FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
jó de meg kell szavaztatni stb 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
de te egy középcsapatnak vagy a drukkere

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Fabio Capello
Monoton inkább adjon nekem modijogot 😄

limperatore
vállalom már mondtam

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
Monoton írt egy privátot, akkor döntsük el ki legyen az új modi, és írok modimailre 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
deeeee 😄 részegen nem fórumozok 😄

Fabio Capello
nem, de én megelõlegezek mínusz öt szavazatot 😄 Ha bebaxol, még idiótaságodban törölsz egy oldalnyi hsz-t 😄😄:😄

limperatore
és ígéreteket is kell tennem?😄

Fabio Capello
csakhogy ez nem így megy 😄 meg kell szavaztatni magad, különben tojnak a fejedre 😊

fsgh
Jól van. Csak valaki férjen már hozzá a topikhoz...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
majd én leszek már írtam e-mailt

fsgh
Na jó leszek Én😊

😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
12-13 inkább... 😄

limperatore
de én lehetek mert én csináltam 😄

limperatorénak nincs is büntipontja max 2-3 😄

ForzaInter
én ugysem lehetek sok büntetõpont miatt, gondolom amiatt nem adták meg:d r9 sem szal valaki más vállalja el

Yo, Bitch!

limperatore
én

Fabio Capello
Majd én leszek <#hehe>

én meg kértem õket,hogy töröljék a bannert mert ugy is szebben néz ki mint most.
egyébként ki lesz az új HG ?

am multkor jelen volt csesza bá és annyit megtehetett volna h kitörli a bannert :S
WuFraZselic
már kértük a modikat hogy legyen HG csere, mert Cseszának nincs ideje, még mindig semmi 😊

hedonist
Nem akartok kezdeni vmit a bannerral?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oda õ csak pénzt adott.Ha elmegy más nagyobb csapathoz akkor ott az adott kerettel dolgozhat együtt.
Egyértelmüen max 4 ami számításba jöhet és ezeket a klubbcsapatokat nem rendezheti át azaz nem szorulnak drasztikus változásokra.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Fabio Capello
hogy is volt az murinnyóval meg a portoval? 😄

Megeshet viszont kicsi az esély erre.
Sokat fogadok most Inter-e sz.tem innen már csak gyõzelmek lesznek.

Nagyon szép volt eddig az idei év,hatalmas változások nem semmi eredmények.
Bármeddig is marad Muo az tuti,hogy vele egyszintü edzõre fogja cserélni Moratti.Keret az megvan,össze lett rakva.
Mourinho meg nem fog vinni senkit sehova.Õ 1 korrekt ember,meghagyja amit felépített.Aztán persze kiket igazol és honnan az már egy másik dolog😛

😄D

szucsy89
és a bl döntõben 11esekkel kikapnak😛
limperatore
sztem szétbaszom a tv-t meg az egész lakást 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bazz magas lóról lehet nagyot esni 😄 nemtom mit fogsz szólni ha a roma nyer az inter meg leikszel. akár ugy h a 93.percben kap a siena egy büntetõt és ezzel lesz 2-2 az eredmény :S
limperatore
de most ha reálisn nézzük, ahhoz hogy az Intert jövõre meglehessen fogni, többi csapatnak nagyon jól kell igazolni és játszani, míg nálunk le kell építeni a csapatot 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
haha
xD

a második részen jót röhögtem :p

majd meglátjuk az utolsó fordulóban.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
jó de a roma meg az inter nem is említhetõ egy lapon

meg uncsi lett volna 5. fordulóval a vége elõtt bajnokságot nyerni :p

Grove4
*Roma

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
"hát a 2. helyért lesz izgalom de az elsõ helyet nem valószínû hogy 2-3 éven belül bármely csapat is veszélyeztetné :\ "

Ahhoz képest most is az utolsó fordulóra maradt a döntés.Arról nem is beszélve,hogy a róma vezetett is.

(Tudom... a bírók 😛)

bakkerman
a Fiorentina,és a Lazio szvsz nem biztos hogy oda fog érni,talán a 6. helyért...a Juve biztos erõsödni fog,a Romanal kemény anyagi gondok vannak,de a BL hely mindenképp meglehet nekik,a Milan...hááát,az említett csapatokkal nagy versenyt futhatna jövõre a 2.,3.,4. helyért,az Inter meg akárki is lesz az edzõ jövõre,megint nagy esélyes lesz!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fabio Capello
korai ezt a nyári igazolások elõtt kijelenteni, én reménykedem benne, hogy összeszedi magát a többi nagycsapat (mi, milan, roma is erõsíthetne kicsit, esetleg fior, lazio), és akkor végre egy olyan ütõs bajnokságot láthatnánk mint amilyet utoljára tán több mint 10 éve láttunk...

Szerintem ez mindkettõnk érdeke kedves Matyi 😊 😄

ha ugy játszik mint a wolfsburgban akkor lehet millitotól jobb lenne...
kitudja jövõre milyen formában tudnak játszani.

#23498: inkább skót 😄 (vagy skótzsídó?😄DD)
limperatore
hát a 2. helyért lesz izgalom de az elsõ helyet nem valószínû hogy 2-3 éven belül bármely csapat is veszélyeztetné :\

szucsy89
szvsz a BL döntõ után lesz konkrét nyilatkozat...de remélem megy, viszi Maicont is és izgalmas lesz jövõre az olasz bajnokság <#crazya><#integet2>
limperatore
Az AS is közli az Inter jelenlegi szakvezetõjének keddi nyilatkozatát, amely szerint egyetlen klubbal sem áll tárgyalásban, így az sem igaz, hogy feltételeket szabott a Real Madridnak aláírásáért. Ugyanezt megerõsítette klubja is, az Inter közleményben jelezte, hogy a portugál szakember a nyáron nem hagyja el posztját.

limperatore
jaja meg ronaldinho is barcás formáját hozza 😄

ForzaInter
Boriello is jobb😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát azért is, meg tett pár nem szép jegyzést a csapatra korábban..

Yo, Bitch!

szucsy89
😄DS valószínû, na de ON
limperatore
:SAD:SA:S:SDA te szavaztál az lmp-re 😄:😄😄

szucsy89
el chino                  üzenete (22:47):
*😄DDDDDDDDDDDDDDDDdd
*kitörlöm
*várj
*ja nemtom nem vagyok vip :S
*küldj smst
*a nevembe
*azt kitörlöm
*😄

mekkora zsidó😄DSA😄DAS😄
szucsy89
egyébként Dzeko gólkirály lett, Milito nem 😛
szucsy89
te fasszopó😄DSA😄DSA😄ASD
limperatore
mert juvés volt?

limperatore
   - Szücsi     üzenete:
*jövõre
*nehezebb lesz sokkal
*a dolgga
*az internek
*ha
*igazool a milna védõt
*meg egy edzõt
*akokr
*milan inter közt fog eldõlni
*szorosan
   - Szücsi     üzenete:
*geci
*milan jövõre
*kiváncsi vagyok
   - Szücsi     üzenete:
*kiket igazol
*Dzeko
   - Szücsi     üzenete:
*gólkirály
   - Szücsi     üzenete:
*jobb mint milito

:ASD:ASD:SAD::ASD:ASD::ASD

ForzaInter
csak capellot ne

lenne is kint felháborodás õt hozná moratti, tényleg jó edzõ, de isten ments tõle

Yo, Bitch!

limperatore
ehhez morattinak is lesz még egy két szava

fõleg ha maicon az egyik feltétele, akkor nem kell eladni 😄

de ha jön helyette capello, akkor nincs akkora gáz