34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#27490 egy csodás góllal egyenlített a Fior, az év góljait láthatjuk eddig :DDD -
#27489 én azt hittem ezt a cuccost már Firenzéből is elkergették, vagy legalábbis rehabon van -
#27488 Én a múlt forduló összefoglalójában kérdeztem ugyanezt, amikor megláttam a pályán Mutut :D -
#27487 baszki azt hittem este játszunk:D -
#27486 máris vezetünk, fasza! szép öngól volt :D -
#27485 azt hittem este játsszunk, erre 1 perc és kezdünk a Fio ellen
Fiorentina: 84 Boruc; 15 Comotto, 5 Gamberini, 31 Camporese, 23 Pasqual; 18 Montolivo, 4 Donadel, 85 Behrami; 7 Santana, 11 Gilardino, 10 Mutu (WTF?!)
Inter :1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 2 Cordoba, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o
Cserék: 12 Castellazzi, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 20 Obi, 27 Pandev, 29 Coutinho
ha nyerünk még lehet szó Scudettoról, más eredmény esetén nincs értelme foglalkozni ezzel
FORZA INTER!!! -
#27484 Julio Cesar; Maicon, Ranocchia, Cordoba, Nagatomo; Cambiasso, Zanetti, Stankovic (or Kharja), Sneijder; Eto'o and Pazzini.
interpersempre szerint így kezdünk mivel mottát nélkülözni kell most -
#27483 Moratti Ronaldoról -
Csesza #27482 dolgoztam a meccs alatt, most megnéztem 1 hosszabb összefoglalót, hát kár volt -.- -
#27481 milan allegrivel 1 pontal gyűjtött többet mint tavaly, erről ennyi mijen kurvajók..
ezt a bajnokságot mi buktuk el ősszel benitezzel.. nem kérdés, hogy a mi keretünk a legjobb a serie a-ban, milan ha megnyeri a scudettot meg köszönje meg beniteznek, mert mindenki tudja, hogy ha 2-3 meccsel hamarébb rúgják ki akkor most nem lenne ennyi különbség, valószínű vezetnénk vagy kb ugyanannyi pontja lenne a 2 csapatnak. -
#27480 ahhoz képest hogy kaptak fél év előnyt, közel sem behozhatatlan a hátrány -
#27479 én ezt nagyon jól tudom,csak ilyenkor nem az a megoldás,hogy "a milan is ugyanolyan fos mint tavaly" -
#27478 Ki vonta kétségbe hogy meggyengültünk? Mourinho - Benitez azért elég nagy romlás volt. -
#27477 ugye most azzal tisztában vagy,hogy ezzel azt írtad le,hogy:
1. gyengült az olasz bajnokság,mivel tavaly ~ugyanennyi ponttal nem lehetett vezetni
2. lehet,hogy a milan ugyanolyan szar (hogyne maradtak volna szarok,tavaly ilyenkor nem vezettek,most vezetnek,alap dolog hogy szarok maradtak...),de ha ők kulák maradtak,akkor ti nagyon csúnyán meggyengültetek,ha csak a számokat nézzük. -
#27476 Edzőt az eredmények minősítik. Eddig mondhatjuk hogy jó a mérlegünk vele. Azt meg ne várd el h előre mondjuk h bizony meg fog bukni, mivel az Inter edzője, azért csak van benne némi bizalmunk. Majd ha elkezd rossz teljesítményt nyújtani a csapat akkor lehet majd szidni leonardot, addig nem. -
#27475 még 1 szücsy pont -
#27474 Butaság? Éppen Te írtad, hogy Leo 10x jobb edző Beniteznél... -
#27473 2 szücsy pontot adok neked a butaságért most -
#27472 Csöves ezt nem neked írtam, veled csak egyetértettem. :D -
Valamint még annyit, hogy Benitezt jobb edzőnek tartom mint Leonardot, csak semmi nem jött össze neki itt Olaszországban. Új bajnokság, új környezet, hatalmas teher, sok sérült, az elején rossz taktika, onnantól meg már a játékosok se hittek magukban... ennek ellenére hatalmas tapasztalata van, BL terén is, Leonardo meg egy zöldfülű, akivel ki fogtok esni a Bayern ellen, ebben szinte biztos vagyok. Mondjuk az nektek csak jó lenne, mert nőne az esélyetek a scudettora... -
#27470 az a helyzet,hogy tavaly 1 éven keresztül röhögött minden Inter szurkoló,hogy mekkora egy szar edzője van a Milannak.mitől változott meg ez az egész az alatt az idő alatt,amíg nem volt alkalmazva seho?annyi történt,mint megannyiszor a történelem során:"új seprű jól seper".nagyjából a teljes csapat utálta Benitezt,és amint jött egy új edző felszabadultak és elkezdtek játszani a kulcsjátékosok.amiben max Leo keze lehet benne az Maicon látványos feljavulása,de az is csak azért mert mindketten brazilok.szerintem Leonardoval igenis lesz bajotok majd a későbbiekben,hiszen a taktikához abszolut nem ért.ettől függetlenül még simán el tudom képzelni,hogy megnyeritek a scudettot,de az biztos hogy ez nem Leo érdeme lesz,hanem a bitang erős kereté. -
#27469 van még 1 derby
de először is fiot kell megverni mert ha az nem sikerül akkor vége van
coutinhot meg jó lenne végre játszatni is leonak
sok fog múlni a milan napolin és a juve milanon
ott akár az is összejöhet h 1 pontot se szereznek, vagy az is jó lenne ha 4 pontot szereznének
derbyn sok fog múlni -
#27468 csak te hiszed baromságnak, tény h leo nem 1 nagy edző de beniteznél 10x többet ér
ha benitezt pár meccsel korábban rúgják ki akkor rég elsők lennénk
és nehogy már meg legyél elégedve a csapatoddal :D serie a nagyon mélyponton van most... -
#27467 Leoval nincs baj. 11meccsen benne van 2vereség(ha jól számolom) Ha ilyen statot hozunk az elején akkor más a helyzet. De ugye elbasztuk, van ilyen. Grat nektek h ott vagytok ahol de mint Inter szurkoló nagyon remélem h nem maradtok ott a végéig. És ha továbbra is így dobáljátok a pontokat akkor talán azért van esélyünk még. -
#27466 matyika, a lényeg az h vezetjük a bajnokságot, innentől kezdve le van szarva h milyen ordenáré baromságokat írsz, és próbálgatod nyugtatgatni magad h milyen szar a Milan :D vége a jó időszaknak talán ha eléggé sírsz José visszajön, Leo hiányosságai is kijönnek a nagy meccseken és ezt még látni fogod a szezon során, annyival vagytok jobbak h pár kötelezőt be tudtatok húzni -
#27465 -
#27464 azért a milan vicc, jött a nagy erősítés nekik ibra cassano robinho és 1 ponttal van több nekik mint tavaly ilyenkor :D:D:D:D: ugyanakkora szarok -
Tomy Lee #27463 Meg nem az,hogy kikaptunk de még gólt se rúgtunk Juventus-nak
Hát ez azért elég gyengusz.. -
#27462 igazából nincs is azzal baj, hogy most néha pontokat veszítünk, mert minden meccset nem lehet megnyerrrni. benitez alatt buktunk sok pontot, és ennek isszuk a levét most is.. pedig ha mondjuk 2-3 meccsel hamarébb rugja ki moratti most lehet vezetnénk de ha nem is kb ugyannyi pontunk lenne mint a milannak, sajnos adtunk egy fél év előnyt a riválisoknak.. -
#27461 nem is a scudetto idegesít mert már annyi van h unalmas
hanem hogy egy szar fos juve ellen leszarjuk a meccset és úgy mentünk ki mintha már 3 forduló óta mienk lenne a scudetto
juve meg erre készül egész évben, de itt szarok voltak ráadásul :D
végén simán megfordíthattuk volna meccset, de leot se értem miért pandev és miért nem coutinho?
meg a bilannak még van
napoli otthon, juve idegen, palermo idegen, DERBY, roma idegen, udinese idegen
fio ellen viszont szerdán mindenképpen nyerni kell
ha derbyt hozzuk scudetto is jönni fog csak felkéne pörögni -
#27460 szerintem sincs ekkora gond, pláne hogy mi már letudtuk a roma-juve-udine 3ast, a milannak még mindez hátra van (ebből kettő tuti idegenben, roma ellen nemtom) -
#27459 Ha az elmaradt meccset hozza az Inter akkor 5 pont, simán lehettek még bajnokok. -
#27458 ha még a klub vb előtt kibasszák,és nem engedi neki Moratti,hogy még bohóckodjon ott(jó,persze,megnyerte) akkor talán jobban állnátok -
#27457 védelmetek nagyon jó volt minden labda elakadt benne
mint barca interen az inter :D -
#27456 Melo megsérült (remélem nem komolyan), pedig nagyon jól tolta ... :S -
#27455 a banán színű sárga labda megzavarta:P -
#27454 a k*rva életbe!
a 60. perctől melo, krasic, sorensen(így hivják?) a seggükön vették a levegőt, Matri a Ranocchiával való ütközés után használhatatlan volt az utolsó 20 percben, és ennek ellenére ott alibiztünk hátul. a faszért nem Mottát hozta le Leo, hihetetlenül lassította a játékot, körülményes volt, kiszámítható passzokkal
Eto'o meg... hát megkockáztatom hogy Amauri is belőtte volna. juvés haveromat kell idézzem: "minden idők leggyengébb Juventusa képes volt megverni a kiváló formában lévő Intert"
szégyen -
#27453 na ja bár a milan győzelme is az lesz:D de ha mi 6 vereséggel bajnokok lennénk az már vicc kategória lenne a serie a-ra nézve, persze örülnék neki..
köcsög spanyol miatt bukjuk a scudettot, ha pár meccsel hamarébb rúgják ki, nem így állnánk:( -
#27452 ha meg elsők lennénk még is az meg a serie a szégyene lenne
köszönjük benitez -
#27451 szánalmas volt ez a mai "játék" amit bemutattunk.. év egyik legfontosabb meccsén ilyen fos alibi játékkal előrukkolni, vicc... takarodjon a faszba az egész csapat etooval az élen, egy pofont érdemelne meg minden játékos ezután a meccs után.. bajnokság ennyi volt, 6 vereséggel nem nyerünk scudettot, nem is érdemelnénk meg.. első 3-ba legyünk benne