34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    szépen lőtte ki a hosszút
  • limperatore
    luciiiiiii
  • WuFraZselic
    1-0, Lúcio!!!
  • limperatore
    biabianyra kíváncsi vagyok
  • WuFraZselic
    6kor kezdünk, kötelező a 3 pont!

Inter: 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 17 Mariga, 19 Cambiasso; 88 Biabiany 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito

Udinese: 1 Handanovic; 2 Zapata, 11 Domizzi, 17 Benatia; 66 Pinzi, 20 Asamoah, 88 Inler, 26 Pasquale; 7 Sanchez, 10 Di Natale, 83 Floro Flores

Pad: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Muntari, 23 Materazzi, 27 Pandev, 29 Coutinho, 39 Santon
  • limperatore
    azért a barca erősödött most... egy fos ibra helyett egy jó villa jött
    nem hiszem h a chelsea megtudná állítani a barcát de remélem hamar kiderül majd :D
  • hedonist
    szerencse? ne röhögtess:) évtized kamumeccse volt, a Chelsea volt az egyetlen aki megállította volna a Barcát és ez nem tetszett itt-ott. lehet,h csak épp annak a szarzsák ovrebonak, de lehet feljebb is voltak olyanok. tökmind1 elmúlt majd összekerülünk még a Barcával és sok esélyük a mostani csapatunk ellen nem lesz..
  • limperatore
    Coutinho nyilatkozott hogy most érzi magát igazán otthon Milánóban, ugyanis eddig egy hotelben lakott és most kapott lakást most költöztek át.
  • limperatore
    ebben igazad van, de a chelsea ugyanúgy eljutott az elődöntőig ( félre ne értsd nem szeretem a chelseat )

de ez már múlt :D
  • bakkerman
    pár hszel lentebb írtad,hogy minden BL győzelemhez kell a szerencse is :) nem büszkélkedés,de akkoris megkellett verni előtte jópár ellenfelet,nemzeti bajnokokat,plusz a döntőben egy nem gyenge MU-t
  • limperatore
    Kisebb sérülések miatt hiányzik a keretből Maicon és Stankovic.

Kapusok: Julio Cesar, Castellazzi
    Védők: Cordoba, Zanetti, Lucio, Materazzi, Samuel, Chivu, Santon
    Középpályások: Sneijder, Muntari, Mariga, Cambiasso, Obi, Coutinho
    Támadók: Eto'o, Milito, Pandev, Biabiany

középpályán gondolom a Cambiasso-Sneijder-Mariga 3-as fog kezdeni. Mariga múltkor nagyon jó volt, elől meg remélem nem leszünk olyan pechesek mint múltkor, mikor Viviani a lehetetlent is kifogta :D
  • DONGUBA
  • limperatore
    azzal az elcsalt meccsel nem nagyon büszkélkednék :D
  • bakkerman
    Chelsea-s barátom megértem a fájdalmad 2009.május 6.-a miatt,konkrétan a 93. percben történtek okán
  • limperatore
  • Oziris666
    Iniesta az egyik legjobban túlértéket játékos a világon...
    Közel sem olyan jó ,mint amilyennek sokan mondják!
  • ForzaInter
    jóhát ő mindig tagad:D
    kurvajó lenne cassano, remélem elhozzuk, egyike kevés olasz játékosnak aki beférne hozzánk:D

msnen írj vissza:D
  • limperatore
    jovan moratti már tagadta is :D
  • limperatore
    Cassanót akarjuk, jó lenne januárba átjönne!
  • hedonist
    Rendes gyerek
  • szucsy89
    hát jah:D
  • Grove4
    Úhh, most látom, hogy elbasztam :D, akkor nem szóltam :D
  • ForzaInter
    sneijder se nagy sztár kategória, idén ő érdemli, ennyi
  • Grove4
    De gonosz vagy :D:D:D

(vagyok:D)
  • szucsy89
    valaki moderátor a #24629-es kommentet törölje már ki legyen szíves
  • Murder3
    De nem hollandi nyerte a vb-t ehhez sem férhet kétség:)

amúgy nem arra értettem csak h xavinak már rég kijárt volna 1 aranylabda, csak hát ő nem a nagy sztár kategória mint a kaka meg cronaldo félék.
  • ForzaInter
    lol
    idei szezon számít, nem az elmult 5 év..

idei szezonban pedig Sneijder volt a legjobb, ez nem férhet kétség sem.
  • Murder3
    különben meg iniesta de xavi az aki még inkább megérdemelné.
    Nagyon régóta a barca legjobbja és úgy h igazából csak pár éve lett igazi sztár.
    Iniesta is pár éve tűnt fel csak, de közel sem oyl régóta mint xavi.
  • Murder3
    hiába de vb cím nélkül nem kapott volna aranylabdát.
  • WuFraZselic
    na igen, erről nem is beszélve...
  • Fabio Capello
    olaszban lett már valaki 9 góllal is gólkirály asszem... :D
  • ForzaInter
    olsz ligában 10 gólpassznál sztem még senki nem adott többet:D teljesen más stílusú a 2 liga, spanyolba védekezés nulla olaszhoz képest, nem hiába sokszor 30 gól felett vannaka gólkirályok, addig serie a-ban sokszor 25-öt se rugja meg gólkirály, persze van kivétel, de egy támadó játékosnak sokkal nehezebb érvényesülni a serie a-ban.. itt nincsenek 5-6 gólos győzelmek, csak nagy ritkán..
  • bakkerman
    míg Sneijdernek ez a szezonja volt eddigi karrierje legjobbja,addig a kis spanyol,vagy inkább a KÉT kis spanyol csendben hoznak le évről-évre 20-25 gólpasszt! Én jobbnak tartom mindkettejüket a hollandnál,ugyanezt tartja Realos haverom is,de ha idén Sneijder kapja a lasztit nem fogom vitatni tőle,ennyi!
  • Grove4
    Cannavaronak az akkori szezonja volt karrierje csúcsa, azért azt erős kijelenteni, hogy a VB-n kívül nem csinált semmit.
  • limperatore
    egy 2. helyet megérdemel
  • Tomy Lee
    Iniesta nagyon jó szezont mutatott ismét,kétség nem fér hozzá mit érdemel ezt mondom mint Inter ill.Sneijder fan:)
  • Murder3
    Cannavaro is vb-miatt kapott csak amúgy nem kapott volna ő semmit:)
  • limperatore
    kit érdekel h vb-t nyert, sneijder többet tett le az asztalra ebben az évben, jobb volt ebben az évben, ennyi...
  • Murder3
    nem villa lett a legjobb játékos?
    gólkirály érdekes:D inkább kanadai táblázat elsőt jelöltek ezen a vb-n, bár hivatalosan gólkirály.
  • Murder3
    ezt erősen kétlem.
    snejder jó, de Iniesta jobb tőle.
    habár tényleg snejdernek járna jobban, de iniesta meg vb-t nyert ami sokat nyom a latba.