34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#25340 meg jobb is mint iniesta -
#25339 „Én Sneijdernek adnám az Aranylabdát, nem Iniestának. Nem azért, mert jobb, hanem mert ott volt a vb és a Bajnokok Ligája döntőjében is, teljesebb volt a szezonja. Iniesta nagyszerűen játszott a világbajnokságon, de a szezon során nem brillírozott. Nálam Xavi a második” – tette hozzá a portugál mester. -
#25338 Hát elég nagy vicc lenne, messsze nem volt olyan jó ez a spanyol csapat. Xavi és Iniesta pedig nem futott olyan szezont amiért aranylabda járna... Vb legjobb játékosa díjat sem spanyol kapta, és a gólkirály címet sem spanyol nyerte. -
#25337 ha megkapják akkor jelentéktelen lesz már az aranylabda érdeme -
#25336 ezt a statisztikát azért raktam be,mert az elmúlt 3 vb győztesből került ki az aranylabdás,ergó ha megy tovább a staféta,akkor vagy Ini,vagy Xavi kapja :)) -
#25335 jóhát ennyi erővel mindent felsorolhatod, amit nem a spanyolok nyertek, elég sok van:DD -
#25334 persze ez csak statisztika -
#25333 2006 VB-Cannavaro,olaszok győztek
2002 VB-Ronaldo brazilok győztek
1998 VB-Zidane franciák győztek
-
Monoton #25332 Futballban már sok szégyen volt és sok is lesz. -
#25331 ja xavit meg iniestát is írják esélyesek közt, de azért vicc lenne valamelyik megkapná, tavaly lényegesen jobb szezont futott mindkettő..
sneijdernek muszáj megkapnia, futball szégyene lesz ha nem ő kapja.. -
#25330 Igen, a VB-n Maradona elbaszta ezt neki rendesen, még annyi a mákja, hogy a hollandokon kívül nem voltak olyanok, akik kiemelkedőt nyújtottak volna a VB-n és az európai kupaporondon egyaránt. Talán még a spanyolok =/ -
#25329 egymás ellen játszott a brazil első csapat a második csapattal
First Team: Diego Alves, Daniel Alves, David Luiz, Thiago Silva, Andre Santos, Lucas, Hernanes, Ramires, Carlos Eduardo, Pato, Robinho
Reserves: Gabriel, Rafael, Alex, Henrique, Douglas Costa, Fernandinho, Philippe Coutinho, Sandro, Hulk, Andre
2:2 lett, coutinho lőtte az egyik gólt -
#25328 Ha nem lett volna vb ő lenne legnagyobb esélyes Sneijder mellett, de így sztem nem lesz 3-ban de 5-ben igen, pedig megérdemelné ő is. -
#25327 Ferguson szerint Diego Milito érdemli az Aranylabdát
A United edzője úgy gondolja, hogy Milito érdemli meg a legjobban az Aranylabdát, mert a csatár remek teljesítményt mutatott a Bajnokok Ligájában.
"Úgy gondolom, hogy az Aranylabdát Milito nyeri” – mondta el Ferguson az UEFA edzői fórumán, Svájcban.
„Remek formában játszott a Bajnokok Ligájában, ráadásul a finálét is ő döntötte el két góljával.”
„Azt hiszem, jó esélye van arra, hogy megszerezze ezt a dicsőséget, hogy övé legyen az Aranylabda.”
Az Aranylabda győztesét decemberben fogják bejelenteni. -
#25326 nagyon szimpatikus a srác -
#25325 Interjú Coutinhoval
"Nem járok szórakozóhelyekre, nem iszom sört sem más alkoholt és tetoválásom sincsen. A mai trendektől teljesen eltérő úton haladok és roppant boldognak érzem magamat. Inkább arról beszéljünk, hogy milyen csodálatos dolog Isten jelenléte bennünk és ne a rossz dolgokról." kezdete az interjút az Philippe Coutinho a csapat új brazil szerzeménye egy hotel aulájában ahol a La Gazzetta dello Sport újságírója Luca Calamai beszélgetett vele. Mint megtudjuk Coutinho nagyon egyszerűen öltözve jelent meg a találkozó helyszínén, az egy órás beszélgetés alatt semmi mesterkélt magatartás nem volt tapasztalható nála. Természetesen felvetődött a kérdés, hogy egy '92-es születésű játékos, aki mellesleg válogatott kerettag is lett mihez kezd azzal a rengeteg pénzzel amit most az Internél a kezéhez kap. Persze a papa José Carlos roppant büszke a fiára, még a barátnő aki szintén jelen van csendben figyeli az eseményeket. Vele kapcsolatosan a következőket mondja a játékos. "Másfél éve vagyunk együtt de még korai lenne az esküvőről beszélni. A szerelmemnek egyetlen hibája van csak, az hogy a Botafogonak szurkol." A nagy családi együttlét amiatt van, mert mindenki ott szeretne lenni Barcelonában ahol a fiú debütálhat a Selecaoban. "A mamán Esmeraldina éppen egy megfelelő templomot keres itt Milanoban, hogy év közben ugyanoda járhassak majd. Otthon mikor nem játszottam vasárnap akkor mindig együtt mentünk a misére. Isten bent van a szívemben és fejemben is, azóta velem van mióta megszülettem."
-Melyik volt az első élménye a brazil válogatottról, mint szurkoló?
"A 2002-es világbajnokság, ahol Ronaldo ejtette ámulatba a világot. A cselei és a gólja feledhetetlenek lesznek a számomra. Mikor megnyerték a döntőt akkor a Maracana elé mentem én is ünnepelni. Az az én stadionom... Egy napon pályára szeretnék ott lépni a válogaott mezben."
-Talán éppen a 2014-es világbajnokság döntőjében...
"Álmodozhatok egy kicsit? Megpróbálom elképzelni a sorsdöntő jelenetet: kicselezem a velem szemben lévő védőt, megjátszom a példaképemet Kakát, ő pedig a hálóba lő!"
-Volt már lehetősége személyesen is megismerni a Real Madrid sztárját?
"Nem sajnos még nem. Remélem majd a Bajnokok Ligája lehetőséget biztosít ehhez. Viszont már volt lehetőségem egy másik idolom, Ronaldinho ellen játszani az Inter-Milan barátságos mérkőzésen. Mikor közel kerültünk egymáshoz csak annyit mondott: -Sok szerencsét itt! Két szó volt csak, de a szemeiből nagyon sok jót olvastam ki. Lehetett volna tartózkodó is velem szembe, mégis valamiért barátságos volt."
-Sokan mondják, hogy Coutinho lehet Ronaldinho utódja...
"Én Coutinho vagyok, egy fiatal srác aki most az igazán magas szintű foci közelébe került. Ronaldinho pedig egy világsztár aki már megnyert mindent amit csak meg lehetett. A pályán talán hasonló a szerepkörünk, de azért ne állítsanak engem vele párhuzamba. Ha csak fele olyan sikeres leszek mint ő, már én lennék a legboldogabb ember a földön."
-Szokott ön is a play-stationnel játszani?
"Az öcsém Leandro szokott az ellenfelem lenni és általában ő nyer. Hogy melyik csapatot szoktam választani? Brazíliát, de most már próbálom összekötni Sneijdert is vele."
-Ő lesz a következő példakép?
"Idén mindenképpen neki adnám az Aranylabdát. Edzéseken csak nézem, hogy miket csinál - így óriási megtiszteltetés számomra egy ilyen emberrel egy csapatban lenni. Próbálom ellesni tőle a titkát, ami a gyorsaságban és a még gyorsabb helyzetfelismerésében rejlik. Jelenleg minden tekintetben őt tekintem etalonnak a munka területén."
-Mikor mennek valahova, Julio Cesar a szobatársa.
"Olyan nekem itt mintha a bátyám lenne, aki mindig arról győzköd hogy meg ne változzak. Aztán arról beszél, hogy legyen önbizalmam, merjem megcsinálni a cseleket, én pedig általában tátott szájjal hallgatom őt."
-Benítez mit kér Öntől?
"Azt, hogy legyek nyugodt de egyben bátor is. Hosszú szezon előtt állunk, nagyon sok meccs lesz így nem kell azt érezzem hogy minden pályára lépésem egy próbatétel lenne."
-Az új Selecaot Mano Menezes irányítja majd.
"Mindent megnyert a Corinthiassal, nagyszerű szakember."
-És ahogyan az látszik egy fiatalabb generációval akar együtt dolgozni.
"Két leendő világsztár van az én korosztályomban, Neymar illetve Paulo Henrique Ganso. Meglátják majd..."
-Pato-Neymar-Coutinho lehet a leendő brazil válogatott támadó szekciója...
"Szép kis trió lenne, de mint középső csatár ott van Andre a Dinamo Kijevből. És persze Robinhoról se feledkezzünk el akivel véleményem szerint nagyszerű vásárt csinált a Milan."
-Hogyan sikerült a beilleszkedés Milanoba? Tetszik a város?
-Nagyon szép hely, csak kár hogy nem tengerparton van. Tetszett a Dóm és bejártam már a többi nevezetességet is. Jelenleg még szállodában lakok, de hamarosan kapok egy apartmant a San Siro zónában."
-Mi a benyomása az olasz konyháról?
"Minden nap tésztát eszek, de azért találtam már egy nagyon jó brazil éttermet, a Picanhast. De szerencsére itt van velem az egész család és a szerelmem is, úgyhogy ezekkel a dolgokkal nem lesz problémám."
-Igaz, hogy a beceneve Philipinho?
"Mindenképpen azt szeretném, hogyha itt Coutinhonak hívna mindenki mint ahogyan a csapattársak az első perctől így is tettek. Maradjunk ennél."
-Az Inter a klub világbajnokságon a brazil Internacional Porto Alegrevel fog majd találkozni.
"Kemény lesz, de az én Interem egy remek csapat, Sneijder pedig akármilyen ellenfél ellen el tudja dönteni majd a mérkőzést."
-Az Internek a tavalyi gyakorlatilag megismételhetetlen éve volt.
"Szerintem idén is nyerni fogunk, hiszen bármelyik posztra tekintek a pályán mindenhol sztárok játszanak."
-Mit tud adni Coutinho ennek a csapatnak?
"Egyelőre a lelkesedésemet, a jövőben pedig remélem, hogy gólokat - méghozzá fontos gólokat." -
Monoton #25324 Es tenyleg :DDD Mondjuk annyiert nem eri meg :D -
Tomy Lee #25323 Jogosan is.Gondolom ő is szeretett volna akár általa ismert labdarugót hozni akár máshonnan igazolni de teljesen egyértelmű volt idén,hogy mr Moratti intézi ezt a dolgot amit jelenesetben nem intézett:/ -
#25322 Benítez elégedetlen. -
#25321 rakom is meg:D -
#25320 Unibeten 5-ös odds van arra, hogy Mourinho a Real után a Manchesterbe megy. -
#25319 *visszajön -
#25318 ja oda fog menni sztem is, de remélem egyszer visszamegy
az biztos érzelmileg ide kötődik legjobban, dehát nem csoda, legnagyobb sikereket itt élte meg, meg itt igaz "harcot" nyert meg, mert olaszországban Inter és Lazio szurkolókon kívül mindenki utálta, és támadta:D -
Tomy Lee #25317 Lehet az a terve,hogy bejárja az összes nagycsapatot!?:D
-
#25316 ha az kéne ahoz hogy José visszatérjen, hogy semmit ne nyerjünk ebben az évben, akkor én szó nélkül aláírnám.:d de szerimtem a legtöbb Inter drukker.
fasz meg te vagy hülyegyerek, mit képzelsz te magadról? -
Monoton #25315 Ha lenne olyan fogadasi lehetoseg, hogy Mourinho kovetkezo allomasa a Manchester United, nem keves penzt tennek ra. -
#25314 - moderalva -
Attol hogy kipontozod ugyanugy buntetest fogsz kapni. -
#25313 Mourinho: Visszatérni az Interbe?
Miért ne, mi együtt boldogok voltunk.
Remélem relal beég, és elküldik, itt meg benitez égjen be, és visszajön:D:D -
#25312 hát, nagyon úgy néz ki nem igazoltunk senkit, pedig még Marinért is tettünk ajánlatot a Werderneka hajrában =/ érdekes szezon lesz, hiába erős a csapat -
#25311 leonardo se volt rossz edző, volt elképzelés, le is írta mit kell alakítani csak a vezetőségetek baszta megcsinálni me csöveskutyák -
#25310 elég jó a keretünk, meg van EDZŐNK is, ez a lényeg, de majd kiderül, reménykedünk, az eredmények majd mutatják -
#25309 tavaly ugyanígy kezdett mind a két csapat és jöttek a nyilatkozatok h milan így meg úgy megver minket azt tönkre verték a reménykedő milant :D
-
Tomy Lee #25308 Jaja gyertek csak,küzdjetek,legyetek jobbak kerüljetek Intre szintre aztán próbálkozhattok persze.Sok sikert:) -
#25307 először érzem azt 4 éve hogy megfoghatjuk az Intert, majd eldől vitáról annyit h az előző szezon is múlt, nekünk is volt 2007ben fasza szezonunk, (Bl,Szuperkupa,klubVB) ennyi erővel az Inter sem nyert meg mindent egy szezonban amit lehetett, annyit akarok h mi vágjunk titeket "pofán" aztán leszállhattok a földre, Bologna megkezdte remélem folytatódik a jó sorozatotok :d -
#25306 Jo lenne -
#25305 ...de legfőképp az olasz focinak -
#25304 Van meg igazabol 100 csapat csak nem fer be a logomba.
Bazzeg teged mennyire izgat ez a tema gondolom megy otthon a makiverem mikor vegre ilyet irhatsz ugye?:D -
#25303 maradjunk annyiban, hogy reménykedjünk egy izgalmas bajnokságban, az mindkét csapatnak jót tenne... -
#25302 ki mondta hogy erősödtünk? nem erősödtünk de nem is gyengült a keret -
#25301 és tavaly ki nyert meg mindent?
milan mikor nyert meg mindent?
akkor miről beszélünk?
lehet ezt fokozni de semmi értelme..