34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#25220 na végre coutinho jön -
#25219 hát ez már érett :s -
#25218 elég semmilyen a játék, benitez faszért tett szélre sneijdert semmi értelme
stanko le coutinho be :D -
Tomy Lee #25217 Naa FORZA INTER!! -
#25216 győzni kell :)
FORZA INTER :) -
Tomy Lee #25215 Milánóban nagy eséllyel elverik majd ha visszajön szal jól gondolja át a dolgot.. -
#25214 Mondjuk arra tényleg emlékszem :D -
Tomy Lee #25213 Ja rendben,np -
#25212 én mikor itt volt akkor is utáltam :D de ezt tudja mindenki :D -
Tomy Lee #25211 De engem is ez a majom v.ottó takarodjon!! -
#25210 jovan hagyjad már grove-t ő jó gyerek meg csak poénkodik.. -
#25209 Nem tudtam, hogy egy POÉN ennyire megérint, ez esetben elnézésedet kérem. -
Tomy Lee #25208 Majd ezentúl beírogatok én is zebra topic-ba,hogy kurvára ne nyerjetek már ok? -
#25207 mert mit vársz azok után, hogy a csapatot lehordta mindennek, és nagypofával elment blt meg aranylabdát nyerni, most meg a legnagyobb városi riválishoz megy? minden jó érzésű interista, megutálta most ha eddig nem, remélem eltörik a lábát, és véget ér a pályafutása, cigánygeci -
#25206 az még viccesebb, hogy néhány éven belül a Juve-Inter-Milan 3asnál is megfordul. kb Gallas-szint már :D
20.45kor kezdődik, Ottóka már most kurvára idegesít :D -
#25205 Jó, de azért vicces is, azt be kell látni.
Erre egyébként azt vártam, hogy azzal jösztök, hogy mi is basztattuk, de ott egy kicsit más volt a helyzet.
Egyébként sok sikert a Szuperkupához, valahogy nem tudok az Internek szorítani, de különösebben a Madriddal sem szimpatizálok, csak legyen egy izgalmas, jó meccs.
Kezdődik már amúgy?
(Ha mégis választani kéne, akkor a Madrid nyerje, Matyi kedvéért) -
#25204 azért mert BL-t ment nyerni, pofára esett, most meg ahogy riválist kap a csapatban, tovább áll. ráadásul hova :DDDD -
#25203 irigyek:D -
#25202 No offense, de kicsit vicces, hogy most Ibrat lehordjátok, amikor meg nállatok tolta, akkor ő volt az isten. -
#25201 Mourinho nem akarja Vaartot, lekéne csapni rá, aztán jövőre ő lenne az aranylabdás nálunk :DD: -
#25200 hivatalos kezdő
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Stankovic, Cambiasso, Zanetti; Sneijder; Eto’o, Milito. (Castellazzi, Cordoba, Mariga, Materazzi, Pandev, Coutinho, Biabiany). All. Benitez
ATLETICO MADRID (4-4-2): De Gea; Perea, Dominguez, Godìn, Ujfalusi; Reyes, Assunçao, Raùl Garcia, Simao; Forlàn, Agüero. (Robles, Antonio Lopez , Suarez, Camacho, Jurado, Fran Merida, Diego Costa). All. Quique Sanchez Flores -
#25199 ja geci, anynira nevetek hülyeségein:D feldobja napomat mindig:ASD -
#25198 szücsyt felvehetnénk ide ilyen hivatalos udvari bolondnak :D elszórakoztatja az embereket :D -
#25197 szücsy üzene..: A:SS:DA caf:ASD -
#25196 de mint valami megváltó:D
de érthető nem igazoltak már értelmes játékost vagy 5 éve:D -
#25195 geci milan saját magát égeti le ezzel h ennyire várnak egy olyan emberre aki az Interben lett nagy játékos, ott volt élete legjobb formájában
nagyon gáz :D -
#25194 ugy örültek a cigány kilincsorrúnak mintha vmi isten érkezne, 4 évre nyugdíjas koráig nálatok fog játszani:DD olyan jó már sose lesz mint nálunk. így talán 3 helyre beértek, bár sztem 4 be lesztek
1 fecske nem csinál nyarat amugy sem:) -
#25193 40 milla elvileg, úgyhogy kuss van -
#25192 Zsír, lesz estére program. -
#25191 Jóhogy, Matyi már hendikeppel indítaná őket:p csak h tuti nyerjetek:DDD -
#25190 az Atletico 10 emberrel áll ki? xD -
#25189 Montolivot akarjuk a Fio-ból. -
#25188 20:25-kor kezdődik a műsor a tv2-n!
INTER (4-2-3-1): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso; Pandev, Sneijder, Eto’o; Milito. All. Benitez
ATLETICO MADRID (4-4-2): De Gea, Ujfalusi, Dominguez, Lopez; Reyes, Assunçao, Luis Garçia, Merita; Forlan, Aguero. All. Quique Flores -
#25187 hát kb annyit ajánlhatott a milan -
#25186 milyen 3 milláért? kölcsönbe megy xDD -
#25185 kétlem hogy ibrát elengedik 3 milláért -
#25184 pár hónapja még ibra morattinak könyörgött h vegye vissza :D:ASD ááá nagyon nevetek :D -
#25183 tudom hogy most milan a scudetto esélyese zlatannal meg a világ legjobbjával dinhoval:ASD:ASD_ASD:ASD -
#25182 el capitano @ pest üzenete (12:16):
*.....................jcesar
maicon - lucio - samuel - zanetti
........stanko...sneijder...cambiasso
..........etoo.................robinho
....................milkito
*geci mien keret lenne
*világ legjobb védelme
*csatársora
*legjobb szűrő legjobb irányítóü
*legjobb kapus
:DS:D:SS::SDs..:S.SD:DS:DS.sda.sd.:SD:DS:D
ezen még most is nevetek:D nem vagy te egy kicsit elfogult?:D
inkább attól félj h Zlatan elintézi az intert egy 3assal:DdsDS:S:SD -
Tomy Lee #25181 Ja bocs nem gondoltam volna,hogy ők ilyen jók de ha te mondod..:D