FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd most kiderül, mi lesz, sok múlik ezen is.
Remélem most már fentmaradok. 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
:ASD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
2-1, 1-1re gondolok, de tõlem legyen 6-4, csak menjünk tovább 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Vagy a 6 körüli a meccs kimenetelére vonatkozik?
Arra tippelek, hogy döntetlen, vagy barca gyõzelem lesz, de a továbbjutás meglesz Murinhoéknak. 😊 1 gólt tuti lõ az Inter. Kérdés hányat kap.
1-1 lesz szerintem, de egy 5öst tettem, ekkora oddsért megéri, chelsea ellen is 5re hozott elég szépen 5.9ért 😄
legyen már 20:45 awww
Ez most be fog jönni sztem! 😄 Van olyan jó Murinho.
Mennyi az odds? 😄
★ 汤姆 李
Este fele itt már lesz egy csomó link vagy stream...vagy minek mondják<#beka2>#beka2>
http://atdhe.net/index.html
Itt is találsz.
http://www.digisport.hu/
Ide regisztrálni kell.de nekem még sosem volt jó😊
De jelzem elég nehéz egy jót kifogni...sõt😊.Ritka😊
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
REAL MADRID
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Maradjon köztünk,de melózom közben😊Vagy inkább írogatok meló közben😊
Próbáld meg pl. most. 😊
De lehet megpróbálkozom vele megint...de szerintem marad egy ,gyakran megálló,néha csak rádióadást adó stream😊.De jobb mintha csak írásba "látnám"😊
Én már reggel bejelentkeztem, és indítottam a TVt, mert múlt héten szerdán 1 órával a kezdés elõtt már lehalt a szerver. 😄
Remélhetõleg mire hazaérek, még bent leszek. 😄
A csoportkörbe egy sz.r Juvét kellett felülmúlnia,Fio,Manu(ez nehezebb volt kicsit)és sajnos egy iszonyat rossz Lyon...
Nekünk bajnokcsapatokkal kellett végig küzdenünk.Ha jól tudom a csoportkörben az Orosz az Ukrán és a Spanyol bajnok.Aztán az Angol bajnokesélyes,aztán egy erõs Orosz.Nem tudom hol végeztek.Orosz bajnokság nem az erõsségem.Akárhogy is látszik melyik volt a legerõsebb csoport az elején.
Szóval ha esetleg mi jutunk döntõbe azt megérdemeljük.Statisztika ide-oda.Azok csak számok.Ez meg a valóság és a küzdés .Remélem.már most is nagyon elégedett vagyok.
De a gondolatok holnaptól:húzzuk be a bajnokságot!!!<#vigyor5>#vigyor5>
Marad a net...
nagyon bízom a srácokban!
FORZA INTER, elõre is ;>
2:0-ra tuti nyernénk, de a mi döntõnk az holnap este van :s
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
#22944 jaja,abból durván ittas állapotba kerülnék,inkább nem😄
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
amugy meg egyáltalán nem lesz könnyû ha bejutunk, erõs eza bayern, kurvajó edzõjük van, és nagyon szerencsés csapat, nagyon megizzadunk ellenük ha bejutunk a döntõbe.
Yo, Bitch!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football
★ 汤姆 李
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Milan szurkolóként csak az zavar, hogy ugyanennyire, csak negatívban fejlõdött a Milan. 😞
Hajrá, kemény lesz a BL.
Remélem hatalmas erõt mozgósít a fiúkban ez.Bírni kell a tempót,még 6 meccs.
Nagyon gyönyörû idény már most is😊Az egyik ha nem a legjobb Inter.Mourinho meg fantasztikus csapatot "csinált".