34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • bakkerman
    leonardo,kaká? :D morattinak le kéne állni a piával,még mielőtt maldinit is odaviszi segédedzőnek :DDD
  • ForzaInter
    sok sérülés az uj edzésmódszere miatt volt, szar taktika megint az ő hibája, és hogy nem tudta motiválni a játékosokat az megint az ő hibája volt, mert kimásnak kéne motiválni ha nem neki.. kb 60%-ban ő volt a hunyó itt, ezt mindenki látta aki látta az Inter meccseinek legalább felét.
  • limperatore
    de nem tudta motiválni se az embereket, egy werder ellen nem lehet 3:0-ra kikapni
    a játék képe teljesen nulla volt, sztem jó hogy elment
    így még egy jó hajrával meglehet a scudetto
  • Voyager5
    Szerintem hibát követ el most Moratti. És egy kicsit megvédeném Benitezt is, mert ha belegondoltok alig volt itt valamit, ráadásul a fél keret formán kívül volt, vagy sérüléssel bajlódott. Neki is jobban kikéne ismernie az olasz focit.
    Sneijderről olvastam olyasmit, hogy vérszegénységben szenved - egyszerűen lemerültek az elemek a VB után, de Milito és Maicon sem nyújtotta azt amit elvárható lett volna. Sokat kivett belőlük az elmúlt szezon.
    Szvsz mostanra kezdene konszolidálódni a helyzet, erre hoz egy új arcot. aki kb előröl kezd mindent majd.
    Én odaadtam volna neki a teljes évet, mert azért nem olyan fos edző ő. Kitudja milyen tavaszt produkált volna..
  • limperatore
    neked meg flémkeltésért akkor ;)
  • szucsy89
    A bilanért kérek Matyinak egy bant, thx :DSAAD:SADD:DSAADS:DSASD
  • limperatore
    örülnél te ha a csapatod ien fos lenne h 5 kupát nyer 1 évben :SAD:SAD

te annyira buta vagy, minek írsz olyanokat h ha ide jön leonardo akkor az inter a bilánból fog élni????? vieri, ronaldo, ibra, pirlo, simic, seedorf....
  • szucsy89
    Kaká sztem nem húzna magára inter mezt
  • szucsy89
    szarból fosba :DDD
  • limperatore
    Zanetti: "Jól ismerem Leonardot, intelligens és okos ember. Pályafutása során elég sok tapasztalatot szerzett"

na bumm innentől kezdve sztem egyértelmű
  • limperatore
    Stankovic lett a legjobb szerb játékos!
  • limperatore
    leonardo: soha ne mondd hogy soha -.-
  • limperatore
    AS szerint Kaká közel áll ahhoz hogy Inter játékos legyen!
    16m euro körül van az ára

edzői oddsok:

Leonardo @ 1.57
    Walter Zenga @ 2.75
    Luciano Spalletti @ 8.0
    Frank Rijkaard @ 11.0
    Marcelo Bielsa @ 11.0
    Diego Simeone @ 13.0
    Jurgen Klinsmann @ 13.0
    Fabio Capello @ 13.0
    Sven Goran Eriksson @ 17.0
    Martin O'Neill @ 17.0
    Marcello Lippi @ 21.0
    Didier Deschamps @ 21.0
    Gianfranco Zola @ 26.0
    Martin Jol @ 26.0
    Arsene Wenger @ 34.0
    Diego Maradona @ 34.0
    Carlo Ancelotti @ 34.0
  • limperatore
    nincs edzőnk :D

• limperatore
    tényként közlik hogy Ranocchia lesz az első téli igazolás
    azért azt bírom h még nem is leo az edző hivatalosan, de kakát már ide hozta az interbe :D
  • limperatore
    ...................cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
  • Tomy Lee
    Bannerba!!:DDDD
    de gusztustalan:/
  • ForzaInter
    szánalom aki ilyet csinál
  • ForzaInter
    amit idén csinál azt cordoba is hozza:D:D
  • limperatore
  • limperatore
    aha akkor játszon cordoba jobb szélen mint a milan ellen és akkor meglátjuk mennyi támadást vezetünk ott
    ne basszatok fel mert leütöm a monitort mindjárt geci
  • Tomy Lee
    Nem tudom azt állítani,hogy Maicon mérfőldekkel jobb itt bárkinél is,sajnos erről van itt szó
  • ForzaInter
    majd veszünk vkit

Ugytűnik Zenga, Simeone és Leonardo hármas maradt, első 2 interista edző mér felajánlkozott, ha ezek utána Leonardo mellett dönt Moratti akkor no comment.. Egyébként talán Simeone a legjobb közülük, argentinában egyik legjobb és legtehetségesebb edzőnek tartják, és ő lett az év edzője, és nem elég keménykezű szigorú edzőnek tartják.

Leonardo totális bukta lesz, alapból szurkolók nem fogják szeretni, semmi tekintélye nem lesz, és ezzel a támadófocival ugyanugy belebukik mint Benitez, bombaerős a keretünk, de ez egy teljesen más stílusú focira alkalmas, olyanra amilyet José játszatott.. Ezt kellett volna beniteznek és beismernie, és majd a következő edzővel.. Ahogy José mondta: "nem a játékosokat kell a taktikához igazítani, ha nem taktikát a játékosokhoz"
  • limperatore
    az baszna be ha eladnánk most, senki nincs aki helyettesítse és mérföldekkel jobb még így is cordobánál
  • Tomy Lee
    Sz.tem senki nem adna érte annyit:/
    Am.szerintem is el kéne adni de hát kinek meg mennyiért
  • ForzaInter
    de az a baj vele már most is halott, mert akkora nulla idén
  • limperatore
    már nyáron se akartak adni érte 30 millát :D így főleg nem fognak
    maradjon mert különben meghal a jobb oldalunk és nem akarok soha többé cordobákat látni jobb oldalon
    kaka helyére meg ott van sneijder coutinho
  • ForzaInter
    Maicont én eladtam volna már nyáron is, én ki nem állhatom azt a flegma leszarom stílusát.. Idén mikor játszott katasztrófa volt és már tavaly is nagyon sok rossz meccse volt, simán pótolható már ez a Maicon, még kapnánk érte kb 30 millio körül..

Santon tudmásom szerint egészséges jelenleg és nem kell műteni.
  • WuFraZselic
    sérült, nincs formában, ahogy Maicon sem. jobb hátvéd (minőségi) pedig elég ritka (Santont előbb-utóbb újra meg kell műteni, így nem lehet rá alapozni)
  • DONGUBA
    kaka jobb es fiatalabb is neki fekszik az olasz foci...vedot meg talaltok majkon helyett:)
  • WuFraZselic
    i c :)

Kaka újra téma, Maicon menne helyette. nem kéne erőltetni...

Udinével tárgyalni kezdtünk, nem engednek a 20 millából, Branca kitalál valamit remélem :D
  • Fabio Capello
    Négy hónap volt csak :D Szakdolgoztam főként, elköltöztem, melóztam, rövidre fogva összejött az élet :)

Meg persze hamár pénzt keresek, legyen is mire elkölteni alapon bekrepált a gépem :D
  • WuFraZselic
    kezd egy kicsit hasonlítani a dolog a "régi" Interre, amikor 10 edzőnk volt 3 szezon alatt kb. nagy felelőtlenség egy tapasztalatlan edzőt idehozni, pláne 2012ig aláíratni vele szerződést, erre a célra megfelelt volna egy Interes kötődésű edző (Simeone, Zenga, Baresi), és nyáron komolyabb után nézni...

te hol voltál az utóbbi ~fél évben? :D
  • Fabio Capello
    Igazoljátok már le rögtön Inzaghit mellé légyszi, hadd legyen teljes a röhej :D
  • limperatore
    La Repubblica szerint 2012 júniusáig ír alá Leonardo, és vele együtt Kaka is érkezhet! :D
    Victor Ruiz és Jack Wilshere is érkezhet, de az elsődleges célpont Sanchez és Ranocchia!

Castaignos ügynöke nyilatkozot hogy az Interbe jön Luc. Nyáron fog érkezni, azt nyilatkozta még hogy erősebb mentalitású mint Balotelli és jót fog tenni neki hogy Eto'o-val és Militoval edzhet, még csak 18 éves de gondolkozása olyan mint egy 23 évesé.
  • WuFraZselic
    idehozni egy bilános vesztest, hát ennek tényleg sok értelme van...

Baresi tökéletes lett volna...
  • limperatore
    sztem a nord kifütyüli majd
    meg nem éneklik majd h leonardo salta con noi :D
  • ForzaInter
    eddig se kaptunk róla gólokat..

szép kilátások leonardo hánynom kell tőle.. azt hittem beniteznél rosszabb nem jöhet, tévedtem
  • limperatore
    cassano az interbe akart jönni :D szép volt massimo
    segédedzőnek jöhetne maldini is :D
  • limperatore
    hát amíg nincs ranocchia addig ő lesz ott :D

nagyon jó lenne ha ez a 3 fiatal érkezne, középpályán ne legyenek sérültek, coutinho térjen vissza és kurva erős támadósor lesz elől