FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
olaszban lett már valaki 9 góllal is gólkirály asszem... 😄

ForzaInter
olsz ligában 10 gólpassznál sztem még senki nem adott többet😄 teljesen más stílusú a 2 liga, spanyolba védekezés nulla olaszhoz képest, nem hiába sokszor 30 gól felett vannaka gólkirályok, addig serie a-ban sokszor 25-öt se rugja meg gólkirály, persze van kivétel, de egy támadó játékosnak sokkal nehezebb érvényesülni a serie a-ban.. itt nincsenek 5-6 gólos gyõzelmek, csak nagy ritkán..

Yo, Bitch!

bakkerman
míg Sneijdernek ez a szezonja volt eddigi karrierje legjobbja,addig a kis spanyol,vagy inkább a KÉT kis spanyol csendben hoznak le évrõl-évre 20-25 gólpasszt! Én jobbnak tartom mindkettejüket a hollandnál,ugyanezt tartja Realos haverom is,de ha idén Sneijder kapja a lasztit nem fogom vitatni tõle,ennyi!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Grove4
Cannavaronak az akkori szezonja volt karrierje csúcsa, azért azt erõs kijelenteni, hogy a VB-n kívül nem csinált semmit.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
egy 2. helyet megérdemel

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Iniesta nagyon jó szezont mutatott ismét,kétség nem fér hozzá mit érdemel ezt mondom mint Inter ill.Sneijder fan😊

★ 汤姆 李

Murder3
Cannavaro is vb-miatt kapott csak amúgy nem kapott volna õ semmit😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

limperatore
kit érdekel h vb-t nyert, sneijder többet tett le az asztalra ebben az évben, jobb volt ebben az évben, ennyi...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Murder3
nem villa lett a legjobb játékos?
gólkirály érdekes😄 inkább kanadai táblázat elsõt jelöltek ezen a vb-n, bár hivatalosan gólkirály.

Murder3
ezt erõsen kétlem.
snejder jó, de Iniesta jobb tõle.
habár tényleg snejdernek járna jobban, de iniesta meg vb-t nyert ami sokat nyom a latba.

limperatore
meg jobb is mint iniesta

Grove4
„Én Sneijdernek adnám az Aranylabdát, nem Iniestának. Nem azért, mert jobb, hanem mert ott volt a vb és a Bajnokok Ligája döntõjében is, teljesebb volt a szezonja. Iniesta nagyszerûen játszott a világbajnokságon, de a szezon során nem brillírozott. Nálam Xavi a második” – tette hozzá a portugál mester.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ForzaInter
Hát elég nagy vicc lenne, messsze nem volt olyan jó ez a spanyol csapat. Xavi és Iniesta pedig nem futott olyan szezont amiért aranylabda járna... Vb legjobb játékosa díjat sem spanyol kapta, és a gólkirály címet sem spanyol nyerte.

Yo, Bitch!

limperatore
ha megkapják akkor jelentéktelen lesz már az aranylabda érdeme

bakkerman
ezt a statisztikát azért raktam be,mert az elmúlt 3 vb gyõztesbõl került ki az aranylabdás,ergó ha megy tovább a staféta,akkor vagy Ini,vagy Xavi kapja 😊)

ForzaInter
jóhát ennyi erõvel mindent felsorolhatod, amit nem a spanyolok nyertek, elég sok van😄D

Yo, Bitch!

bakkerman
persze ez csak statisztika

bakkerman
2006 VB-Cannavaro,olaszok gyõztek
2002 VB-Ronaldo brazilok gyõztek
1998 VB-Zidane franciák gyõztek

<#zavart1>

Futballban már sok szégyen volt és sok is lesz.

REAL MADRID

ForzaInter
ja xavit meg iniestát is írják esélyesek közt, de azért vicc lenne valamelyik megkapná, tavaly lényegesen jobb szezont futott mindkettõ..

sneijdernek muszáj megkapnia, futball szégyene lesz ha nem õ kapja..

Yo, Bitch!

Grove4
Igen, a VB-n Maradona elbaszta ezt neki rendesen, még annyi a mákja, hogy a hollandokon kívül nem voltak olyanok, akik kiemelkedõt nyújtottak volna a VB-n és az európai kupaporondon egyaránt. Talán még a spanyolok =/

limperatore
egymás ellen játszott a brazil elsõ csapat a második csapattal

First Team: Diego Alves, Daniel Alves, David Luiz, Thiago Silva, Andre Santos, Lucas, Hernanes, Ramires, Carlos Eduardo, Pato, Robinho

Reserves: Gabriel, Rafael, Alex, Henrique, Douglas Costa, Fernandinho, Philippe Coutinho, Sandro, Hulk, Andre

2:2 lett, coutinho lõtte az egyik gólt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Ha nem lett volna vb õ lenne legnagyobb esélyes Sneijder mellett, de így sztem nem lesz 3-ban de 5-ben igen, pedig megérdemelné õ is.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Ferguson szerint Diego Milito érdemli az Aranylabdát

A United edzõje úgy gondolja, hogy Milito érdemli meg a legjobban az Aranylabdát, mert a csatár remek teljesítményt mutatott a Bajnokok Ligájában.

"Úgy gondolom, hogy az Aranylabdát Milito nyeri” – mondta el Ferguson az UEFA edzõi fórumán, Svájcban.

„Remek formában játszott a Bajnokok Ligájában, ráadásul a finálét is õ döntötte el két góljával.”

„Azt hiszem, jó esélye van arra, hogy megszerezze ezt a dicsõséget, hogy övé legyen az Aranylabda.”

Az Aranylabda gyõztesét decemberben fogják bejelenteni.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
nagyon szimpatikus a srác <#eljen>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
Interjú Coutinhoval

"Nem járok szórakozóhelyekre, nem iszom sört sem más alkoholt és tetoválásom sincsen. A mai trendektõl teljesen eltérõ úton haladok és roppant boldognak érzem magamat. Inkább arról beszéljünk, hogy milyen csodálatos dolog Isten jelenléte bennünk és ne a rossz dolgokról." kezdete az interjút az Philippe Coutinho a csapat új brazil szerzeménye egy hotel aulájában ahol a La Gazzetta dello Sport újságírója Luca Calamai beszélgetett vele. Mint megtudjuk Coutinho nagyon egyszerûen öltözve jelent meg a találkozó helyszínén, az egy órás beszélgetés alatt semmi mesterkélt magatartás nem volt tapasztalható nála. Természetesen felvetõdött a kérdés, hogy egy '92-es születésû játékos, aki mellesleg válogatott kerettag is lett mihez kezd azzal a rengeteg pénzzel amit most az Internél a kezéhez kap. Persze a papa José Carlos roppant büszke a fiára, még a barátnõ aki szintén jelen van csendben figyeli az eseményeket. Vele kapcsolatosan a következõket mondja a játékos. "Másfél éve vagyunk együtt de még korai lenne az esküvõrõl beszélni. A szerelmemnek egyetlen hibája van csak, az hogy a Botafogonak szurkol." A nagy családi együttlét amiatt van, mert mindenki ott szeretne lenni Barcelonában ahol a fiú debütálhat a Selecaoban. "A mamán Esmeraldina éppen egy megfelelõ templomot keres itt Milanoban, hogy év közben ugyanoda járhassak majd. Otthon mikor nem játszottam vasárnap akkor mindig együtt mentünk a misére. Isten bent van a szívemben és fejemben is, azóta velem van mióta megszülettem."

-Melyik volt az elsõ élménye a brazil válogatottról, mint szurkoló?
"A 2002-es világbajnokság, ahol Ronaldo ejtette ámulatba a világot. A cselei és a gólja feledhetetlenek lesznek a számomra. Mikor megnyerték a döntõt akkor a Maracana elé mentem én is ünnepelni. Az az én stadionom... Egy napon pályára szeretnék ott lépni a válogaott mezben."
-Talán éppen a 2014-es világbajnokság döntõjében...
"Álmodozhatok egy kicsit? Megpróbálom elképzelni a sorsdöntõ jelenetet: kicselezem a velem szemben lévõ védõt, megjátszom a példaképemet Kakát, õ pedig a hálóba lõ!"
-Volt már lehetõsége személyesen is megismerni a Real Madrid sztárját?
"Nem sajnos még nem. Remélem majd a Bajnokok Ligája lehetõséget biztosít ehhez. Viszont már volt lehetõségem egy másik idolom, Ronaldinho ellen játszani az Inter-Milan barátságos mérkõzésen. Mikor közel kerültünk egymáshoz csak annyit mondott: -Sok szerencsét itt! Két szó volt csak, de a szemeibõl nagyon sok jót olvastam ki. Lehetett volna tartózkodó is velem szembe, mégis valamiért barátságos volt."
-Sokan mondják, hogy Coutinho lehet Ronaldinho utódja...
"Én Coutinho vagyok, egy fiatal srác aki most az igazán magas szintû foci közelébe került. Ronaldinho pedig egy világsztár aki már megnyert mindent amit csak meg lehetett. A pályán talán hasonló a szerepkörünk, de azért ne állítsanak engem vele párhuzamba. Ha csak fele olyan sikeres leszek mint õ, már én lennék a legboldogabb ember a földön."
-Szokott ön is a play-stationnel játszani?
"Az öcsém Leandro szokott az ellenfelem lenni és általában õ nyer. Hogy melyik csapatot szoktam választani? Brazíliát, de most már próbálom összekötni Sneijdert is vele."
-Õ lesz a következõ példakép?
"Idén mindenképpen neki adnám az Aranylabdát. Edzéseken csak nézem, hogy miket csinál - így óriási megtiszteltetés számomra egy ilyen emberrel egy csapatban lenni. Próbálom ellesni tõle a titkát, ami a gyorsaságban és a még gyorsabb helyzetfelismerésében rejlik. Jelenleg minden tekintetben õt tekintem etalonnak a munka területén."
-Mikor mennek valahova, Julio Cesar a szobatársa.
"Olyan nekem itt mintha a bátyám lenne, aki mindig arról gyõzköd hogy meg ne változzak. Aztán arról beszél, hogy legyen önbizalmam, merjem megcsinálni a cseleket, én pedig általában tátott szájjal hallgatom õt."
-Benítez mit kér Öntõl?
"Azt, hogy legyek nyugodt de egyben bátor is. Hosszú szezon elõtt állunk, nagyon sok meccs lesz így nem kell azt érezzem hogy minden pályára lépésem egy próbatétel lenne."
-Az új Selecaot Mano Menezes irányítja majd.
"Mindent megnyert a Corinthiassal, nagyszerû szakember."
-És ahogyan az látszik egy fiatalabb generációval akar együtt dolgozni.
"Két leendõ világsztár van az én korosztályomban, Neymar illetve Paulo Henrique Ganso. Meglátják majd..."
-Pato-Neymar-Coutinho lehet a leendõ brazil válogatott támadó szekciója...
"Szép kis trió lenne, de mint középsõ csatár ott van Andre a Dinamo Kijevbõl. És persze Robinhoról se feledkezzünk el akivel véleményem szerint nagyszerû vásárt csinált a Milan."
-Hogyan sikerült a beilleszkedés Milanoba? Tetszik a város?
-Nagyon szép hely, csak kár hogy nem tengerparton van. Tetszett a Dóm és bejártam már a többi nevezetességet is. Jelenleg még szállodában lakok, de hamarosan kapok egy apartmant a San Siro zónában."
-Mi a benyomása az olasz konyháról?
"Minden nap tésztát eszek, de azért találtam már egy nagyon jó brazil éttermet, a Picanhast. De szerencsére itt van velem az egész család és a szerelmem is, úgyhogy ezekkel a dolgokkal nem lesz problémám."
-Igaz, hogy a beceneve Philipinho?
"Mindenképpen azt szeretném, hogyha itt Coutinhonak hívna mindenki mint ahogyan a csapattársak az elsõ perctõl így is tettek. Maradjunk ennél."
-Az Inter a klub világbajnokságon a brazil Internacional Porto Alegrevel fog majd találkozni.
"Kemény lesz, de az én Interem egy remek csapat, Sneijder pedig akármilyen ellenfél ellen el tudja dönteni majd a mérkõzést."
-Az Internek a tavalyi gyakorlatilag megismételhetetlen éve volt.
"Szerintem idén is nyerni fogunk, hiszen bármelyik posztra tekintek a pályán mindenhol sztárok játszanak."
-Mit tud adni Coutinho ennek a csapatnak?
"Egyelõre a lelkesedésemet, a jövõben pedig remélem, hogy gólokat - méghozzá fontos gólokat."

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Es tenyleg 😄DD Mondjuk annyiert nem eri meg 😄

REAL MADRID

Jogosan is.Gondolom õ is szeretett volna akár általa ismert labdarugót hozni akár máshonnan igazolni de teljesen egyértelmû volt idén,hogy mr Moratti intézi ezt a dolgot amit jelenesetben nem intézett:/

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Grove4

szucsy89
<#wow2> rakom is meg😄
bubu13
Unibeten 5-ös odds van arra, hogy Mourinho a Real után a Manchesterbe megy.

EEE 1899

ForzaInter
*visszajön

Yo, Bitch!

ForzaInter
ja oda fog menni sztem is, de remélem egyszer visszamegy

az biztos érzelmileg ide kötõdik legjobban, dehát nem csoda, legnagyobb sikereket itt élte meg, meg itt igaz "harcot" nyert meg, mert olaszországban Inter és Lazio szurkolókon kívül mindenki utálta, és támadta😄

Yo, Bitch!

Lehet az a terve,hogy bejárja az összes nagycsapatot!?😄

ForzaInter
ha az kéne ahoz hogy José visszatérjen, hogy semmit ne nyerjünk ebben az évben, akkor én szó nélkül aláírnám.:d de szerimtem a legtöbb Inter drukker.

fasz meg te vagy hülyegyerek, mit képzelsz te magadról?

Yo, Bitch!

Ha lenne olyan fogadasi lehetoseg, hogy Mourinho kovetkezo allomasa a Manchester United, nem keves penzt tennek ra.

REAL MADRID

DONGUBA
- moderalva -

Attol hogy kipontozod ugyanugy buntetest fogsz kapni.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ForzaInter
Mourinho: Visszatérni az Interbe?
Miért ne, mi együtt boldogok voltunk.

Remélem relal beég, és elküldik, itt meg benitez égjen be, és visszajön😄😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
hát, nagyon úgy néz ki nem igazoltunk senkit, pedig még Marinért is tettünk ajánlatot a Werderneka hajrában =/ érdekes szezon lesz, hiába erõs a csapat

limperatore
leonardo se volt rossz edzõ, volt elképzelés, le is írta mit kell alakítani csak a vezetõségetek baszta megcsinálni me csöveskutyák

LasCar16
elég jó a keretünk, meg van EDZÕNK is, ez a lényeg, de majd kiderül, reménykedünk, az eredmények majd mutatják

#acm

limperatore
tavaly ugyanígy kezdett mind a két csapat és jöttek a nyilatkozatok h milan így meg úgy megver minket azt tönkre verték a reménykedõ milant 😄

Jaja gyertek csak,küzdjetek,legyetek jobbak kerüljetek Intre szintre aztán próbálkozhattok persze.Sok sikert😊

LasCar16
elõször érzem azt 4 éve hogy megfoghatjuk az Intert, majd eldõl vitáról annyit h az elõzõ szezon is múlt, nekünk is volt 2007ben fasza szezonunk, (Bl,Szuperkupa,klubV😎 ennyi erõvel az Inter sem nyert meg mindent egy szezonban amit lehetett, annyit akarok h mi vágjunk titeket "pofán" aztán leszállhattok a földre, Bologna megkezdte remélem folytatódik a jó sorozatotok :d

#acm

DONGUBA
Jo lenne

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
...de legfõképp az olasz focinak

DONGUBA
Van meg igazabol 100 csapat csak nem fer be a logomba.
Bazzeg teged mennyire izgat ez a tema gondolom megy otthon a makiverem mikor vegre ilyet irhatsz ugye?😄

szucsy89
maradjunk annyiban, hogy reménykedjünk egy izgalmas bajnokságban, az mindkét csapatnak jót tenne...
ForzaInter
ki mondta hogy erõsödtünk? nem erõsödtünk de nem is gyengült a keret

Yo, Bitch!

ForzaInter
és tavaly ki nyert meg mindent?
milan mikor nyert meg mindent?
akkor mirõl beszélünk?

lehet ezt fokozni de semmi értelme..

Yo, Bitch!