34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 2 Cordoba, 4 Zanetti; 15 Kharja, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o

Roma: 27 Julio Sergio; 77 Cassetti, 29 N. Burdisso, 4 Juan, 17 Riise; 20 Perrotta, 16 De Rossi, 30 Simplicio, 94 Menez; 22 Borriello, 9 Vucinic

Cserék: 12 Castellazzi, 20 Obi, 22 Milito, 23 Materazzi, 27 Pandev, 29 Coutinho, 55 Nagatomo
  • limperatore
    hivatalos kezdő

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 2 Cordoba, 4 Zanetti; 14 Kharja, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o.
  • limperatore
    most már a saját kezünkben van a sorsunk
  • fsgh
    X-elt a Milan. Nagyon kell este a győzelem!
  • limperatore
    sztem igen
    vagy ez lesz vagy a nagatomos féle
  • Tomy Lee
    Akkor ez marad?
  • limperatore
  • limperatore
    sanchez megint gólt lőtt udineseben, nagyon beindult
  • limperatore
  • Tomy Lee
    Gyorsaságához mérten teknikás is a kis Japán.Játszatni kell simán,Leo engedi majd
  • WuFraZselic
    Nagatomo a délelőtti edzésen nagyon durván tolta, kb mindenkit meglepett mire képes :D remélem a Roma ellen debütál!
  • ForzaInter
    milannak pont a végfelé lesznek a nehéz meccsei, mi meg most túlleszünk rajta..
  • fsgh
    jogos a 4meccs szerintem.
  • DONGUBA
    eltiltottak a szorostalput 4 meccsre alattomos utesert
  • WuFraZselic
    persze, azt tudom, csak nem egymás után vannak ilyen finom kis meccseik, ennyivel szerencsésebbek. mondjuk a szezont Udinében zárják, az nem lesz egyszerű nekik

a következő 3 meccstől eltekintve lesz egy Milan - Inter és egy Napoli - Inter ami nehéznek ígérkezik
  • limperatore
    ja de mennek idegenbe juvéhoz meg romához is :D
    és most jön ki rajtuk h mennyire is balfaszok és szerencséjük volt eddig
    ibrának nincs kedve játszani egyből 0 az a csapat
  • WuFraZselic
    hát ha a roma-juve-fio 3asból kihozunk 7 pontot legalább, akkor van esélyünk. csak az a baj, hogy a milan sorsolása nem túl nehéz, most hétvégén játszanak ugyan Genoaval idegenben, de utána 2 nagyon sima meccsük jön
  • limperatore
    3. helyre feljöttünk már, ha behozzuk a meccset már 2.ok leszünk
    lassan vissza áll a rend és elsők leszünk megint
    hozni kell a roma meg a juve ellen utána nem lehet gond a scudettoval
  • fsgh
    Korrekt. Legalább a kötelező köröket lefutotta.
  • limperatore
    „Nehéz megmagyaráznom, hogy mi történt mivel egy pillanatra elveszítettem a fejemet. Azért jöttem most ide a kamerák elé, hogy bocsánatot kérjek Marco Rossitól, mert van bennem még annyi méltóság a történtek után hogy tudjam: ezt kell tennem. Tényleg sajnálom a dolgot és őszintén mondom, hogy egy szar embernek érzem most magamat. Nem csináltam ilyet korábban sajnos most megtörtént és tudom, hogy nem csak tőle kell bocsánatot kérjek, hanem mindenkitől aki figyelemmel követi a csapatunk mindennapjait. Végül pedig a két kisgyerekemtől is bocsánatot akarok kérni, hiszen ők otthon a tv előtt ugyanúgy láthatták, hogy mit csinált az apjuk.” Ezt követően a román sírva távozott, a szó pedig Marco Rossihoz került, aki elfogadta a bocsánatkérést, mint elmondta előfordul az, hogy valaki a mérkőzés hevében elveszítse a fejét, viszont az elmaradt kiállítást hiányolta, mert szerinte ez alapvetően befolyásolta volna a találkozó további menetét.
  • bakkerman
    tettem rátok :P Leonardoval eddig jól játszotok,Pazzini nagyon jó húzás volt leigazolni,tuti volt a tnapi győzelmetek :)
  • WuFraZselic
  • WuFraZselic
    Mexes nem játszik a hétvégén
  • ForzaInter
    Nehéz meccs volt, de sima lett a vége, fontos győzelem ez.. Kharja egy érdekes játékos a gólja előtt végig szidtam, aztán gól és gólpassz..:D Már a Palermo ellen se játszott olyan jól szerintem, erre ott is gólpassz, ennek ellenére nem kezdetném következő meccsen, cserének jó lesz.. Sneijder góljának nagyon örülök, nagyon kellett ez az önbizalmának.. Pazzo se játszott jól, bár sok szabadrugást kiharcolt, az más kérdés egyikből se lett semmi, de bizonyította ezen a meccsen is a klasszisát, egy igazi klasszis csatár a semmiből is tud gólt rúgni, mikor nem játszik.. Chivu meg igazi román volt.:D
  • WuFraZselic
    Pepe 10 meccset kapott az ámokfutásáért, ezért 3-5 lesz (inkább utóbbi)
    legalább végre nem játszatja Leo, nem értem mit keres a kezdő közelébe
  • WuFraZselic
    ha mindenki egészséges, egyértelmű, hogy nem fér be. de csak adott 2-3 gólpasszt és lőtt 1 gólt, igazából csak ez számít jelen esetben :D amúgy csereként jó lesz, hozzátud tenni egy kicsit a játékhoz
  • limperatore
    nem kell neki hinni, roma ellen remélem kispadon lesz
  • WuFraZselic
    a statisztika nem ezt támasztja alá :D
  • limperatore
    kharja egy fos igazából :D
  • DeerHunter01
    Chivunak jó hosszú eltiltást, kivánok, ez aljasság volt amit most csinált.
  • fsgh
    utolsó 2 ólról lemaradtam:( De Pazzini alkot megint úgy látom:D Kharja meg mekkora ász már?:D amióta itt van 3gólpassz és 1 gól ha jól számolom:D
  • WuFraZselic
    lol, 0-3, előbb kikapcsoltam 0-1nél a streamet :D
  • limperatore
    sneijder haha :D:D:D:D::D visszatért :D
  • limperatore
    E PAZZO PAZZO PAZZO PAZZO PAZZO GOOOOOOOOOOL
  • WuFraZselic
    mi történt?
  • Tomy Lee
    Mit sikerült elcsesznie?
  • DONGUBA
    kocsog kivu bazzeg
  • Csesza
    büdös szőrőstalpú fasz!
  • limperatore
    Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 14 Kharja; 22 Milito, 7 Pazzini, 9 Eto'o.
    Subs: 21 Orlandoni, 10 Sneijder, 19 Cambiasso, 20 Obi, 27 Pandev, 29 Coutinho, 55 Nagatomo.
    Coach: Leonardo.

3 csatár :o
  • ForzaInter
    a cserepad kicsit ütősebb mint pár hete:D