FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
"szemüveges rohadék", ráadásul VIP. 😄

Fabio Capello
höjj, nebeszélj így rólam

vágom az a szemüveges rohadék :S bazz annyira ellenszenves :S de tényleg sztem azért Jose val egyenértékü edzõ sincs, nem hogy jobb 😄
limperatore
te tudod ki az a capello egyébként?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

persze még jobb is 😄DDDDDDDDDD
Remélem Hiddink nem jön ide..

★ 汤姆 李

limperatore
Capello eredményesebb, és Olaszországban tapasztaltabb. Jobban járnánk vele, mikor a juvehoz ment, úgy volt h hozzánk jön csak Moratti nem tett neki ajánlatot idõben, pedig vele nyertünk volna. ( mondjuk nyertünk akkor is 😄😄 )

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

hedonist
Hiddink sztem jobb, mint Capello, de ez csak személyes vélemény és izlés kérdése, mert mindkettõjük vilagklasszis edzõ.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

limperatore
hallod szücsy, mihajloviccal ne hidd h gyengébbek lennénk 😄 ugyan úgy oda vissza vernénk a fos milant 😄

De majd akkor nevetek mikor josé mondja h marad 😊))))

Jöjjön vissza Mancini!!!😄

★ 汤姆 李

ForzaInter
én se szeretem, de nagyon jó edzõ, simán van olyan jó mint José

Yo, Bitch!

utálom fabio capellot :S gyülölöm komolyan :S
nem lenne rossz...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lcapitant
ha Mourinho eljön hozzánk ( 😄) akkor Capello kellene nektek vagy Hiddink! de a kettõ közül Capello a jobb szerintem. majd alakul vhogy

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

WuFraZselic
a számból vetted ki a szót 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Csak rijkaardot neee..

Mihajlovicot csípem, de túl nagy falat lenne ez még neki..

Majd jövõhéten megtudjuk sztem kilehet az utód, ha megy.

Yo, Bitch!

hedonist
Látszik,h nem érted is nem ismered az angolokat. Náluk ez máshogy megy.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Hát akkor pedig Moratti inkább Rijkaard-nak fog pénzt adni fõleg,hogy Muo ajánlásaval jönne,nem rossz kezd érdekes lenni a helyzet:-)

★ 汤姆 李

Állítólag Mourinho beajánlotta Rijkaard-ot Morattinak.

REAL MADRID

Akkor ezért vették most elõ ennyire Miha-t.
De,hogy örülhet a szája most neki ezek a hírek hallatán lolXD

★ 汤姆 李

Vasárnap v.hétfõn megtudjuk mi lesz.Addig semmi biztos nincs.
Moratti fog nyilatkozni döntõ után.Remélem Muo ittmarad!4

★ 汤姆 李

Fabio Capello
benítez kapásból kiesik, õt most erõsítették meg a poolnál, még mindig töretlen a bizalom felé, capello max a VB után, hiddinket nem tudom, õ még elképzelhetõ, de jelen állás szerint a legnagyobb esélyes mihaljovic

Gazetta még mindig négy nevet említ:Capello,Mihajlovic,Benitez és Hiddink.
Több helyen olvasom(ma 12 órai cikkek)viszont a Mihajlovic féle verziót.

★ 汤姆 李

WuFraZselic
kétlem hogy ez így is fog történni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
Mihajlovic?😄😄D

az jó lenne😛
horpeti
Remélem a Madrid is hamarosan elintézi az edzõkérdést. 😊

gabber_saviola
Moratti elintézte az edzõkérdést, Mourinho megy, Mihajlovic jön. "Inter: addio Mourinho, Moratti ha scelto Mihajlovic"arne il lavoro.

http://www.palermomania.com/read.php?id=16319&tipo=news

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
Kaká is mondogatta,õ igazi rossonero...hát látjuk 😊 mai futball világban csak akkor lehet biztosra venni,hogy valaki egy adott csapatból vonul vissza,ha már megtette 😄 Gerrard is fullos Liverpooli,Benítez mégis azt nyilatkozta a szezon felénél,hogy nincs pótolhatatlan játékos,és ugye tudjuk ezzel mire(kire) célzott 😊 és Mourinho az az ember,aki akárkit rá tudna beszélni egy esetleges váltásra 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
Igen, komolyan már megfogadtam,h nem olvasom a hülye pletykákat aztán megnézem majd augusztus 31-én, h mi történt igazából😄 de ez sajnos lehetetlen

Fabio Capello
ráadásul közeleg a nyár, ilyenkor valahogy hirtelen éles látomások kezdik gyötörni a sportújságírokat a jövõbeli transzferekrõl 😄

ForzaInter
ahoz még lekell pár évet húznia😄

Zanetti csak egy van.

Yo, Bitch!

ForzaInter
angolok csak otthon élnek meg, mint az olaszok, és spanyolok bár van pár kivétel, de legtöbb leég külföldön

Yo, Bitch!

limperatore
hát ja, olyan mint nálunk zanetti 😄

hedonist
még poénnak sem jó😊

Angolok nem játszanak külföldön, fõleg nem a digóknál, Lampard a trueblue sosem hagyja el a csapatot erre a nyakamat teszem, ugyanúgy, ahogy Terry sem, a többieknél sosem lehet tudni, de ez a két játékos a Chelseabõl vonul vissza.

limperatore
hoppá mai hír:

Az angol sajtó szerint Frank Lampard közel áll ahhoz, hogy klubot váltson. A Chelsea játékosát állítólag José Mourinho az Interhez hívja.

A portugál egyik kedvence volt Lampard a Chelsea-ben eltöltött idõszaka alatt, és most úgy tûnik, újra együtt dolgozhat a tréner és a középpályás. Igaz, a londoni kékek jelenlegi mestere, Carlo Ancelotti szerint csupán viccrõl van szó.

- Lampard velünk marad, az egész egy vicc - nyilatkozta Ancelotti. - Korábban eljátszottuk már azt, hogy minden nap elmondtam, hogy Terry nem megy a City-be, ne kezdjük ezt újra.

Az angol lapok azonban felidézik, hogy Carlo Ancelotti azt is folyamatosan tagadta, hogy elhagyná a Milan kispadját, aztán mégis a Chelsea-t választotta.

lehet ha moratti megszerzi neki marad: D

limperatore
hát igen ha josé megy akkor Capello az akit én is elfogadnék vagy Hiddink, de szöv kapitány

Viszont attól félek h Capello átalakítaná a taktikát és nem azt folytatná mint José, már csak azért se mert nem ezt a stílust tolja és nem is engedné az önbecsülése 😄

De vele a scudetto meglenne jövõre is azt most garantálom, talán még pár olasz játékost is hozna 😄

mind1 ha josé elmegy, nem fogok rá haragudni hisz imádja az Intert, el is sírta magát. Ellenállt az olasz média nyomásának és bebizonyította már most h a legjobb edzõ.

viszont az lenne a meglepi ha nem nyernénk bl-t, akkor sztem maradna, hisz bl-ért jött ide. de inkább nyerjük meg, kitudja jövõre hogy jönne ki a lépés, bár ennél nehezebb út nem hiszem h lehetne 😊

ForzaInter
Inter kivételével 3 nagy klubnak is volt edzõje, szal ebbbõl nem csinálna problémát, ha olyan Moratti olyan ajánlatot tesz neki, akkor idejön..

Az más kérdés hogy milánóban nem szeretik enyhén szólva sem (én sem), de azt elkell ismerni hogy nagyon jó edzõ.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
abban hótfix vagyok hogy nem ír alá semmit amíg vége nincs a VB-nek, ha felsülnek, akkor nyilván el fog menni a válogatott élérõl, de hogy hova...

Nyilván nem ti lennétek az egyetlen kérõ, ráadásul közrejátszik az is, hogy õ azért milanoban erõsen persona non grata, már csak abból kiindulva, hogy milyen kluboknál edzõsködött korábban 😊

ForzaInter

😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Már Moratti is azt nyilatkozta, hogy meglepetés lenne ha José maradna😞

Állítólag Capelloval megállapodtunk, 11 millás fizu, annyi amennyi José fizetése is volt, és õ lesz az utód.. Hát ha megy José, akkor legjobbat hoztuk a helyére, ha persze ezek igazak ezek a hírek.

Capello Te mit tudsz?😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Egyértelmû, hogy a bl döntõ elõtt nem fogja kijelenti hogy elmegy, de ezt már eldöntötte.

Amugy Capellot bármennyire is nem csípem, remélem õ jön ha megy José, vagy Hiddink, Beniteztõl isten ments, bajnokságot még szeretnénk nyerni.

Másik jelölt nálam még Prandelli lenne, egyik kedvenc edzõm, szimpatikus is, és sztem egyik legjobb edzõ.. Ráadásul Fiorentina is 4-2-3-1-et nyom mint mi, szal sztem õ nem akarná a csapato sem "megreformálni" ugyanazt a takiktá vinné tovább.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Ez nem a pénzrõl szól, ha josé menni akar megy, ha megnyeri a blt gyakrolatilag teljesítette amiért idejött, és sztem lelép.. bár motiválhatná 6 kupa is, de a real is nagy kihívás lenne neki, legalább akkora mint az Inter.. Sajnos az olasz szövetség és újságírók tettek azért, hogy José ne érezze jól magát, az tényleg látszik, hogy szeretia csapatot, klubot és a szurkolókat is és mindenki imádja is õt, de hát ha õ menni akar, akkor megy, ajánlhat Moratti neki akármekkora összeget, realba se a pénz miatt megy (ha megy) hanem kihívás miatt, nagy dolog lenen ha rendbeszedné a realt.. Ráadásul még a chelseas korszakába elmondta hogy mindhárom topligát szeretné megnyerni.. Eddig azt mondtam marad, mert igazából nem volt tõle semmilyen komoly nyilatkozat, de ezután valószínû megy, csak azt remélem, hogy Moratti hozzá hasonló kaliberû edzõt hoz, aki ezt a munkát akarja továbbvinni amit José, és nem akarja átalakítani ezt a csapatot, mert ez a keret bombaerõs, 2-3 igazolás kell, de azok is inkább ilyen "foltozgatások" lennének.

Yo, Bitch!

oké értelek.köszi.
hát most lesz pünkösd...

tessék, bár én már megmondtam h nem akarok ezekkel foglalkozni fel is ajánlottam másnak a hg jogot

sajna nem fogadták el, nemtudok vele mit csinálni

obaszki engem tökre nem zavar a banner de itt vagy miért nem lövöd már ki ?
limperatore
most lesz pünkösdi fesztivál? :o

vendéglátásban ez nem ilyen egyszerû, fõleg nem Pünkösdkor :/

Na profi,egyeztetek majd többiekkel melyik legyen.Köszi!
De hát,hogy melózol nemár😞 én már pár hete írásban nyújtottam be haver fõnöknél,hogy 22-23 FREE😄

★ 汤姆 李

Sédbe, Csötkébe tuti nyomják, bár én melózom :C