FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Akkor ezért ilyenek a csíkok, ötletes ha így nézzük, sztem nem csúnya, bár nem is tetszik annyira, túl modern/extrém lett.
Yo, Bitch!
a "kokárda" valóban nem kéne oda, de nekem bejövõs 😄 majd meglátjuk "élesben" hogy virít 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
REAL MADRID
és a teljesség miatt

Épp hogy átmentek, 59-nél már megbuktak volna. Balotelli pedig kijelentette egyetemre készül. 🤣
Yo, Bitch!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
pedig igaza volt 😄
Te ezen meglepõdsz?😄
Annyi csak,hogy az új csapata nagy ellenfél lesz:S
Nem semmi tényleg amit összehozott Milánóban Inter-el,remélem Benitez is hozza ezt a minõségi vezetõ edzõ dolgot.
Õszintén ugyanúgy bízok benne is mint ahogy azt tettem José Mourinho-nál
★ 汤姆 李
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Inter elsõ lesz ismét a sok hyper sztárolt fostalicska "új" Özil-es(lol) MU és Villa-s Barca elött!
Benitez király lesz
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
de egyébként megoldanánk a 2 csatáros rendszert egy milito forlán kettõssel, örülnék neki 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
Yo, Bitch!
REAL MADRID
Yo, Bitch!
VB-n is jobban játszott mint Xavi, mindenképpen neki kell kapnia az aranylabdát! Tegnap is Robbennek milyen passzt adott.. csak Robben kihagyta a 100%-os ziccert, Wes megszokta h Principe ezeket bevágja 😄
Moratti nagyon merész, "Az Inter ismét megnyer mindent" 😄
Balotelliért még mindig a City és a United harcol, amelyik ajánlata eléri a 40 milliót az viheti.
Maicon meg nyilatkozta hogy boldog az Interben.
A legnagyobb erõsítésünk ha megtartanánk a csapatot 😄 Balotellit se kéne eladni, biztos komolyan fogja most már venni, aranylabdát akar nyerni jövõre ahhoz pedig vágnia kell a gólokat. Én csatárként játszatnám nem szélsõként. Coutinho ha jól tudom megérkezett már Milánóba.
Elia most jön Olaszországban, a juve akarja meg mi.
First team members
Goalkeepers: Luca Castellazzi, Paolo Orlandoni.
Defenders: Cristian Chivu, Ivan Cordoba, Nelson Rivas, Davide Santon.
Midfielders: Esteban Cambiasso, MacDonald Mariga, Thiago Motta, Obiorah Nwankwo, Joel Obi.
Strikers: Mario Balotelli, Jonathan Biabiany, Goran Pandev.
Primavera players
Goalkeeper: Alberto Gallinetta (born 1992).
Defenders: Cristiano Biraghi (born 1992), Marek Kysela (born 1992), Felice Natalino (born 1992).
Strikers: Denis Alibec (born 1991), Simone Dell'Agnello (born 1992).
Yo, Bitch!
Év végén aranylabdát megkapja sztem, triplázó Inter egyik legjobbja, a döntõs hollandok és a vb 2. legjobb játékosa, eddig nem volt n a szezonban olyan játékos aki nála jobban játszott volna.
Yo, Bitch!
mostantól pedig koncentráljunk a következõ szezonra, hasonló eredményekkel =)
Úgy játszott végig ahogy azt elvártuk tõle.2nd irányító tuti ha Zanetti majd átadja😊
★ 汤姆 李
nagy tag ez az ember 😄
Mascherano leigazolását meg megint felvetették, állítólag kérte a pool vezetõit, hogy tegyék eladási listára