34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#26036 José "segédjét" én is támogatnám, ennyi év alatt biztos sokat tanult tőle a faszi, és José szerint is kíváló edző lesz belőle, meglehetne próbálni.. Portoval amugy nem gyengén jól tolja. De mondjuk Baresire is kíváncsi lennék, de ő szerintem nem akar edzősködni, most is inkább elvállalt valami uj posztot a csapatnál, ha akarna edzősködni sztem már megpróbálta volna, talán később tervezi.
Nálam jelöltek Benitez helyére: Spalletti, Trappatoni, José2:D -
#26035 akár be is válhat, mint pl Guardiola. de én jobb szeretném, ha nem basznánk el több pontot a közeljövőben :D -
#26034 sztem meg ez az andré jó lenne ide :D 18 meccsen 0 vereség, igaz portóval de akkor is mourinho mellett tanult 6 évig meg itt volt az internél is -
#26033 amúgy szerintem Baresi nyugodtan leülhetne a padra, ha kibasszák Rafát -
#26032 egyik korábbi csapatánál sem volt jellemző az ilyesmi, így nem lehet a rossz edzéstervre fogni.
a rossz taktikai döntésekről ő tehet, de a sérültekről biztosan nem. juvénál is tavaly sérült volt a komplett keret, a szakmai stáb minden tagjára fogták, aztán új edzővel sem változott semmi
nem igazoltunk új játékosokat, nem jött új ember, aki "konkurenciát" jelentene adott posztokon, így kényelmesen elvan néhány játékos... egy ballotelli nagyon hiányzik a padról -
#26031 nem ő tehet????????????????????? akkor ki tehet róla?
olvasd el -
#26030 arról sajnos nem ő tehet, hogy jelenleg 11 sérült van a keretben...elég nehéz lesz így, bárki is jönne helyette -
#26029 azt kell mondani sajnos h benitez kapjon ki vagy x-eljen holnap meg a twente ellen is aztán takarodjon a kva anyjába
világ legjobb csapatát 2 hónap alatt úgy tönkrebaszta h az új edző aki jön helyette kezdhet mindent elölről... -
#26028 Szóba hozták az Interrel André Villast is, aki Mourinho mellett tanult 2003tól 2009ig, tehát az Internél is volt már, ki is állították az egyik derbyn mert szidta a bírót :D
Porto edzője most és a mérleg 18 meccs 2 döntetlen 0 vereség. És még csak 33 éves...
Mourinho azt mondta hogy ha Moratti nem tart ki Benitez mellett, akkor ő lenne a megfelelő ember az Inter élére. -
#26027 Ma Coutinho is megsérült az edzésen. 1 hónapot kell kihagynia. -
#26026 áá az öreg Trap legnagyobb arc:)
jó lenne ő jönne, aztán meglátnánk hogy menne vele, és ha beválná maradhatna is, nagyon bírom az öreget, meg ő már letette a névjegyét egyszer itt. bár már nem mai gyerek, de az egyik legjobb edzőnek tartom
Beniteznek Moratti állítólag 2 mecces ultimátumot adott, ha nem nyerünk a Chievo és a Twente ellen, akkor repül a gazzetta szerint. -
#26025 A La Gazzetta dello Sport arról is beszámol, hogy az Inter puhatolózó megbeszéléseket kezdett Giovanni Trapattonival, az alakulat egykori sikeredzőjével, aki Benítez menesztése esetén átmenetileg térhetne vissza Milánóba. -
#26024 hát de hogy tudsz ilyen hülyeséget írni? :D -
Tomy Lee #26023 Ki a fasz kérdezett téged,állj már le!!??? -
#26022 sztem hatalmas faszságot mondtál most :D -
Tomy Lee #26021 30 millát meg nem fog adni vezetőség Muo-nál ki költekezték magukat adósságba nem mehetnek szabály van... -
Tomy Lee #26020 Nem fog jönni,növelni fogják van ott háttér.. -
#26019 sch
google
Pentru EL ofera Inter 30.000.000 de euro! Az Inter kínál 30.000.000 € EL!
Bastian Schweinsteiger la INTER? Bastian Schweinsteiger INTER?
Pentru EL ofera Inter 30.000.000 de euro!
BILD scrie ca Bastian Schweinsteiger nu a semant inca prelungirea contractului cu Bayern Munchen. BILD azt írja, hogy Bastian Schweinsteiger még nem írta alá a szerződés meghosszabbítása a Bayern München. In cazul in care Bastian Schweinsteiger nu o sa accepte sa isi prelungeasca intelegerea cu Bayern este posibil ca starul german sa ajunga la Inter Milano. Ha Bastian Schweinsteiger nem ért egyet, hogy növeljék a megértés a Bayern német csillag valószínűleg jönni az Inter Milan. Bayern este dispusa sa il vanda pe Bastian Schweinsteiger daca cineva ofera 30.000.000 de euro. Bayern hajlandó eladni azt Bastian Schweinsteiger, ha valaki kínál 30.000.000 €. -
#26018 beszarás :Dddd -
#26017 Ez kurva nagy :D -
#26016 ranocchia cassano pastore bale schweinsteiger jöhetnének :D
edzőnek meg van gaal -
#26015 hm, utána olvasva, Ranocchia csak nyáron jön, 5 éves szerződést kötött velünk, de a 2010/11es szezont még a Genoánál tölti -
#26014 ezek közül talán Spallettinek lenne értelme, a két brazilra erős az edző szót egyáltalán ráakasztani.
amúgy Ranocchia már a miénk, szóval ez a hír erősen sántít. ettől függetlenül valóban szükség lenne vérfrissítésre
-
#26013 Az elbukott derbi utáni, feszült hangulatú megbeszélésen Rafa Benitez egy listát adott át Massimo Morattinak, amin a klub téli megerősítését célzó igazolásokat sorolta fel. Kuyt, Ranocchia, Cassano és Pastore mellett még néhány kisebb név szerepelt rajta. A Corriere dello Sport úgy tudja, Moratti is átadott egy listát Beniteznek, amin az alábbi nevek szerepeltek:
Dunga, Rijkaard, Spalletti, Leonardo. -
#26012 Schweini azt nyilatkozta h Sneijdernek adná az aranylabdát... ha így folytata még az első 3-ban sem lesz benne :D
-
#26011 Mi lett volna, ha nem kiscsapatok ellen játszotok? :) -
Tomy Lee #26010 Felesleges is volt cserélgetni és így ahogy írod ezek a zöldfülüek nem is ide valók.Mit nekünk kell már ezeket játszatni és itt fejlődgetniük ilyen meccseken.
De nekünk nem kell C.roni meg cassano és a többiek hanem szenvedünk itt ilyen kerettel OMG:( -
#26009 "Benitez has great experience and he can do well. He has to do it, even though it's not easy to take the reigns of a team that has done so much."
prezidente -
#26008 áááá nagyon nagy volt a hangulat :D
igazi 0:0-s meccs volt egyébként, kár materazzi hibájáért
viszont azt hittem h mire hazaérek kint lesz a hír h kibaszták benitezt.. ezek szerint még várni kell pár vereségig -
#26007 Amúgy várható volt:S Semmi se tart örökké. És mikor romlana a formánk ha nem azután miután megnyertünk mindent és elment Mourinho:S
Mostmár sztem ez az év szóljon arról hogy találjunk egy normális edzőt Benitez helyett, és vegyünk 1-2 jó játékost az ilyenek helyett mint obi, bibiany... Annyira rutintalanok hogy az hihetetlen, és az egyik váltja a másikat egy milan elleni meccsen.:/ -
Tomy Lee #26006 lol kikaptunk megint de szaar
-
#26005 Meggyőzően tartottuk az egy gólos hátrányunkat emberelőnyben 30percig...De felidegesített:@ Mi ez a csapat? És mit csinált a tavalyival? -
#26004 Hosszú idő után végre tudok nézni egy meccset... Hát nem túl biztató a játék:S
Viszont Cordoba milyet sprintelt a jobb oldalon:O azon mondjuk néztem. -
#26003 Gattuso már harmadjára kaphatná meg a 2. sárgáját... jólvan, semmi gond... -
#26002 Obi helyett Coutinho. remélem kicsit felpörög a játékunk
Materazzi, Chivu kritikán aluli, nagyon remélem, hogy Ranocchia már januártól a mi játékosunk, és nem csak nyáron jön -
#26001 materjozsinak mar reg az amatorligaban kene nyomnia olyan szar es lassu
miota zidanetol kapta a mellport azota nem talalja magat:DDD -
#26000 Eto'o igen könnyen átjátsza Abatét, a bal oldalt kéne erőltetni -
#25999 ilyen amatőr hibát véteni, augusztusban játszott utoljára, akkor is időhúzó csere volt a 88. percben... ketten simán megoldhatták volna szabálytalanság nélkül -
#25998 Hat remenykedtem hogy materazzi majd hibazik de nem gondoltam h ilyen koran -
#25997 jólvan, Materazzi utoljára a Roma elleni Szuperkupa-meccsen játszott, össze is hozott egy 11est
0-1