34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#25436 igen -
#25435 aha -
#25434 ma -
#25433 Ma lesz Twente meccs? -
Gaba94 #25432 nem kell elküldeni, én befejeztem :)
puszi -
#25431 miért törölted ki? küldd el inkább ezt a gyereket mert felbsz -
Monoton #25430 Úgy tudom Csesza lemondta a házigazdaságot, Wufra vállalod? -
Gaba94 #25429 1) Amikor az Interről beszéltem, egy szóval sem említettem, hogy milyen taktikát játszottak. Bunkerfoci, ok. Nem is ezt emeltem ki. Egy ember megemlítette, hogy azzal a tavalyelőtti, elcsalt elődöntővel (Chelsea ellen) nem kellene dicsekedni. Erre reagáltam, hogy nektek sem, mivel a ti továbbjutásotok sem volt megkérdőjelezhetetlen.
2) hedonist -.- Te láttad azt a 2 meccset úgy őszintén? Itt nem csak a bunkerfociról van szó. Írtad, hogy MEGÉRDEMELTEN mentetek volna tovább. 180 percen keresztül közötök nem volt a játékhoz, volt egy szerencsés lövésetek (ahogyan nekünk is) és ennyi, viszont mi jóval többet tettünk a győzelem érdekében. Most a bírói hibákba ne menjünk bele.
3) De, bevallom. Csak tudod elég szar, hogy ezen a fórumon a "foci szerelmesek" nagy százaléka gyűlöli a Barcát és aki már ennek a csapatnak szurkol, az már hülye, idióta vagy divat. Ha megnézed ezt sem én kezdtem. Ti jöttetek megint azzal, hogy "volt egy Ovrebo és így Chelsea, úgy Chelsea" meg, hogy "elcsaltuk azt a meccset". Igen, erre kurvára emlékszék mindenki, de a mostani elődöntőre nem. Megint (mint mindig -.-) úgy volt beállítva ez a dolog, hogy a Barca a fasz csapat, az ellenfelét meg még véletlenül sem érheti semmi vád. -
#25428 felesleges velük foglalkozni, soha nem látják be ha egy jobb csapat ellen kiesnek.. szerintük csak annyiból a foci hogy támadunk, és aki legszebben játszik az a legjobb (tisztelet a kivételnek) a nagy barca támadófocijának annyi van, ha találkozik egy jól megszervezett és erős védelemmel rendelkező csapattal, ez már tavaly és idén is bebizonyosodott, csak hát előtte övrebö betolta őket a döntőbe.. -
#25427 Ezt nem hiszem el komolyan kiakadok egy ilyen idiótán... barcás sosem vallaja be, hogy megérdemelten kikap az Intertől, és, hogy egy szarrácsalt meccsen jutott tovább a Chelsea-n -
#25426 akkor úgylátszik nem ismered a foci szabályait, nem az érdemel győzelmet aki szerint ő játsza a szép focit, hanem aki eredményesen, sokat ért az Inter ellen is a "szép" focitok, amúgy nézd a sokkal színvonalasabb PL meccseinket, kicsit szebb, mint ilyen Barca - Xerezek és társaik... -
#25425 fejezzük már be, még mindig itt tartotok...
a "világ legjobb" csapatát kiejtettük, és ezt nehéz elfogadni, de azt elfelejti mindenki, hogy azért lett a Barca a világ legjobbja, mivel ugyanúgy vitathatóan jutott a döntőbe a Chelsea ellen, és nyerte azt meg később a BL-t(majd a szuper/világkupát is)
no offense, de ezt sokan elfelejtitek. és nem akarok megint vitatkozni 3-4 hónapos dolgokon :D -
#25424 Nem vagyok Inter drukker,
DE
Egyes emberek nincsenek tisztában a taktika és az emberhátrány/emberelőny fogalmával. Ami siralmas. Ne mondja azt nekem senki, hogy egy emberhátrányban játszó Internek (vagy bármely csapatnak) támadnia kellet volna az igen erős Barcelona ellen, a Barca se tette volna ezt, ebben biztos vagyok.
A csalás meg =/= a taktikus védekező felfogású játékkal. Nem értem mi a problémájuk e meccsel kapcsolatban a Barca vagy bármely más csapat drukkereinek.
Ajánlom, mielőtt hülyeségeket írsz, nézz egy kicsit a dolgok mögé, mert a Barca- Chelsea és a Barca -Inter (nem tudom, hogy a szóban forgó meccsen épp ki volt otthon) közel sem említhető egy lapon. -
#25423 aha, mikor sneijder direkt megállította a lábát, h nem ér hozzá alves meg akkorát esett mintha páros lábbal rúgta volna fel
lehet h milito gólja les volt, viszont 2x vihette volna üresen a herceg és 2x lest fújtak rá, erre emlékszel?
tourénak meg kezéről pattant tovább a labda, nem is reklamált, vajon miért?:D
hagyjuk már a bábszínházat... -
Gaba94 #25422 :D:D:D
nem, nem erre gondolok. látom ez elkerülte a figyelmeteket.
csak arról van szó, hogy a 3. gólotok, amit Milito fejelt lesről született, aztán nem kaptunk meg egy jogos tizit, a visszavágón pedig egy szabályos gólt vettek el tőlünk a 90+. percbe. remélem mostmár emlékszel. -
#25421 elcsalt :D:D:D:D
erre gondolsz?
-
Gaba94 #25420 no komment -.-
top3-ba van a középpályások közt.
#25368: "azzal az elcsalt meccsel nem nagyon büszkélkednék :D"
igen. viszont a ti helyetekben én sem dicsekednék azzal az elcsalt elődöntővel :)
#25382: de mind1 ez csak elmélkedés majd ha lesz chelsea barca meccs meglátjátok.
remélem idén nem a bunkerfocitokkal jönnétek, hanem lenne egy kis támadójáték is. akkor viszont nem kis pofonba szaladnátok bele :P
az meg vicc, amit mondasz. abban a párharcban (Barca-Chelsea) ti nem érdemeltetek volna továbbjutást, a 180 perces, 11 emberes védekezésetekkel.
peace :) -
#25419 Tegnap Sneijder megint kurva jó volt, Marignának milyen passzt adott... meg a 11-esnél is ő rúgta be. -
#25418 fantasztikfór :AS_FSA:F:G_AS:DFSA:Df -
#25417 Ibra: "We have the best defence and attack."
Ibrahimovic: 'We are stonger than Inter. We'll win everything'
Milan, Ibra 'We are the strongest in Italy'
Allegri 'With Ibra we will have one of the strongest attack in Europe'
CESENA-FANTASTIC4 2:0
-
#25406 most nme az eredményről vna szó, hanem a játékról
1 szöglet fejes helyzete volt a milannak
mi se voltunk jobbak ma, de legalább nyertünk :D -
#25402 vicc eza csapat:D
ezek se nyernek idén semmit, max tapasztalatot ujra:D -
#25399 megérte eladni :D
közben Cesena 2-0, Hercules-kategória?! :o
amúgy ahhoz képest, hogy Eto'onak mást szerepet szán Benítez, végig a vonal mentén állt... -
#25397 ASD:A:ASSASDAS -
#25396 cagliari roma 2:1 22.perc burdisso piros lap :D
közbe cesena vezet milan ellen :AD:ADS -
#25395 persze h nem tetszett mert fos volt :D
Remélem Milito észbe kap meg úgy mindenki ott elől, jó lenne ha Motta visszatérne lenne egy hátsó irányítónk, illetve Maicon jobb oldalra és jó lesz -
#25394 amit láttam az nem nagyon tetszettm, lényeg a 3 pont, van még min dolgozni -
#25393 hát h befejezze amit elkezdett, h megnyerjen minden bajnokságot, pont kapóra jött neki
-
Monoton #25392 Matyi basszus, neha olyan komolytalan baromsagokat tudsz irni, hogy sirni tamad kedvem. -
#25391 Ő akart elmenni. -
#25390 rossz látni mourinhot a real kispadon, látszik h nem való oda, csak a kényszer... -
#25389 Buzi-e vagy?:)))
Ha kikapom bekapod?
Egyiket se lattam de a barcas nagyon szep volt -
#25388 guba ma már 3 csapatodból 2 csődöt mondott :DSA:SA_ -
#25387 na, a 2. 16oson belüli kezezésért végre 11est kaptunk -
#25386 ja igen persze, csak közben Inter - Parma meccset toltam FM-be :) -
#25385 istenem, Sneijder már megint mit varázsolt, és Mariga 5méterről bele a kapusba... ááá -
#25384 Parma?? Akarod mondani Udinese. -
#25383 remek, 11es helyett Eto'o kap sárgát... elég vérszegény meccs, parma 14 emberrel feláll a 16os vonalára -
#25382 akár ki van sokat nem ér, a chelsea ugyanolyan szervezett csapat, mint a barca csak erősebb keményebb agresszívabb stb és essien mikel lazán lekapja a kis messit és a barátait, ha nincs egy ovrebo verjuk oket itt is ott is, de mind1 ez csak elmélkedés majd ha lesz chelsea barca meccs meglátjátok. -
#25381 jól lemaradtunk az emberről, 1-1