FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Jah, most nézem Balotellit, beállása után kezdetben szépen ment vissza védekezni, meg minden, koncentrált. Aztán tényleg bedurrant valamire, amit nyilatkozott. 😊

horpeti
Milánóban iszonyat kemény volt az Inter védelem és fegyelem. Mindenki szépen nyerte a párharcokat, és elvette a labdákat. Sokat számított, hogy 1-1ben szinte alig bírtak megverni.

Majd most kiderül, mi lesz, sok múlik ezen is.

horpeti
Digin most megy az Inter-Barca.. Melegítõnek. 😄

Amúgy a Barca szerintem full védekezésre számít, úgyhogy jó lenne bevarrni nekik pár gólt meglepetésként... és keveset kapni 😊

inter gyõzelemre fogadtam... 7,50es szorzó van rajta, tehát ha bejön a fogadás akkor 5250 Ft nyerek 😊

horpeti
digisport reggel óta megy nálam, még most is. Épp a Bayern - Lyont adják 😛P
Remélem most már fentmaradok. 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
5-6 ezer Inter drukker érkezett Barcelonába 😊

:ASD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
gyõzelem, természetesen

2-1, 1-1re gondolok, de tõlem legyen 6-4, csak menjünk tovább 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

horpeti
ennyire nem bíznak az inter továbbjutásban?
Vagy a 6 körüli a meccs kimenetelére vonatkozik?

Arra tippelek, hogy döntetlen, vagy barca gyõzelem lesz, de a továbbjutás meglesz Murinhoéknak. 😊 1 gólt tuti lõ az Inter. Kérdés hányat kap.

WuFraZselic
6 körüli

1-1 lesz szerintem, de egy 5öst tettem, ekkora oddsért megéri, chelsea ellen is 5re hozott elég szépen 5.9ért 😄

legyen már 20:45 awww

horpeti
Én is tennék, csak nem játszom sehol se.
Ez most be fog jönni sztem! 😄 Van olyan jó Murinho.
Mennyi az odds? 😄

fsgh
Reméljük😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

tettem 700at az Interre, remélem bejön .D

WuFraZselic
20:45

Mikor kezdõdik pontosan?Addigra haza kell érnem és neten nézem meg valahogy.A tévések meg tiszta SZÉGYEN MIND,hogy nem adják a meccset!

★ 汤姆 李

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=73109&part=sports

Este fele itt már lesz egy csomó link vagy stream...vagy minek mondják<#beka2>

http://atdhe.net/index.html

Itt is találsz.

http://www.digisport.hu/

Ide regisztrálni kell.de nekem még sosem volt jó😊

De jelzem elég nehéz egy jót kifogni...sõt😊.Ritka😊

DAFFANGER
De úgy értem Online meg lehet-e majd nézni valahol mert nálunk sehol nem játsza a upc.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Digisport

REAL MADRID

DAFFANGER
Srácok a mai Barcelona-Inter meccset játsza valamelyik tv?Hajrá Inter amugy.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

horpeti
Köztünk marad. 😊))))
(énis dolgozom, ha nem látnád)

Ja csak azt már nem ezen a gépen szándékozom nézni😊
Maradjon köztünk,de melózom közben😊Vagy inkább írogatok meló közben😊

horpeti
Hát top meccs közeli állapotokban tényleg nem jó, szerintem ha megvan a max. kapcsolat, akkor a többivel nem foglalkozik.

Próbáld meg pl. most. 😊

A digisport honlapja nekem még sosem volt jó.
De lehet megpróbálkozom vele megint...de szerintem marad egy ,gyakran megálló,néha csak rádióadást adó stream😊.De jobb mintha csak írásba "látnám"😊

horpeti
Digisport jó lesz, nem?
Én már reggel bejelentkeztem, és indítottam a TVt, mert múlt héten szerdán 1 órával a kezdés elõtt már lehalt a szerver. 😄
Remélhetõleg mire hazaérek, még bent leszek. 😄

WuFraZselic

Persze értem,hogy miért😊Csak meglepett,hogy tegnap közvetített.Mert eddig német meccs miatt sem váltott.

Nem a szerdai meccseket adta eddig.Pl. az Inter-Chelseat is ott néztem.De most a keddit favorizálta a majom...

Fabio Capello
sat1 mindig csak a német érdekeltségû meccseket adja, a legtöbb német adó ilyen... 😊

Ezt azért így nem jelenteném ki.Annak ellenére sem,hogy szerintem a Bayern útja egy fokkal könnyebb volt.Azért bármi lehet.Akárki döntõzik oda a lekét is kiteszi.
A csoportkörbe egy sz.r Juvét kellett felülmúlnia,Fio,Manu(ez nehezebb volt kicsit)és sajnos egy iszonyat rossz Lyon...
Nekünk bajnokcsapatokkal kellett végig küzdenünk.Ha jól tudom a csoportkörben az Orosz az Ukrán és a Spanyol bajnok.Aztán az Angol bajnokesélyes,aztán egy erõs Orosz.Nem tudom hol végeztek.Orosz bajnokság nem az erõsségem.Akárhogy is látszik melyik volt a legerõsebb csoport az elején.

Szóval ha esetleg mi jutunk döntõbe azt megérdemeljük.Statisztika ide-oda.Azok csak számok.Ez meg a valóság és a küzdés .Remélem.már most is nagyon elégedett vagyok.

De a gondolatok holnaptól:húzzuk be a bajnokságot!!!<#vigyor5>

Szerintem most az a nyomorult SAT 1 sem adja.Tegnap adta a Bayernt.Eddig mindig szerdai meccset adott.Most én úgy olvastam,hogy ma nem ad meccset.

Marad a net...

WuFraZselic
csak jussunk be, utána ráér a bayernnel foglalkozni. sõõt, az ráér 3 hét múlva is, ma este után laziora koncentráljunk, akármi is lesz az este végkimenetele

nagyon bízom a srácokban!

FORZA INTER, elõre is ;>

limperatore
sztem ha bejutunk ott már esélye nem lesz a bayernnek, mu ellen továbbment mert lenézték õket, de mourinho kitalálná a dolgokat
2:0-ra tuti nyernénk, de a mi döntõnk az holnap este van :s

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Sat1 jó lesz köszi!

#22944 jaja,abból durván ittas állapotba kerülnék,inkább nem😄

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Szerintem is esélyesek lennénk ellenük!Csak jussunk be.

ForzaInter
elsõnek bekéne jutni..

amugy meg egyáltalán nem lesz könnyû ha bejutunk, erõs eza bayern, kurvajó edzõjük van, és nagyon szerencsés csapat, nagyon megizzadunk ellenük ha bejutunk a döntõbe.

Yo, Bitch!

szucsy89
csak szeretnéd😄 jó ez a bayern
limperatore
na bayern ellen jó lenne a döntõ akkor tuti meglenne a bl

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
Vagy menj kocsmába😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sat1, vagy itt keress stream et
http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football
limperatore
nemtom nekem van xD

Hol lehet nézni holnap a mérkõzést digin kívül?<#nemtudom>

ja régi Juve, Milan párharcok illetve a Róma, Fiorentína is beleszólhatna a bajnoki címre ez legyen jövõre!!! és persze sok gól mint eddig az olaszbajnokságban az utóbbi idõben

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bíztam a Samp-ban, de nem gondoltam volna h még meg is verik õket!

<#eljen><#eljen>

limperatore
pedig jó lenne egy régi juve régi milan és a mostani inter harca egy scudettoért 😄

horpeti
Kellett Murinho, hogy Európában is jó legyen az Inter, a játékoskerete korábban is engedte volna, de nem volt jól összerakva. Igaz, sokat is erõsített erre az idényre, nagyon sokat.

Milan szurkolóként csak az zavar, hogy ugyanennyire, csak negatívban fejlõdött a Milan. 😞

horpeti
Ebben egyet értünk. Amióta Murinho van "nálatok", meg Sneijder, sokkal szimpibb nekem is (Milan drukker vagyok ha olasz). Szal már 2 szimpi ember is van a csapatban, és ez már ok, hogy szurkoljak nekik a BLben pl. 😄 No meg Lucio... 😊

Hajrá, kemény lesz a BL.

Fontos fontos gyõzelem,de ne felejtsük el az apró tényt,hogy emberelõnyben.
Remélem hatalmas erõt mozgósít a fiúkban ez.Bírni kell a tempót,még 6 meccs.

Nagyon gyönyörû idény már most is😊Az egyik ha nem a legjobb Inter.Mourinho meg fantasztikus csapatot "csinált".

WuFraZselic
kiváncsi leszek arra a meccsre... Lazio ma fontos gyõzelmet aratott Genovában, 6 pontra a kieséstõl... nem bánnám, ha nem ellenünk biztosítanák be a bentmaradást...

ForzaInter
Ennyi is lett a vége. GRAZIE SAMP!

Most már a mi kezünkben a bajnokság, ha a laziot jövõhéten megverjük akkor megvan a scudetto szerintem. Jó lenne most összeomlana, érett már ez a vereség, nagy volt az arc pár játékosuknál..

Yo, Bitch!