34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    chivu balhátvéd :ASD:SAD

hát elég rosszul gondolta, mindenki tudta h kell 1-2 ember a motiváció miatt csak pont ő nem? inkább sajnálta a pénzt, de ez nem mentség arra hogy most égünk ilyen zero tituli csapatok mögött :D
  • ForzaInter
    még el sem kezdődött a mercato:D

nem sunyít meg nem hibbant meg, tönkretenni meg pláne nem akarja, nála senki nem tett még többet a klubért, nem hülye azért:) nyáron ugy gondolta felesleges nagy pénzeket költenie, mert a keret jó, ebben igaza is volt, mert ezzel is kerettel is simán vezetnünk kéne a bajnokságot, csakhát Benitez meg a sok sérülést nem kalkulálta be senki.. Télen biztos fog érkezni legalább 1 játékos, de inkább kettő mert biztos jön egy középhátvéd is. azért a koreiaik elleni kezdő már nagyon erős, szinte mindenki felépült.. simán nyerni kell.. ebbe kezdőbe cassano kell pandev helyére, meg ranocchia cordoba helyére.
  • limperatore
    hát ha cassano elmegy a milanba akkor moratti leszophatja magát nyugodtan ha nem hozza ide alexist meg tevezt

már kezdem azt hinni h direkt hagyja a csapatot had menjen tönkre... vmi sunyít az öreg vagy meghibbant
  • ForzaInter
    reálisan legalább 3-4 góllal verni kéne ezeket a csapatokat, óriási a különbség.. nem kezelem le őket, de ezek tények, az hogy majd a pályán mi lesz az más kérdés, de ilyen csapat ellen kiesni a világ szégyene lenne.
  • Monoton
    Azert ne gondolj mar ugy a Seongnam-ra, mint egy megye 3. csapatra.
  • ForzaInter
    Világ szégyene lenne ha elbuknánk ilyen csapatok ellen ezt a kupát.. Kötelező megnyerni.. Benitez elébb-utóbb ugyis eltakarodik, mire bl meccsünk lesz már ugysem lesz itt, függetlenül attól hogy megnyerjük-e a kupát vagy nem. Nem mellesleg 5 millio euro jár a győztesnek, ez 2 meccsért elég sok pénz.. És hát a presztízs azért, na meg azután hogy elbuktuk eu szuperkupát és scudetto is elúszóban, kötelező a csapatnak ezt a kupát megnyerni, mégha szakmailag nincs is olyan nagy értéke. 2 ezer szurkoló utazott abu dhabiba amugy..
  • LasCar16
    Dinnye helyett fasza lenne
  • limperatore
    Közben azt írják h Maicon lehet nem kezd este mert nicns még formában
    milan nagyon rámozdult cassanora, komolyan ilyen ingyenélő brigádot :D
    sanchezre most az mu is beindult mivel régóta figyelik, c. ronaldo helyére akarták anno
    illetve a holland gyereknek 4m euró az értéke
  • limperatore
    beniteznek mindenképpen mennie kell vasárnap ha bl-be akarunk indulni jövőre

és ha ez az ára akkor ez az ára de ahogy ismerem most tuti behúzza mind a két meccset, kezdő 11 kurva erős most
  • Csesza
  • limperatore
    eddig abban a hitben éltem hogy a digi, de marad a stream :D

remélem kiszopunk :D
  • DONGUBA
    adja vmi a meccseteket?
  • limperatore
    ha moratti átengedi cassanot zero tituli csapatnak akkor elmehet a p*csába tényleg

• limperatore
    Rámozdultunk Alexis Sanchez-re
  • limperatore
  • WuFraZselic
    aztakurva, Mazambe kiejtette az Internacionalt :o
  • fsgh
    Adja valami a holnapi meccset?
  • ForzaInter
    az nem volt:D:D:D
  • limperatore
    :D amúgy ez az inter is gólt fog kapni :D:D
  • Effe88
    sorry de hülye vagyok ez nem az inter ez az internacional:D:D
    bocsi mégegyszer
  • Effe88
    Hali.Elképzelhetőnek tartjátok hogy kaptok egy gólt ma a mazembától?(fogadás szempontjából kérdem)
  • limperatore
    Egyre biztosabb hogy Luc Castaignos az Interbe jön

Castaignos's Agent: "Inter Have Already Made Move"
  • limperatore
    tommy miért nem egyből del piero mezt vettél? :D
  • bestGP
    palermo :Dd
  • ForzaInter
    Ha nem hiszed el, akkor hát nem, ez már a Te dolgod.

Neked is szép estét
  • gabber_saviola
    Tudom-tudom Tamás, az idő megszépíti a múltat. :)

Örülök neki, hogy odabiggyesztetted azt a szmájlit, köszönöm. Ilyenkor érzem/tudatosul bennem, hogy mindig van remény.

További szép estét neked.
  • ForzaInter
    Na ez ami nem igaz, ne állíts rólam olyat ami nem igaz!

Egyszer megkérdezted tőlem, miért van becenévnek Totti beírva (egyik közösségi portálon ezt adtam meg egyik becenévnek anno) én akkor leírtam neked, hogy van egy olasz válogatott Totti mezem, és emiatt. Ennyi az egész történet.. Igazából Totti se volt soha kedvenc játékosom (teljesen semleges számomra) a romát meg soha nem szerettem.. Még Te anno írtad erre pont, hogy neked van egy Pirlos olasz mezed, még se vagy ettől még Milan drukker... Na de ez már itt végképp off, csak tisztázni akartam ezt az egészet, mert látom már elfelejtetted anno mikor ugyanezt leírtam.:)
  • gabber_saviola
    Mikor idejöttél a fórumra, itt Rómáztál meg Tottiztál, bocs, ha már nem aktuális. Ennek tudatában remélem elnézed nekem, hogy nem gúnyként szántam. De én kimondom, bocsánat (nem annyira nehéz).

Természetesen nem vitának szántam, csak ezzel szerettelek volna arra az útra terelni, mint amilyen voltál, mikor idejöttél ez esgére.
  • ForzaInter
    Nem kell a lekezelő stílus, nevemen is lehet szólítani, én se találok neked ki "gúnyneveket", szóval ha kérhetném legalább ennyivel tisztelj meg Gabber.

Elnéztem valamit, el is ismertem, nem hinném hogy ezért valakitől bocsánatot kellene kérnem, nem sértettem ezzel meg senkit szerintem.. Egyébként meg nem csak neked címeztem a hozzászólást, direkt azért írtam hogy "veleteket". De most ebből vitát nem akarok indítani, mert nincs értelme, elnéztem valamit, ennyi, ezért még nem kell egyből röhögni, meg "édes istenem" mintha valami nagy katasztrófa történt volna.:) Részemről lezártnak tekintem az egészet.
  • gabber_saviola
    Drága Forzatottikám!

Gondolkozz kicsit. Nem én voltam az, aki a cikkben kereste a hibát, és nem én voltam az, aki azonnal meg is jegyezte a számára vélhető butaságot, és nem is én nevettem ki azt. Én csak a te stílusodban válaszoltam, amire most egyből támadsz, hogy idézem "veled gondolom még soha nem fordult elő".

Elég lett volna annyi, hogy bocs elnéztem.
  • ForzaInter
    mi van? gyorsan olvastam el, és rosszul értelmeztem, veled gondolom még soha nem fordult elő, meg senkivel még ebben a topikban.:)
  • limperatore

véééééééégreeeeeeeeee principe milito, maicon, CHIVU KÖZÉPEN EL SE HISZEM

legalábbis gazzetta.. :D mottai is ott van
    összeáll a csapat december közepére.. :D
  • szucsy89
  • bakkerman
  • gabber_saviola
    édes istenem.
  • bakkerman
    szövegértelmezés 1-es,itt most nem a milanos pátóról volt szó,hanem magáról a szóról :))
  • limperatore
    az Abbondanzieri :D:D:DD
  • szucsy89
    lol
  • ForzaInter
    pato tényleg argentin:D
  • limperatore
    én se de van róla egy cikk magyarul

Olaszország két meghatározó klubcsapata ezúttal nem a Serie A-ban csap össze. Még csak nem is a Bajnokok Ligájában vív élet-halál harcot. Az Internazionale és a Milan ezúttal Dél-Amerikában méri össze erejét: a derbi tétje, hogy ki igazolja le Argentína legújabb csodagyerekét, a River Plate üdvöskéjét, Erik Manuel Lamelát.

Lamela, a Bolond. Az argentinok szeretik becenévvel illetni kedvenceiket. Így lett La Pulga (A Bolha) Messiből, Kun (egy japán rajzfilmhős alapján) Sergio Agüéróból, Re Leone (Oroszlánkirály) Batistutából, avagy Pato (Kacsa) az utóbbi évek talán legjobb argentin kapusából, Roberto Abbondanzieriből.

Nos, a 18 éves Bolond aláírásáért őrült hajsza indult az európai nagycsapatok körében. Az Argentínában egy kicsit Pastorénak, egy kicsit Zidane-nak, egy kicsit Di Mariának tartott játékosért már 5 évvel ezelőtt bejelentkezett a Barcelona. A katalán klub Messihez hasonló “karriert” álmodott meg a gyereknek (a Barcelona 13 évesen hozta el Rosarióból Messit, mondván ők szívesen átvállalják a családnak nehézséget okozó növekedési hormon beszerzését, és folyamatos fejlődését; ehhez mindössze arra van szükség, hogy a gyerek – családjával együtt – Barcelonába költözzön). Lamela szülei azonban nem voltak vevők a Barcelona ajánlatára, az 1992-es születésű fiú maradt Argentínában. A döntésben állítólag erősen közrejátszott, hogy a szülők a mai napig büszkék a család olasz származására…

Persze a Barcelona kudarcát hamar “észlelték” az olasz csapatok. A Napoli, az Udinese, a Lazio, a Milan és az Inter képviselői egymásnak adták a kilincset Lameláéknál. Az ár nagyon gyorsan az egekbe emelkedett: már 7-10 millió eurós lelépési díjat is hajlandók lettek volna az olasz csapatok kifizetni. A nyár azonban eseménytelenül telt, Lamela maradt a River Plate-ben, és játékával elsősorban a dél-amerikai szurkolókat ejtette ámulatba.

Az ősszel aztán újra kopogtak “a nagyok”. A tavasszal minden szinten mindent begyűjtő Inter emelt az ajánlaton és már 12 millió euró körüli összeget is hajlandó a fiúért kifizetni. Több se kellett a kék-feketék legnagyobb riválisának, a Milannak: ők is licitáltak. A klub átigazolásért felelős alelnöke, Ariedo Braida a múlt héten személyesen utazott a River Plate-hez, hogy egyezségre jussanak. A kiszivárgott hírek szerint Braida ajánlata 12 millió euróról szólt és arról, hogy a fiú 2012-ben megkapja az olasz állampolgárságot. Addig viszont maradhat a River Plate csapatánál, és a Milan állja a fizetése egy részét is. (Ez az igazolási forma eléggé elterjedt az olasz labdarúgásban: Pastore és Vargas is hasonló állampolgársági kártyával érkezett.) Persze az Inter sem volt rest, és azonnal ráállította az ügyre Benítez mester szakmai asszisztensét, Amadeo Carbonit. Az argentin klub vezetősége, élén a legendás Passarellával, persze mindenkit meghallgat. És közben srófolja felfelé a tálentum árát. A River Plate ugyanis jelenleg kb. 25 millió dolláros adóssággal küzd…

A nagy olasz derbi Dél-Amerikában, tehát valahol ebben a magasságban fog eldőlni. Braida és Carboni meccse persze sokkal többről szól: lehet igazi kincset, egy Messihez fogható klasszist találtak, de valószínűbb: ezúttal Dél-Amerikában zajlik a szokásos presztízsütközet a milánói gigaklubok dúsgazdag tulajdonosai, Berlusconi és Moratti között.