FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Már elég régóta nem látjuk.😄

Ezt az óvodás divatgyereket meg takarítsa ki már valaki. Semmi értelme ilyen primitív, buta gyerekekkel leállni vitatkozni, nem érdemli meg hogy válaszoljatok neki.

Yo, Bitch!

bannert csak én nem látok?
bocs a stuttgart ellen megmutatta milyen jó csapat a barca mikor a döntetlen elérésétõl nem csináltak semmit csak passzolgattak 😄
egy árva támadásuk se volt az utolsó 15 percben.
vagy megálltak a labdával és akkor mentek odébb ha megtámadta õket vki vagypdig cicáztak.
semmi támadást nem csináltak.
félpályától inkább a kapusig adták haza a labdát.
szóval nem kell itt felháborodni h az inter nem akart támadni mert a barca se csinálta volna másképp sztem.
Gaba9
Te tényleg egy fiatal és értetlen ... vagy 😄 emlékszem én olyan R-B meccsekre ahol a B-val még a seggem sem töröltem volna ki ahol lealázták õket simán ... és lesz is még .. jobb ha felkészülsz rá 😊
Amúgy meg nem tök mindegy .. ?? Élvezzem a meccset jó foci legyen amit odafeszülve lehet nézni akár ki is az a két csapat ...

Gaba323

Ngeri
najó azér egy reallal ne hasonlítsd már össze.nem egy szint a két csapat.lásd 2-6,0-2 bl stb stb. ez olyan mint milan meg inter múltját összehasonlítod...

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Gaba9
na igen .. 😊

Gaba323

Oziris666
Nem fogják föl h nem csak támadásról szól a foci ,nem attól jó egy csapat h állandóan támad(pl:Barca,Real,Arsenal),hanem ha támadni kell támad ha védekezni kell taktikusan védekezik ennyi(Chelsea,Inter,ManU pl) !
Zseniálissan tudják azt az egy taktikát a fent említett csapatok,de ha váltani kell vagy idomulni egy taktikusabb ellenfélhez akkor kifújt az ötlet...

Lcapitant
jah, a barca meg 16on kívülrõl nagy 0 volt... menj már a saját topicodat spammelni, jah bocsi az nem nagyon él...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

adam46
Igen, szerintem jó esély lett volna egy inter gólra, ha nincs a piros lap.
WuFraZselic
támadna*

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
túl sokat fifáznak az emberek vagy nemtom, de sokak szerint teljesen természetes lenne, ha 2 gólos elõny birtokában egy csapat, emberhátrányba támadjon

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
xd
de amúgy tényleg egyesek kurva nevetségesen tudnak viselkedni. Veszíteni tudni kell.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
semmi extra, valaki hazajött a napközibõl

Voyager5
Szerintem Jose ezt is tervezte.
Szerintem arra számított, hogy idõvel a Barca átáll 3 védõre (így is lett) és egy gyors kontrával rúgnak egyet.
Aztán a piroslap közbeszólt, Sneijder lecserélésével meg már egyértelmû volt, hogy a hátralevõ részt ki akarják bekkelni.
adam46
Nem tudom miért fikázzák az intert, 10 emberrel idegen pályán elõnyben azt hiszem, minden csapat ezt tette volna. Ha egy kicsit kinyíltak volna azt a barca egybõl kihasználta volna, és 10 emberrel nem nagyon tudtak volna vagánykodni utána. Sergio tényleg megérdemli az Oscar-t nagyon szépen eljátszotta a hattyú halálát.
Forza Italia
basszátok meg mi megy itt😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

horpeti
Tiltsátok ki, mert a végén engem kell kitiltani.
Szégyent hoz a Barca szurkolótáborára, nem csodálom, ha ilyenek után köcsög barcás, meg stb. sztereotípiák lennének.
Mondjuk csicska interes is van, hál istennek nem itt. 😄

WuFraZselic
a tegnapi meccsrõl beszéltem bazdmeg, nem arról hogy a barca az utóbbi 2 évbe semmit nem ért vele

szövegértelmezés 0, van mit bepótolnod

Gaba9
ha nem "fáradtatok" volna el akkor lehetett volna szép kontrákat nyomatni de így védekezni ilyen szintû csapat ellen ... sokat kivett belõlük 😊

Gaba323

Meg törlés is ráférne néhány gyerekes kulturált társalgást nem ismerõ hozzászólásra.
Érdekes egyébként számomra,hogy valaki,hogy sírja ki magából a fájdalmakat.Tanulmányt írhatna belõle a párom az egyetemen😊

Ngeri
mit ér?megismételhetetlen megcsinálás TÁMADÓ FUTBALLAL ISMÉTLEM TÁMADÓVAL(nem inter foci) 6 kupa a megismételhetetlen bárkinek😊

Gaba9
én ezt vágom 😊 nincs ezzel gond csak azt nem értettem soha hogy akkor miért kell átmenni az ellen.hez és ott janizni .. szerintem mindkét fél felé ítélt érdekes dolgokat .. egyik bíró sem tudta felvenni a meccs hangulatát és ritmusát .. 😊

Gaba323

De osztogasd csak...

WuFraZselic
emberhátrányba mit csináljanak, te atomfizikus?

képzeld, az eredmény volt a lényeg, nem az hogy téged elkápráztasson a meccs
mit ért a barca a szép játékával? semmit, 3 helyzet 1 meccsen HAZAI pályán, emellett ajándék emberelõny

de kár beléd a szó, látszik hogy gyerek vagy

Nem tudom hány meccset látott kis divatdrukker fiúcska.Miért is kapta Cannavaro az aranylabdát?
Támadásról?Támadtunk,de azzal nem jártak jól.Itt meg bárki mást ezt csinálta volna.Majd gyere vissza ha több meccset láttál,mint ahány szõrszál díszíti pelyhedzõ arcocskád.Kicsike😊Édes😊

gabber_saviola
na elég lesz most már a marakodásból, nem szeretnék ajándékokat kiosztani. <#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

WuFraZselic
hagyd rá, a több tíz éve szeretett csapata kiesett, legyünk megértõbbek

Ngeri
te azért nézed a meccset hogy lásd hogyan kell 70m-t ívelni tizenhatosról akkor sötét vagyok.

Gaba9
"most: meg nem adott gól,meg nem adott tiz." - te én 93percig néztem .. hol volt ilyen ??? a 94ikben ?? mert amúgy nem láttam bocsi, bár lehet én vagyok vak 😊

Gaba323

WuFraZselic
a futball támadásról szól?

ejj de sötét vagy te

Ngeri
egész csapatot kéne eltiltani, mivel futball eredetileg támadásról szól nem hogyan építsünk élõ falat 90percre

Csak Motta lesz eltiltott fiúk?

Nagyon jó hogy Zanetti nem kapott sárgát.Megérdemli ezt a döntõt...

Hagyjátok már hadd élvezzen el.Ne maradjon benne.Majd úgyis törlik

Ngeri
nézd meg elsõ meccs.lesgól,meg nem adott tizenegyes.most: meg nem adott gól,meg nem adott tiz.

Gaba9
Te miért erõlteted magad itt ?? Kikaptatok kiestetek ennyi .. veszíteni tudni kellene .. amúgy meg bundáról szerintem pont nem kéne magyarázni mert érdekes dolgokat fújkált a bírósporttárs és a lapokat is maximum pofára adta ...

Gaba323

pszt...

Ngeri
jó ez a divatmajmozás😊 elmondanád mire alapozod vagy érved nincs baba?😊

Divatmajom...pfuuu szégyen az ilyen...fogná anyuka szoknyáját ha összefutna veletek fiúk😊

WuFraZselic
igazából mi is kurvára leszarjuk az ilyen kis tizenéves divatdrukkereket, akik a tegnapi kieséssel új csapat után nézhetnek, mert már nem menõ a barca. baszki, és ha a United sem lesz bajnok...

szánalmas kölyök

Gratulálok...Hát szégyen a Barcának az ilyen iq szegény drukker.

És nem csak betûkaratézik de egy nõt is kioktat.Tiltást!!!

Kicsike szájkarate bajnok.Régebb óta drukkolok az Internek,mint hogy te sper.a formájába léteztél volna.Az alapján kitalálod kicsit idõsebb vagyok.Válogasd meg a szavaid,mert nem osztottam lapot.Tényleg látogass el a társalgási oldalra,ahol kultúra ragad rád.
Vagy menj a helyedre.Ennyi.A viszont nem látásra...

Fabio Capello
Le lehet ám állni a szájtépéssel.

WuFraZselic
szerintem ha xboxon megveri az Intert a barcával, akkor megnyugszik

Szerintem alapvetõen nem szabad reagálni az ilyesmire,erre él.ez😊Érdekes nyelvhasználat.Szegény Kazinczy😊

16 éves,hát akkor...Sajnálom.Tudom,hogy fáj.De ha ennek a feldolgozása sem megy...Ajjaj,ott a Barca toppic,van ott pszichiáter.
Savanyú a szõlõ,igyál bort...

WuFraZselic
ejj de kemény beszólás volt

catanaccio 😄D

Szájkarate az a drukkereknél is megy😊Huha,ez tiltás lesz.
nem tudom de küldök neked egy honlapot,ahol lehet olvasni a kúlturált társalgás szabályairól.Nagyon gáz...Nagyon kisgyerek vagy még.

Mély a világ...

WuFraZselic
jaa, hogy 94es ez a kis csicska, így már értem. kíváncsi vagyok, hogy 1 év múlva melyik 2 csapat lesz kint a logójában, LOL

WuFraZselic
na húzzál vissza a helyedre, a nagy barcelonának 2 helyzete volt 94+ perc alatt. nagyon nagy támadásokat vittetek végre, HAHAHAHAHA

Forza Italia
ezt bele kell kalkulálni. Aki fogad az az ilyet tudja. A bíró a foci része. Õ is ember. Õ is hibázhat. Ne fogadj azt akkor nem lesz ilyen problémád.

látom te ebbõl élsz talán hogy baszogatsz mindenkit és flémelsz minden egyes szájbabaszott topikban. 94es vagy tehát kb annyi idõs mint én... szivesen szájbabasználak egyszer 😊