34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#25260 „Nem lep meg a döntése, ismerve őt, vártam valami ilyesmit. Több mondanivalóm nincs, a saját dolgunkkal kell törődnünk, nem pedig azzal, hogy a szomszédaink mit csinálnak” – mondta Ibrahimovicról szűkszavúan Javier Zanetti, a városi rivális, címvédő Inter csapatkapitánya. -
#25259 megijedtem hogy maicon nincs nevezve, de "szerencsére" csak sérült
APPIANO GENTILE - Inter completed their preparations for Monday evening's 2010/11 Serie A Week 1 game at Bologna with a technical-tactical training session at the Centro Sportivo Angelo Moratti on Sunday morning. Maicon is ruled out of the league opener after hurting his right knee in a clash with Atletico Madrid's Simao during the UEFA Super Cup. -
#25258 ide kell még egy robinho meg schweinsteiger és akkor triplázunk megint :D -
#25257 Lehet többet rúgott volna, mint Miroslav szvsz. -
#25256 lehet trezeuget kellett volna :DSA:S -
#25255 Ok, de Klose???? :DDDD -
#25254 nemtom :D:D
nincs cserénk :D -
#25253 Minek ő nektek???:D -
#25252 Moratti 3milliot ajánl kloséért :D -
#25251 Kapusok: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Védők: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;
Középpályások: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho;
Támadók: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany. -
#25250 az nagyon ütne így a mercato vége előtt xD -
#25249 akkor legyen robinho-schweinsteiger kettős és kész :D -
#25248 Forlán rohadt felesleges, értelmetlen igazolás lenne. Befejező csatár, oda ott van Milito.. Nekünk olyan csatár/támadó kell, aki szélen is tud játszani és középen, Forlán nem ilyen.. Ráadásul 31 éves.
Schweinsteiger szép álom, nagy kedvencem, talán több esély van mit fabregasra, a németnek én jobban is örülnék. -
#25247 ja, ma jött vissza.
de adta a digi is a meccset, nem is tudtam, csak anyám szólt hogy az is adja:D -
#25246 egy csatárra és egy kp-ra mozduljunk rá de sürgősen :D -
#25245 az igaz
mondjuk schweinsteigernek jobban örülnék, olasz foci jobban feküdne neki
cescnek eltörne a lába első meccsen :D -
#25244 háát,ha az Arsenal július elején nem akarta eladni,akkor most se fogja...3 nap van a szezonból,nagyon nem találna minőségi pótlást rá ha eladná -
#25243 miért poén? régóta akarja már, meg nektek már ott van mascherano :D -
#25242 Moratti és Cesc :DDD nagy poén -
#25241 hehe
moratti vásárolni fog?:D
jó lenne egy fabregas-forlán vagy egy schweinsteiger-forlán kettőst elhozni
én inkább utóbbira szavaznék! -
#25240 telaviv2 visszajött?:D:D:D -
#25239 középen játszott nem a jobbszélen, egyik szélen stanko másikon etoo volt és középen sneijder, de ettől függetlenül teljesen megváltozott a szerepköre mint ami josénál volt -
#25238 hál isten!
Obinna pedig a WHU-hoz került 1m euró kölcsön + opció év végén -
#25237 akkor remélem nem akarja erőltetni benitez jobb oldalt, végén mér aranylabdát se kapja meg, meg a csapatnak se fog menni, ő a motor -
Monoton #25236 Nálunk is rendre jobbszélen játszatta Schuster aztán csodálkoztak, hogy nem megy neki a játék. -
#25235 burdisso 8 millioért a romáé, hivatalos
kezdenek a hulladékok repülni hálistennek -
#25234 főleg h egy lazio ellen kiszoptunk szuperkupa meccsen :D -
#25233 ki a szart érdekelt barca rekordja? engem egyáltalán nem..
nem tudom mit kell itt vészmadárkodni, benitez mást akar játszatni mint josé, természetes hogy nem őt fogja másolni, idő kell mire a csapat is hozászokik az uj taktikiához, joséval se indult a szezon szebben anno.. -
#25232 mert valakit kiloktel aki irt -
Tomy Lee #25231 Dupla post nemtudom miért -
Tomy Lee #25230 Mert ki lett volna szerinted helyette??Senki még csak nem is jelentkezett 0 edzők voltak akikért jelentkeztünk volna.
Mélyen tisztelt Muorinho-nak nem kellett volna elmennie bezony.
Tegnap a csapat gyenge volt mondjuk pont erre a meccsre összekaphatták volna magukat.
Attól meg,hogy Benitez lecserélte a rosszul játszó Sneijdert még nem rossz edző -
#25229 Jó, ezért még ne írd le a csapatodat, azért mert kikapott a szuperkupában, egy BL sorozatnak sokkal nagyobb a presztízse. Adjatok időt Beníteznek, még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni a taktikájáról. -
ml85ml #25228 miért kellett idehozni benitezt? hát eszem megáll. ez az ember 4-5 éve kb semmit se ért el a pool-al. oké valencia-val nyert la liga-t 2x pool-al rögtön bl meg ligakupa de hát istenem a legfrissebb sikere is min. 4 éve volt.
Sneijder miért játszott a szélen? mindenki tudja hogy 10es irányító középen játszik hasznosan, jól...
igazolások? hát a keretünk öregszik de alig igazoltunk vmi értelmeset. sőt olyanról se halottam hogy az edző egyességet köt volt klubjával hogy nem hoz el onnan játékost. nem mintha akárki kellene a pool-ból de azért ez1vicc...
TEgnap láttam először játszani a benitez féle inter--t de ha igy játszunk még a bl csoportból se megyünk tovább, a szerencse az hogy a serieA-s nagycsaptok se vmi erősek...
gyalázat.
és vészes h kikaptunk 1 mert nem hoztuk azt amit a barcelona, 2 kva sok dellát raktam rá.... (igaz ha atleticora rakom kb 4x lovét nyerek) -
#25227 hm, az első 7 percet láttam, utána elment az adás ... Sneijder az első percben belőhette volna éles szögből, a 3. percben meg Milito b@szta telibe a védőket :s
de mint olvastam, utána kb semmit nem csináltunk, így nem érdemtelen a vereség -
#25226 ja meg jobb szélsőként kezdett sneijder, nem pedig középen irányítóként meg nem is ment neki
le is hozta rafa, bár az faszság volt
remélem nem bassza el josé taktikáját mert rosszul leszek -
#25225 azt most lattam h zanetti vkp volt -
#25224 lehet decemberre már capello fog ülni a kispadon :D -
#25223 szar volt mindenki :D
főleg sneijder, neki nem megy, akkor vége a csapatnak. bár sneijdert most láttam először rosszul játszani
benitez is más taktikát válaszott amit josé-nál megszoktak
mind1 nem vészes, legalább juventinok kicsit örülhettek még a hétvégi kezdés előtt mert ott már sírni fognak -
#25222 Na most nem baszogatasbol de egy elfogult interes magyarazatat szeretnem a veresegre mert csak a veget lattam. -
#25221 benitez ez fasz sneijdert hozza le áááááááááááááá