FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyvonal volt.....

Capuano gólja nagyon szép volt fõleg,hogy a csatársor vissza állt lesrõl.Bang😊
Egyenlítés meg les volt

★ 汤姆 李

Ugye szép kis szapanoperát irnak ezek az ujságok subidubiduuuu

limperatore
milant hazai pályán catania lejátszotta a pályáról :ASD😄SASAD:A:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Muo mûködik még a háttérben,tudja ki kell ide Olaszba azon belül hozzánk:-)

★ 汤姆 李

limperatore
Januárban az Interhez kerülhet a Real Madrid brazil sztárja!

A hírek szerint Kaká már januárban az Interhez igazolhat: Massimo Moratti, a BL-címvédõ klub tulajdonosa rábólintott az ügyletre.

A brazil sztár jelenleg sérült, még hosszú hetekig nem léphet pályára a Real Madridban. Elsõ spanyolországi szezonja egyébként sem sikerült fényesen, rengeteg kritikát kapott, és nem tudott a csapat meghatározó emberévé válni. A hírek szerint szívesen visszatérne legnagyobb sikerei színhelyére, Olaszországba, csak ezúttal nem a Milan, hanem az Inter színeiben.

A Corriere dello Sport szerint Massimo Moratti, az Inter tulajdonosa rábólintott az ügyletre, és a klub novemberben meg is kezdi a hivatalos tárgyalásokat a Real Madriddal. A lap szerint a milánóiak kölcsönvennék a brazilt, oly módon, hogy opciós joguk lenne a megvásárlására. De csak akkor tartanak igényt rá, ha Kaká igazolni tudja, hogy teljesen felépült, és nincsenek egészségügyi problémái.

:S:SAAS_SAD:

milan drukkereknek vérezne a szívük 😄 fõleg ha formába is jönne 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
coutinho bizonyíthat 😄

WuFraZselic
Sneijder nélkül a palermoi túra kemény lesz

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
inkább menjen vissza mindkettõ a gyapotföldre..

Yo, Bitch!

limperatore
ja mariga egy fos mondjuk ki
végén még megfejelte az ellenfelét, menjen kapálni inkább az való neki 😄

inkább muntari kezdjen õ legalább tud passzolni vmilyen szinten 😄

ForzaInter
Hát ez gyenge volt, de nem lepõdök meg eredményen, sejtettem hogy nem nyerünk, x-et is tippeltem.. Meccsrõl nem nagyon lehet mit írni, olyanok mint az elõzõek, gyengék voltunk fõleg védekezésben, támadásban sem voltunk valami jók, de a helyzeteink megvoltak, mindenképp kell valakit elõre venni a télen.. Annek ellenére, hogy nem játszottunk jól behúzhattuk volna a meccset, ha Samuel nem szabálytalankodik, és nincs ez a szerencsétlen öngól, a hollandok mindkét gólja pontrugásból született.. Militot az ág is húzza, pedig elsõ gól elõtt végre már bejött a csele, aztán jött ez a szerencsétlen öngól, ez nagyon nem tesz jót az önbizalmának, kihagyott tizi, öngól.. Aki nekem megint nagyon szúrta a szemem az Mariga, továbbra is tartom hogy nem Inter szint, passzai 90% szerintem nem emberhez ment, lõni abszolúlt nem tud, és lassú. Bár védekezésben nem rossz, de ez kevés, cserének elfér ettõl függetlenül. Stankovic vagy Motta igazán felépülhetne már, klasszisokkal job mindkettõ. Pandev sérülése remélem nem súlyos. Katasztrófa nem történt, másik meccs is x lett, de következõ meccsen hazai pályán jó lenne nyerni. FORZA INTER!

Yo, Bitch!

limperatore
és még a gk is ugyanaz 😄

hedonist
amúgy ebben a csoportban mindenki x, tehát 1 pont mind a 4 csapatnak😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

limperatore
tavaly épp h tovább mentünk a csoportból, aztán végig vertük európát 😄

hedonist
Hát Balotellire már nem tudták😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Fabio Capello
No, 2-2 lett a vége, Bajnokaim? 😄😄😄:😄

limperatore
milito muntari csere, ennek mi értelme???????????????

limperatore
militot mintha lecserélték volna egy nb1es csatárra..

Mi ez az egyenlítgetés,Twente nem adja fel?😄

★ 汤姆 李

WuFraZselic
a legjobbkor!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
etoooooo mekkora góól

limperatore
bazdmeg szöglet öngól, most milito v lucio volt nemtom asszem milito

nemhiszem el geci twentének szöglet meg szabadrúgás

WuFraZselic
ez nem kis gól volt =/ 1-1

limperatore
na bammeg 1:1 szabadrúgásból..geci nagy gól volt mondjuk 😄 de 0 helyzet twentének

WuFraZselic
Wesleeeeeeey, 0-1

limperatore
góóóóóóóóóóól

milito nagyon szépen cselezte be magát kipattant és wesley 0:1 😉

WuFraZselic
ha a többiek is elfogadják, akkor persze

valakinek vmi jó stream estére? 😞

limperatore
Twente: 13 Mihaylov; 15 Rosales, 19 Douglas, 4 Wisgerhof, 33 Tiendalli; 6 Brama, 9 De Jong, 8 Janssen; 10 Ruiz, 21 Janko, 22 Chadli.
Subs: 1 Boschker, 3 Kuiper, 5 Bengtsson, 7 Landzaat, 11 Bajrami, 14 Parker, 23 Buysse.
Coach: Michel Preud'homme.

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 17 Mariga, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.
Subs: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Muntari, 23 Materazzi, 29 Coutinho, 39 Santon, 88 Biabiany.
Coach: Rafael Benitez.

Militot kispadra tettem volna, nagyon nem megy csórinak 😄

Fabio Capello
hadén ^^ 😄😄😄😄 Nem bántom õket... NAGYON... 😄

limperatore
yessir

:ASD

ForzaInter
igen

Yo, Bitch!

WuFraZselic
aha

banok
ma

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
Ma lesz Twente meccs?

nem kell elküldeni, én befejeztem 😊
puszi<#puszis>

cesc fábregas

limperatore
miért törölted ki? küldd el inkább ezt a gyereket mert felbsz

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Úgy tudom Csesza lemondta a házigazdaságot, Wufra vállalod?

REAL MADRID

1) Amikor az Interrõl beszéltem, egy szóval sem említettem, hogy milyen taktikát játszottak. Bunkerfoci, ok. Nem is ezt emeltem ki. Egy ember megemlítette, hogy azzal a tavalyelõtti, elcsalt elõdöntõvel (Chelsea ellen) nem kellene dicsekedni. Erre reagáltam, hogy nektek sem, mivel a ti továbbjutásotok sem volt megkérdõjelezhetetlen.
2) hedonist -.- Te láttad azt a 2 meccset úgy õszintén? Itt nem csak a bunkerfociról van szó. Írtad, hogy MEGÉRDEMELTEN mentetek volna tovább. 180 percen keresztül közötök nem volt a játékhoz, volt egy szerencsés lövésetek (ahogyan nekünk is) és ennyi, viszont mi jóval többet tettünk a gyõzelem érdekében. Most a bírói hibákba ne menjünk bele.
3) De, bevallom. Csak tudod elég szar, hogy ezen a fórumon a "foci szerelmesek" nagy százaléka gyûlöli a Barcát és aki már ennek a csapatnak szurkol, az már hülye, idióta vagy divat. Ha megnézed ezt sem én kezdtem. Ti jöttetek megint azzal, hogy "volt egy Ovrebo és így Chelsea, úgy Chelsea" meg, hogy "elcsaltuk azt a meccset". Igen, erre kurvára emlékszék mindenki, de a mostani elõdöntõre nem. Megint (mint mindig -.-) úgy volt beállítva ez a dolog, hogy a Barca a fasz csapat, az ellenfelét meg még véletlenül sem érheti semmi vád.

cesc fábregas

ForzaInter
felesleges velük foglalkozni, soha nem látják be ha egy jobb csapat ellen kiesnek.. szerintük csak annyiból a foci hogy támadunk, és aki legszebben játszik az a legjobb (tisztelet a kivételnek) a nagy barca támadófocijának annyi van, ha találkozik egy jól megszervezett és erõs védelemmel rendelkezõ csapattal, ez már tavaly és idén is bebizonyosodott, csak hát elõtte övrebö betolta õket a döntõbe..

Yo, Bitch!

hedonist
Ezt nem hiszem el komolyan kiakadok egy ilyen idiótán... barcás sosem vallaja be, hogy megérdemelten kikap az Intertõl, és, hogy egy szarrácsalt meccsen jutott tovább a Chelsea-n

hedonist
akkor úgylátszik nem ismered a foci szabályait, nem az érdemel gyõzelmet aki szerint õ játsza a szép focit, hanem aki eredményesen, sokat ért az Inter ellen is a "szép" focitok, amúgy nézd a sokkal színvonalasabb PL meccseinket, kicsit szebb, mint ilyen Barca - Xerezek és társaik...

WuFraZselic
fejezzük már be, még mindig itt tartotok...

a "világ legjobb" csapatát kiejtettük, és ezt nehéz elfogadni, de azt elfelejti mindenki, hogy azért lett a Barca a világ legjobbja, mivel ugyanúgy vitathatóan jutott a döntõbe a Chelsea ellen, és nyerte azt meg késõbb a BL-t(majd a szuper/világkupát is)

no offense, de ezt sokan elfelejtitek. és nem akarok megint vitatkozni 3-4 hónapos dolgokon 😄

Grove4
Nem vagyok Inter drukker,

DE

Egyes emberek nincsenek tisztában a taktika és az emberhátrány/emberelõny fogalmával. Ami siralmas. Ne mondja azt nekem senki, hogy egy emberhátrányban játszó Internek (vagy bármely csapatnak) támadnia kellet volna az igen erõs Barcelona ellen, a Barca se tette volna ezt, ebben biztos vagyok.

A csalás meg =/= a taktikus védekezõ felfogású játékkal. Nem értem mi a problémájuk e meccsel kapcsolatban a Barca vagy bármely más csapat drukkereinek.

Ajánlom, mielõtt hülyeségeket írsz, nézz egy kicsit a dolgok mögé, mert a Barca- Chelsea és a Barca -Inter (nem tudom, hogy a szóban forgó meccsen épp ki volt otthon) közel sem említhetõ egy lapon.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
aha, mikor sneijder direkt megállította a lábát, h nem ér hozzá alves meg akkorát esett mintha páros lábbal rúgta volna fel

lehet h milito gólja les volt, viszont 2x vihette volna üresen a herceg és 2x lest fújtak rá, erre emlékszel?
tourénak meg kezérõl pattant tovább a labda, nem is reklamált, vajon miért?😄

hagyjuk már a bábszínházat...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

😄😄😄
nem, nem erre gondolok. látom ez elkerülte a figyelmeteket.
csak arról van szó, hogy a 3. gólotok, amit Milito fejelt lesrõl született, aztán nem kaptunk meg egy jogos tizit, a visszavágón pedig egy szabályos gólt vettek el tõlünk a 90+. percbe. remélem mostmár emlékszel.

cesc fábregas

limperatore
elcsalt 😄😄😄😄
erre gondolsz?

no komment -.-
top3-ba van a középpályások közt.

#25368: "azzal az elcsalt meccsel nem nagyon büszkélkednék 😄"
igen. viszont a ti helyetekben én sem dicsekednék azzal az elcsalt elõdöntõvel 😊

#25382: de mind1 ez csak elmélkedés majd ha lesz chelsea barca meccs meglátjátok.
remélem idén nem a bunkerfocitokkal jönnétek, hanem lenne egy kis támadójáték is. akkor viszont nem kis pofonba szaladnátok bele 😛
az meg vicc, amit mondasz. abban a párharcban (Barca-Chelsea) ti nem érdemeltetek volna továbbjutást, a 180 perces, 11 emberes védekezésetekkel.

peace 😊

cesc fábregas

limperatore
Tegnap Sneijder megint kurva jó volt, Marignának milyen passzt adott... meg a 11-esnél is õ rúgta be.

Fabio Capello
fantasztikfór :AS_FSA:F:G_AS😄FSA😄f

limperatore
Ibra: "We have the best defence and attack."
Ibrahimovic: 'We are stonger than Inter. We'll win everything'
Milan, Ibra 'We are the strongest in Italy'
Allegri 'With Ibra we will have one of the strongest attack in Europe'

CESENA-FANTASTIC4 2:0