34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#27330 Bari (4-3-1-2): Gillet; A.Masiello, Glik, Rossi, Parisi; Gazzi, Almiron, Donati; Bentivoglio; Okaka, Rudolf. All.: Ventura. A disposizione: Padelli, Raggi, Rivas, Rinaldi, Alvarez, Huseklepp, Castillo.
Inter (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Materazzi, Ranocchia, Chivu; Zanetti, Thiago Motta, Kharja; Pandev; Pazzini, Eto'o. All.: Leonardo. A disposizione: Orlandoni, Nagatomo, Obi, Sneijder, Cambiasso, Coutinho, Milito.
tutto szerint -
#27329 te ne fogadj ránk mert akkor bukunk mindig :D:D:D
nem nyerünk -
#27328 este nyertek? -
#27327 vagy megy a juveba :D:D -
#27326 akkor nyáron lehet ott nyaral :D:D -
#27325 mourinho nyilatkozta h hiányzik neki Olaszország -
#27324 tőlem mehet hozzátok, nálunk irányító posztra ugyis sneijder van, a brazil csodagyerekünk meg coutinho személyében pedig már megvan, csak neki még idő kell, de legalább akkor tehetség mint ganso.
mondjuk kiváncsi leszek a nyárra, sztem majd örültök ha kifizetitek ibrát és boatenget, nem tudom hogy másra marad a pénzetek, elmult években nem nagyon szórtátok, bár emiatt lehet van tartalék -
#27323 ja, csak még kikéne fizetni Ibrát, Boatenget, kétlem kiadnátok közel 60 millát és közben fizikailag csak 1 játékos (Ganso) érkezik -
#27322 tuti nem 50 milláért fogják elvinni, nyáron szerintem elhozzuk 25ért Galliani mondta h Leonardo kedveli Gansot? Én sem nyaralni voltam Brazilíában, szal összehozza a kopár. -
#27321 -
#27320 vagy nyal mindenhova :D mondjuk pofátlanság h ennyi pénzt kérnek el érte és Európában meg lehet beégne... -
#27319 ezt mondta múltkor a Milanról is, újságírói baromság mind2 -
#27318 de szücsynek írt smst ganso h a milanba akar játszani :D -
#27317 zanetti a cipőjét sem pucolhatná boatengnek, nem kérdés ki a jobb!!
:D
más: gansoért továbbra is érdeklődünk, mert leonak nagyon kéne, ezért nem adjuk fel a harcot érte ezt megerősítette branca.. ganso amugy azt nyilatkozta az interben játszana a legszívesebben.. ontosan ezt mondta: "szeretnék az interben játszani, a legfontosabb klub a világon" -
#27316 hogy te milyen hülye vagy, a butaságaidat én is másolhatnám minden nap a milanba, pl most is hogy 20% esélyünk van a spurs ellen :DDDDDDDDD -
#27315 persze, egyértelmű h mérföldekkel jobb mint boateng :D -
#27314 Zanetti valóban öreg, érdekes mód huszonéveseket fut le labdavezetés közben, és 50 alkalomból jó ha 1x eltudják venni tőle szabályosan a labdát :) -
#27313 2011.02.01. 20:18:46 Szűcs Norbert boateng jobb mint zanetti, zanetti már öregD:
ez 5 szücsy pontos butaság volt :D -
#27312 jézusom :DDDD
ez olyan mintha Torghellét hasonlítanánk Ronaldohoz :) -
#27311 tommy szerinted boateng vagy zanetti a jobb középpályás? :D -
#27310 hát egy jó sneijder hozza magával a jó militot is :D:D -
#27309 Remélhetőleg ő is formába lendül leonál, akkor még erősebbek leszünk.
Támadásban nélküle is kurvajók vagyunk, el se tudom képzelni mi lesz ha egy jó formában lévő Sneijder lesz az irányítónk.:D Militonak kéne már csak formába lendülnie, meg pandevnek, a versenyhelyzet miatt hátha jobban összekapja magát mindkettő, most már meg kell küzdeniük a csapatkerülésért mindkettőjüknek. -
#27308 egy 20-30 percet kap remélem -
#27307 azt nyilatkozta sneijder hogy jólvan és szeretne játszani -
#27306 Abszolút igaz, eladtuk Amaurit, és hoztunk helyette egy olyat, aki gólt is tud lőni. Már önmagában az első tény is erősítés :D -
#27305 Galliani szerint az Inter és a Juve erősített a legjobban a télen :D -
#27304 Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta.
Defenders: 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 36 Simone Benedetti, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino.
Midfielders: 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philppe Coutinho, 48 Lorenzo Crisetig.
Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.] -
#27303 :D vedd ki az aláírásod azonnal -
#27302 ...... ez 2 szücsys hozzászólás volt
holnap játszunk -
#27301 nem látom ma kiírva a meccseteket, mikor játszotok? -
#27300 Benitezt vissza kell hozni nincs mese legalább a Bayern elleni 2 meccs erejéig -
#27299 a védelmében annyit, hogy 1x nem állt rendelkezésére a teljes keret, a VB után egy nagyon kimerült társaságot vett át, és kulcsemberek sérültek le felváltva, néha meg egyszerre (Sneijder, Maicon, Samuel, Milito, Motta, Eto'o 3 meccses eltiltása, Coutinho, Júlio César) -
Tomy Lee #27298 Benitez elég nagy fail volt.Nem is értem miért volt ilyen szerencsétlen de ezt nem tudhatta senki.
Viszont nagyon javítunk mostanság,nemsokára mondhatjuk "belefért"! -
#27297 hát elég nagy előnyt adtunk nekik hála Beníteznek, az biztos -
#27296 nagyon gyenge ez a milan..
ha benitezt hamarébb rúgja ki moratti akkor mi vezetnénk most a bajnokságot -
#27295 psssz -
#27294 milyen mutatott játék alapján te szerencsétlen, köze nem volt a mérkőzéshez a Lazionak, vannak ilyen döntetlenek -
#27293 hozzuk a meccseket már csak 4 pont a milan előnye és a mutatott játék alapján ez még csökkenni is fog :D csak nem szabad hibázni -
#27292 1 JULIO CESAR;
2 IVAN CORDOBA;
4 JAVIER ZANETTI;
5 DEJAN STANKOVIC;
6 LUCIO;
8 THIAGO MOTTA;
9 SAMUEL ETO'O;
10 WESLEY SNEIJDER;
12 LUCA CASTELLAZZI;
13 MAICON;
14 HOUSSINE KHARJA;
15 ANDREA RANOCCHIA;
17 McDONALD MARIGA;
19 ESTEBAN CAMBIASSO;
20 JOEL OBI;
21 PAOLO ORLANDONI;
22 DIEGO MILITO;
23 MARCO MATERAZZI;
25 WALTER SAMUEL;
26 CRISTIAN CHIVU;
27 GORAN PANDEV;
29 COUTINHO;
55 YUTO NAGATOMO.
LISTA 'B' GIOVANI
34 CRISTIANO BIRAGHI;
35 ANDREA ROMANO';
48 LORENZO CRISETIG;
54 SIMONE DELL'AGNELLO;
57 FELICE NATALINO;
61 DANIEL BESSA;
62 MAREK KYSELA;
92 ALBERTO GALLINETTA.
bl nevezettek listája -
#27291 hát Materazzit semmiképp se rakja be Leo
küzdeni fognak a bentmaradásért mint az állat, és Lúcio-Cambiasso-Stanko tengely nélkül nem lesz könnyű