34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#26236 ekkora kamut
-
#26235 Ballotelli helyét kellett volna azonnal pótolni, pl Giuseppe Rossival
Sneijdernek meg nincs alternatívája, az egyetlen irányító a csapatban (Coutinho is inkább szélső) -
wright #26234 Ez igaz,csak ugye ott a dilemma-miért nyúljak vmihez ami tavaly többé kevésbé tökéletesen működött?Egy Sneider-nek vagy Eto-nak,Milito-nak miért kellett volna (erős)alternatíva?Most meg ugye pont ott döcög a szekér(nem Eto a baj,hanem a gólínség). -
#26233 ezért kellett volna nyáron pár új arc akik a, pótolni tudják a formán kívülieket, b, konkurenciát jelentenének -
wright #26232 Bocs,hogy belepofázok a beszélgetésetekbe,csak lenne egy apró észrevételem.
Véleményem az,a tavalyi edzőtökkel(szándékosan nem írom le a nevét :)) erőn felül teljesítettetek,Benitez-ről viszont lassan kiderül,hogy balfasz!Ergó ez a játékos állomány nem garancia automatikusan a címvédéshez,bár még mindig az inter a legerősebb csapat Olasz-honban.
Lehet persze sérülésekre fogni-de VALAHOL az is Benitez hibája-megint-csak balfasz.Jóllaktak a játékosok,fáradtak a vb után,valakinek még vasat is kellene nyalogatni....ez engem nem győz meg arról,hogy ti 8-10 pontot csak úgy behoznátok.
-
#26231 amúgy még szerdán vagy csütörtökön olvastam, hogy Robbie Keane-t mindenképp eladná a T'ham télen, szerintem padról beállva lenne benne annyi gól, mint anno Marioban
hétközben meg BL, ha nem nyerünk baszhatjuk az 1. helyet, nem lenne túl jó a Barca-Real-Chelsea-MU közül bármelyiket is megkapni rögtön az elején. -
#26230 ezt úgy mondod, mintha a Juve fényévekkel lenne előttünk a táblázaton :)
nagyon sok a sérült, ez sajnos benne van, a múltheti meccsen pl csak Orlandoni volt a felnőtt keret tagja a 7 csere közül, csupa U21es aki bevethető. edzőváltás vagy most a téli szünetben, vagy akkor már várjuk a szezon végét. és ha ilyen hibába esünk, hogy "nem igazolunk, várjuk a sérülteket", akkor tényleg nincs sok esély Scudettora. egy középső védő és egy csatár muszáj, hogy érkezzen a télen, Moratti nagyon nem akar(t) költkezni, de ez így nem megy. Sneijder, Maicon, Milito, Cambiasso, Zanetti, Lúcio gyakorlatilag 1.5 éve minden meccsen játszott, nagy hiba volt hogy nem kerestünk alternatívákat az ő helyükre. amúgy az nyugtat, hogy a többi csapat sem játszik túl jól, teljes kerettel könnyedén ledolgozható lenne ez a 7 (10) pont. -
#26229 nyugi majd télen jön Carragher, Maxi Rodriguez és Kuyt :D -
#26228 100% -
#26227 úgy értettem,hogy az EL-ben még állnak,de rájöttem,hogy 99%-ban már kiestek -
#26226 Vele talán nem is játszottatok olyan hú de jó meccset, mint Mourinhoval sokszor. -
#26225 Az a baj benitezzel végig ilyen hullámzó teljesítményt fogunk nyújtani ha marad. -
#26224 Elhamarkodott kijelentéseket nem kell tenni, valószínűsített 10 pont nem a világ, csak simán nehéz. Amúgy volt már olyan, hogy egy szezon közbeni edzőváltás jótt tett a csapatnak, talán nálatok is ez kellene, Benítezt jobb edzőnek tartottam ennél, minthogy Mourinho nagy csapatát így lerombolja, kiváncsi vagyok, hogy ha elküldik melyik csapat fogja majd alkalmazni.
A Juve nincs két frontos harcban (illetve igen, ha a kupát is ideszámoljuk, de akkor az Inter és a Milan meg három fronton küzd), feltéve, hogy így értetted. -
#26223 azért idén még rohadt sok meccs lesz hátra,Milan-Juve is kétfronton megy,ott is lesznek hullámvölgyek,Lazio jó formája meglepetés,de nem lesznek harcban az 1. helyért. -
#26222 Utóbbi. Ha megakarták volna buktatni akkor megtették volna már korábban, mikor Moratti 2 meccses ultimátumot adott neki.
Rengeteg sérült, kulcsjátékosok formán kívül, ehez még jön benitez fasságai... Ebből scudetto már nem lesz, 3 helyet kell megcélozni, hogy ne kelljen selejtezőt játszanunk a blben, de még ez is nehéz lesz. -
#26221 mi volt tegnap? Most kajak buktatják Benítezt,vagy csak simán szarok vagytok? -
#26220 merde.. -
#26219 Sneijder mekkora felsőkapufa =/ -
#26218 jó ez meg Santonról vágódik be, hihetetlen milyen gólokat kapunk :D -
#26217 2-1, Pandev, kurvára ideje volt -
#26216 2-0, most meg Natalino asszisztált Zaraténak... -
Monoton #26215 Remélem rúgtok gólt. -
#26214 uram isten milyen gólt kaptunk, ráollózta a tag mellkasára Cambiasso a labdát... -
#26213 Na basszus, nem is tudtam, hogy meccseltek ma, szerencsére még nem csúsztam le semmiről :P -
#26212 Lazio: 86 Muslera; 2 Lichtsteiner, 20 Biava, 3 Dias, 26 Radu; 32 Brocchi, 11 Matuzalem, 6 Mauri; 8 Hernanes; 10 Zarate, 22 Floccari
Inter: 12 Castellazzi; 57 Natalino, 6 Lucio, 2 Cordoba, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 88 Biabiany, 10 Sneijder; 27 Pandev
Cserék: 21 Orlandoni, 8 Thiago Motta, 23 Materazzi, 31 Alibec, 36 Benedetti, 39 Santon, 40 Nwankwo
érdekes, 4-3-2-1, de jobb lenne Santon bal szélen, és Zanetti Muntari helyén. bár valahol olvastam, hogy Santon térdét 1 éven belül ismét meg kell műteni, hogy teljesen rendbe jöjjön
FORZA INTER!!! -
#26211 szavaztam, mondjuk egy interes sincs a csapatomban :P -
szavazzatok :DD -
#26209 muntari h fut azt hiszi oroszlánok kergetik :D:D:D:
-
#26208 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta
2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Marco Materazzi, 34 Cristiano Biraghi, 36 Simone Benedetti, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino
5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso, 40 Obiora Nwankwo
27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 88 Ludovic Biabiany
ismét bő a keret, elég nehéz meccsre számítok. valamiért kétlem, hogy a Lazio semmit sem fog tenni a győzelemért, mint tavasszal tette a 2. félidőben. 1-1et várok, remélem rámcáfolnak a fiúk és behúzzuk a 3 pontot -
#26207 meg Natalino aki most játszott, nagyon ügyes volt meg ugye még lehet cassano -
#26206 Ja, de ugyse igazoljuk le, olasz:D:S
De azért fasza lenne, hátul Santon, Ranocchia, Criscito.. És ott van Faraoni aki nagy tehetség a laziotol jött, és az uj nestának tartják, benedettit is nagy tehetségnek tartják.. Meg ott van Viviano bolognában akinek fele szintén miénk.. hát azért pár év mulva (2-3 év) egy Viviano-Santon,Ranocchia,Faraoni,Criscito négyes megnéznék:D de ebből sztem max Santon meg Ranocchia lesz itt. Faraoni még azért kérdőjel.. Criscitot meg lekéne igazolni, Viviano helyzete meg cesarétól függ, de mondjuk ő ha így véd tovább mint ahogy idén, akkor nem sok jövője van, azért remélem Dida szindróma nem éri el őt is.:S Castelazzi mondjuk most sokkal jobb, és megbízhatóbb mint Cesar volt ebben a szezonban, én őt hagynám a kapuba Benitez helyében. -
#26205 már nem...
visszavágtok Bonucciért:D -
#26204 Toldo 39 éves ma :D -
#26203 Nagyon jó igazolás lenne. De az egyik fele még a juvéé nem? -
#26202 Inter-sztár lenne (?) Rudolf csapattársa
Nemi zárkózik el a klubcserétől Domenico Criscito, aki az olasz jelenlegi legsikeresebb együttséhez „szeretne” szerződni. Rudolf Gergely genovai csapattársát régóta figyeli az Internazionale.
Criscito ügynöke, Andrea D’Amico azonban sietve leszögezte: a milánói klub még nem tett hivatalos ajánlatot, sőt komolyabb lépések sem történtek az ügyben.
„Most semmi újat nem tudok mondani, várjuk a fejleményeket. Más klubok is érdeklődnek, meglátjuk, mit hoz a jövő. De kérdezzék csak az Intert, hogy mi a tervük” – mondta a menedzser.
sh -
#26201 Inter president, Massimo Moratti, said in a press conference: "I'll buy if this is needed. Not to fill gaps, but to build something. If Benitez wins at Abu Dhabi, he deserves top marks. Ibra? He chose the wrong year to leave Inter". -
#26200 nem, akármi lesz a vége már továbbjutottak -
#26199 uccsó körben City-Poznan nem? elég 1 pont a kis zsidóknak,remélem behúzzák :)) -
#26198 Az állás: 1. (és továbbjutott) Manchester City 10 pont, 2. Lech Poznan 8, 3. Juventus 5, 4. Salzburg 2.
:DSA:D:ASD
5 meccs 5 pont elég kemény teljesítmény :D ezt még benitez is megcsinálta volna :D -
#26197 azért mondták h a figc ne keverjen be