
Kezdhetnénk egy Quaresma-Etoo-Balotelli 3-assal elõl
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
na ez egy jó igazolás! bár amíg nincs kint hiv. honlapon nem hiszem el, de mindenesetre örülnék neki!
holnap este Atalanta, itt a keret
12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec
2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu
5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso
9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A következõ szezontól az Internazionale együttesében folytatja pályafutását Juan Manuel Vargas, a Fiorentina balszélsõje.
Perui sajtóhírek szerint a balhátvédként és bal oldali középpályásként is bevethetõ Vargasért régóta zajlik az egyezkedés és a felek már közel vannak a megállapodáshoz. A Fiorentina a hírek szerint hajlandó visszább venni követelésébõl, hogy az Inter 25 millió eurót fizessen a 26 esztendõs játékosért, aki már jelezte a vezetésnek, hogy szeretne eligazolni.
Vargast korábban a Juventus és a Milan is szerette volna megszerezni, ám úgy fest, ezzel elszálltak az esélyeik. A Lazio azonban megkönnyebbülhet: egyik legnagyobb értékét, Alekszandar Kolarovot így valószínûleg nem viszi el a milánói klub.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nem lennék Balotelli helyében, biztos kimennek pár ezren, de ezren tuti lesznek, a nordból akik kimennek azoktól keményen fog kapni.
Állítólag José direkt csinálta, hogy a holnapi edzés nyílt legyen. 😄
Ma a hátsó kijáraton távozott Balotelli Appianóból, gondolom várták már ma is..
Yo, Bitch!
★ 汤姆 李
Azt hiszem ez elég sokatmondó, pedig az öregnek nagy kedvence volt, szurkolók is bírtak régen, de mostmár mindenkinél betelt a pohár, húzzon a fenébe, de azt az örömet nem kell megadni neki, meg a milanistáknak hogy nekik passzoljuk le, bár annyira ugysem hülyék a klubnál, külföldre jó pénzért ellehet adni, kínlódjon vele más, de ha José nem tudja megnevelni akkor senki, talán Wenger, amugy jó cserealap is lehet a nyáron egy jó játékosért cserébe.
Yo, Bitch!
Különben meg ami az okos döntés lett volna,hogy pofázás,durcázás nélkül lenyomja azt a 15 percet amit pályán töltött és a mez eldobást,cirkuszt a végén elkerüli.
Ostoba dolgokat csinál mostanában és a következményeket amik ilyenekbõl adódik nem tûri,nem tudja kezelni.
Durva de Balotelli-nek hatalmas változások kellenek mind a játékában mind a mentalításában ami nem biztos,hogy meg fog történni.
Bajban van mert az ilyet nem csak a mi edzõnk nézi rossz szemmel..
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
★ 汤姆 李
Nem is tudom én most valahogy nem gyûlölöm mert arról volt szó lehetõséget kap de így pályára lépnie nem kellett volna még sz.tem Muo hibás ebben.
Azért egy bajnoki meccsen így várni saját játékost közönségtõl nem volt igazán fair.Megzakkant rendesen a srác az biztos:S
Nem tudom mi lesz vele.Legegyszerübb legtisztább megoldás kölcsönbe adni,ez van sajnos😞
★ 汤姆 李
am tényleg csúnya volt,de róla azért tényleg elhiszem,hogy nem direkt volt,nem olyan focista!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
★ 汤姆 李
Basszus..kemeny dolog..
Durva ahogy latszodik a lassitott kozelitett felvetelen ahogy a metszofoga némi nyál társaságában "kiugrik" az állkapcsából.
Mintha Tyson tol kapott volna egyet😄
Majd játszik fogvédõbe,mint a rögbisek(azt hiszem😊)
Végül is már csak egy orrtöréses kellene.Teljes lenn e kollekció,fejvédõ,fogvédõ és Batman maszk.Na jó ez csak ilyen favicc volt😊
Nagyon remélem,hogy rendeb jön...
A Barca drukkerek meg ne a bírora fogják,probálják meg elfogadni ha vki jobb volt a nagy katalánoknál!
Minden elismerésem JM-é!
ReD DevilS 4 LifE
★ 汤姆 李
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
2 - Szurkolók nemigazán akarták hazaengedni a meccs után:
Srácok, szerintem ettõl a baromtól megkéne válnotok minél elõbb.
Most komolyan, én ekkora hisztis picsát még tán életemben nem láttam futballban, még Ravanelli is okosabban csinálta a sok mûesést, de õ bazdmeg... Tiszta Adriano v2, hiszti, hiszti, szarokacsapatra csak bemákolom a nagy fizut, aztán majd jön a hanyatlás és a klubváltás...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Most már remélemre gyõzelemre vezeti JM az Intert!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Balotelli meg nagyon nagyképû volt ismét.Nem ide való amíg nem nõ fel.Menjen innen.Ne nagyképûsködjön,majd akkor ha felér egy Zanettihez,de még a vízhordója sem lehetne még.Tegye oda õ is magát,vagy takarodjon.Nálam betelt a türelem pohár.20 évesen már nem gyerek valaki.
Hogy eltaláltam tegnap a kezdõt😊
Alveshez hozzá sem ért szerintem Sneijder,max. Alves ért hozzá Sneijderhez😊
Nagyon kemény lesz a Nou Campban.Nem szabad elbízni magunkat.Lõni kell ott is egy gól.
remélem Maicon-nak semmi baja
Foooooooooorza INteeeer!!!!
#acm
Yo, Bitch!
Grazie Marco! Remélem jól helyben is hagytad ez a férget.. Eddig védtem de most betelt a pohár, húzzon a faszba innét!
És ki más támadt volna neki ha nem Marco, õ nem tûri az ilyen igazi interista, példát vehetne Balotelli az õ és a többi nagy öreg hozzáálásáról!
Yo, Bitch!
amúgy remélem Maiconnak nincs komoly baja, elég csúnya látvány :S
FORZA INTER!!!! irány a döntõ, innen higgadtan be kell húzni!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ÉS elment blt nyerni a barcába. LOL, Ha továbbjut is innét a barca ennek a senkiházinak köze nem lesz hozzá, a barcások kb rühellik.😄
Yo, Bitch!
hihetetlen erõrõl tett tanúbizonyságot a csapat, ez az ami hiányzott az Interbõl, ez a küzdeni akarás! õsszel mikor a Barca vezetést szerzett a Camp Nou-ban, teljesen összezuhantunk, most pedig csakazértis felfogással felálltunk, és 3 gólt lõttünk! elképesztõ! Milito 2 óriási ziccert kihagyott, de mindent jóvá tett! Balotelli meg ma szégyenletes volt, Zanetti 37 évesen a lelkét kiteszi, õ meg kocog meg oxizik, hát a faszomat!
aki pedig a bírókkal jön (jött, fog jönni, etc), mindkét oldalon sokat hibázott!
1 jogos 11est valóban nem kapott meg a Barcelona, viszont Militot és Eto'ot teljesen feleslegesen fújta vissza, az 2 ziccer. viszont Dani Alves egy mûesésért (???) kap sárgát, viszont 4-5 mocsok szabálytalanságáért egyet sem... szóval hát érdekes fújt a játékvezetõ
de köze nem volt a gyõzelmünkhöz, ez bizony az INTER érdeme!
most remélem ugyanúgy állunk hozzá a mérkõzéshez, mint Londonba! (no nem arra gondolok, hogy ott is 4 támadóval kezdünk 😄, hanem mintha nem is lenne elõnyünk!)
köszönöm ezt az estét, Internazionale 😊
Nagyon szeretem az intert is, de azért a Barcanak szurkoltam ma!😊)
Tudtam én hogy bomba erõs ez az Inter...
szóval grat!😉
Forca Barca
0:1-rõl 3:1
le a kalappal
FORZA RAGAZZI!!!!!!!!!!!!!!!!!
fotográfik kolomp edisön :D
Ne másolgass, nem ide tartozik.
fotográfik kolomp edisön :D