34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#27290 jogos :D -
#27289 japók nem sárgák :D azok a kínaiak :D -
#27288 kurva nagy gáz van, lúcio 1 hónapra kidőlt...
úgy hogy valszeg Ranocchia-Chivu lesz középen míg baloldalt a sárga
cambiasso kihagyja a bari elleni meccset így elképzelhető egy
zanetti...kharja...motta 3-as és előttük coutinho
bár gazzetta szerint
-
#27287 ha jól fog játszani sztem behívja..
sajnos itt chivut favorizálta leo is, santon meg berakta benitez is meg ő is néha a kezdőbe aztán mindenki csodát várt tőle.. -
#27286 csak jó kérdés, hogy miért nem volt kezdő... minden szempontból jobb szélsőnek tartom, mint Chivut :/
csak sajnálom, hogy egy kiesőjelöltnél fog állandó szerephez jutni, így Prandelli sem fogja behívni, lehet. -
#27285 Santont a karrierje érdekében muszáj volt kölcsön adni valahova, mert nálunk havonta kb egyszer kezdő, többi meccsen csere, így nem fog sose formába lendülni.. A cesenában legalább tuti kezdő lesz, remélhetőleg már egy sokkal jobb Santon tér vissza.. Nagyon drukkolok neki, saját nevelés és interista, nem csoda, hogy nem nagyon akart távozni, kicsit sajnálom azért. FORZA DAVIDE!
Ezt a japánt meg még soha nem láttam játszani, szóval nem alkotok róla véleményt. -
#27284 ázsia-kupán jó volt, előtte nem láttam
én sem értem, Gazzetta most is lehúzta és 4.5öt adott a tegnapi teljesítményére, pedig Chivunál klasszisokkal jobb... -
#27283 nem tudom ki ez a gyerek meg hogy tolja, de sztem Santon jól tolta, még ha néha hibázott is, nem értem miért nem bíznak a fiatalokban olaszba :S -
#27282 ja, Santon meg fél évre Cesenánál lesz -
Tomy Lee #27281 Ő lesz akkor most Santon helyett?
Vagy ki ez lol -
#27280 -
#27279 Rivas kölcsön+opcióval a Dnipro-é
nem tudom hogy találták meg a világ végéről :D -
#27278 csík barátunk megérkezett a székházba, szóval hamarosan hivatalos -
#27277 még jó hogy nem akart menni, nem tudom mi baja a vezetősége Santonnal -
#27276 santon nem akart menni úgy hogy nagatomo fog jönni úgy néz ki.. kurva nagy szükség van rá -.-
azt se tom ki ez :D -
#27275 criscito közel van az interhez...csak santonért cserébe :\ -
#27274 Coutinho szerintem elég jó volt , sok helyzetet dolgozott ki, csak szerencséje nem volt... azt a 4.5öt keveslem :/ -
#27273 még ma érkezhet az egyik, criscito jó lenne :D
szegény juvéba belerúgnánk még egyet :D
gazzetta:
pazzini 9 :D
-
#27272 olasz források szerint még nem ért véget számunkra a mercato, balhátvédet keres Branca, Criscito vagy a friss ázsia-kupa győztes Yuto Nagatomo (Cesena) a célpont -
#27271 e pazzi pazzi gol e pazzi pazzi gol :D
-
#27270 kicsit elhamarkodott cikk volt :D:D:D::D:D -
#27269 szücsy írásait el se érdemes olvasni, annyi esze van mint egy marék lepkének :D -
#27268 de nem is neked írtam :) szücsy írta, hogy 0-3ra mehetett volna a palermo. erre válaszoltam azt, amit :) -
#27267 nézd vissza a topicodban mikor írtátok hogy a támadójátékot kell segíteni haha
utolsó 5 percbe -.- -
paly90 #27266 akkor légy szíves világosíts fel h melyikre mert tényleg nem tudom:D:D -
#27265 kurvára nem a tnapira :D -
#27264 érződik már a realon is hogy nem akar már ott maradni josé
-
#27263 ki is kaptak, hát Mounak jobban ment nálatok -
paly90 #27262 elmondanád h melyik meccsre gondolsz?:)
mert ha a tegnapira akkor hatalmas problémák vannak a látásoddal:) -
paly90 #27261 én egy szóval sem mondtam h jobbak voltak:D
jó akkor Köszönd neki:D végülis ebből a szempontból is meg lehet közelíteni a témát:) -
#27260 ez ok, de ettől nem játszott jobban a palermo! a helyzetkihasználásuk viszont tökéletes volt
amúgy Júlio Césarnak köszönöm, nem Pastorénak :) -
#27259 hallod te magad alatt vágod a fát, annyira hülye vagy h már fizikai fájdalmat érzek mikor olvasom amit írsz
kajak te vagy itt a topicbolond -
#27258 :AD:AS:
te meg köszönd meg h 2 lesből is gólt rúgtatok és a bíró nem fújta be nektek -
paly90 #27257 az tény h több helyzetetek volt az 1. félidőben de a palermonak nem adtak meg egy 11-est(2.ban nektek).
nagy grat a fordításért mert tény hogy szép volt, de ezt megköszönhetitek pastorenak, ugyanis ha 1-2nél berúgja a 11-est akk kétlem hogy megtudtátok volna fordítani -
#27256 mivan?:D
amúgy néztem a meccsből jó 50percet, akkor a palermo jobb volt... -
#27255 Pazzini pedig tökéletesen mutatkozott be, óriási grat neki -
#27254 amúgy nézem a real meccset, vicc hogy milyen bohócliga ez a spanyol bajnokság.. -
#27253 jó de szücsy segghülye :D::D:DD: és tudja magáról és röhög is rajta ez a kemény :D -
#27252 már ne haragudj, de te mi a f@szról beszélsz? első félidőben kb 8-2 lehetett volna az állás, óriási szerencséje volt a Palermonak
amúgy 1-2nél mentem el, de biztos voltam a győzelemben, egyszerűen jobbak voltunk, végére ez a fölény kijött az eredményben is -
#27251 tökéletes csere ;)
és miujs a szerelmeddel? :D:D:D:D:D::D:D:D