FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az eltörlés nem fogja vigasztalni pl. azokat akik fogadtak... ha most a spori nem állította volna ki, lehet rúgott volna az inter gólt (többet mint a barca) és akkor most 5ezerrel gazdagabb lennék

Forza Italia
fejezzük már be tényleg. Most ennek mi értelme van????

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Nem értem egyes embereket akik ide beírnak. Minek kell foglalkozni annyit a bíróval??? Az inter nagy csodát vitt végbe, és ennek kell örülni. Sztem a párosításkor senki se gondolta volna, h innen az inter megy tovább. Félreértés ne essék nem szeretem az intert így nem vagyok elfogult. Ki nem szarik arra, h milyen játékkal mentek tovább a lényegen nem változat. Ölték a focit az biztos, de kiváncsi lennék ki nem tette volna ugyanezt. Az inter tudta mivel lehet megfogni ezt a barcát és tökéletesen véghez is vitték. Az mindegy milyen játékkal. Semleges szurkolóknak persze h nem tetszik, ahogyan nekem se, de ez van és ezt kell szeretni. Megcsinálták és ezen nem kell vitázni. A sporit meg nem kell szidni. Ugyis kivizsgálják, h jogos volt e a piros vagy nem. Ha úgy vélik h nem akkor eltörlik.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fecoka177
jhaa télleg bocs amikor 4-2lett hol voltál koma?😊 ugyan ott van a madrid a blbe mint a barcelona😊

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

Grat az Internek. Elment a pénzem a sajna, de szépen védekeztek. Barcától nem vártam mást csak lesgólt meg érvénytelen sárga és piros lapokat. Meglett mindhárom... A Camp Nouban a legjobban a színészkedést tanítják nem a focit... Messire ránézett az inter védõ az meg repült vagy 10 métert... szánalom a köbön, meg ez a fasz bíró is...

Grat az Internek mégegyszer😊

Lcapitant
ja azt hitte

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Hahah Lol 😄 Gondolom Valdes azt hitte a Barca szurkolókat ingerelte a portugál 😄

REAL MADRID

WuFraZselic

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

horpeti
ja nem, az nem a fetrengés volt.

horpeti
Ott a Barca topikban. 😄

Másik videó van? Ezt már törölték.

REAL MADRID

bakkerman
kapott az a gyep elég gyalázást 2009.május 2.-án,és 2010.április 10.-én.
ennyi örömötök legalább legyen az idei BL sorozatban 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Szeretnék gratulálni az Internek,az odavágón jobbak voltak egyértelmûen,a visszavágón pedig megölték a játékunkat. Minden elismerésem Mourinho-nak,nagyon szépen összerakta ezt az Intert,már évek óta Olaszország legjobb csapata,és az a tény,hogy a BL-ben idén kitütötték az angol,és a spanyol bajnokság legjobb csapatát is,az óriási dolog!! Jövõre,ugyanitt 😊) Nyerjétek meg a döntõt,a végsõ gyõztestõl sose szégyen kikapni 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
amúgy két olyan csapat játssza a döntõt, amely hazája bajnokságát és kupáját is megnyerheti a BL mellett. mi ez, ha nem megérdemelt BL-döntõ 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fecoka177
Minden madridista nevébe köszönjük az INTERNEK hogy nem szar katalánok gyalázzák majd a bernabeu gyepét😊 Teljesen megérdemelt továbbjutás volt😊

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

WuFraZselic
mekkoraaaaaaaaa váááááááááá

Leszarnád, ha Inter drukker lennél. Az eredmény a fontos.
Persze mindenki tudja, hogy ki játssza a "jobb" focit, de ez nem számít.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Darthmushroom
nem vagyok inter se barca szurkoló, de azért 10emberrel, 3:1s elsõ meccs után azt játszotta az inter amit kellet. az összes csapat védekezett volna ebbe a helyzetbe. nézd meg h esett ki a Mu.ugyanúgy védekeztek emberhátrányba 2gólos elõnynél csak õk nem bírták megtartani

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

WuFraZselic
te aztán nagy futballszakértõ lehetsz. PC / konzol fórumból jöttél gondolom 😄

Forza Italia
Grat a döntõbe jutásotokhoz

Az Inter teljesítette a minimumot.
De ez nem volt játék, ez csak védekezés volt, annak hatásos, azt 10 emberrel is lehet. Azért szomorú, hogy olyan csapat kerül a döntõbe, aki csak másodpercekig tudta a labdát birtokolni. Csak rombolás, semmi szépség, semmi ötlet. Tipikus olasz mentalitás, csak az eredmény tartása.
<#duhos2>
ForzaInter
malpensa
mi lehetett a dóm téren még😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
áá de ott lettem volna😄

nagyon nagy lehetett

Yo, Bitch!

WuFraZselic
kb 10ezer ember volt a malpensán hajnali fél3kor, köszöntették a csapatot, és amíg 1.5-2 órát vártak a reptéren, a 'Vamos a Madrid' és 'Chi non salta rossoneri è é' dalokkal szórakoztatták magukat 😄DDDDDDDD

Oziris666
Hát ugye Drogba kapott 5meccses eltiltást mert elküldte a bírót(jogosan) az anyukájába akkor kb. ezis olyan szintû kéne h legyen!Dehát tudjuk barca ugy semmit se fog kapni...

WuFraZselic

WuFraZselic
azért kíváncsi vagyok valdes kap e valamit, elvégre fizikai kontaktus volt, stb. bár gondolom megússza

WuFraZselic
rövid passzos játékkal***

WuFraZselic
köszönjük, korrekt hozzászólás!

ahm én se értettem, ennyi beadás nem jellemzõ a barcára, éscsak ezzel próbálkoztak 80 percen át, mivel tömörültünk középen. ibra kevés volt 2 kph ellen középen. a végén jött rá a barca, hogy a gyors, rövid passzos labdával lehet operálni

Mint örökös Barca szimpatizáns. Elsõsorban gratulálok az Internek. Megcsinálta azt amit nem sokan gondoltak.
A Barca sok hibát követett el, hogy ez lett a vége.
Nem lett volna szabad ilyen hátrányba kerülni idegenben.
Nem jött ki jól a lépés akkor sajnos.
Aztán odahaza már az elsõ félidõben gólt kellett volna szerezni. Fõleg 10 ember ellen. Nem csak az utolsó 6-7 percet megpörgetni.
Iniesta nélkül ennyire futotta.
Amit sajnálok az az, hogy a döntõben két olyan csapat lesz akiknek nem tudok szívesen szurkolni. Gyakorlatilag érdektelenné vált számomra.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Áááá.Nem még mindig nem nyugszom meg,ha ezt a képet látom.Akkor is felhúzott.A kis sunyi.
Megérdemeljük a döntõt.WuFraZselic...jó,tetszik amit írtál😊
Gratulálok minden Inter drukkernek is,meg az átmeneti Inter drukkereknek is.Mi is erõt adtunk a fiúknak.

Forza Inter.

Voyager5
Grat a csapatnak srácok/lányok!
Megérdemelten vagytok a döntõben. Remélem be is húzzátok, szerintem amúgy a madridi közönség veletek lesz, mert a Bayernt hát... khmm nem nagyon szeretik + ugye kiejtettétek az örök riválist.
Hajrá!
Még jó,hogy nem csapta meg Muo Valdes-t(én megtettem volna a mester helyében sz.tem véletlenül😊)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

kösz inter! igaz nem szeretem az olasz focit, de most annyira örülök, mintha nagy inter fan lennék én is😄
remélem a bajnokságot is elbukja a barca
aztán jövõre majd jönnek mindenfelõl a Bayern/Inter divatmajmok...

Igaz most se a Barcáért van oda mindenki, hanem ezért a kis argentinért, majd ha a VB-n is nagyot alkot akkor én is elmondom róla, hogy klasszis játékos, de addig csak egy kis mitugrász, aki jól játszik Spanyolországban...
na csak ennyit akartam!😊
Fabio Capello
1. FC Internazionale
2. A nagy szavazó topik
3. Internetes Fogadások, Tippmix
4. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
6. Radeon HD Series
7. Battlefield Bad Company 2
8. Maffiózó
9. A 70-es és 80-as évek zenéi
10. Autómodellek

hehhheheh 😊

hedonist
😄 ez a szöveg inkább "gipsy".

Amugy Grat, köszönöm,h nem a barca nyeri a BL-t!!!!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasCar16
hozzá vannak szokva a spanyolok h ellenük nem védekeznek, ezt egyesek nem tudják feldolgozni

#acm

ForzaInter
most jól megmondtad..😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
köszönjük, most már mehetsz aludni

holnaptól pedig keress új csapatot, akinek drukkolhatsz, most már gondolom a barca nem menõ

limperatore
szerencse h nem volt olasz nálunk 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fakk u all, fakk olasz (stilusu) foci - ejjj sit gipsy olaszok

persze jol oszejott az utobi4-5 honap de az igazsag az hogy nincs utokepes csapatunk es ez sajnos az olaszfoci rovasarra irhato, es ennek kovetkezteben lehet hogy jovore csak harom csapat megy a BL-be egyenesen, es a nemetek mennek megint negyel
limperatore
köszi szépen

szép teljesítmény amit a roma csinált hogy a semmibõl feljöttek és még nincs lefutva, de ehhoz kellet az Inter elleni hadjáratok a bírók meg az olasz szövetség által, meg a mi balfaszságunk is hogy 15 pontot elherdáltunk 😄

de amit a roma véghez vitt az tényleg durva

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

elsosorban gratulalok mert jol csinaltatok, csak azt akartam mondani hogy meg megvan az esely hogy egyenlitsetek a Barca tavalyi teljesitmenyet, persze ahoz meg nekunk is lesz par szavunk es meg meg kel verni a Laziot is, tudom persze hogy a Lazio van anyira zabolas hogy nektek adja a pontokat csak ne mi nyerjuk a bajnoksagot, mostmar mindegy, az olunkbe hullot egy lehetoseg es mi csesztuk el ugyhogy mindenkep GRATULA.
limperatore
hát bejött....

ForzaInter
de kár hogy nem láttam az arcát😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
KÖSZÖNÖM SZÉPEN, INTERNAZIONALE!!!

10 emberrel, kamupiroslap után, fegyelmezett játékkal döntõbe jutottunk oly hosszú idõ után! zseniálisak voltunk

aki meg bunkerfociról beszél, hány éve néz futballt? jaa, hogy 1x éves barca drukker 2 éve, amióta õk nyernek mindent, el is felejtetten

FORZA INTEEEEEEEEEEEEEEEEEER

limperatore
kíváncsi vagyok balotellire mennyire fog most hajtani h kezdõ lehessen a bl döntõben 😄

limperatore
fasszopo ibra h beszopta, elment barcába bl-t nyerni :ASD:SAD:SAD:SD:SAD

szerencsétlen patkány 😄 de nevetek rajta