34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    Inter sikerekben gazdag uj évet mindenkinek!
  • limperatore
    Szebb jövőt mindenkinek!
  • WuFraZselic
    előre is Boldog (Inter-sikerekben gazdag) Új Évet mindenkinek
  • limperatore
    Szezon legszebb góljai.. Maicon

• limperatore
    2010 egyértelműen az Inter éve volt!
    Minden idők 3. legjobb eredményét értük el ebben az évben a Barcelona és az Ajax után!

Az év legjobb csatára Diego Milito
    Az év legjobb középpályása és játékosa Wesley Sneijder
    Az év legjobb edzője José Mourinho!

• limperatore
    :DD

majd leo visszahozza a tavalyi formáját :D
  • gabber_saviola
    irreális csere lenne, Sneijder negyedét nem éri Pastorénak. :D
  • ForzaInter
    José ügynöke azt nyilatkozta, hogy nem lehetetlen hogy visszatér az interhez..:D
  • WuFraZselic
    amúgy az interjú alapján nagyon szimpatikus Leonardo, azzal kezdte, amikor kinevezték, hogy felhívta Mourinhot, mert szerinte nem lehet az Interhez jönni anélkül, hogy vele ne váltson az ember néhány szót :D

csak ne kövessen el olyan "kezdő" hibákat mint pl tavaly a derbin, inkább a tavaszi formáját produkálja edzőként :D

Moratti sokat sejtetően válaszolt arra a kérdésre, hogy érkezik e még valaki Ranocchián kívül, remélem még a héten jön az a valaki, össze kell szoknia az új játékosoknak/stábnak
  • WuFraZselic
  • Markov
    Mondjuk az is igaz, ha Chelsea és Interből kell NEKI döntenie akkor Ancelotti miatt megy Chelseabe..
  • Markov
    Az nem sokakat érdekel.. majd mi ráhúzzuk!
  • limperatore
    spanyolba a bajnokság 2 meccsen dől el :D
  • bakkerman
    bazmeg egy bajnokság nem csak 2 csapatból áll,kellenek "ilyen levanték" is,ahogy kellenek a Brescia,és a Lecce félék is
  • limperatore
  • WuFraZselic
    nem tudom egy 28 éves játékosért megérné-e egy "nagy ajánlatot" tenni
    akkor inkább Pastore, bár mivel Zampa teljesen őrült, 50-60milla alatt mindenkit elküld a picsába :D
  • limperatore
    Valdano nyilatkozta hogy ha egy nagy ajánlat érkezik akkor valaki távozhat januárban
  • WuFraZselic
    Holnap mutatják be Leonardot, és ha minden igaz már Ranocchia is ott lesz az első edzésen. Hivatalosan csak január 1 (gyakorlatban gondolom 3.-án) mutatják be

Ranocchia apja: „Megerősíthetem, hogy Andrea elhagyta a Genoa öltözőjét délután, már csomagol. Azt én sem tudom, mikor írja alá a szerződését. Alig hiszi el, hogy egy ennyire nagy és fontos csapatban játszhat. Nem fél a lehetőségtől, nagyon erős személyiség, és rendkívüli módin lelkesíti, hogy az Interhez kerül"

remélem meghatározó alakká válik idővel!
  • limperatore
    akkor már inkább legyen pastore-sneijder csere :D
    gabber elfogadod az ajánlatot? :D
  • ForzaInter
    azok után amit a csapatért tett nem kéne leírni, tavaly még mindenkinek a nagy kedvence volt, most meg hogy rosszul megy neki mindenki elfelejti, és már nem is tartja számon sztem ez undorító (most nem feltétlen rád gondolok) az hogy kihagy helyzeteket, mindig nem jöhet neki össze minden, de focizni nem felejtett el, és ha megkapja a lehetőséget és nem lesz sérült, akkor formába fog lendülni, mert 15-20 gól benne van egy idényben.. azért idén szinte nem is játszott zsinórban 5 meccset se talán sérülések miatt:(

én sokkal jobban félek sneijder miatt, hogy itt is az lesz vele mint a realban, ott is viszonylag jó volt 1 szezonjában, 2 szezonjában meg nagyon gyenge volt, most itt is ugyanez van vele, és ha jön kaká akkor lehet eladjuk.. chelsea állítólag 30 millioért vinné..
  • WuFraZselic
    Özil és Di María is kurvajó, Kaká pedig nem is játszott még. kizárt, hogy egyből visszakerülne
  • limperatore
    jobb formában vannak most
    ilyen levanték ellen nem nagy szám győzni :D
    37 éves inzaghi majdnem megverte őket egyedül :D
    1 kemény meccse volt eddig 5:0 :D
  • szucsy89
    De Kaká miért is akarna elmenni abból a madridból, ahol, mikor felépül (azaz most:D) egyből visszakerül a kezdőbe? Meg most a real sokkal jobb mint az inter...
  • bakkerman
    aha,Ronaldo sose hagyná el a Unitedet,meg Kaká sose lesz Real játékos
  • limperatore
    pandevnél még jobb talán :D

milito sztem már tuti nem lesz olyan mint tavaly
    fair nem fair ez van
    olyanokat kihagy amiket tavaly csukott szemmel belőtt, bár én örülnék a legjobban ha visszajönne a formája
  • ForzaInter
    pedig fog:D
  • fsgh
    Had ne keresgéljek vissza olyan hozzászólásokat amik kb így szóltak "Kaká soha nem megy a madridba"
  • szucsy89
    Amúgy meg vicc, Kaká soha nem húzna magára inter mezt.
  • ForzaInter
    akkor militoval mit csinálunk? mert hogy padozni nem fog az biztos, meg azért nem lenne fair vele szembe ha padra raknánk, mert igazából idén még talán 5 meccset sem játszott zsinórban, és sérült volt, biztos hogy formába lendül ha játszani fog rendszeresen és nem sérül meg

kaká amugy tud a szélen játszani, wesley is játszott ott az ajaxban
  • szucsy89
    Na mivan, a szerinted fos Kaká hogy férhet be a "hatalmas" inter kezdőjébe? :DDAS:ASADAS:DSSDAAS
  • fsgh
    Kaka jó a szélen? inkább wesley helyén tudnám elképzelni. de őt meg szintén nem raknám ki a szélre. bár ki tudja.
  • limperatore
    ..................................ETO'O
    KAKA...................WESLEY.................SANCHEZ
  • fsgh
    ketten együtt sokan lennének.. hacsak sanchez nem csatárként lesz játszatva.
  • limperatore
    gazzetta szerint az udinese elnöke lehet h elfogadja a 15m-t + biabiany felét Sanchezért
    belátta hogy többet nem kaphat érte

na még a héten jönne sanchez meg kaka... :D
  • ForzaInter
    Moratti aza küldött.:) Ma este elvileg együtt vacsoráznak perezzel:D
  • limperatore
    küldöttek mennek madridba kakaért...
  • bakkerman
    akkor ez azt jelenti,hogy az intertől nem 5-öt kapnának,hanem 7-8 gólt?
  • Tomy Lee
  • WuFraZselic
    na, Ranocchia az első igazolásunk, 10millió körül vettük meg a másik 50%át
  • Markov