FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2007-es Copa America, 2009-es Konföderációs kupa és elsõként jutottak tovább a selejtezõbõl a vb-re
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Szerintem a mai Barca alapjait Rijkaard tette le. Guardiola meg egy iszonyat motiváló tényezõként jött, és jelenleg ez az oldala erõsebb mint a taktikai.
Pár kiélezett szituban egyszerûen képtelen volt kitalálni jó taktikát. Pl idén ellenetek, vagy tavaly Chelsea ellen.
Aztán ott van az Ibrahimovic/Henry ügy is amit szvsz nemigazán tud jól kezelni.
Nem vitás, hogy az egyik legjobb lehet, de szerintem még elkell telnie ahhoz pár évnek.
azért Guardiolát hiányálom erõsen
Mourinho 36%
Ferguson 20%
Hiddink 13.3%
Capello 9.3%
Lippi 8%
Dunga 6.7%
Bielsa 4%
Van Gaal 2.7%
legalább csapat lenne alattad 😄
kár hogy moratti lekésett az igazolásával és a juvéba ment az Inter helyett anno
na most már mindegy 😄 de inkább maradjon josé, moratti most akar neki új szerzõdést adni
oltári nagy 😄DD
kb annyira fura mint anno wenger 😄

REAL MADRID
Yo, Bitch!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
szimpatikus játékos, és nagy tehetség, nem értem José miért mellõzi😞
Yo, Bitch!
Ami hangfelvétel kikerült az interrõl (ez vol ugye a vén csaló nagy dobása elvileg) azt nem tartotta perdöntõnek a bíró, mert többfelé vágták beszélgetéseket, és így több beszélgetésbõl fabrikáltak össze egyet.. Érdekes azóta elég nagy kuss is van az ügyben, bár lehet lesz valami nyáron.
Yo, Bitch!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
inkább 01/02-be kellet volna hagyniuk magukat, abban az évben nekünk kellet volna megnyerni a bajnokságot, csak cúper eltaktikázta utsó pár meccset :@
Érdekelne, hogy az Olasz kupa elõdöntõben számít e az idegenben lõtt gól?
Azért tévhiteink ne legyenek. Egyenlõre ott tartunk h Moggi szétvágott 1 telefon beszélgetést több részre h több bizonyítékkal tudjon a bíróság elé. De a bíróság még így se találta perdöntõnek a dolgot. Arról nem is beszélve h elvileg el is tiltották az Olasz futball élettõl Moggit ha jól tudom ez után.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
amúgy materazzitól még nem igen láttam ilyen megmozdulást, hogy szándékosan ekkorát rúgjon valakibe. csoda hogy nem tört ketté a lábszára. nem azt mondom hogy Matrix nem csinált brutális belépõket, na de totti mutatványa egész más célt szolgált
Azt ne mondja nekem senki, hogy nem követelnétek ugyanezt.
Egyébként nem akarok veszekedni,csak leírtam a véleményem.
"ez a mostani Inter a 2003-as juvet ugyanúgy rommá verné " nem értem hogy jön ide?
Egyébként grat a kupagyõzelemhez.
Az én véleményem, hogy alapból nem kellett volna kizárni a Juvét anno, max pontlevonást adni, így teljesen elkúrták a komplett Serie A-t, gyakorlatilag nincs egy normális riválisotok azóta...
romával nem volt gondom de amit az utóbbi idõben csináltak felbasztak, juve meg egy nevetséges csapat, ahelyett h saját magukkal foglalkoznak abban bíznak h serie be küldik az Intert ami sose fog megtörténni 😄 kb csak õk hiszik azt, ez az álmuk
ez a mostani Inter a 2003-as juvet ugyanúgy rommá verné
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Tökéletes zárása az érettségi vizsgáimnak😄Dd
Totti meg egy undorító féregmódjára viselkedett...A többi roma játékos csak simán undorító volt. 2-3x rugtak fejbe földön fekvõ játékost....
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.