FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Igaz, de azt is írtam,hogy nekik fogok szurkolni.
De ha már te itt osztod a Juvét, hagy én is az Inter😛😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

<#eljen><#worship><#worship><#worship><#eljen>
limperatore
deeee múltkor még azt írtad h esélye nincs a bayernnek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
pofáraesés xD
a Bayern gyõzelme után.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
😄😄 mi lesz a bl gyõzelem után 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
jótól kéred:d ismeritek matyit😄 gyõzelemkor semmi sem szent neki, mondjuk amugysem😄

Yo, Bitch!

Fabio Capello
istenem, pedig tényleg csak azt az egyet kértem hogy ne fikázz minket 😄

Grove4
Apa kezdõdik...

limperatore
hát bl-be csak leégették volna az olasz focit jó nekik az el

limperatore
:ASD:ASD:ASA:SA:SD ezek a próbálgatásaid 😄

ForzaInter
de az elbe igen

Yo, Bitch!

szucsy89
hogy elõbb lesz meg a 2. csillagunk mint nektek? 😊
Lcapitant
akkor ok, köszi!

a juve jövõre sehol nem indulhat... azért ez vicces 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

limperatore
köszi

hát volt sok ziccerünk 2 kapufánk, de végül csak Milito labdája ment be. Siena küzdött ellenünk, de hát ennyit tudtak!

szegény juvésok elfelejthetik azt mondatot h elõbb lesz meg a 3. csillag mint a milánóiaknak a 2. 😄 ez max a milanra lesz igaz

Lcapitant
szép volt! megvan a bajnokság is Nektek!
kérdezném, a mai meccsen mi volt, milyen meccs volt?

remélem tripláztok!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

limperatore
deeee 😄 tényleg azt hiszed h nyerhettek? 😛

én csak válaszoltam neki. tõlem elfér de hát egy bajnokcsapat-kupagyõztes-bl döntõs csapatnak a topicjának azért illene rendbe lennie.Kicsit lehetnénk nem trehányak 😄
de mondom tõlem elfér.
Mor3llo
Kérlek ne! Senkinek sem kívánom, hogy pénzt veszítsen😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

WuFraZselic
á most megnézve azt a mezt valóban! el nem tudtam képzelni hogy hogy emlékeztethet ez a 64/65ös mezre, azt hittem ez valami újkeletû dolog 😄

amúgy bl döntõ után összedobhatnánk egy új bannert, remélhetõleg Capitano a BL-serleggel lesz a közepén 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
ja kb😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
sárkány az kígyó, ami csapat jelképe, mint juvénak zebra pl, nem egy címerben szerepelt is már, meg milánó egyik jelképe is, meg az alfa romero logojában is benen van

amugy ezzel a mezzel 64/65 ös mezt stílusát dolgozták újra, csak a kígyó modernebb

Yo, Bitch!

limperatore
jovan már dean senkit nem zavar csak téged 😄😄😄😄😄:

a futó szöveg ne legyen illetve legyen banner ne csak egy "kocka"
WuFraZselic
amúgy ez lesz az idegenbeli mezünk, újrahasznosított mûanyagból, minden egyes mez 8 mûanyag palackból készül 😄

ez a sárkány kicsit gagyivá teszi, de nagyon jól nézne ki nélküle 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
á, azért ez egy bl döntõ 😄 de 15öt szerintem megkockáztatok 😊

fsgh
all-in?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
még szép 😊

fsgh
Pénzt raksz-e rá?😄

Én tuti😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
nekem is ez jutott eszembe :s

de csodálatos lenne megnyerni a BL-t 😊

Mourinho meg majdnem sír kb 😄

limperatore

Gratula!
olyan ez a sárkánymintás új mez, mint valami gagyi kínaipiacos nejlonpóló 😄

WuFraZselic
most elkúrtam, vagy csak tûzróka baszakszik? 😄

WuFraZselic

WuFraZselic
jaa, tanulás közbe nem figyeltem, az 1. félidõt csak félszemmel/füllel követtem 😄

bakkerman
grat-grat,az elsõ félidõ után azt hittem szoros lesz a hajrá,de a gól után minden eldõlt,utána a Siena már csak alibizett!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ForzaInter
dehogy a roma elnöke, arról csak josé poénkodott😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
a roma elnöke ajánlotta fel, nem a sienáé ofcourse

amúgy nem azon a kezezésen múlt a bajnokság, kár ezzel próbálkozni, ez a roma önerõbõl lövõtávolságba sem került volna

Mit kell rajta intézni?

REAL MADRID

gratula a bajnoksághoz.
nincs egy modi se aki a bannert eltudná intézni?😄
ForzaInter
hát mert tudták semmi esélyük, gólig védekeztek mint állat, utána meg feladták az egészet, ez nem lefekvés, ez a legtöbb olasz klubra jellemzõ sajnos (nem a nagyokra)

döntõben meg kiderül kifog triplázni😊 grat nektek is 2 kupához, remélem annyi is marad😛😄

Yo, Bitch!

Mor3llo
A 2. félidõben, még a gól után is: egy támadást nem vezetett a Siena. Ez felejtõs, mert ha próbálkoznak, azt mondom h okés, de hogy 2 passzt nem csináltak, úgy is, hogy volt szabad ember a közelben, hanem inkább céltalanul felvágták a labdát, azt nem tudom másnak nevezni, csak lefekvésnek😊

És örülök, hogy egy kiesett csapatnak olaszhonban van 2 millió eurója egy meccsre😄DD nem tartom hitelesnek😊

Ettõl függetlenül Ti vagytok a legjobbak Olaszországban, ez kétségtelen!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ForzaInter
myilván..
mindegy ezen nem vitatkozok

a legjobb csapat nyerte a bajnokságot, nem ezen múlt, legtöbb rúgott gól, legkevesebb kapott, legkevesebb vereség, ez sokatmondó, csak faszér kellet megint elszórakozni az elõnyünket, és így a végére hagyni a döntést.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Lefeküdt? lol

azért ajánlott fel az elnökük 2 millio eurót nekik, hogy verjék meg az intert😄
ennyit tudnak, védekeztek amíg tudtak, de várható volt hogy nem bírják végig. Lefekvés az volt amit a Lazio csinált.

Yo, Bitch!

Forza Italia
ja tényleg nem...
a kéz az kéz. Befolyásolta a labda irányát, ami 11-es.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Mor3llo
Gratulálok a bajnoki címhez!

Bár ez a Siena...látványosan undorító módon lefeküdt😊

ForzaInter
18

Yo, Bitch!

ForzaInter
az nem vol tizi, csak nagyokos sport tvsek szerint

nem volt szándékos, és ugye puhl sándor szokta mondani ha nem kéz keresi a labdát, akkor nem tizi, ráadásul szegény mottának mit kellet volna csinálnia, esett ráadásul lefele, természtes volt hogy kezét lerakja a földre..

Yo, Bitch!

acm689
Grat!

limperatore
idén meglesz a triplázás is, elsõ olasz csapat aki ilyen magas szintre eltudott jutni!!!!!

<#worship><#worship><#worship><#worship>