FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Mourinho interjú

Itt már nem annyira hangoztatja a maradását.
Ha érdekel a véleményem, ha megnyeri a BL-t elmegy.Pedig bármennyire is utálom arrogáns stílusa miatt, zseniális edzõ.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
azért bízok benne h milito gólkirály lesz

ha nem palermo kezd helyette 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
az sokkal hihetetlenebb, hogy Cambiasso és Zanettit is kihagyták az argentin keretbõl. remélem maradona nagyot fog bukni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
attól függetlenül meglehet érteni
utolsó dobása lehetett volna és tett is érte h ott legyen, erre ez a meleg ember nem hívja be.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
mondjuk ez is mutatja adriano mennyire nulla mentalisan még mindig

Yo, Bitch!

Carloska
Budapesten lesz e bl döntõ kivetítõ valahol pmbe írja meg légyszi aki tudja nagyon szépen köszönõm 😊

limperatore
A mester szavai mindenesetre nem hatották meg Adrianót, akihez a hírek szerint máris pszichológust kellett hívni, mert a kerethirdetéskor sírógörcsöt kapott.

szép volt fasszopo dunga remélem felakasztod magad

horpeti
Attól még jöhet a Madridba. 😄 Úgyhogy még egy ok, hogy drukkoljak a BL gyõzelemért. 😄

limperatore

limperatore
Mourinho: "Same objectives as Inter and the fans"

MILAN - José Mourinho, who is in London for tonight's International Federation of Football History and Statistics (IFFHS) awards ceremony for the 2008/09 campaign (the Portuguese ranked third-best coach that season and came fifth in the all-time ranking for the period from 1996-2009), read the statement published by Inter on its official website this afternoon and pointed out: "I have never spoken with any club, and like all the Interisti I am only thinking about the matches with Siena and Bayern Munich."

hát akkor ennyi 😄 megint a média kavart

limperatore
jolvan maradj már örülj neki inkább h ez a fos roma közel került az elsõ helyhez, mert az inter és a roma közt oriási különbség van. ég és föld a 2 csapat 😉

akkor te nem lattad a mecset oreg, mert legalabb ket nagy helyzetet kihagyott a cagliari 1-0 utan
ForzaInter
cagliari is 0-1 után véletlen elfelejtett focizni😄 és a róma a gól után hirtelen feltámadt, ez mijen véletlen

Yo, Bitch!

ez anyira nyilvanvalo volt hogy nem tudtam szo nelkul hagyni, es aki azt mondja hogy nem igaz az hazudik
WuFraZselic
én meg azt mondom, hogy Mourinho 43x kijelentette, hogy õ nem hagyja el az Intert a szerzõdése leteltéig, úgyhogy kár itt arról beszélni hogy kit visz magával a realhoz.

Madridba max a BL döntõ miatt fog utazni 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
maicont biztos nem viszi 😉 kivéve ha perez nem ad érte 100 millió eurot

moratti majd ad neki egy szép szerzõdést azt kiszophatja a real

ha jövõre nem nyerne semmit akkor se lenne oka panaszra hiszen annyit elmondhat h mindent megnyert az eddigi klubbjaival.
de én is azt mondom h menni fog ha meglesz a bl+bajnokság
szucsy89
ha megnyeri a BL-t szted maradni fog? lófaszt, csúcson van, elmondhatja hogy itt is megnyert mindent és továbbáll nehogy véletlenül jövõre bukjon vmit és akkor már nem lenne ilyen szép a statisztikája...megy a spanyol bajnokságba kipróbálni magát.amúgy olyat is olvastam hogy ma megy, viszi magával Maicont😊
limperatore
- A madridiaknak kész ajánlatuk van? Nos, nekem is meglesz erre a válaszom - mondta nevetve a La Gazzetta dello Sport újságírójának Massimo Moratti.

szucsy89
a puzija😄DSDSA😄DSAADS:SAD
Banner-t légyszi hozd vissza valahogy,thx
Meg az a futó v.mi nem kellene sz.tem..

★ 汤姆 李

tudom, ezen vagyok kiakadva, ezért a focitól kéne eltiltani egy idõre, nem csak a kupából -.-

limperatore
real most már leállhatna mourinhoról, faszom kivan velük már nagyon :@

limperatore
:SAD

Mivan Totti fan,behõsültél te is?hehehe<#levele><#levele><#levele>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

WuFraZselic
azt elfelejted hogy a favágó csapatod azért van jelenleg 2 pontra az Intertõl, mert a bírók rendre ellenünk fújtak. rövidtávú a memóriád barátom

na megent megtomtetek a chievo kaszat, 4-3 utan a chievon mar nem akart atmenni az inter telferre, szanalmas<#levele><#levele><#levele>
bakkerman
na,ittis az uccsó kör dönt 😊 Végülis annak örülök,hogy Balotelli gólt lõtt,kedvenc Inter pléjám,Sneijder mellett 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
milyen döntés?😄 itt nincs döntés 😊)))))))

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello
Látom a döntés az uccsó körre marad...

csesza: mindent külön számolnak, kupát, uefát, bajnokságot

Jézusom<#szomoru1>
melóhelyröl szurkolok

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

WuFraZselic
de szép lett volna hazai közönség elõtt megnyerni a bajnoki címet...

Totti miért játszhat egyáltalán, ha kupa meccs volt, hanem...

WuFraZselic
4-3, el ne basszuk te jó isten...

WuFraZselic
VEZET A CAGLIARI

limperatore
csóri quaresmát behozhatná mou 😄, meg arnát

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
Maicon milyen labdát adott már megint... zseniális

limperatore
supermario nagyon szépen csinálta 😄

WuFraZselic
Mario, 4-1

limperatore
el principe!!!!!!!!!!!! milyen gól 😄

WuFraZselic
Chuchu, 2-1! ej de szép támadás volt!!!

1-1

WuFraZselic
1-1 😄

WuFraZselic
no erre gondoltam, 0-1

bakkerman
ááááhhh de nagy arc,omg 😄 csúnyán fikázta Ranierit 😄

WuFraZselic
kezdõk

INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 23 Materazzi, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 45 Balotelli, 22 Milito, 9 Eto'o

Chievo Verona: 28 Sorrentino; 20 Sardo, 21 Frey, 3 Scardina, 4 Mantovani, 17 Jokic; 10 Luciano, 16 Rigoni, 7 Marcolini; 31 Pellissier, 11 Granoche

Cserék: 1 Toldo, 7 Quaresma, 17 Mariga, 11 Muntari, 26 Chivu, 27 Pandev, 89 Arnautovic

nem lesz sétagalopp, de kötelezõ a gyõzelem. Cagliari meg tehetne egy szívességet, és egy döntetlent kiharcolna 😊

FORZA INTER!!!
15:00 sport2

limperatore
ez az ember 😄😄 <#hehe>

limperatore
Ma délután bajnok lehet az Inter

May. 9. 12:26 -MILANO- A héten szép kis nyilatkozatháború zajlott le Claudio Ranieri és José Mourinho között. A tegnap Berlinben lévõ Mourinho a következõképpen reagált a sajtónak.
½A Romanak szerda este hat játékossal kellett volna befejeznie a mérkõzést, Mexes, Totti, Perrotta, Burdisso és Taddei is rászolgált volna a piros lapra. Ezt a sportszerûtlen viselkedést pedig úgy magyarázzák, mintha csak valami csapat motiváció lett volna... Mindenkinek mások a munkamódszerei, ellentétben Ranierivel én a pályán próbálom az ellenfél sebezhetõ pontjainak feltérképezését a csapattal együtt. Én nem filmeket nézetek a csapattal a meccs elõtt hanem a taktikát vesszük át. A játékosok profi labdarúgók nem pedig gyerekek akik esti szórakozásra vágynak. Hogyha én egy fontos meccs elõtt a játékosaimnak a Gladiátor címû filmet vetíteném le akkor kinevetnének és orvost hívnának mert azt hinnék megõrültem. Nem vagyok egy fenomén, viszont nagyon sokat dolgoztam azon hogy segítsem a játékosaimat. A kupadöntõ elõtt hat Roma meccset elemeztem ki hogy megtaláljam a gyenge pontjukat - tizennyolc órán keresztül csak ezen dolgoztam semmi máson! Azért ilyen sokat mert egy találkozó kielemzése három órát vesz igénybe nálam. Mikor az elemzéssel megvoltam jött a következõ feladat, azaz meg kellett vizsgáljam hogy a látottakból mit tudunk profitálni. Lehet hogy ennél könnyebb betenni egy dvd-t hogy nézzék a játékosok, de ezzel õket is ledegradálja az edzõ. Arról pedig nem én tehetek hogy 2004-ben mikor a Chelseahez hívtak hogy váltsam õt azt mondták a vezetõk hogy most már nyerni akarnak, mert ez vele elképzelhetetlen volt. Mondom, ez nem az hibám...½
A Chievo elleni mai meccs lesz az utolsó hazai találkozó a szezonban és mint írtuk akár a bajnoki cím is meglehet. Persze ehhez kell az is hogy a Roma ne nyerjen a Cagliari ellen. A 4-2-3-1-es felállás és Balotelli játéka borítékolható a veronaiak ellen, hiszen a szerdán comb rúgást kapott Sneijder be sem lett nevezve erre a meccsre. Marioé lehet a bal szél mint a Roma ellen és bizony Pandev illetve Milito és Eto´o játéka is bizonyos. A BL döntõt eltiltás miatt kihagyó Thiago Motta játszik a középpályán mint ahogyan Cambiasso is, a védelemben pedig ott lesz Materazzi.

bakkerman
sokan azért kritizálják,mert az eladható neveket nem hívja be...próbál fiatalítani,és ahogy látom sokkal több brazil bajnoksáégban játszó kerül be most nála,mint évekkel ezelõtt a Scolari féle csapatba