34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#25380 szépen lőtte ki a hosszút -
#25379 luciiiiiii -
#25378 1-0, Lúcio!!! -
#25377 biabianyra kíváncsi vagyok -
#25376 6kor kezdünk, kötelező a 3 pont!
Inter: 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 17 Mariga, 19 Cambiasso; 88 Biabiany 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito
Udinese: 1 Handanovic; 2 Zapata, 11 Domizzi, 17 Benatia; 66 Pinzi, 20 Asamoah, 88 Inler, 26 Pasquale; 7 Sanchez, 10 Di Natale, 83 Floro Flores
Pad: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Muntari, 23 Materazzi, 27 Pandev, 29 Coutinho, 39 Santon -
#25375 azért a barca erősödött most... egy fos ibra helyett egy jó villa jött
nem hiszem h a chelsea megtudná állítani a barcát de remélem hamar kiderül majd :D -
#25374 szerencse? ne röhögtess:) évtized kamumeccse volt, a Chelsea volt az egyetlen aki megállította volna a Barcát és ez nem tetszett itt-ott. lehet,h csak épp annak a szarzsák ovrebonak, de lehet feljebb is voltak olyanok. tökmind1 elmúlt majd összekerülünk még a Barcával és sok esélyük a mostani csapatunk ellen nem lesz.. -
#25373 Coutinho nyilatkozott hogy most érzi magát igazán otthon Milánóban, ugyanis eddig egy hotelben lakott és most kapott lakást most költöztek át. -
#25372 ebben igazad van, de a chelsea ugyanúgy eljutott az elődöntőig ( félre ne értsd nem szeretem a chelseat )
de ez már múlt :D -
#25371 pár hszel lentebb írtad,hogy minden BL győzelemhez kell a szerencse is :) nem büszkélkedés,de akkoris megkellett verni előtte jópár ellenfelet,nemzeti bajnokokat,plusz a döntőben egy nem gyenge MU-t -
#25370 Kisebb sérülések miatt hiányzik a keretből Maicon és Stankovic.
Kapusok: Julio Cesar, Castellazzi
Védők: Cordoba, Zanetti, Lucio, Materazzi, Samuel, Chivu, Santon
Középpályások: Sneijder, Muntari, Mariga, Cambiasso, Obi, Coutinho
Támadók: Eto'o, Milito, Pandev, Biabiany
középpályán gondolom a Cambiasso-Sneijder-Mariga 3-as fog kezdeni. Mariga múltkor nagyon jó volt, elől meg remélem nem leszünk olyan pechesek mint múltkor, mikor Viviani a lehetetlent is kifogta :D -
#25369 -
#25368 azzal az elcsalt meccsel nem nagyon büszkélkednék :D -
#25367 Chelsea-s barátom megértem a fájdalmad 2009.május 6.-a miatt,konkrétan a 93. percben történtek okán -
#25366 -
#25365 Iniesta az egyik legjobban túlértéket játékos a világon...
Közel sem olyan jó ,mint amilyennek sokan mondják!
-
#25364 jóhát ő mindig tagad:D
kurvajó lenne cassano, remélem elhozzuk, egyike kevés olasz játékosnak aki beférne hozzánk:D
msnen írj vissza:D -
#25363 jovan moratti már tagadta is :D -
#25362 Cassanót akarjuk, jó lenne januárba átjönne! -
#25361 Rendes gyerek -
#25360 hát jah:D -
#25359 Úhh, most látom, hogy elbasztam :D, akkor nem szóltam :D -
#25358 sneijder se nagy sztár kategória, idén ő érdemli, ennyi -
#25357 De gonosz vagy :D:D:D
(vagyok:D) -
#25356 valaki moderátor a #24629-es kommentet törölje már ki legyen szíves -
#25355 De nem hollandi nyerte a vb-t ehhez sem férhet kétség:)
amúgy nem arra értettem csak h xavinak már rég kijárt volna 1 aranylabda, csak hát ő nem a nagy sztár kategória mint a kaka meg cronaldo félék.
-
#25354 lol
idei szezon számít, nem az elmult 5 év..
idei szezonban pedig Sneijder volt a legjobb, ez nem férhet kétség sem. -
#25353 különben meg iniesta de xavi az aki még inkább megérdemelné.
Nagyon régóta a barca legjobbja és úgy h igazából csak pár éve lett igazi sztár.
Iniesta is pár éve tűnt fel csak, de közel sem oyl régóta mint xavi.
-
#25352 hiába de vb cím nélkül nem kapott volna aranylabdát.
-
#25351 na igen, erről nem is beszélve... -
#25350 olaszban lett már valaki 9 góllal is gólkirály asszem... :D -
#25349 olsz ligában 10 gólpassznál sztem még senki nem adott többet:D teljesen más stílusú a 2 liga, spanyolba védekezés nulla olaszhoz képest, nem hiába sokszor 30 gól felett vannaka gólkirályok, addig serie a-ban sokszor 25-öt se rugja meg gólkirály, persze van kivétel, de egy támadó játékosnak sokkal nehezebb érvényesülni a serie a-ban.. itt nincsenek 5-6 gólos győzelmek, csak nagy ritkán.. -
#25348 míg Sneijdernek ez a szezonja volt eddigi karrierje legjobbja,addig a kis spanyol,vagy inkább a KÉT kis spanyol csendben hoznak le évről-évre 20-25 gólpasszt! Én jobbnak tartom mindkettejüket a hollandnál,ugyanezt tartja Realos haverom is,de ha idén Sneijder kapja a lasztit nem fogom vitatni tőle,ennyi! -
#25347 Cannavaronak az akkori szezonja volt karrierje csúcsa, azért azt erős kijelenteni, hogy a VB-n kívül nem csinált semmit. -
#25346 egy 2. helyet megérdemel -
Tomy Lee #25345 Iniesta nagyon jó szezont mutatott ismét,kétség nem fér hozzá mit érdemel ezt mondom mint Inter ill.Sneijder fan:) -
#25344 Cannavaro is vb-miatt kapott csak amúgy nem kapott volna ő semmit:) -
#25343 kit érdekel h vb-t nyert, sneijder többet tett le az asztalra ebben az évben, jobb volt ebben az évben, ennyi... -
#25342 nem villa lett a legjobb játékos?
gólkirály érdekes:D inkább kanadai táblázat elsőt jelöltek ezen a vb-n, bár hivatalosan gólkirály.
-
#25341 ezt erősen kétlem.
snejder jó, de Iniesta jobb tőle.
habár tényleg snejdernek járna jobban, de iniesta meg vb-t nyert ami sokat nyom a latba.