FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
nem azt mondtad h te többet nem írsz ide? topic bolondja 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
hát ez elég gyengére sikerült😞
limperatore
amit utána benyom a seggedbe ::ADSSA:
úgy is azt szereted úgy hallom 😄😄D:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
😄

bár egy banán jobban állt volna a kezébe😄DSASDA😄SDAD😄SASD
limperatore
az volt a reális

Csacsi
Mintha valami olyat is írtál volna, hogy a Roma, meg a Juve ellen megvan a 6 pont. Szóval, ha így jönnek be az elképzeléseid, akkor én is ezt remélem 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
csak húzódások, vasárnap mindketten bevethetõk lesznek elvileg.

limperatore
etoo 9 meccs 11 gól 😄

limperatore
ha így játszunk hétvégén sztem juve is kap egy 4-est 😄😄

limperatore
sztem ibra a világ legjobbja, esetleg még dinho 😄

WuFraZselic
elég tartalékos csapattal is átgázoltunk a Werderen, ennél azért nagyobb ellenállásra számítottam. Tottenham elleni meccs komoly lesz, ajánlom hogy azt közvetítse a TV2. Remélem hogy Lúcio és Júlio Césarnak nincs semmi komolyabb baja, + Samuel és Capitano is bevethetõ lesz hétvégén

Sneijder pedig fantasztikus, Eto'oról nem is beszélve 😄 és Coutinho is szerintem nagyon jó volt, ahhoz képest hogy most volt elõször kezdõ! T

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
hát világ legjobb csatára jelenleg

Yo, Bitch!

Voyager5
Eto'o <#worship>
WuFraZselic
Eto'o mesterhármas, durva labdát kapott Sneijdertõl

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
na baszki, Lúcio amúgy is összedrótozott térde mégjobban megsérült, nem úgy tûnt az arckifejezésébõl, mint aki felépül a hétvégi derbire... szép lesz ha Samuel, Lúcio és Capitano sem játszik

WuFraZselic
ne legyen igazad 😛

WuFraZselic
jól látom, hogy kapust cseréltünk? 😮

9csöves9
szerintem ez lesz az a csatárkettõs,amelyikben mindig csak az egyiknek fog menni.nem lenne egyedi eset

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
szerintem is, de így kicsit "beljebb tolva" a tavalyi pozícióhoz képest is nagyon megy neki! ha Milito is formába lendül, és Samu is tartja ezt, akkor félelmetes lesz ez a csatársor 😄

ForzaInter
balszélen csak közelebb van a kapuhoz, és nem kell annyit védekeznie

Yo, Bitch!

Voyager5
Köszi.
Csak mostanában rohadtul megy neki, de nemsok Inter meccset néztem, nemtudom Benitez hol játszatja...
Gondoltam mivel nincs Milito ezért berakta középre.

Szerintem tipik center a srác, ott a legjobb.
WuFraZselic
gólpasszt persze Eto'o adta 😄

WuFraZselic
3-0, Sneijder. gálázunk _D

WuFraZselic
nehéz megmondani, 1. gólt bal oldalról, másiakt jobbról lõtte 😄

de legfõképp balszélen mozog

Voyager5
Eto'o centerben játszik, vagy megint balszélen van?
WuFraZselic
2-0, Eto'o

hihetetlen 😄

WuFraZselic
Eto'oooo ,1-0 !

WuFraZselic
érthetetlen nyelven nézem, szóval nem tudok kielégítõ választ adni 😄 de jelenleg az egész Werder hátvédet játszik 😄

9csöves9
kajak hátvédet játszik most a Werderes Wesley vagy csak ezt írták szarul?mert úgy tudtam irányító kp😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
mi maradt ki baszki, Coutinho durva labdát adott Sneijdernek

WuFraZselic
Pandev sem játszik 😞

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o

Werder Bremen: 1 Wiese; 5 Wesley, 29 Mertesacker, 15 Prodl, 16 Silvestre; 20 Jensen, 6 Borowski, 44 Bargfrede, 10 Marin; 7 Arnautovic, 23 Almeida

Cserepad: 12 Castellazzi, 11 Muntari, 17 Mariga, 20 Obi, 30 Mancini, 39 Santon, 57 Natalino

nyerni kell, FORZA INTER

limperatore
milito nem játszik

coutinho etoo pandev 3as kezd elõl gazzetta szerint

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rendben 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
ma derül ki, hogy játszik-e Pandev és Milito. szerintem várj kb 8ig, addig ne fogadj 😄

Hlnapi meccsre mik az esélyeitek?

REAL MADRID

Portshmouth is így járt a másodosztályban sínylõdnek az utsó elõtti helyen😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ezt mondtam én is, nem volt olyan rossz Ranieri Mourinho az õ csapatát kapta meg 1-2 igazolással...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

persze akik az ázsiai piaciban gondolkodnak baromi okosak...és ott tényleg óriási lakosság van, logikus

Oziris666
Bárkinek örült volna a klub mivel csõdközeli állapot volt és mindenképpen vevõt kerestek,az meg szerencsés állapot h a Ruszki jött!Leedsnek pl. anno nem sikerült ilyen szintû vevõt találni...

Oziris666
Pff a semmit kicsit túlzás!Ranieri 1évet kapott csak bizonyításra Abrától!És ez az az év volt amikor az Arsenal rekordnak számító 0 vereséggel lett bajnok!!!Egy tök új kerettel a 2.hely egy olyan Arsenal mögött illetve BL elõdöntõ simán jó!
Fõleg ha mondjuk összehasonlítód a Cityt mit ért el elsõ évében a font milliókkal... meg a 2.ban meg idéni is az lesz...😄

WuFraZselic
de õk a barca, õk mindenhol ottvannak, a világlegjobbcsapata 😄

Voyager5
Ja igen, de látod, hogy itt is írta vki, hogy az elnök tolja a klubba a saját pénzét..

#25573 - Egyszerû a válasz: jobb az üzleti modellje sokkal.
Fabio Capello
nem vagytok kinn ázsiában. rohadtnagy ott a piac, csak a ronaldo-mezek eladásával a dupláját hozták a ti összes pénzdíjatoknak a 2009-es szezon után...

A Juvénak és a MU-nak is az a fõ bevételi forrása, gondolj bele durván négymilliárd ember él ott...

jó igen bevételek mezeladások, szponzorok, reklámok stb...de basszus hogy a fenébe lehet nagyobb bevétele a Realnak amikor a Barca mindent megnyert 2009-ben és a felmérés szerint is Európa legnépszerûbb csapata!!!!

én sztem az még csak a kezdet volt és azért egy BL elõdöntõ nem volt rossz teljesítmény Abramovic 1. évében, fõleg h a Monaco kezezéses góllal jutott be a döntõbe 2004-be...

ForzaInter
Általában a tulajdonosok szokták a pénzt tolni a klubba a saját vagyonokból, egy elnök nem tulajdonos így nem a saját pénzébõl igazol, fõleg ugy hogy spanyolban mindig ujat választanak egy idõ után..

Yo, Bitch!

Madrid mindig is nagyobb adósságban volt, mint a Barca sosem hallottam olyan hírt, amely azt közölte, hogy a Barcánál gáz lenne😄 tényleg röhej...hogy a fenébe lehet ez, amikor a Madrid sokkal, de sokkal tröbb felesleges igazolást csinál?

Voyager5
Ja.
De már összevannak keveredve rendesen a dolgok.

Sokan azthiszik, hogy azért mert egy elnök milliomos, már tolja a pénzt a klubba. Saját zsebbõl igazol sztárokat stb.
Azért ez nemigazán így van.
ForzaInter
De õk csak elnökeik a klubnak nem tulajdonasok, nem?

Yo, Bitch!

Voyager5
Te ezt azert eleg rosszul tudod...

A Madrid az elmult par evben majdnem mindig a legnagyobb bevetelt konyvelhette el, mig a Barcelona iden nyaron mar hitelt vett fel, hogy kitudjon utalni par fizetest...

Azt is elhiheted, hogy ez az uj szabalyozas nemfog sokat nyomni a latba, amelyik klubnak jo a bevetele az ezekutan is igazolhat majd dollar tizmilliokert.

#25556 - Ibrahimovic azert mas kategoria mint a kesobb leirtak 😄
Ezért lesz nagyon jó az, hogy a csapatok a jövõ évtõl csak a saját pénzükkel gazdálkodhatnak, a klubtulaj nem invesztálhat
- Klubtulaj nagyon ritkan invesztal a klubba.. barmilyen hihetetlen is Perez sem rakott a sajat zsebebol egy fillert sem a klubba, es Laporta sem..
MC, Chelsea az mas teszta...