34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#25876 jovan ne sírj már
kis humor belefér meg meg is érdemli
különben meg nem kell itt okoskodni, havonta 1x írsz vmit ide.. -
Tomy Lee #25875 Állj már le baszki vagy linkelkesd baromságaid más topikba -
#25874 Ibra apja:
és az anyja... :
:D:D:D:D -
#25873 Kassai vezeti a Tottenham-Inter BL-meccset
* zsIndex - [email protected]
| 2010. október 31., vasárnap 15:39
Kassai Viktor és csapata kedden ismét Bajnokok Ligája-meccset vezet, az UEFA játékvezető bizottsága a Tottenham-Inter mérkőzésre jelölte ki.
A játékvezetői hatost ezúttal Kassai Viktor mellett Ring György, Vámos Tibor, Fábián Mihály, Bognár Tamás és Bede Ferenc alkotja, írja az mlsz.hu.
A héten Szaúd-Arábiában is kapnak feladatot magyar játékvezetők,Vad II István, valamint segítői, Lémon Oszkár, Viszokai László és Szilasi Szabolcs az ázsiai ország egyik bajnoki mérkőzésén vezet. -
#25872 Schweinsteiger nyilatkozta hogy legszívesebben angliába menne, szóval sztem ő felejtős -
#25871 jaja
nem semmi a lazio én drukkolok nekik hogy 2.-ak legyenek
de tőlem a scudettot is megnyerhetik ha mienk lesz a bl megint :D
-
#25870 és a Lazio Palermoban is nyer, emberhátrányban, nem semmi! (bár még van hátra 2 perc)
#25867 nem, azért írtam, hogy "aztán meg". bár utóbbi éveket tekintve... -
#25869 első nehezebb meccsünk ami nem kis csapat ellen lesz, december 5-én lesz lazio ellen idegenben
addig kötelező minden pont ilyen gyenge csapatok ellen -
#25868 ja most következő meccseink kiscsapatok ellen lesznek lecce,brescia,milan,parma mind kötelező győzelem. -
#25867 Milant könnyűek közé sorolod? -
#25866 nem hiszem, hogy nyerni fognak Palermoban
nekünk meg végre jönnek a könnyű ellenfelek, Lecce, Brescia, aztán meg milan -
#25865 most a lazio is bukhatna már :D aztán jövőhéten vagy utána visszavennénk a minket megillető első helyet -
#25864 most nem kell elterelni a témát
militoról volt szó te idióta pöcs
remélem csúszol még 1 évet aztán haza takarodsz -
#25863 aha, én mikor te látod már a csapatodban Messitől kezdve Rooneyn át mindenkit:D te vagy itt a legbutább:D -
#25862 nem is írtam h bontottak fele, csak h bontanak :D ezt olvastam
de az ára jelentősen csökkenni fog így az biztos.. már ha igaz ez az egész
rooney is hosszabbított végül -
#25861 te mekkora idióta hülye vagy :D:D:D: hatalmas öngólt lőttél ezzel a hozzászólással :D
nem hiába vagy az inter topic bolondja :D
ki kéne írni a banner alá h szücsy a topic bolondja :ASD:DSA
-
#25860 Milito - Cassano - Eto'o 3as leghamarabb januárban jöhet össze, és legjobb tudomásom szerint Milito nem 1 évre sérült le, szóval... fail -
#25859 meg Messi meg Ronaldo meg Robben is megy állítólag hozzátok,ők is már HOLNAP szerződést bontanak -
#25858 Milito nem is játszik, de azért nagyot fog ütni:DDDDDDDDDDDDDDDDD
jólvan ülj le egyes :DDSAS:DSSDDS:SDSAD:DSAAS -
#25857 nem bontottak vele szerződést,azért ők sem tök hülyék.nem állnak olyan jól,hogy milliókat kipengessenek neki csak azért,hogy megmutassák mekkora arrafelé a fegyelem -
#25856 cassanoval szerződést bontanak, ingyen jöhet januárban
remélem már morattival ebédeltek ma :D az öreg úgy is elakarta hozni, most legalább nem kell 20m-t adni érte, csak aláíratni vele a szerződést
Etoo Milito Cassano 3-as nagyon ütni fog mögöttük Sneijderrel -
#25855 samp ellen meg jól toltuk, mégis x-eltünk, milan-juve előtt tökéletes ez az eredemény -
#25854 még a nyáron távozott:D -
#25853 kit érdekel
3 pont a lényeg, genovában nem sok csapat fog nyerni -
#25852 ekkora fos intert mint ami ma volt.....
vereséget érdemelt volna a csapat nem győzelmet -
#25851 csak nyerjünk :) -
#25850 Oriali közös megegyezéssel távozott :o -
#25849 hát elég fájdalmas nézni ezt a meccset
sztem marad 0:1 a vége.. -
#25848 bazzeg, azt hittem holnap este van a meccs =/ -
#25847 Azé' nem kis potya volt :DDD
Azthittem nem is nézitek a meccset. -
#25846 majom muntari nem gólt lő:D:D:D
azért télen takarodjon el:D -
#25845 na a gyapotszedő :D 0:1 -
#25844 Sneider 2015-ig hosszabított. Évi 5 millió eurót fog keresni a hírek szerint. Remélem újra magára talál és a tavalyik formáját fogja hozni. -
mikusmate #25843 Jó.. nem szóltam :D Sikerült felfognom a mondandó lényegét :) -
mikusmate #25842 Rosszul emlékszel szerintem :) -
#25841 vbn ha jól emlékszek csere volt végig:D -
#25840 Fabregas lett az arsenal házi gól és gólpasszkirálya, a vb-n is jól játszott, és a döntöben golpasszt adott Iniestának. Angliában talán ő teljesített a legkiegyensúlyozottabban. Persze ez szubjektív, én Dani Alves listára kerülését nem értem :) -
#25839 Szalai -
#25838 A normálist milyen értelemben érted?
"1000000 csilliárdokat költünk egy szezonban játékosokra és ha nem jön be egy szezon után eladjuk őket" értelemben? -
Tomy Lee #25837 Real az egyetlen normális team ott főleg,hogy most Muo is ott van többi áá nem is mondom mik na mind1:)..