FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
mióta kinevezték megnyerte amit meglehetett
2007-es Copa America, 2009-es Konföderációs kupa és elsõként jutottak tovább a selejtezõbõl a vb-re

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
Wenger sincs ott,pedig többet letett már az asztalra,mint Guardiola! Pep egy nagyon tehetséges edzõ,aki játékosként legendává vált Katalóniában,és edzõként is jó úton jár efelé 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

jogos, de azért egy Guardiola,Wenger vagy Ancelotti sokkal jobb edzõ mint õ

WuFraZselic
edzõként azért nem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
dunga nyer pár címet a brazilokkal már

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
én is az õ helyére képzelném el Guardiolát. Wenger pedig hiába jó edzõ, ha eredményekben nem mutatkozik meg mostanság

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Dunga mit keres itt?Wenger?

Voyager5
Nemcsodálom, hogy nincs ott.
Szerintem a mai Barca alapjait Rijkaard tette le. Guardiola meg egy iszonyat motiváló tényezõként jött, és jelenleg ez az oldala erõsebb mint a taktikai.
Pár kiélezett szituban egyszerûen képtelen volt kitalálni jó taktikát. Pl idén ellenetek, vagy tavaly Chelsea ellen.
Aztán ott van az Ibrahimovic/Henry ügy is amit szvsz nemigazán tud jól kezelni.
Nem vitás, hogy az egyik legjobb lehet, de szerintem még elkell telnie ahhoz pár évnek.
Fabio Capello
õ még nem 😊 még pár cím kell neki és akkro jó lehet. Nekem inkább a régi nagy nevek hiányoznak, Cúper, del Bosque...

WuFraZselic
egy újságírói szavazat alapján a világ legjobb edzõi
azért Guardiolát hiányálom erõsen

Mourinho 36%
Ferguson 20%
Hiddink 13.3%
Capello 9.3%
Lippi 8%
Dunga 6.7%
Bielsa 4%
Van Gaal 2.7%

limperatore
😄

legalább csapat lenne alattad 😄

Fabio Capello
én ugyan nem megyek hozzátok, felejtsd el 😄

limperatore
capello is szóba került hogy ha mourinho lelép, na neki örülnék, mourinho után az egyik legjobb edzõ

kár hogy moratti lekésett az igazolásával és a juvéba ment az Inter helyett anno

na most már mindegy 😄 de inkább maradjon josé, moratti most akar neki új szerzõdést adni

<#worship>
oltári nagy 😄DD
kb annyira fura mint anno wenger 😄
WuFraZselic
hát nem is Maicon 😊

bakkerman
ez Mourinho? 😮 😄

😄D

REAL MADRID

ForzaInter
Ezt az egyet találtam eddig.

Yo, Bitch!

Gunnersboy
arról nincs valami videó amikor Marco a nordosokkal spanol meg náluk van a kupa?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ForzaInter
ja látszik edzés képeken meg szinte minden videon, hogy õ a mókamester.

szimpatikus játékos, és nagy tehetség, nem értem José miért mellõzi😞

Yo, Bitch!

limperatore
nem véletlenül mondta mourinho h mókamester 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
ez az ember nagyon nagy tag 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Az hogy csalt a juve belett bizonyítva, ez nem kérdés. Az a kérdés más csapat csalt-e. A milan, lazio, fio triónál ugye nem tudták közvetlenül bebizonyítani hogy csaltak, de mivel voltak náluk telefonbeszélgetések (bár azok nem bizonyították azt hogy befolyásolták a bíróküldést) amelyeken olyan személyekkel voltak beszélgetések akik a bíróküldésért feleltek. Mogginál viszont egyértelmûen kiderült a hangfelvételekbõl, hogy õ intézte ki vezesse a juve meccseit, ezt kár tagadni...

Ami hangfelvétel kikerült az interrõl (ez vol ugye a vén csaló nagy dobása elvileg) azt nem tartotta perdöntõnek a bíró, mert többfelé vágták beszélgetéseket, és így több beszélgetésbõl fabrikáltak össze egyet.. Érdekes azóta elég nagy kuss is van az ügyben, bár lehet lesz valami nyáron.

Yo, Bitch!

Grove4
OK. Szerintem a történet még nem zárult le, de a vitát mi fejezzük be most itt.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

fsgh
A történet már lezárult. Moggi úgymond bizonyítékot hamisított. 1 bizonyítékot többnek tüntetett fel. Nem kell ezen lovagolni, kijátszotta az ütõ kártyáját úgy h kicsit fel is turbózta, de nem volt benne semmi ami törvénytelen lett volna... Tehát nincs mirõl beszélni.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Grove4
Azért naívak ne legyünk már, Moggi indította a pert, aztán ezek után eltíltja õt a FIGC egy életre a footballtól. Szerintem a napnál is világosabb, hogy a Szövetség menekül és azt az embert teszi el láb alól, akinek a bírtokában vannak a bizonyítékok. Mindenesetre remélem,hogy kiderül az igazság és a bûnösök megkapják a méltó bûntetésüket. Emlékszem anno hogy mi ment ebben a topicban. "Mocskos csaló Juve" meg hasonlók, hát majd meglátjuk tényleg csak a Juve csalt-e .

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
ha lazio nem hagyja magát akkor se lett volna más a végeredmény, az hogy kifütyülték az az õ dolguk

inkább 01/02-be kellet volna hagyniuk magukat, abban az évben nekünk kellet volna megnyerni a bajnokságot, csak cúper eltaktikázta utsó pár meccset :@

limperatore
igen

limperatore
azért még nem derült ki semmi konkrét dolog, csak juvesok szeretnék.

bocs, hogy ide írok
Érdekelne, hogy az Olasz kupa elõdöntõben számít e az idegenben lõtt gól?
fsgh
"ugyanúgy, ha nem jobban benne volt a dologban"

Azért tévhiteink ne legyenek. Egyenlõre ott tartunk h Moggi szétvágott 1 telefon beszélgetést több részre h több bizonyítékkal tudjon a bíróság elé. De a bíróság még így se találta perdöntõnek a dolgot. Arról nem is beszélve h elvileg el is tiltották az Olasz futball élettõl Moggit ha jól tudom ez után.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
ettõl függetlenül elég elképzelhetetlennek tartom, hogy egy 2006os eseményért 2010ben ûznek serie b-be egy csapatot.

amúgy materazzitól még nem igen láttam ilyen megmozdulást, hogy szándékosan ekkorát rúgjon valakibe. csoda hogy nem tört ketté a lábszára. nem azt mondom hogy Matrix nem csinált brutális belépõket, na de totti mutatványa egész más célt szolgált

Grove4
Még annyi - és ezzel befejeztem a témát - ,hogy nem tudom ti mit csinálnátok,ha mondjuk 2006-ban kizárták volna az Intert és 2010-ben kiderül, hogy a legnagyobb riválisotok a Juventus ugyanúgy, ha nem jobban benne volt a dologban.

Azt ne mondja nekem senki, hogy nem követelnétek ugyanezt.

Egyébként nem akarok veszekedni,csak leírtam a véleményem.

Grove4
Totti ilyen féreg,olyan féreg... OK de egyesek elfelejtkeznek itt Materazzi belõpõirõl,az nem volt féregség?? Rá lehet keresni Youtube-on,hogy miket mûvelt.Az nem Féregség? Az nem féregség,hogy a Lazio drukkerek SAJÁT csapatukat fütyülik,meg szorítanak az Internek a Lazio elleni meccsükön? Ezek nem azok? A másik dolog, A Juve szurkolók azt akarják,hogy zárják ki az Intert a B- be. Nem mindegyik Juve szurkoló akarja. A Juve szurkolók csak igazságot akarnak.Ha ezt 4 éve megtehették Olaszország legnagyobb csapatával, akkor most miért ne tehetnék meg az Interrel,ha megvannak a bizonyítékok. Azokat akkor miért nem vették figyelembe, és a Juvet terhelõ bizonyítékokat miért?

"ez a mostani Inter a 2003-as juvet ugyanúgy rommá verné " nem értem hogy jön ide?

Egyébként grat a kupagyõzelemhez.

Fabio Capello
nem a juve, csak a divatszurkerek, akik mániákusan gyûlölik az intert 😄

Az én véleményem, hogy alapból nem kellett volna kizárni a Juvét anno, max pontlevonást adni, így teljesen elkúrták a komplett Serie A-t, gyakorlatilag nincs egy normális riválisotok azóta...

limperatore
milant én nem utálom inkább mosolygok rajtuk 😄

romával nem volt gondom de amit az utóbbi idõben csináltak felbasztak, juve meg egy nevetséges csapat, ahelyett h saját magukkal foglalkoznak abban bíznak h serie be küldik az Intert ami sose fog megtörténni 😄 kb csak õk hiszik azt, ez az álmuk

ez a mostani Inter a 2003-as juvet ugyanúgy rommá verné

ForzaInter
nem is kell.

Yo, Bitch!

bakkerman
Grat az elsõ idei trófeához,a Romanak sok köze nem volt a meccshez,amit pedig Totti csinált az kurvára hajazott a fénykorában lévõ Materazzira,szóval neki bizony a kurva anyját,egy ekkora (volt) csillag ilyet tegyen...Taddei-é se volt kutya mondjuk,de a Tottié...:S

Fabio Capello
sose fogom megérteni miért kell szívbõl rühellni a rivális csapatokat... 😊

Oziris666
Totti mindig is az volt ezen nem kell meglepõdni...

hedonist
MIért csinálta ezt? ekkora férget...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

horpeti
pff, nem láttátok, hogy csak fel akart szabadítani?? 😄DD
Jézus...😄

WuFraZselic
remélem eltiltják egy jó idõre a mocskot

limperatore
3/1

fsgh
MMMEEEGGGVVVAAANNN!!!!!!!😊)))))

Tökéletes zárása az érettségi vizsgáimnak😄Dd

Totti meg egy undorító féregmódjára viselkedett...A többi roma játékos csak simán undorító volt. 2-3x rugtak fejbe földön fekvõ játékost....

WuFraZselic
azért mert aranycipõs lett, nem jelenti, hogy nem egy aljas játékos

Lcapitant
😄😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Totti sosem volt sportember.Mindig egy aljas ember volt.

ForzaInter
hát igen arrafelé lábtörés a divat😄

Yo, Bitch!

tudom, de ennek ellenére megváltozott és sportember volt a szememben valamiért...tudom 2004-es EB-n köpködött egy dánt, 2004-ben a Rudi Voeller ellen összefogtak az öltözöben, szándékosan a kapus emelte a 11-est is Cassanoval feszültséget szítottak volt ám rossz korszaka emlékszem rá...de azért csak volt egy aranycipõs 2007-es éve...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.