FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
hiába mondod, ebben a világban pénz beszél

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
õt a kezdetektõl fogva nem szerették, ugyanis mindenrõl megmondta a maga kõkemény véleményét 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
de wufra basszus... te is tudod, hogy a figc mindig utazik az aktuális legjobbra...

WuFraZselic
nem csodálom, hogy elakar menni, ez a közeg nagyon ellene van, és a csapata ellen. ugyanakkor én õt inkább olyannak ismerem, aki inkább marad, és beint egyet az olasz szövetségnek, ahelyett hogy lelépne

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

horpeti
Klónozni kéne minden országba 1-1 Murinhot. 😄

Lcapitant
lehet igazoltatna pár sztárt 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

ja aztán meg visszajöhetne angliába az arsenalhoz 😛
így van,most hogy nézne ni ha kimerné jelenteni h ha megyeri a bl-t akkor elmegy 😄 majd bl gyõzelem után szépen kimondja h távozik annak ellenére h 2012 ig szól a szerzõdése... én drukkolok neki mert õ a világ legjobb edzõje jelenleg (és nem azt akartam irni h a világ egyik legjobbja hanem a világ legjobbja! sztem...
horpeti
Én is drukkolok, hogy maradjon sikeres, és aztán meg annak drukkolok, hogy a Madridba jöjjön, és érjen el hasonló sikereket, és tegye rendbe a bandát, mint amit az Internél csinált. 😊

Zenszkij
Mourinho csak azért mondja, hogy még semmi sem biztos, mert egy bl döntõ elõtt úgy nyilatkozni, hogy elhagyja a klubbot igen rossz elõjel lenne. Szerintem már rég döntött, de diplomatikusan elzárkózik annak fölvállalásától. Én ettõl függetlenül az Internek szurkolok, már csak miatta is, mert szakmailag õt tartom az egyik legjobb edzõnek, remélem sikerül tripláznia.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ha megy, akkor biztos hogy Madridba megy, ugyanis minden vágya a Barca elverése és erre a legtöbb esélyt ott fogja megkapni.

fotográfik kolomp edisön :D

de õsztintén mit nem értesz ezen???? hiába ajánlana az inter vezetõsége sok pénzt neki akkor se maradna mert máshová vágyik mással is mindent meg akar nyerni.ajánlhatnak neki több milliárdot nincs rászorulva sztem meg hát ha nem akar maradni akkor nm is fog.
gabber_saviola
Ha Murinho lelép, akkor valszeg Õ is ismeri azt a Magyar mondást, miszerint nem megszerezni, hanem megtartani nehéz.<#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

horpeti
Valszeg nem a pénz lesz a döntõ, bármit dönt Murinho. Nem hiszem, hogy az a kategória, akit legfõképpen a pénz motivál. Az így is úgyis rengeteg van.

Igazad van.
Nagyon remélem nem fog lelépni Mourinho:C

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Csacsi
"A múlt héten azért voltam mérges mert a Cagliari játékosai közül páran, például Conti nem játszottak teljes erõbedobással a Roma ellen,"

Ez a mondat tetszik. A Lazióra nem volt mérges? A teljes erõbedobásukra az Inter ellen? 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
egy szerzõdés megkötése alapvetõen a szíven kéne alapuljon, nem a pénzen. Ha õ azt mondja hogy nem, akkor ezt akár pereznek, akár abramovicsnak, de még a jóatyaúristennek is kötelessége elfogadni, függetlenül attól, mennyi pénzt kínálna, mennyit rak le az asztalra transzferdíjként.

Ezt nem csak Mounak, de minden játékosnak, edzõnek figyelembe kéne venni.

limperatore
Remélem Moratti kinyitja a pénztárcáját és olyan szerzõdés kínál neki amire nem fog tudni nemet mondani. Tegnap el is sírta magát, szereti a csapatot, csak köcsög perez :@@ letudnám lõni azt az embert, az egész focit tönkre teszi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

horpeti
Hát akkor valszeg nem marad Milánóban. Azt remélem, hogy a Madridba jön, nem mondjuk a Valenciába. Valjuk meg, oda is ráférne az összeszervezés, mert ami ott megy évek óta, elég gáz.

Viszont a Madridban remélhetõleg látja azt a potenciált, amit ki lehetne használni ugyanúgy, mint ami az Interbe is megvolt. És már nem csak potenciálként van jelen.

limperatore
Mourinho: ½Ez nem az én otthonom...½
May. 17. 08:42 -SIENA-
Bajnoki cím és kupa, akárcsak Ancelottinak és Van Gaalnak, de ezt Mournho is nagyon jól tudja. ½Már elértünk annnyit mint a Chelsea és a Bayern München, most jöhet a triplázás de ez a kérdés már csak minket és a németeket érint majd.½ Ezeket a szavakat mondta José Mourinho miután tett egy tiszteletkört a pályán, melynek során a fotók tanúsága szerint még a könnye is eleredt a portugál edzõnek. Aztán mikor az újságíró nekiszegezte a kérdést a Real Madriddal kapcsolatosan véget ért minden fajta szentimentalizmus... ½Nem tudom még mi lesz, nem tudom, egyelõre nem is akarok ezzel a kérdéssel foglalkozni.
Ezt követõen úgy döntött, hogy nem nyilatkozik többet, csak az Inter Channelnek, majd meggondolta magát és mégis a sajtó rendelkezésére állt a csapat busza elõtt. Persze a fõ téma az ünneplés volt, de szinte mindenki feltette a Reallal kapcsolatos kérdéseit neki. ½Nem döntöttem még, így nem igaz hogy fél lábbal már Madridban lennék, meglátjuk mi lesz jövõ szombaton és annak fényében hozok majd döntést is.½ Ezt egyébként elmondta spanyolul a TVE riporterének is, de inkább nézzük miket mondott még az edzõ.
½A döntõ után, két-három napra visszavonulok és átgondolok mindent mert van mit. Továbbra is kijelentem, nem igaz hogy elköteleztem volna magamat már a Real Madridnak, ez még egy nagyon hosszú történet lesz. Nekem viszont teljesen tiszta a lelkiismeretem, hiszen amit az Inter akart azt megadtam neki. Amit korábban mondtam továbbra is tartom, az olasz foci teljesen más mint a többi és sajnos az én habitusomtól és mentalitásomtól nagyon messze áll. Talán ezért nem érzem soha magaménak ezt a bajnokságot, illetve nem okoz olyan nagy örömet az itt elvégzett munka mint korábban. Itt, ellenben más helyekkel mindig a maximumot kell nyújtani ahhoz hogy az embert elismerjék én pedig teljesítettem ezt az elmúlt két évben. Most egy történelmi jelentõségû hét kezdõdik és nekem még nagyon sok dolgom van, nem fogom lespórolni a munkát ne aggódjon senki sem. Aztán a döntõ után majd meglátom hogy mit kell tegyek, viszont mielõtt bárki félre értene a döntõ végkimenetelétõl egyáltalán nem függ a döntésem.½
Scudetto az utolsó fordulóban, ez mindig egy speciális dolog, így van ezzel Mourinho is. ½Teljesen újdonság nekem is az egész, hiszen az eddigi bajnoki címeimet sokkal nyugodtabb körülmények között nyertem. Ez egy új élmény volt és egyáltalán nem szeretném újra megtapasztalni. Sokkal jobb pár fordulóval a vége elõtt bebiztosítani a sikert mint ahogyan azt tavaly is tettük. Viszont ezt is és azt is megérdemeltük! A bajnokság már csak ilyen: mindig a legjobb nyer a végén. A végén valóban kicsit bonyolult lett az ügy ez egyrészt a mi hibánk, másrészrõl viszont rajtunk kívül álló dolgok miatt alakult így. De errõl jobb nem is beszélni, mert akárhányszor szóba hoztam ezt a témát, ugyanaz lett a vége. Sõt még az is benne volt a pakliban, hogy Sienaban sem üllhetek majd a kispadon, hiszen mindenki arról beszélt az elmúlt idõben hogy a Siena mennyi pénzt kap majd egy jó eredményért. Én ezt szóba hoztam és ezzel veszélybe került az hogy a helyemrõl dirigáljam a csapatomat. Szóval sokkal jobban megéri ebben az országban csendben maradni, tenni a dolgomat és csak a játékosaimmal foglalkozni.½
Végül pedig elõvette az olasz sajtót is. ½Az hogy az Inter annyival vezette a bajnokságot, nem tetszett önöknek újságíróknak sem így akaratlanul is részesei lettek az eseményeknek és bizony nem a mi oldalunkon. Arról már senki sem beszélt, hogy a Romanak a csúfos UEFA Kupa kudarca után csak heti egy meccsre kellett felkészülnie, ezzel pedig óriási elõnybe kerültek velünk szemben. De ettõl függetlenül csak gratulálni tudok nekik ahhoz amit véghez vittek, mert a pályán kihozták magukból a maximumot. Hogy megfordult-e a fejembe a scudetto elbukása? Igen, a Fiorentina elleni 2-2 után mikor a Roma megelõztött minket még erre is gondoltam. De csak azért mert attól a ponttól kezdve nem csak a mi kezünkben volt a sorsunk, a Roma volt elõl õk diktálták a tempót és csak reménykedhettünk benne hogy veszíteni fognak pár pontot. A Lazio és a Samp meccstõl vártam ezt és végül a másodiknál bejött a dolog, újra az élre álltunk és már nem hibáztunk többet. A múlt héten azért voltam mérges mert a Cagliari játékosai közül páran, például Conti nem játszottak teljes erõbedobással a Roma ellen, viszont ma Curci vagy Rosi mindent megtett a Siena sikeréért. Látszott rajtuk hogy mindenáron egyenlíteni akarnak és még jól is játszottak, ezért viszont le a kalappal elõttük. Milito gólja után azt hittem lövünk még egyet, de ez a Siena miatt nem történt meg. Curci szenzációsan védett így pedig a Roma az utolsó percig reménykedhetett a scudettoban. Szerencsére mi hidegvérrel megoldottuk a feladatunkat és megérdemelten hoztuk el a három pontot. Rosi? Õ a Romáért játszott ezen a délutánon, de ez legyen az õ egyéni gondja...½ Az utolsó kérdés azzal volt kapcsolatos, hogy Moratti szerint ez a scudetto csak és kizárólag Mourinho érdeme volt. ½Erre nincs mit mondani, õ egy fantasztikus elnök!½

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore

Mor3llo
csak poénkodom😄

Naná, hogy nagy meccs lesz, az utóbbi fél év 2 legkiegyensúlyozotabb csapata találkozik. Ráadásul a Mester találkozik egykori Tanítványával<#gonosz1>

Azért a MU-t is hazaküldtük, hogy összeségében mindkét meccsen irányítottunk. Na most lesz leszedve a fejem, de tessék megnézni a statisztikákat, és a játék összképét. Off vége

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

jaja azért mondom hogy limpike volt az.
#23668: no , ezek szerint nem csak az én szemem szúrja 😄DDD
WuFraZselic
"mind2 csapat triplázhat, ez ritkán fordul elõ egy BL-döntõn, nagy lesz a küzdelem 😄"

ez nem erre utal 😄

az Matyi volt szerintem 😊

Banner-t már ps valaki,omg..

úgy vettem észre több hszbn is magabíztos voltál a bl gyõzelemben és azért irtam amit.
de lehet keverlek limpivel
WuFraZselic
köszönjük!

grazie;-)

WuFraZselic
én a bl-rõl beszéltem mindvégig... nem értem hogy jön ide a siena

😄
okok,legyen hát úgy.

fsgh
Köszi Gábor!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
Gratulálok a bajnoki aranyhoz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jó hát akkor ennyi erõvel azért a bayern az nem egy siena lesz 😄
Óriási hajrá , rom0-2 után pszihés teher is volt rajtunk .
Siena ugy ment , mint aki bent akar maradni 😊
Lollereket most motiválták elõször ebben a 1/2 évben 😊

FORZA GRANDE INTER

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

Grove4
Tényleg, azért.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

WuFraZselic
szerintem a kupa miatt a 7. is indulhat

WuFraZselic
azért ha nem gond a meccs után adnánk csak oda a BL-serleget <#idiota>

korai még errõl beszélni 😄 az Inter sokkal keményebb csapatokon jutott át, míg a Bayern mellett fortuna is masszívan ott állt, bár a lyon ellen már bl-döntõs csapat teljesítményét nyújtotta. mindenesetre egy fasza kis meccs lesz reményeim szerint. mind2 csapat triplázhat, ez ritkán fordul elõ egy BL-döntõn, nagy lesz a küzdelem 😄 ejj de várom már 😄

Grove4
Legalábbis legjobb tudomásom szerint így van.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lcapitant
oké, köszi ezt nem tudtam

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Grove4
7. selejtezõt játszik.

Lcapitant
nem csak az 5. és a 6, indul az el-be?
élõ tabella fül

Grove4
Nem szabad????Megsértettelek?😊Ápoljuk a régi Juve-Inter "barátságot"!

Mor3llo
Nem hiszem. Tudom(:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sok a Juvés errefelé mostanában és még be-be szólogatnak néha igaz Grove4!?:/

lool 😄DD

egyébként Josenak meg gratula,hogy idén se kapott ki bajnoki meccsen hazai pályán !
ha marad jövõre millákkal lehet pakolni az intert hazai pályán 1X-re 😄DD
limperatore
áh tiszta putri 😄

pesten 😄

Grove4
Szekszárdon szerintem.😛

Hát örülök nagyon,hogy meglett de jobban esett volna ha látom is a meccset mert ez a száj..bakúr. köcsög munka miatt nem láttam<#falbav>

CAMPIONE D'ITALIA<#worship><#worship><#worship>

Szekszárdiak hol nézitek a BL döntõt??

limperatore
nyugi nem fogom osztani a juvet bl gyõzelem után, csak 1 db juvést 😉

gratulálok😊 Mourinho megérdemli, zseniálisan összepakolta az Intert...szezon fénypontja a Barcelona megverése, ami bevallom hozzám közelebb áll, szval mindent megérdemeltek😊 bár azért a Róma is sztem megérdemelte volna, idén a Spanyol, Angol, Francia és az Olasz bajnokság is elég szoros volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.