FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
★ 汤姆 李
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
De majd akkor nevetek mikor josé mondja h marad 😊))))
★ 汤姆 李
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Mihajlovicot csípem, de túl nagy falat lenne ez még neki..
Majd jövõhéten megtudjuk sztem kilehet az utód, ha megy.
Yo, Bitch!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
★ 汤姆 李
REAL MADRID
De,hogy örülhet a szája most neki ezek a hírek hallatán lolXD
★ 汤姆 李
Moratti fog nyilatkozni döntõ után.Remélem Muo ittmarad!4
★ 汤姆 李
Több helyen olvasom(ma 12 órai cikkek)viszont a Mihajlovic féle verziót.
★ 汤姆 李
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
http://www.palermomania.com/read.php?id=16319&tipo=news
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Yo, Bitch!
Angolok nem játszanak külföldön, fõleg nem a digóknál, Lampard a trueblue sosem hagyja el a csapatot erre a nyakamat teszem, ugyanúgy, ahogy Terry sem, a többieknél sosem lehet tudni, de ez a két játékos a Chelseabõl vonul vissza.
Az angol sajtó szerint Frank Lampard közel áll ahhoz, hogy klubot váltson. A Chelsea játékosát állítólag José Mourinho az Interhez hívja.
A portugál egyik kedvence volt Lampard a Chelsea-ben eltöltött idõszaka alatt, és most úgy tûnik, újra együtt dolgozhat a tréner és a középpályás. Igaz, a londoni kékek jelenlegi mestere, Carlo Ancelotti szerint csupán viccrõl van szó.
- Lampard velünk marad, az egész egy vicc - nyilatkozta Ancelotti. - Korábban eljátszottuk már azt, hogy minden nap elmondtam, hogy Terry nem megy a City-be, ne kezdjük ezt újra.
Az angol lapok azonban felidézik, hogy Carlo Ancelotti azt is folyamatosan tagadta, hogy elhagyná a Milan kispadját, aztán mégis a Chelsea-t választotta.
lehet ha moratti megszerzi neki marad: D
Viszont attól félek h Capello átalakítaná a taktikát és nem azt folytatná mint José, már csak azért se mert nem ezt a stílust tolja és nem is engedné az önbecsülése 😄
De vele a scudetto meglenne jövõre is azt most garantálom, talán még pár olasz játékost is hozna 😄
mind1 ha josé elmegy, nem fogok rá haragudni hisz imádja az Intert, el is sírta magát. Ellenállt az olasz média nyomásának és bebizonyította már most h a legjobb edzõ.
viszont az lenne a meglepi ha nem nyernénk bl-t, akkor sztem maradna, hisz bl-ért jött ide. de inkább nyerjük meg, kitudja jövõre hogy jönne ki a lépés, bár ennél nehezebb út nem hiszem h lehetne 😊
Az más kérdés hogy milánóban nem szeretik enyhén szólva sem (én sem), de azt elkell ismerni hogy nagyon jó edzõ.
Yo, Bitch!
Nyilván nem ti lennétek az egyetlen kérõ, ráadásul közrejátszik az is, hogy õ azért milanoban erõsen persona non grata, már csak abból kiindulva, hogy milyen kluboknál edzõsködött korábban 😊
Állítólag Capelloval megállapodtunk, 11 millás fizu, annyi amennyi José fizetése is volt, és õ lesz az utód.. Hát ha megy José, akkor legjobbat hoztuk a helyére, ha persze ezek igazak ezek a hírek.
Capello Te mit tudsz?😄
Yo, Bitch!
Amugy Capellot bármennyire is nem csípem, remélem õ jön ha megy José, vagy Hiddink, Beniteztõl isten ments, bajnokságot még szeretnénk nyerni.
Másik jelölt nálam még Prandelli lenne, egyik kedvenc edzõm, szimpatikus is, és sztem egyik legjobb edzõ.. Ráadásul Fiorentina is 4-2-3-1-et nyom mint mi, szal sztem õ nem akarná a csapato sem "megreformálni" ugyanazt a takiktá vinné tovább.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
sajna nem fogadták el, nemtudok vele mit csinálni
De hát,hogy melózol nemár😞 én már pár hete írásban nyújtottam be haver fõnöknél,hogy 22-23 FREE😄
★ 汤姆 李