34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Fabio Capello
    cordoba nagyon jó lesz ott Besaccolok vagy 5-10 gólt amit róla kaptok majd:D
  • limperatore
    A Gazzetta már LEO projectről beszél:

Érkezne Ranocchia a védelembe, előre pedig Sanchez akinek az ára 20m euro, de Moratti Biabianyt akarja cserébe adni hogy csökkenjen az ára, illetve a Feyenoordból Luc Castaignos.
  • limperatore
    azt nyilatkozta gazzettának h az inter mindenek előtt van
  • limperatore
    MOU: "I WOULD GO BACK BUT I HOPE THAT INTER WILL NEVER NEED ME."
  • Fabio Capello
    Várható volt... A kérdés hogy kit kaptok. Bár ha van egy kis esze annak az embernek, fél évre hoz valakit, aztán valami tisztes edzőt beszereztek a nyáron... :D
  • Grove4
    Legalább van töke az elnökötöknek. Nekünk a sok semmirekellőt csak nagysokára rúgták ki.
  • ForzaInter
    ha leonardo jön a helyére, akkor baszódjon meg Moratti, annál még az is jobb lenne ha maradna Benitez..
  • Tomy Lee
    Fúú szegény így ünnepek elött hát kicsit sajnálom de tény,hogy gyenge volt.Ennek így kellett lennie sajnálom az egészet tényleg szerettem volna ha megfelelő komoly edzőként tevékenykedett volna de ilyen az élet.Ami nem megy nem kell erőltetni..
  • limperatore
    kirúgták benit
  • limperatore
    simeone ráadásul év edzője lett Argentínában
  • Tomy Lee
    Az igen:/
    Szerintem elnök úr vagy piál mostanában vagy túl öreg már a posztjára..
  • ForzaInter
    rohadjon meg a vezetőség ha egy milanistát idehoz a padra:@@@@@@@@vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ha már ennyire tapasztalatlan fiatal edzőt akarnak, akkor már jöjjön Zenga, Simeone akik legalább Inter kötődésűek.
  • limperatore
    inter hivatalos fb oldalán már szidják is, vaffanculo meg ezerrel :D

• limperatore
    állítólag leonardo érkezik
  • bakkerman
    mekkora szenzáció lenne Mourinho visszatérne Milánóba
  • limperatore
    ilyen ez a fordító :D
  • Monoton
    "Olvastam a betegtájékoztatót hiba után hibát"

Mindegy végül is nekem, én nem akarok nektek rosszat :D
  • limperatore
    sőt most mourinho vmi ilyet mondott de csak google fordító :D

"Ez egyszerűen mögé az edző. Szeretnék egy találkozót, és azt akarom, hogy sürgősen. Akarok beszélni az elnökkel, mert a hat hónap után itt tudok kezdeni, hogy véleményezze az életem, mint edző a Real. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a különböző ötletek, de ha én Olvastam a betegtájékoztatót hiba után hibát, akkor bizonyos, hogy a következő meccsen nem leszek a padon. "
  • limperatore
    ha nálatok érte volna el ezt mourinho és elment volna te is elhinnél mindent
    szted melyik inter szurkoló nem reménykedik a visszatérésben? egy élő legenda a csapatnál, bármilyen kicsi hír reményt ad
    és azért nem teljesen valószínűtlen hogy visszatér nyáron
  • Monoton
    BSZ Csesza!
  • Monoton
    Olvasom én is, de ez a baj hogy te mindent elhiszel, úgy ahogy már Cassanot is a csapatban láttad :D
    Kb. a lényeg az, hogy Mourinho megemlített pár dolgot az amúgy már csak látszólagos sportigazgató Valdanora. (Ő már nem vezető, csak egy báb:)) Nincs itt semmi örihari, csak mire végigment a Marca-as-goal.com-sun-gazetta-tuttomerkatto hírátvétel, eltorzult az egész.

Érted:
    Juli pogácsát sütött Sanyinak. - Marca
    ....
    Juli pogácsába sütötte Sanyit. - Tuttomerkatto
  • limperatore
    moratti már a jövőre gondol :D
    most vkit hoz félévre, nyáron meg josé hazajön :D
  • Mikrosa
    Jó lesz nektek Herczeg, úgyis nagyon megy neki
  • Tomy Lee
    Jól van,nagyon megható ez az egész de nem a lehetséges edző ill.játékos kérdést kellene inkább rendezni?!:D
  • limperatore
    "A Marca szerint Mourinho egyre mérgesebb Valdanóra, aki 1) nem szólalt fel a Nou Camp-beli játékvezetés ellen; 2) nem vett csatárt; 3) gratulált egy olyan sajtótájékoztatóhoz, amit Mourinho tiltott; 4) nem védte meg Preciadóval szemben; 5) nem fogadta el kapitánynak Marcelót és Diarrát. "

saját topicod tetején
    :asasdsdas
  • Mikrosa
    HBD Csesza!
  • Monoton
    "S bár Mourinho viszonya a Madridi vezetőkkel korántsem felhőtlen"

:asdsadsad
  • limperatore
    tuttomercatoweb írta...
  • limperatore
    Moratti Madridba utazott Mourinhóért

A Tuttomercatoweb biztos forrásokra hivatkozva hozza mai főoldalán, az Inter elnöke Madridba utazott, mégpedig nem másért, minthogy José Mourinhóval találkozzon.

Érdekes fordulat lehet mindez a Rafa Benitez és Massimo Moratti között íródott szappanoperában, az Inter presidentéje úgy tűnik váratlan lépésével nem csak az olasz sajtót, de csapata szurkolóit is megdöbbentette. Mindenesetre a kék-fekete hívek egészen biztosan boldogan fogadnák korábbi trénerüket, bár kérdés hogy ez a forgatókönyv mennyire valószínü egyáltalán.

A cikk megemlíti, hogy Moratti és Mourinho esti találkozója bár biztosan több kósza pletykánál, azt senki sem tudja valójában mi az igazi apropója. Elképzelhető, hogy az Inter jövője lesz a téma, de az sem kizárt, hogy mindez nem több egy egyszerű baráti vacsoránál, kettőjük kapcsolata ugyanis a portugál távozta ellenére is kitűnő maradt.

S bár Mourinho viszonya a Madridi vezetőkkel korántsem felhőtlen, eddigi életútja alapján több, mint váratlan lenne ha a tréner idő és céljai elérése előtt távozna a királyi gárdától.
  • ForzaInter
    Bekattantál?
  • bakkerman
    Cassano úrak :DDDD
  • Tomy Lee
    HBD Csesza!!
  • ForzaInter
    bírom ezeket a híreket:D:D:D:D
  • limperatore
    benitez a lányát liverpooli suliba íratta be...
  • ForzaInter
    De az edzőváltás még csak pár napja téma komolyan, és még ugytűnik Moratti se tudja ki lesz az edző, így evidens hogy addig nem akar játékost idehozni. Persze majd az uj edzőnek lehet kéne Cassano, de nem tudhajtuk még ki lesz az, így addig igazolni sem fogunk míg nincs edzőnk, mert Benitez tuti megy. Szóval ugy néz ki edzőváltás miatt lecsúszunk cassanoról, meg igazán azóta nem halljuk hogy idejön mióta komolyabban szó van róla, hogy Benitez távozni fog..
  • bubu13
    Eto'o negyedszer lett Afrika legjobb játékosa.
  • WuFraZselic
    ez oké, de legalább 1 hónapja téma már Cassano szerződtetése, és Capello kb az utolsó lehetőség edzőnek (elég sok a fizuja + a kivásárlási ára)... szóval a magyarázatod tökéletes, de szerintem nem ezért nem igazoltuk le (szimplán balfaszok voltunk, és elhappolták)
  • ForzaInter
    cassanóról valószínű azért mondtak le, mert jelenleg gyakorlatilag nincs edzője a csapatnak, így addig amíg nincs meg az uj edző nem akarnak játékost igazolni, mert ha véletlen capello lesz az edző, akkor már cassano menne is a kukába
  • WuFraZselic
    Capello személyes okok miatt Milánóban van, de nagy valószínűséggel tárgyalni fog az Inter embereivel is ez idő alatt

Benítez és az ügynöke is cáfolták a híreket, miszerint kibaszták

Cassano pedig szinte biztosan a miláné (ezért külön gratuláció a komplett vezetőségnek, ekkora luxust miközben gólt nem vagyunk képesek lőni...)
  • WuFraZselic
    az a baj hogy ez simán lehet PS is :D