FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

😄D

★ 汤姆 李

fsgh
Valamibõl meg kell élni a foci mellett😄D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
régi már csak most hozt fel a média

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

:ASD:ASDAAAsaaaass

forrás

REAL MADRID

WuFraZselic
jó hát most ha ezen múlik, akkor lehet hogy lyon, roma lesz 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mert jópár éve real-arsenal 0-1 vv 0-0 😄
és jönni fog a revans.
barca ellen is jött, jönni kell a realnak is
WuFraZselic
miért pont arsenal?

amúgy egyáltalán nem volt új a keret, 4 új alapember volt a csapatba, azért a kettõ nem ugyanaz

limperatore
hát a 8ad döntõig nem nagy szám eljutni 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

de milyen összeérésrõl beszélsz?
tavaly tök új csapattal vágtak neki a szezonnak mégis addig eljutottak mint az azelõtti években + rekord pontszám a spanyol bajnokságban.
de Jose ahova megy ott csodát müvel és én épp ezért várom a real a negyeddöntõben xD
és ott fog összetalálkozni az Inter-Bayern-Arsenal-Barcelona-Chelsea 5ös közül valakivel...
limperatore
interrel se ment negyeddöntõig elsõ évben

és azért erõsebb az inter mint a real, fél év alatt nem fognak összeérni úgy mint mi, meg jön capello akivel ugyanott leszünk + még egy két erõsítés mondjuk gerrard 😄

8ad döntõbe ne akarj összekerülni velük 😄
jópár éve nem jutottak túl és Joseval tuti negyeddöntõig fognak menni 😊
limperatore
mourinho azt mondta reméli mindent megnyer az inter kivéve a bl-t 😄
adja az ég h össze kerüljünk a reallal már a 8ad döntõbe és üssük ki õket 😄

Oziris666
Anyád😄
Nézd má meg milyen összevissza méretûek a számok😛

limperatore
miért lenne szar? 😄 hidd el h jó helyen csinálta 😄
neked kéne egy faszt tetováltatni a homlokodra 😄😄😄:ASDSAD_

Oziris666
Sõõt ha Riquelme nem kúrja el a a 11est(Arsenal ellen) anno az utsó percekben akkor döntõznek Barca ellen...

Oziris666
Hol tetováltatott bazze? alul a dátum kuvaszar lett...

amikor ünnepeltek pont arra gondoltam hova lesz neki tetoválva a serleg😄
én a combjára tippeltem volna😛
(70 évesen megnézném majd😄)

Fabio Capello
azt olvastam most, hogy szerdáig dönt.

gabber_saviola
Nem százas a pali, de szerintem teljesen okés a dolog, én is megtettem volna.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
állítólag ma veszi fel a kapcsolatot capelloval moratti illetve ha jól vettem ki akkor van a szerzõdésének 1 olyan pontja h ha akar akkor a vb után szabadon távozhat

WuFraZselic
én még mindig nem értem hogy min akadnak ki emberek... az persze normális hogy ha beckham magára tetováltat vmi abszolút faszságot, ha valaki meg egy BL-serleget, az már buzi. szánalmas

hedonist
Tény, eljön az ideje hamarosan,h BL-t nyerünk, de nem fogja senki sem magára tetoválni😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szucsy89
hát ha még tett is volna érte valamit megérteném, de az idióta kitörésein (Berlusconi maszk, stb.) kívül nem csinált semmit
Lassan végez a focival és így ezzel majd emlékezik gondolom számára legjobb szezonról ami 9+ eltöltött évben megesett vele.Nincs ezzel semmi baj..

★ 汤姆 李

akkor Zidan is rajta van?
limperatore
örülnél ha vmelyik chelsea játékosod magára tetováltathatná 😊)))))))))))))))))))))))))))

WuFraZselic
és most ezzel mi a probléma?

hedonist
neki tök8, akkora paraszt,h senkit sem érdekel😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

DONGUBA
a hulye bu.i

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Marco Materazzi, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplõ Internazionale hátvédje ismert arról a szokásáról, hogy mindig magára tetováltatja a karrierjének egy-egy jeles eseményét. Ezúttal a BL-trófea került fel az alkarjára, az errõl készült fotót pedig saját honlapján publikálta.

forrás.: nso
limperatore
hát ha jön capello akkor ugyanott vagyunk

most? hát ,hogy elment Jose sztem már nem a legjobb csapat az Inter,de ezzel lehet csak én vagyok egyedül 😄
am bl-ben a Realnak vagy az Inter jut vagy Chelsea 😄
limperatore
de ha Európában a legerõsebb, abból következik hogy mindenhol 😄

A La Gazzetta dello Sportban Massimo Moratti kijelenti, hogy szívesen visszavásárolná Zlatan Ibrahimovicot a Barcelonától, ha a svéd támadó hajlandó elismerni, hogy hiba volt, amikor úgy döntött, hogy elhagyja a milánói egyesületet. A labdarúgó nem találta meg számítását a katalánoknál, így távozása kapcsán már több csapat is felmerült.

Közben az Inter elsõ embere azt is elismerte, hogy az ajtó mindig nyitva áll majd Jose Mourinho elõtt, a portugál visszatérése egyáltalán nem kizárt. Az új vezetõedzõ kapcsán a Corriere dello Sport Fabio Capello befutását tartja a leginkább elképzelhetõnek.

evvel erõsen vitatkoznék, sztem még mindig a Barca, de nem akarlak elkeseríteni😊 hiába a 2 elõdöntõ

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mor3llo
Max. Európában (egyelõre) 😊

(bár sokan ezt is megkérdõjelezik😄)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

limperatore
ami tény, az Inter a legjobb csapat most

bajnoki: Juve
olasz kupa: Juve és Róma
BL: Milan

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ami tény nem az Internek van a legtöbb bajnoki és BL serlege Olaszországban, de még az olasz kupában se😊

szucsy89
szerencsére bl serlegek tekintetében még 1-2 évszázadig jobbak leszünk nálatok<#idiota><#eplus2>
és pedig a Juve mennyi döntõt elvesztett:S

limperatore
"I would bring Ibrahimovic back one day, but only if he tells me that he made a mistake by leaving Inter," Moratti told La Gazzetta dello Sport.<#zavart1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
nem, ezt csak te szeretnéd mert irigyled az Intert amiért a fos milánod még a bl csoportból is kifog esni és amiért már több scudettonk van mint nektek, meg több bek illetve bl serlegünk mint a juvenak

meg amiért nekem a pü1-m 4-es neked meg még nincs meg és már csak 1 lehetõséged van :ASD:SDA:ASD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Mourinho ellen elvéreznétek, úgy mint idén a Chelsea
limperatore
vicces lenne ha pellegrinivel ejtenénk ki a bl-bõl a realt 😄
végén mourihno is felhívná morattit mint ibra 😄

Rockynhooo
Szerintem van benne potenciál... Villarelnál megmutatta hogy jó edzõ , egy nem sztár csapattal biztos bl résztvevõ volt mindig és csoportból rendre továbbjutottak. Csak Perec elszarta õt is 😊 Remélem felfele ível majd a pályája.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

limperatore
hát majd kiderül ha ide jön

de a ti delneriteknél mérföldekkel jobb 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fabio Capello
cambiasso alapból jó játékos csak rohadtul leszarták, jobb volt neki hogy elment, ranieri meg évrõl évre hullámhegy-völgy, egyszer fut egy átkozott jó szezont, egyszer meg mélyrepülésben van.

De pellegrini az én mércémmel egyáltalán nem inter-szint.

limperatore
gondolom cambiasson is nevettél mikor ingyen ide jött és úgy fogta a világ legjobb játékosának nevezett messit h 2 meccs alatt volt 1 jó lövése 😄

meg gondolom ranierin is nevettél akit elküldött a csapatod és a romát felvitte a 2. helyre 😄

érdekes, mindenesetre irónikus, h anno Pellegrini ejtette ki 2006-ban az Intert a BL-ben idegenbe lõtt gólokkal