34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    úgysem jön (remélem leonardo sem)

Moratti hétfőn jelenti be az új edzőt

Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)
  • DONGUBA
    Es ha jonne kaka hova raknatok be?Snejder helyere?Nem hulyeseg idehozni amugy?
  • limperatore
    bal oldali kép az első meccsünk várható kezdője, jobb oldali meg a jövő csapata
    remélem sanchez lesz pandev helyett :D

• limperatore
    tuttomercaton azt írják hogy egyszerre mutatnák be kakat és leot :D
  • ForzaInter
    leszarom mivan a milan topikban, mi nem megyünk ide, ti se gyertek ide, ennyi...

arról hogy mennyire vagyunk tőletek, azt inkább hagyjuk.. olaszországban sikeresebbek vagyunk az biztos, derbit is többet nyertünk mint ti, de ebbe nem akarok most belemenni.
  • limperatore
    merda, "balfasz inter"
    ugyanaz de senki nem sír érte
    majd akkor arcolj ha tripláztatok
  • WuFraZselic
    tök jó, hogy még félidő SINCS, 13 (inkább 7) pontos előnynél ekkora az arcotok, csak tudnám hogy mire... :D bár egy "őszi bajnok" titulus is sokat jelent nektek, ezt elhiszem
  • WuFraZselic
    jézusom micsoda flamewar lett, pedig ilyen napoli-lazio féle 3havi csodákra céloztam elsősorban :D de ugyebár akinek nem inge...
  • LasCar16
    nem ti csak le semmirekellőzitek, meg bilánoztok a saját topikodtokban, jó h van rá reakció, a Milan topikban mit olvastok hasonlót a merdán kívül? számolgathassátok itt a címeket, de sehol nem vagytok a legtöbb címet nyert csapat, volt egy Inter korszak aminek a végjelei mutatkoznak
  • wright
    Azért nem is írok sokszor erre az oldalra mert itt mindenki egyből ugrik!Mintha egy adott topicban,láthatatlan szabályok lennének(nem csak ebben,sokban)és aki idetéved,csak kapkodja a fejét,hogy wtf....(what the fuck-hátha nem megy inglis)
    Na písz.
  • ForzaInter
    Nem csak mi de Te is, alapból olyan stílusban írsz ha nem valami neked nem tetszik..
  • wright
    Nem volt szándékomban,de ti mindig túlreagáljátok.
  • limperatore
    ennyi le vagy fosva szarva :D:D:D:D:
    ne kelts flémet pls :\
  • wright
    Abban mi nem volt kulturált amit leírtam?Jah hogy én nem használtam lefos,leszar stb. szavakat.Nos ennyi tisztelt inter szurkolók
  • limperatore
    jovan :D
    kit érdekel hogy nem a juvét tartják ganénak? kit érdekel a csapat múltja mikor kb 10 éve van sport1 mióta lehet követni rendesen a meccseket
    jössz itt a tradícióval? ki nem fossa le, ti néztétek végig a bl meg el sorsolást tét nélkül nem mi
    mi csináltunk az olaszoknak történelmet nem ti
    akkor meg miről beszélsz? kit érdekel h a juvésok mit hisznek a calciopoliról? mindenki lefossa , csak ti sírtok a 4 éves ügy miatt
    engem ne sajnálj én örültem eleget mostanában ;) viszont te egy darabig biztos nem fogsz :D
  • ForzaInter
    csak ez itt senkit nem érdekel kb:d
    mi se megyünk hozzátok fröcsögni, te se gyere ide, sztem nem nagy kérés, sok topiktársad ezt betartja és ha ide is jön legalább kulturáltan probál írogatni..
  • wright
    Egyvalamit elfelejtesz!Nekem ez nem okoz fizikai fájdalmat,se örömöt!Se a felkiáltójel se a tiltás nem hat meg,ellentétben pölö veled.
    Viszont leírtam egy véleményt,feltettem egy kérdést(najó,meg is válaszoltam)és neked ez nem tetszik....sajnállak.
  • ForzaInter
    persze, persze, a szokásos fröcsögés, igazából válaszra sem nagyon vagy érdemes..
    serie b, zero titoli:) neked is boldog karácsonyt:D
  • limperatore
    nem sokára te fogsz futni ;) kitartás!
  • wright
    Ennél vmi frappánsabbra számítottam,mondjuk,hogy futsz árulkodni...mint anno...
  • limperatore
    a te országod nem itt van
  • wright
    Hát amiket lehet olvasni a calciopoliról....lehet,hogy a legnagyobb hunyó a ti elnökötök!Az meg mellékes,hogy szinte már senki nem a Juvét tartja 'gané' csapatnak azokból az időkből!?Inter?pff...Mi az istent szeretettek meg abban a csapatban?Mert a múltját biztos nem....tradíció nulla a Milan és a Juve mellett,a jelen lopva,a jövőt meg nem tudjuk.
    Na mind1 csak 1 szösszenet volt...
  • limperatore
    ezért?:DD
    én viszont remélem h megbuktál üt-ből, adná az ég ;) meg majd még kapsz egy s mást ;)
  • szucsy89
    ezért remélem kapsz pár felkiáltójelet ;)
  • ForzaInter
    köszönjük:D
  • DONGUBA
    hagylak mert felek a felkialtojeltol de annyit mondhatok hogy ......................................................................................................
  • limperatore
    jo gubát hagyjad :D mérges az interre mert 4 év után nem a kedvenc csapata nyert bl-t
    2009 barca
    2008 mu
    2007 milan
    2006 barca
    kicsit uncsi volt neki mindig a legnagyobb kedvenc nyert :ASD:SDA:ASD:

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.
    Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ez a legkomolyabb :D:D:D:D:D:D:D:D
  • ForzaInter
    amugy nagyon szeretem, hogy jönnek ide juvésok meg milanosok okoskodni állandóan, de érdekes módon mi soha nem megyünk hozzájuk.. jó talán matyi igen:D de más biztos nem

persze nem capellora, csövesre stb gondolok akik normálisan tudnak kommunikálni..
  • ForzaInter
    aki 13 kupát összecsal 5 év alatt azelőtt én meghajolok esküszöm, ha még juvés akkor is:D:D
  • limperatore

• ForzaInter
    az internek meg több blje van mint a juvénak
    több bajnoki címje mint a milannak
    elmult 5 évben 13 kupa milan 2 juve, 0:D lehet ezt fokozni mindig, csak nincs értelme.
  • DONGUBA
    Hagyjad mar minden csapat szar fos csak azizinter a jo kiraly csapat mert egyszer az eletben oszecsaltak par kupat....par evtizedig ugysem lesz semmi
  • Csacsi
    A semmirekellő Milannak sokkal több nemzetközi kupa címe van.
    A semmirekellő Juventusnak meg sokkal több vajnoki címe van.

Öngól.
  • limperatore
    milan juve napoli roma palermo
  • Murder3
    nem lehet?
    akkor hogy kaptak ki?:D
  • Csacsi
    Melyik csapatok a semmirekellők?
  • WuFraZselic
    ezzel én is egyetértek
    de hogy ilyen semmirekellő csapatok legyenek előttünk, pláne ekkora előnnyel, az azért túlzás. mindenképp kell(ett) a változás
  • WuFraZselic
    szüksége van egy harmadik (?) térdműtétre 10-11 hónapon belül, ami után szintén 2-3-4 hónapig nem lesz bevethető
  • WuFraZselic
    ezt már ellőtted egyszer :/
  • limperatore
    mondjuk annyi jó van leonardoban hogy több brazil jöhet :D
    luis fabianot mondják egyből, de neymar se lenne hülyeség..